Na een storing met mijn iLucharge laadpaal in het weekend, kreeg ik maandagochtend een snelle respons van het First Line Support team van Futech! Met dank aan Jolien en David voor een duidelijk ge... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Futech is een professioneel bedrijf die je helpt bij de technische ondersteuning . Heeft een duidelijke app om je energie op te volgen , je batterij kan steeds uitgebreid worden . Een laadpaal kan aa... Ver mais
Omwille van een technisch probleem met onze omvormer heb ik Futech gecontacteerd. En dezelfde dag nog kreeg ik antwoord en een oplossing om het probleem te verhelpen. Vlotte service 👍
Na aankoop van een woning met zonnepanelen en Ilusmart dongle P1 poort geactiveerd, dongle op wifi geconnecteerd en app geconfigureerd. Er bleek geen data door te komen. 's avonds mail gestuurd. D... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Uitstekend&snelle service!!Hartelik…
Uitstekend&snelle service!!Hartelik dank David voor de ondersteuning bij het resetten van de batterij nadat deze niet meer aan het opladen was van s’morgens!!
Het probleem was op 15 minuten opgelost…
Het probleem was op 15 minuten opgelost .
Batterijen stuk wat wel heel snel is na 3 jaar. Gelukkig had ik garantie ….
SMA- omvormer benaderen via de website
Op een bepaald ogenblik kon de opbrengst van de zonnepanelen niet meer geraadpleegd worden via de website. Contact opgenomen met Futech via mail. Eerst werd mij een handleiding doorgemaild hoe ik de omvormer via wifi kon bereiken. Dit lukte niet. David (service-ingenieur bij Futech) heeft dan mijn laptop overgenomen via het programma Anydesk. Uiteindelijk is er een verbinding gelegd van de omvormer rechtstreeks naar de laptop via een utp-kabel en kon de omvormer geüpdatet worden. De medewerker van Futech heeft mij in dit proces stap voor stap begeleid en bleef steeds kalm en correct waarvoor dank.
Top!
Super goed geholpen door David van Futech met het updaten van onze omvormer na verhuizing. Alles vriendelijk en professioneel via de telefoon en online kunnen regelen. Top service.
Ik ben uitermate tevreden over de na…
Ik ben uitermate tevreden over de na service van Futech, na een eenvoudig mailtje met een praktische vraag kreeg ik vrijwel onmiddellijk hulp. Deze firma is zeker aan te raden als installateur.
Geen auto
Vanwege een defecte auto kunnen we het systeem niet testen. In overleg werd ons een langere gratis proeftijd toegekend, hetgeen bijzonder vriendelijk en klantgericht is. Heel erg veel dank daarvoor. Michel en Sophie, Nijmegen
Snelle response, probleem opgelost!
Van op afstand mijn nieuwe omvormer zichtbaar gemaakt in de app (in mijn geval Sunny Portal van SMA). Prima!
Batterijen = de toekomst // Futech = beste keuze
Terwijl een digitale meter werd geplaatst dacht ik na over de mogelijkheid om batterijen te laten installeren. Gezien ik de voorbije jaren reeds meermaals contact had genomen met de firma Futech leek het me opportuun om hun hierbij te betrekken. Ze boden me een aantrekkelijk voorstel en na af toetsing van een aantal andere leveranciers was mijn keuze snel gemaakt. Hun voorstel en prijs stak er met kop en schouders bovenuit . Niet alleen de snelheid van levering (binnen de maand na akkoord) maar ook de wijze van plaatsing (kennis en vriendelijkheid van de installateur) liep als een trein.
Een controle achteraf door een onafhankelijk bureau maakte ook duidelijk dat alles professioneel werd uitgevoerd.
Ik ben duidelijkheid heel tevreden over mijn keuze en mijn vertrouwen in dit bedrijf staat buiten kijf.
Echte hulp op afstand
Na een provider wissel had ik moeilijkheden om alles terug met mekaar te verbinden. Maar na contact met Custemer Care team ivm met de iLumen app kreeg ik een antwoord hoe de procedure werkt. Ik ben 80 en had toch wat tijd nodig om het ok te krijgen. Maar hun uitleg klopte perfect, ik was de zwakke schakel. Voor een 2de probleem werd ik doorverwezen naar info@smappe zelf en daar wacht ik nog op antwoord. F
Probleem met motoring app.
Reeds twee installaties door Futech geplaatst.
De eerste 20 jaar geleden. Steeds tevreden, ook van service.
Onlangs probleem met motoring app van sma. Meermaals over en weer contact tot het opgelost was. Zeer tevreden over.
Ze hebben mij prima verder geholpen van…
Ze hebben mij prima verder geholpen van op afstand. Laptop aangesloten op de modem. Via een programma overgenomen en het probleem kunnen oplossen. Een echte meerwaarde dat ze dit van op afstand kunnen realiseren.
Met grote tevredenheid geholpen door…
Met grote tevredenheid geholpen door D.CRV met een softwareprobleemmbt mijn Sunny Explorer.
Waarvoor dank.
Prima service, en probleem netjes opgelost
Prima ervaring, vlotte en correcte service. Probleem snel op afstand opgelost. Een aanrader👍
Snelle service
Perfecte begeleiding door David om onze SMA omvormer opnieuw te connecteren.
Ingebruikname app
Vlotte hulp bij installatie app en voltooien van het login proces.
Duidelijke instructies en de 1ste laadsessie nu actief :-)
Snelle en correcte ondersteung vanwege helpdeskmedewerker David
Zeer tevreden met de bereidheid om een probleem op te lossen.
Het door ons gemelde probleem met:
- de toegang tot de SMA
- de incorrecte waardes van Smappee werd zeer correct opgevolgd en stapmatig begeleid via email en telefoon.
Beide meldingen werden één voor één aangepakt op een structurele manier en op een korte termijn opgelost.
Eens je een ticket aangemaakt hebt via de helpdesk verloopt de communicatie als van zelf ( telefonisch en via email).
Bravo !!!
David van de helpdesk heeft mij zeer…
David van de helpdesk heeft mij zeer goed geholpen. Dank U wel
Herstel verbinding met wifi
David is heel behulpzaam en geduldig om tot het eindresultaat te komen. De ilusmart had geen verbinding meer met wifi en op afstand terug verbinding gemaakt.
Alvast bedankt.
Steeds zeer behulpzame partner!
Snelle en correcte ondersteuning bij het aanpassen van de instellingen van de omvormer.
Door aanpassingen aan het computernetwerk was het nodig om de installatie opnieuw te configureren met de nieuwe parameters. Er werd snel de correcte ondersteuning geboden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.