Het door mij bestelde iPadhoesje werd keurig op tijd afgeleverd en bleek niet alleen mooi en praktisch maar ook goedkoop te zijn. Ik ben er blij mee, te meer waar mijn bij Apple gekochte hoes niet all... Ver mais
Kijk alles begint bij vriendelijkheid.Dit team reageerde op mijn vragen op een manier zoals velen andere bedrijven het zijn vergeten. Mijn vraag en hun oplossing was niet alleen maar goed.Het was fa... Ver mais
Per abuis het verkeerde hoesje besteld voor mijn tablet. Direct contact gezocht, met medewerker *U*, zij maakte daar geen enkel probleem van en paste de order aan met het juiste hoesje. Reacties zijn... Ver mais
Hoesjesdirect helpt je vlot en snel met retourzendingen. Hun beleid is schappelijk en ze betalen vlot. Let wel op of de hoes die je besteld echt bedoelt is voor jouw type product. Het typenummer is b... Ver mais
hoesjesdirect.nl is een van de grootste webwinkels in Nederland en Belgie voor telefoon, tablet en laptop accessoires. Kies uit ruim 60.000 hoogwaardige producten voor alle toestellen. Altijd inclusief gratis verzending en gratis ruilservice binnen 60 dagen voor het geval je product niet helemaal bevalt.
Pieter Goedkoopweg 22, 2031EL, Haarlem, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Als je een bestelling plaatst staat er 1 dag levering, is dat niet zo dan moet je wachten! Ik vind de service onder alle peil. Ook de kortaf antwoorden via de chat!!! Ik wil mijn geld terug en niets meer met hun te maken hebben! Bedenk voor je hier besteld

Resposta da hoesjesdirect.nl
Bestelling en verzending verliepen vlot. Helaas een product dat niet aan de verwachting voldeed en daarmee retour moest.
Update; inmiddels ben ik gemaild door een manager en excuses is aangeboden voor het onderstaande. Ik krijg nu mijn gehele bedrag retour, hoef het product niet retour te doen, goed opgelost zo en conform het desbetreffende wetsartikel.
Aangezien dit bedrijf mijn review rapporteert hierbij een feitelijke weergave van het voorval;
Product functioneert niet naar behoren bij normaal gebruik, ondanks dat ik het heb gebruikt volgens de door de verkoper verstrekte instructies.
De verkoper stelt dat het product “getest” en “werkend” is, maar dit blijkt in de praktijk niet het geval. Daarnaast geeft de klantenservice tegenstrijdige informatie: de ene medewerker biedt terugbetaling minus retourkosten aan, terwijl een andere medewerker alleen winkeltegoed wil geven.
De afhandeling wordt vervolgens als “coulance” gekwalificeerd, terwijl naar mijn mening sprake is van non-conformiteit (artikel 7:17 BW). Op grond van artikel 7:21 BW komen in dat geval alle kosten, inclusief retourkosten, voor rekening van de verkoper.
Onder deze review wordt benoemd dat er een gratis retourlabel is verstrekt, echter wordt in een chat vermeld dat deze retourkosten worden ingehouden.
Ik ben niet verplicht om
akkoord te gaan met
winkeltegoed; bij non-conformiteit (artikel 7:17 en 7:21 BW) heb ik recht op terugbetaling via de oorspronkelijke
betaalmethode en op
vergoeding van retourkosten.
Mijn ervaring is dat er niet wordt voldaan aan de wettelijke verplichtingen en dat de communicatie zeer inconsistent verloopt.

Resposta da hoesjesdirect.nl
Snelle levering, en het hoesje lijkt van een prima kwaliteit
Snelle levering. En product voldoet goed aan de verwachting.
3-1 oplader besteld, deed het niet. Niet op website vermeld je speciale charger moet hebben. Ze raadden toen 20W charger aan. Bleek ook niet te werken. Bleek ik 45W charger nodig te hebben. Wil ik niet. Retour niet geaccepteerd.

Resposta da hoesjesdirect.nl
Perfect kan niets anders zeggen
Na een aantal maanden was een vijsje van een bandje losgekomen en dit vijsje konden we niet terugvinden. De oplossing werd snel, adequaat en kosteloos aangeboden. Enkel positieve woorden voor de service van hoesjesdirect.nl
Telefoon ligt niet echt goed vast in dit hoesje

Resposta da hoesjesdirect.nl
Hoesje was na 1 week defect.
Slechte kwaliteit helaas.

Resposta da hoesjesdirect.nl
Matige kwaliteit. Had een telefoontasje gekocht maar het hengsel was echt heel dun en van slechte kwaliteit. Het was precies verpakt zoals mijn Aliexpress pakketjes met een sticker erop met Chinese tekst. Dat verklaart de kwaliteit waarschijnlijk. Hun reviewbeleid is ook niet erg transparant: je review op de website wordt pas na moderatie geplaatst.

Resposta da hoesjesdirect.nl
Snelle en correcte bestelmanier en levering .
Een telefoonhouder voor op de fiets gekocht, in de lengte klemmen past niet, in de breedte ook net niet. Doorzoeken leert; goedkope temu troep van 3,50 euro. Heb ik 15 euro voor betaald, niet doen mensen. Mobigear Alloy Fixing Telefoonhouder noemen ze het.

Resposta da hoesjesdirect.nl
Bestel hier geen producten!! Bij het plaatsen van een glasbescherming (geheel volgens de instructie) bleven er toch een paar luchtbelletjes zichtbaar. Met aandrukken van mijn eigen nagel kwam er een barst in het scherm. Ho maar dat je geholpen wordt door de klantenservice, “want dit komt door eigen gebruik”.
De reactie die hieronder is gegeven door het bedrijf is absoluut niet waar. Helaas kan ik de foto niet toevoegen, om het tegendeel te bewijzen.
Totaal geen service en verwacht niet dat je hier iets kunt retourneren, want alles wat je al aanraakt, krijgt de classificatie “is gebruikt” en kan daarom niet geretourneerd worden.

Resposta da hoesjesdirect.nl
Ik heb na 3 weken nog geen bestelling ontvangen. Er zit ook geen track & trace bij mijn pakje waardoor ze het dus zelf niet terugvinden. Je moet dan ook nog bijbetalen voor track & trace toe te voegen. Ze willen het ook niet terugbetalen. Duidelijk scammers.

Resposta da hoesjesdirect.nl
Ik heb een hoesje voor mijn IPad gekocht in december en het is nu in februari na ruim 2 maanden al niet meer bruikbaar. De plastic hoekjes die de IPad moeten vastklemmen brokkelen af. Hij is niet gevallen. Ik heb dat ook expliciet vermeld. Toch krijg ik een reactie dat de schade niet wordt vergoed omdat het product gevallen is. Heel slecht.

Resposta da hoesjesdirect.nl
Er zaten na een week gebruiken van deze screenprotector al tientallen krassen op geen aanrader dus!

Resposta da hoesjesdirect.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.