Snelle toezending. Handig hulpje om aan te geven dat je iets mankeert zonder schroom, ook al is het geen officieel pasje. Ik maak er vooral gebruik van bij dagjes uit en het buitenland. Hopelijk komt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Deze kaart maakte het voor mij zoveel makkelijker. Ik gebruik hem op vakantie of dagjes weg. Op vakantie is het vaak lastiger om iets aan te geven. Nu hoefde ik alleen de kaart te laten zien zonder u... Ver mais
Dit is oplichting. Een of ander raar bedrijfje die dit soort kaarten zelf in het leven geroepen hebben en hiermee mensen oplichten. En als je niet naar hun poppen danst dreigen ze meteen met hoge bo... Ver mais
Goede service. Je krijgt binnen enkele werkdagen (soms enkele uren) altijd antwoord op je berichten. Jammer dat dit niet iets officieels kan worden zoals de EDC kaart. Hopelijk komt er snel verand... Ver mais
Informações sobre a empresa
Maak uw handicap snel en gemakkelijk kenbaar met de Invalidenkaart. U kunt een Invalidenkaart aanvragen als u bijvoorbeeld uw handicap aantoonbaar wilt maken, omdat deze niet zichtbaar is of als hulpmiddel in het buitenland. U vraagt de kaart gemakkelijk online aan en ontvangt hem binnen twee weken in huis.
Informações de contacto
Thurledeweg 125 - Postbus 8545, 3044ER, Rotterdam, Holanda
- klantenservice@invalidenkaart.nl
- invalidenkaart.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Snelle levering van de kaart en tevens…
Snelle levering van de kaart en tevens om dat ik tot de minima behoor hebben ze mij het aanschaf bedrag kwijt gescholden!
Gebruikt in België
Ik heb de kaart gebruikt in België. Korting gekregen op toegangskaarten, gratis mogen parkeren waar ik normaal had moeten betalen en ik mocht een begeleider gratis meenemen in de Japanse tuin in Hasselt.

Resposta da Invalidenkaart
heb hem nog niet hoeven te gebruiken…
heb hem nog niet hoeven te gebruiken maar fijn om achter de hand te hebben!
Meedenkend en prettig contact
Snelle reactie en goed geholpen
Wordt meegedacht met de klant en er…
Wordt meegedacht met de klant en er wordt een passende oplossing gevonden.

Resposta da Invalidenkaart
Netjes te woord gestaan met een…
Netjes te woord gestaan met een duidelijk antwoord
Het ging wel goed alles stond er…
Het ging wel goed alles stond er duidelijk op wat ik doen moest
Door snel en correct geholpen
Door het snelle van het internet had ik een verkeerde website en ook direct hebben ze me geholpen om alles te annuleren zonder enige problemen, dank je wel voor de goede service en afhandeling.

Resposta da Invalidenkaart
Ik werd goed geholpen bij een probleem…
Ik werd goed geholpen bij een probleem wat snel verholpen is
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.