Innova denkt mee. Ik kreeg een brief van Liander dat ze mijn stroom gingen afsluiten omdat ik geen energiecontract had. Dat had ik wel, maar het leek in de verhuizing te zijn misgegaan. De klantenserv... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Sima Solak is ontzettend goed in haar werk. Ze is zeer professioneel, behulpzaam en tegelijkertijd bijzonder vriendelijk. Ze neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zorgt ervoor dat je je al... Ver mais
Ondanks beeindiging overeenkomst wordt er op de laatste dag nog een 13e termijn afgeschreven ondanks dat ik veel geld terugkrijg. Contract moet een maand voor beeindiging opgezegd worden dus ze weten... Ver mais
Mevrouw luisterde aandachtig, stelde de juiste vragen en was behulpzaam. Onze lastige vraag (nieuw contract na overlijden partner) werd in 1x goed beantwoord. Dat maken we (helaas) niet vaak mee. Dus... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Oude Middenweg 85, 2491 AC, Den Haag, Holanda
- 070-301 66 10
- klantenservice@innovaenergie.nl
- innovaenergie.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 89% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Wat een eerlijk en oprecht bedrijf…
Wat een eerlijk en oprecht bedrijf vragen over een thuis accu en mijn lopende contract nog 3 jaar. Boete bedrag en waarom van het gas af en handel met accu elektrische tijd. Ik kreeg duidelijk opties met bedragen enz. Ze weten bij ennova waar ze het over hebben. ook al zeg ik mijn contracten op. warmte pomp en accu ik weet waar ik aan toe ben en dat is mooi met deze lastige materie zo goed bedankt voor de duidelijkheid ennova.

Hele aardige medewerker
Hele aardige medewerker. Heeft alles netjes , snel en correct afgehandeld.

Klantenservice on point
Altijd makkelijk en snel te bereiken, heb nooit telefonish in de wachtrij gestaan. Mijn vraag werd goed en duidelijk uitgelegd

Resposta da Innova Energie
Geen lange wachttijden aan de telefoon
Geen lange wachttijden aan de telefoon. Direct goed en vriendelijk geholpen.

Resposta da Innova Energie
Ben erg te vrede over innova Energie.
Ben erg tevrede over innova Energie.

Resposta da Innova Energie
Snel iemand aan de lijn en goed en…
Snel iemand aan de lijn en goed en deskundig geholpen

Vriendelijke medewerkster
Vriendelijke en rustige medewerkster.
Denk mee, is begripvol en duidelijk.
Fijn gesprek, dank!

Ilona klantvriendelijk en professioneel
Ilona is een aardige vrouw. Legt het goed uit en is helder, klantvriendelijk en duidelijk.

Innova is niet fair
Helaas blijkt dat Innova aanvullende actievoorwaarden hanteert voor de loyaliteitsbonus. Deze voorwaarden worden pas duidelijk nadat het contract is afgesloten en lijken bovendien uitsluitend in het voordeel van Innova uit te pakken. Daarom raad ik af om met Innova in zee te gaan.

heel vriendelijke dame
heel vriendelijke dame, die weet waar ze het over heeft. zeer vakkundig, goed geholpen door gulden sahin

Aardig contact
Aardig contact met medewerkster, gaf veel en juiste informatie!

Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijke, hulpbereide en kundige medewerkster die mij te woord stond.

Resposta da Innova Energie
De medewerkster is duidelijk en…
De medewerkster is duidelijk en vriendelijk. Maar de info van Innova vooral naar nieuwe klant is slecht.
ik ben per 1 juli nieuwe klant maar heb tot heden geen info ontvangen.

Toch maar niet.....
Er wordt bij Innova heel erg veel met tarieven en welkomstpremie geschoven. Per dag wijzigen die bijna. De ene dag krijg je bij 3 jarig contract nog € 675,- volgende dag is dat € 525,- erg vreemd dus wel. Ik heb mijn voorlopige contract beëindigd en heb voor een andere energie maatschappij gekozen.

Correcte behandeling
Zoals altijd, vriendelijk, duidelijk en helder betreffend antwoorden op vragen. Beschaafd en al jaren meer dan tevreden.

Uitstekende en vriendelijke service
De medewerker heeft mij vriendelijk en duidelijk geholpen. Alles verliep vlot en mijn vragen werden goed beantwoord.