Leia as opiniões dos outros
Deze kaart maakte het voor mij zoveel makkelijker. Ik gebruik hem op vakantie of dagjes weg. Op vakantie is het vaak lastiger om iets aan te geven. Nu hoefde ik alleen de kaart te laten zien zonder u... Ver mais
Goede service. Je krijgt binnen enkele werkdagen (soms enkele uren) altijd antwoord op je berichten. Jammer dat dit niet iets officieels kan worden zoals de EDC kaart. Hopelijk komt er snel verand... Ver mais
Informações sobre a empresa
Maak uw handicap snel en gemakkelijk kenbaar met de Invalidenkaart. U kunt een Invalidenkaart aanvragen als u bijvoorbeeld uw handicap aantoonbaar wilt maken, omdat deze niet zichtbaar is of als hulpmiddel in het buitenland. U vraagt de kaart gemakkelijk online aan en ontvangt hem binnen twee weken in huis.
Informações de contacto
Thurledeweg 125 - Postbus 8545, 3044ER, Rotterdam, Holanda
- klantenservice@invalidenkaart.nl
- invalidenkaart.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Handig hulpje
Snelle toezending. Handig hulpje om aan te geven dat je iets mankeert zonder schroom, ook al is het geen officieel pasje. Ik maak er vooral gebruik van bij dagjes uit en het buitenland. Hopelijk komt ooit EDC in Nederland, maar tot die tijd gebruik ik dit pasje
Top!
Duidelijke uitleg over de kaart. Aanvraag was makkelijk en de kaart werd snel geleverd. Betalen hoeft pas als je de kaart binnen hebt. Kortom nette service!
Zonder woorden kan ik aangeven dat ik iets markeer
Op vakantie is het vaak lastiger om iets aan te geven. Nu hoefde ik alleen de kaart te laten zien zonder uitleg te hoeven geven. Dit scheelde voor mij al zoveel stress. Waar ik meestal dacht laat maar zitten kost te veel moeite, heb ik nu dingen kunnen doen die normaal stress gaven
Snelle verzending
Geweldig dat het automatisch verlengd…
Geweldig dat het automatisch verlengd wordt dat zijn wij mindervalide mensen niet gewend heel fijn en niet zo kostbaar
Goed geholpen
Goed geholpen toen het me zelf niet lukte op de website door Reinout
Zeer snelle verzending,kaart is super…
Zeer snelle verzending,kaart is super in het gebruik voor onzichtbare handicaps zoals ik spinale epidurale lipomatose en discopathie facetartrose familiaire hypercholesterolemie R3500q liptomen op de peesen.
Al meer dan 12 maanden wachten op wmo indicatie. Dan is deze kaart echt een aanrader ook voor pretparken.
Mvg Marcel Hergink

Resposta da Invalidenkaart
Dit lijkt echt maar is totaal nep
Dit lijkt echt maar is totaal nep. Er zit geen officiele organisatie achter. Niet te achterhalen waar en van van wie dit bedrijf is of wat voor bedrijf dit is. Trap er niet in!!
Reviews zijn ook nep

Dit is oplichting
Dit is oplichting. Een of ander raar bedrijfje die dit soort kaarten zelf in het leven geroepen hebben en hiermee mensen oplichten. En als je niet naar hun poppen danst dreigen ze meteen met hoge boetes (die ze niet mogen geven) en sturen ze sommige incasso bureaus..
WIJ ZIJN OPZOEK NAAR TELEFOONNUMMERS EN NOG LIEVER EEN ADRES VAN DEZE INVALIDEKAART.NL
HEEFT IEMAND DEZE VOOR ONS? Wij zijn dit zogenaamde dreigende bedrijf namelijk helemaal zat..! Kan iemand ons hieraan helpen?
Meedenken Ze hebben meegedacht om t gevraagde te…
Ze hebben meegedacht om t gevraagde te bewerkstelligen.
Pure oplichterij
Pure oplichterij! Kaart heeft totaal geen meerwaarde in het dagelijkse leven en bevat alleen via een QR code een linkje naar een zeer amateuristiche site met wat nietszeggende uitleg.
Verplichte automatische verlenging bij aanmelden, waarvoor je zelf aktie moet ondernemen om uit te zetten. Wanneer je dit niet doet een heel goede om de factuur te laten storneren, inclusief dreigementen met juridische/ incasso procedures.
Niet intrappen! Het is dat ik 1 ster moet geven, maar -5 zou relevanter zijn voor deze maffia praktijken.

Teveel voor niks
Met of zonder kaart maakt voor mij geen verschil in het dagelijks leven. Het geeft mij geen voordelen. Maar daarvoor dien ik elke jaar opnieuw €20 te betalen. Naam lijkt teveel op GPK waardoor ik op het verkeerde been ben gezet. Die kaart is wel serieus te nemen en bied wel veel voordelen. Helaas ben ik in zee gegaan met dit bedrijf. Mailcontact moeizaam. Vele adressen worden niet beantwoord. Vreemd bedrijf. Totaal niet over te spreken.

Resposta da Invalidenkaart
Jammer dat dit niet iets officieels kan worden zoals de EDC kaart. Hopelijk komt er snel verandering in vanuit de overheid. Tussentijd dat invalidenkaart.nl dit doet is echt geweldig. Heel veel personen met beperkingen kunnen nu met de kaart iets laten zien i.p.v. alleen een GPK.
Klasse!
Uitstekend oplossingsgericht!
Vriendelijke klantenservice
Buitengewoon goed!
Buiten gewoon goed geholpen en meegedacht! Super!
Mijn vragen werden goed beantwoord
Mijn vragen werden goed beantwoord. De levering was eerst wat vertraagd, maar werd daarna snel opgelost.
Snelle reactie!
Begripvol met persoonlijke situatie en snelle afhandeling.
Snel gereageerd en mijn vraag heel…
Snel gereageerd en mijn vraag heel netjes afgehandeld. Pluim voor kantenservice.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.