Henkilökunta puhui suomea. Ruoka oli hyvää ja lämmintä leipää ja kahvia tarjottiin lisääkin halukkaille, kuulutukset selkeitä ja nekin suomeksi, nousu ja lasku tasaisia, henkilökunta ystävällistä ja i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Rigtig sødt og serviceminded personale. Men forplejning ombord var under alt kritik.Vi havde bestilt mad ud og hjem og det var lige kedeligt begge veje. En kartoffelbolle samt små kedelige karrotter.... Ver mais
Fik smadret min kuffert under en rejse til gran canaria meldte det i lufthavnen fik et papir om jeg skulle udfylde og sende en mail til dem , Dette gjorde jeg uden at have hørt noget og der er gået ov... Ver mais
Fløj med kaptajn Mikkelsen og hans besætning til Tenerife 14.02.26. Vi fik en forklaring på hvorfor fly skal afises og at flyets motorer efterfølgende skulle 'varmes' op. God info for personer med fly... Ver mais
A empresa respondeu
Respondeu a 84% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Fusk og snavs
Jeg betalte for et sæde med ekstra benplads. Det viser sig så at kun et ud af 3 sæder ved nødudgangen rent faktisk har mere benplads. Men bliver alligevel solgt som sådan.
Derudover var sæderne slidte og beskidte. Jeg undersøgte ikke nærmere men det lignede madrester eller snot som var efterladt flere steder.

Mögel på sätena
Mögel på sätena, håller aldrig tiden pga det är det fattigaste flygbolaget och därmed prioriteras sist.

Venligt kabinepersonale
Jettimes personale er meget venligt og kaptajnen fortæller hvor vi flyver- allletiders. Men maden er ikke pengene værd, når man bestiller glutenfri mad. Vi fik vegansk mad og glutenfri knækbrød- kedeligt. Vi spiser glutenfri IKKE vegansk 😳

Topkarakter
Dem vil jeg til hver en tid flyve med igen, de fløj til tiden, fin plads, søde stewardesser begge veje, rigtig behagelig tur😊
Piloten var rigtig sød til at præsentere sig og fortælle om turen, vejret på vejen osv, hvilket har været meget vigtigt for mig, da jeg lider af flyskræk, men det gik virkelig godt, takket være personalet, og flyet var fint og i orden, god plads mm, jeg følte mig tryg hele vejen
Super god tur😊✈️

Shame on you!
Shame on you!
Just like a flight from a third world country!
2.5h delay. They blame the weather 😃
Dirty planes, no A/C….
If i knew, would not have bought tickets with them….

Resposta da Jettime
Du skal ikke bestille hos dem
Du skal ikke bestille hos dem. du kan aldrig regne med tiderne de var forsinket med flyvet. Der gik lang tid før busserne kom og generelt bare dårlig services. Og flyvet var meget gammelt og dårlig sæder
Ikke bestil der. Men kan du have en god ferie med et andet selvskab end jettime👍

Bedste flyselskab
Nok det bedste flyselskab super tur fik chokolade der jeg kom ind masser af ben plads 5/5 vil flyve med dem igen

Resposta da Jettime
Inte ett dugg sämre än andra flygbolag…
Inte ett dugg sämre än andra flygbolag som bedriver charterverksamhet. Vid Tre, fyra timmars flygning behöver man inte mycket mer än att det skall vara säkert och stabilt.

Resposta da Jettime
Kære jettime tak for en super flyvetur
Kære jettime. Jeg har ekstrem flyskræk men i gjorde det virkelig til en fantastisk oplevelse d 15/6 JDT 543 fra Billund til Malaga og retur d22/6 JDT 544. Virkelig fantastisk crew og kaptajn. Vi blev hele tiden informeret om vejr og flyvning. Ja der var forsinkelser. Men til alle. Husk der er for vores flysikkkerhed. Mange tak til jettime vi ses helt sikkert næste år igen. Har fløjet med jer før og der var det også super godt. TAK

Resposta da Jettime
Desværre både forsinkelser på ud
Desværre både forsinkelser på ud - og hjemrejse hhv 13/6 og 20/6. Der blev givet nogle meget usammenhængende forklaringer på forsinkelserne vedr. hjemrejsen især og uanset så var det forklaringer og forhold, der kunne være undgået med bedre planlægning fra flyselskabets side.
Personalet inkl piloterne var imødekommende på hjemrejsen især.
Piloterne var imødekommende på udrejsen, men desværre ikke kabinepersonalet.
Usædvanligt lidt plads til benene, til trods for at jeg ikke er så høj.

Flög med TUI till Kroatien
Flög med TUI till Kroatien, 31/5-2025. Upplevelsen med Jet Time är ALDIG mer detta bolag. Besättningen i bakre delen verkade bedriva en fritidsgård. Höga skratt och pratade konstant. Så att sova lite var ej att tänka på. Oengagerad och hälsade inte när man gick ombord på planet.

Resposta da Jettime
Jeg havde skrevet min kones navn…
Jeg havde skrevet min kones navn forkert på boardingkortet, men hun fik lov til at rejse alligevel uden besvær.

