Graverensleutelhanger Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

De bestelling kwam veel later dan afgesproken. In plaats van enkele dagen heb ik het na twee weken pas ontvangen. De klantenservice reageert daar nonchalant op. Daarnaast is de houten sleutelhanger a... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb 5 weken gewacht op mijn sleutelhangers. Toen gemaild waar ze bleven en toen moest ik bewijzen dat ik überhaupt iets bij ze besteld had. Daarna de sleutelhangers alsnog gekregen maar deze zagen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg goede kwaliteit! Voldoet volledig aan mijn verwachting. Levertijd was iets langer dan op de site stond maar na contact met de klantenservice werd dit adequaat opgepakt. Gelukkig was mijn bestell... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Zoals andere reviews ook aangeven is de levertijd ongeveer 3 weken i.p.v. 5-7 werkdagen. Werd netjes via de mail gerustgesteld dat mijn cadeau/ bestelling geleverd zou worden. Dit klopte ook alleen... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

178 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

31 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

mooi afgeleverd in een week

Dikke week later mooi afgeleverd in mijn brievenbus. Ik had de hoop “lichtjes” opgegeven met het lezen van de reviews. Maar ik heb het mooi op tijd ontvangen en het is proper afgewerkt. Ik ben content!

1 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

1 bestelling is bijna een maand later…

1 bestelling is bijna een maand later nog niet binnen, andere bestelling is niet om aan te gluren zo lelijk gegraveerd. Ik had de foto mooi op de sleutelhanger geplaatst met bestellen, maar daar kijken ze niet naar en krijg nu een afschuwelijke foto erop gegraveerd met een afgekapte zijkant! Ook de tekst en emoji is verre weg van mooi en loopt in elkaar over.... Zonde van het geld! Ook de klantenservice is zeer slecht! Je kan enkel het formulier invullen op hun site en hopen dat ze reageren... Nog geen oplossing ontvangen voor de bestelling die wel binnen is.

27 de maio de 2021

Bestelling duurt heel lang

Bestelling duurt heel lang, de vraag is überhaupt of het nog binnen komt. Klantenservice geeft aan dat het pakket op 15 mei is verzonden en dat het 5-7 werkdagen duurt voordat het aankomt vanuit Zwitserland. Uit China komt het nog sneller. Mijn advies bestel hier niet.

27 de maio de 2021

Komen levertermijn niet na

Zoals vele andere schrijven komen ze hun levertermijn niet na. Product moet uit Zwitserland komen. Verzend bevestiging gekregen, inmiddels 11 dagen verder en nog niks ontvangen. Ronduit slecht!!!

21 de maio de 2021

Goedkoop is duurkoop

Ze komen hun eigen leveringsvoorwaarde niet na. De termijn die ze noemen halen ze bij lange na niet. Reageren niet op de mail. En hun zogenaamde "Algemene gebruiksvoorwaarden" verschuilen ze zich achter één of andere LTD die in Gibraltar zou moeten zitten. En ze voldoen niet aan de Nederlandse consumentenwet.
Ze houden zich liever bezig met reclame maken op Google en geld binnen harken dan met hun consumenten.

21 de maio de 2021

Slechte service

Levertermijn is veel langer dan aangegeven op de website. De verjaardag waarvoor het diende is reeds gepasseerd.

Ik kreeg geen reactie op mijn berichtje via het contactformulier.

Retour op eigen risico naar Miami? Dat kost me bijna evenveel als de sleutelhanger zelf, met het risico dat ik mijn geld niet terugkrijg...

Zeker geen aanrader!

20 de maio de 2021

Heel slecht

Levertijd klopt niet, dik 3wkn geleden besteld en het product is nog niet binnen. Slechte klantenservice, krijg alleen standaard berichten met als strekking “komt goed”. Heel frustrerend. BESTEL HIER NIET!!

19 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik kreeg de bestelling dan wel redelijk…

Ik kreeg de bestelling dan wel redelijk snel binnen, maar de sleutelhangers zijn echt ontzettend klein en de print is ontzettend slecht, terwijl ik een goede kwaliteit foto had doorgestuurd. Door dat ik het terug moet sturen naar Gibraltar (?!?!) en de verzendkosten zelf op moet hoesten gooi ik ze liever in de prullenbak, dit durf ik niet cadeau te geven aan iemand. Het is letterlijk en figuurlijk weggegooid geld en makkelijk verdiend door dit bedrijf.

6 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

De levertijd was twee weken langer dan…

De levertijd was twee weken langer dan aangegeven op de site en in de bevestiging.
De kwaliteit van de foto op de sleutelhanger is ronduit slecht. Er zijn enkel contouren zichtbaar. Heel erg teleurgesteld over de gang van zaken. Klantenservice reageert niet inhoudelijk op mijn vraag, krijg alleen een standaard mailtje terug.

13 de abril de 2021

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Pakketje na 2 weken nog niet geleverd. Daarna in contact gebracht met de “klantenservice”. Alleen een mailtje gekregen dat ik nog even geduld moest hebben en dat de levertijd 14 dagen is ipv de 7 die ze beloven op hun site. BESTEL HIER NOOIT!!!!!!!

26 de fevereiro de 2021

Pakketje niet binnengekomen

Ik heb hier een sleutelhanger besteld voor Valentijnsdag. Dit was op 8 februari 2021. Ik kreeg 12 februari een mailtje dat het was verzonden. Op de website staat ook dat bestellingen binnen 5 a 7 werkdagen wordt geleverd. Vandaag is het de 22e, dus we zijn al 14 dagen verder en nog altijd geen bezorging.

Ik raad het sterk af om hier te bestellen.
Ook zag ik dat er een adres op hun website stond in Gibraltar? Ook is er geen track and trace code. Heel shady allemaal...

22 de fevereiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit geleverd, dus nooit meer!

Op 4 februari 2021 15 euro betaald voor een sleutelhanger met tekst voor Valentijnsdag.
Deze zou op tijd voor Valentijnsdag worden geleverd verzekerde men op de site.
Inmiddels is het 19 feb, dus 5 dagen na Valentijnsdag, en de gegraveerde sleutelhanger is nog steeds niet geleverd.

Gelukkig waren er andere bedrijven die wel hun afspraken zijn nagekomen waardoor ik niet zonder cadeautje zat op Valentijnsdag.

Slechte ervaring en zal er nooit meer iets bestellen.

19 de fevereiro de 2021

É esta a sua empresa?