Holyart.pl Opiniões 532

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Przesyłka przyszła o czasie. Niestety , jakość średnia. Był to prezent do kaplicy szpitalnej, a posiadał wadę - coś jakby reszki kleju po naklejce, po próbach usuwania, niestety nieudolnych, zamalow... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam tę firmę. Miła obsługa w BOK, szeroki asortyment produktów wysokiej jakości, atrakcyjne ceny i dostawa na czas. Perfekcyjnie zapakowany towar. Na pewno w przyszłości dokonam kolejnych zakupów... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Witam serdecznie. W ostatnim czasie odebrałem kilka zamówionych rzeczy. I cóż tak jak ostatnio wszystko w najlepszym porządku. Towar taki jaki oczekiwałem. Wszystko piękne, dopracowane, zgodnie z opis... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dokonuje zakupów od roku i jestem bardzo zadowolony ze znalazłem Was w internecie. Zaczęło się od zakupu figurki Matki Bożej Opiekunki do mojej kapliczki jako wotum za uratowanie mojego życia. A przy... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos religiosos

Sobre Holyart.pl

Escrito pela empresa

Holyart to wiodąca włoska platforma e-commerce, ceniona na arenie międzynarodowej za sprzedaż online artykułów religijnych, sztuki sakralnej oraz produktów bożonarodzeniowych.

Założona w 2006 roku firma Holyart była pierwszym włoskim sklepem internetowym w pełni poświęconym sztuce sakralnej i artykułom religijnym. Obecnie z dumą obsługujemy ponad 1 000 000 klientów na całym świecie, oferując katalog liczący ponad 60 000 starannie wyselekcjonowanych produktów, przeznaczonych dla klientów indywidualnych, parafii oraz wspólnot religijnych.

W centrum działalności Holyart znajduje się silne zaangażowanie w włoskie rzemiosło. Współpracujemy bezpośrednio z małymi, wyspecjalizowanymi rzemieślnikami we Włoszech, promując ich tradycję, kreatywność oraz dbałość o detale na rynku międzynarodowym. Jednocześnie współpracujemy z zaufanymi dostawcami zagranicznymi, aby zapewnić szeroki i stale dostępny asortyment.

Oferujemy szybką, bezpieczną i w pełni monitorowaną wysyłkę na cały świat, bezpieczne metody płatności oraz dedykowaną, wielojęzyczną obsługę klienta, gotową wspierać klientów na każdym etapie zakupu. Każdy produkt prezentowany jest wraz z szczegółowymi zdjęciami i precyzyjnymi opisami, co gwarantuje przejrzyste i godne zaufania doświadczenie zakupowe.

Dlaczego warto zaufać Holyart?

• Katalog: ponad 60 000 produktów, w tym artykuły religijne, sztuka sakralna, wyposażenie liturgiczne oraz dekoracje bożonarodzeniowe
  • Klienci: ponad 1 000 000 klientów obsłużonych na całym świecie
  • Wysyłka: szybkie, bezpieczne i w pełni śledzone przesyłki międzynarodowe
  • Obsługa klienta: dedykowane i wielojęzyczne wsparcie
  • Jakość: produkty starannie wyselekcjonowane pod kątem autentyczności, jakości wykonania i dbałości o szczegóły

Holyart tworzy młody, wielokulturowy i zaangażowany zespół, którego celem jest zapewnienie najwyższej jakości, rzetelności i profesjonalnej obsługi. Wierzymy w wartość ludzi, szacunek dla pracy rzemieślniczej oraz realne wsparcie wspólnot religijnych na całym świecie.

Holyart to nie tylko sklep internetowy – to połączenie wiary, tradycji i innowacji, które czyni nas zaufanym punktem odniesienia dla wszystkich poszukujących autentycznych artykułów religijnych oraz solidnej obsługi.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 90% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Super😄ok

Super😄ok. Polecam

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszymy się, że zakupy przebiegły pomyślnie 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Great quality and beautiful!

Great quality and beautiful!! Best shop!

Hello,
thank you very much for your wonderful feedback! We’re delighted that you appreciated the quality and beauty of our products.

Kind regards,
Holyart Customer Service

Szybko

Szybko, sprawnie i dobrej jakości :)

2 de abril de 2025

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że zarówno tempo realizacji zamówienia, jak i jakość produktów zostały przez Pana dobrze ocenione.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tragedia

Tragedia, obciążali mi kartę po roku przez kilka miesięcy.

Dzień dobry,
jest nam bardzo przykro z powodu opisanego doświadczenia. Chcielibyśmy dokładnie wyjaśnić tę sytuację, dlatego prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta wraz ze szczegółami sprawy. Dzięki temu będziemy mogli zweryfikować problem i odpowiednio rozwiązać problem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Przepiękna figurka śpiącego Św

Przepiękna figurka śpiącego Św. Józefa.
Cały asortyment godny polecenia.

Szanowna Klientko,
serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że otrzymany artykuł spotkał się z Pani uznaniem oraz że nasza oferta została tak dobrze oceniona.