Larmende og stressende flyvetur
+ Super dygtige, informative og venlige piloter!
÷ Der var ingen lomme ved sædet (dermed havde man ingen mulighed for opbevaring af sine ting, hvilket var yderst generende og stressende)
÷ Der blev brugt alt ALT for meget tid på reklamesnak ift. salg (mad/drikkevarer,LOTTERI!! og parfume/mascara osv osv). Der manglede simpelthen noget RO.
÷ Ubehagelig og nedladende og højtsnakkende steward. Dennes opførsel/attitude overfor min mand og jeg ødelagde hele min oplevelse af min hjemrejse, og er faktisk medvirkende til at jeg ALDRIG vil rejse med Jettime igen.
✈️ Fantastisk flyveoplevelse med Jettime – JTD204 fra Rhodos 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Vi fløj med Jettime fra Rhodos med flynummer JTD204, og det var helt ærligt den bedste flyveoplevelse nogensinde!
Flypersonalet var utroligt venlige, smilende og professionelle – man følte sig virkelig velkommen og tryg under hele rejsen. Der var en afslappet og positiv stemning ombord, og man kunne mærke, at personalet virkelig tog sig tid til passagererne.
Et stort plus var kaptajnen, som var meget informativ og nærværende. Han guidede os roligt og trygt igennem hele flyvningen og delte både detaljer om ruten, vejret og flyvetiden – det skabte en rigtig god og tryg stemning.
Flyet var pænt og rent, og alt gik til tiden. Der var ingen stress, bare en super behagelig rejseoplevelse fra start til slut.
Jeg giver 10 stjerner og vil helt klart anbefale Jettime til alle, der ønsker en positiv, tryg og behagelig flyvetur. Det her var service i topklasse – vi flyver meget gerne med dem igen!
Kommer aldrig mer åka Jet Time
Vi är 2 erfarna charterresenärer och flög med TUI till Mallorca. Upplevelsen med Jet Time är ALDIG mer detta bolag. Beställ absolut ingen flygmat den är oätlig. Smutsiga gamla trånga plan. Besättningen verkade vara nybörjare oengagerad och inte trevliga. Incheckning på Palmaflygplats katastrof.
Discount sæder på hjemrejse fra Chania
Rejst med Jettime og Bravo tours mange gange og har altid været til freds med både personalet og flyets tilstand.
Også her på denne flyvning var servicen fint.
Men på hjemturen den 1.6.2025 kl. 22.35 fra Chania med JTD 540, blev vi præsenteret for nogle discount-sæder, som vi skulle sidde på i 3.5 time til Billund, så der kunne spares på brændstof på flyet, da vi spurgte.
Hvis det er konceptet fra fremtiden, finder vi andre at rejse med. Skal tilføjes at vi har en ganske normal vægt, og det var ikke det, der var problemet.
Men vi havde ubehagelig hjemtur.
Ubekvemt oplevelse
Jeg troede naivt, at et fly blev gennemgået og tjekket før, passagerne gik ombord.
Nu får vi at vide, at der er en fejl på navigationssystemet, og dette EFTER vi har siddet i flyet og ventet på tilladelse til at flyve i over 45 min.
Nu skal der komme en mekaniker.
Hvis vi er heldige bliver vi “kun” 3 timer forsinket…
Til gengæld er pilot og personale venlige og gode til at informere.
Så min utilfredshed går på Jettimes procedurer og ikke deres kabinemedarbejdere.
Fantastisk personale der var utroligt…
Fantastisk personale der var utroligt hjælpsomme og informerende. Da vores datter blev dårlig på turen hjalp de og var utroligt omsorgsfulde. Flyet var forsinket, men vi fik god information af personalet hele vejen igennem, så stjernerne er til dem. Det var ikke de bedste sæder at sidde på og som sagt flyet var forsinket 2,5 time, ellers havde det været 5 stjerner.

Resposta da Jettime
En god oplevelse at flyve med Jettime
En god oplevelse at flyve med Jettime. Præcis ankomst både på ud og hjemturen til trods for en lidt forsinket tilladelse til start. Utrolig venligt og smilende personale. Der blev løbende informeret om hvor flyet befandt sig, vejrforhold, ankomst mm.

Jet Time aka Klovne Jet
Jet Time – Et studie i elendig planlægning
Hvis du leder efter et flyselskab, der kan ødelægge både starten og slutningen på din ferie, så er Jet Time det helt rette valg. En time forsinket på udrejsen og halvanden time på hjemrejsen. simpelthen rystende ringe.
Det mest frustrerende er, at ingen fra selskabet virker til at tage det alvorligt. Ingen information, ingen undskyldning, ingen som helst følelse af ansvar. Som passager føler man sig overset og fuldstændig ligegyldig.
Det hele fremstår uprofessionelt fra ende til anden. Det virker, som om forsinkelser er en integreret del af deres forretningsmodel. Jet Time burde omdøbes til “Vent og håb”, for man kan i hvert fald ikke regne med at komme af sted til tiden.
Man rejser for at slappe af – ikke for at spilde timevis i lufthavne, mens selskabet ignorerer situationen. Aldrig igen. Og jeg vil varmt fraråde alle andre at gøre den fejl, jeg gjorde: at stole på Jet Time.

Resposta da Jettime
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.