Super kontakt oraz obsługa

Super kontakt oraz obsługa. Jestem bardzo zadowolony z zakupów .

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię. Bardzo nam miło, że kontakt z naszym zespołem oraz całe doświadczenie zakupowe zostały tak dobrze ocenione.

Classificada 1 em 5 estrelas

OTRZYMAŁAM 2 SZT ETUI SKÓRZANE Model

OTRZYMAŁAM 2 SZT ETUI SKÓRZANE Model: PO001029, NA RÓŻAŃCE - PREZENTŚLUBNY DLA MŁODEJ PARY. JESTEM ROZCZAROWANA I ZBULWERSOWANA. RÓŻNIĄ SIĘ JAKOŚCIĄ. JEDNO JEST ZE SKÓWRY - OK. DRUGIE NIESTETY ODBIEGA OD STANDARDU. CHYBA TO JEST SKÓRA SZTUCZNA LUB TZW. SKAY. NIESTETY NIE MAM CZASU NA ZWROT, ALE NIE POLECAM TEGO PRODUCENTA.

9 de março de 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią. Jest nam bardzo przykro, że otrzymane produkty nie spełniły Pani oczekiwań. Dokładamy starań, aby wszystkie artykuły odpowiadały opisowi i były wykonane w jednakowym standardzie.
Jeżeli miałaby Pani możliwość przesłania nam zdjęć lub dodatkowych informacji, chętnie przekażemy je do weryfikacji producentowi. Nasz zespół pozostaje do dyspozycji, aby pomóc w znalezieniu najlepszego rozwiązania.

Super dostawa

Super dostawa

24 de fevereiro de 2026

Szanowna Klientko,
dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że dostawa spełniła Pani oczekiwania.

Piękne ornaty

Piękne ornaty, dobra jakość, dobra cena, szybka dostawa, dobrze zapakowana

7 de março de 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię. Bardzo nas cieszy, że zarówno jakość ornatów, jak i przebieg realizacji zamówienia spełniły oczekiwania.

super jakość

Pięknie wykonane produkty, bardzo starannie. Wysoka jakość. Polecam

5 de março de 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za miłą opinię i polecenie. Bardzo się cieszymy, że zakup spełnił Pani oczekiwania.

Towar bardzo dobrej jakości

Towar bardzo dobrej jakości, realizacja szybka. Tylko tak dalej!

5 de março de 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że zamówienie spełniło Państwa oczekiwania i zostało sprawnie zrealizowane.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gli unici sul mercato polacco

averbbero potuto essere 5 stellema le dimensioni degi articoli ordinati non corrispondevano a quelle che avevo ordinato

4 de março de 2026

Buongiorno,
La ringraziamo per la Sua opinione e per aver condiviso la Sua esperienza. Ci dispiace sapere che non sia rimasto completamente soddisfatto. La invitiamo a contattare il nostro Servizio Clienti, così da poter verificare la situazione e offrirLe l’assistenza più adeguata.
Cordiali saluti,
Servizio Clienti Holyart

Classificada 2 em 5 estrelas

Przesyłka opóźniona.

Szanowny Kliencie,
przykro nam, że czas dostawy okazał się dłuższy, niż oczekiwano. W przypadku niektórych produktów wynika to z faktu, że są one wykonywane rzemieślniczo w renomowanych pracowniach, co wymaga odpowiedniego czasu i staranności na etapie produkcji.
Mamy nadzieję, że jakość otrzymanego produktu w pełni wynagrodziła czas oczekiwania. Dziękujemy za wyrozumiałość.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dobra jakość przy przystępnej cenie

Dobra jakość przy przystępnej cenie. Produkty holyart mają smak, gust, a to właśnie potrzebne jest w liturgii.

2 de março de 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasze produkty odpowiadają księdza oczekiwaniom i znajdują swoje miejsce w przestrzeni liturgicznej.

Srebrny szkaplerz

Srebrny szkaplerz, który zamówiłam był dobrze zapakowany, przesyłka nie szła długo, jestem zadowolona z produktu, służy mi dobrze na co dzień.

7 de junho de 2025

Szanowna Klientko,
serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zamówienie dotarło sprawnie, a produkt dobrze sprawdza się w codziennym użytkowaniu.

Wszystko ok polecam

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię i polecenie. Bardzo nam miło, że zakupy przebiegły pomyślnie.

Polecam sklep

Korzystam już kolejny raz ze sklepu holyart.pl i jestem bardzo zadowolony. Mnóstwo propozycji, dobre ceny, świetne promocje.

28 de novembro de 2025

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię oraz za ponowne zaufanie, jakim został obdarzony nasz sklep. Cieszymy się, że oferta oraz dostępne promocje spełniają oczekiwania.

bardzo ładna figurka

6 de novembro de 2025

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że figurka spotkała się z Pana uznaniem i spełniła oczekiwania.

Sprawnie

Sprawnie, szybko, dobrze zapakowane

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Miło nam, że zamówienie zostało zrealizowane szybko, a przesyłka dotarła starannie zabezpieczona.

Biuro Obsługi Klienta Holyart

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais