Henkilökunta puhui suomea. Ruoka oli hyvää ja lämmintä leipää ja kahvia tarjottiin lisääkin halukkaille, kuulutukset selkeitä ja nekin suomeksi, nousu ja lasku tasaisia, henkilökunta ystävällistä ja i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Rigtig sødt og serviceminded personale. Men forplejning ombord var under alt kritik.Vi havde bestilt mad ud og hjem og det var lige kedeligt begge veje. En kartoffelbolle samt små kedelige karrotter.... Ver mais
Fik smadret min kuffert under en rejse til gran canaria meldte det i lufthavnen fik et papir om jeg skulle udfylde og sende en mail til dem , Dette gjorde jeg uden at have hørt noget og der er gået ov... Ver mais
Fløj med kaptajn Mikkelsen og hans besætning til Tenerife 14.02.26. Vi fik en forklaring på hvorfor fly skal afises og at flyets motorer efterfølgende skulle 'varmes' op. God info for personer med fly... Ver mais
A empresa respondeu
Respondeu a 84% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Trods dronekaos..
Trods dronekaos i Københavns Lufthavn udviste piloterne, før afgang fra Larnaca, enormt meget tålmodighed, som muligvis gjorde at vi ikke havde behov for at skulle stige af, for så at stige på igen ved clearance.
Selve turen hjem var smertefri, stewards/stewardesserne var søde, serviceminded og det måltid mad jeg fik på vejen hjem var faktisk ganske udemærket.
Efter 2 timers ventetid lettede vi endelig fra Larnaca men med det forbehold at vi nok ville ende i Malmö. Da vi nærmede os Sverige og Danmark fik vi dog den glædelige nyhed om, at vi faktisk godt kunne lande i København.
Piloterne undskyldte for ventetiden, men det som var sket, var trods alt ikke deres skyld og derfor ude af deres hænder. Jeg kom trygt hjem og følte mig sikker hele vejen.

flypersonaler 5 stjerner
jtd267 7.september jtd 268 21.september
Indtjekning både i Kastrup ud og på Samos hjem gik hurtigt , desværre var der lidt forsinkelse fra Kastrup.
Fantastisk kabine personale og god info under turen fra cockpittet de fortjener 5 stjerner
Negativt: flymaden, lidt vores egen skyld, da vi var kommet til at bestille light meal, fik en meget tør og kedelig sandwich med kalkun salami, både ud og hjem. Hurtig bagage udl. ved ankomst,men ventede næste 40 min. ved hjemkomst, hvilket desværre ofte forekommer, når det er Aviator der står for handlingen af bagagen.

Sikke en god oplevelse!
Vi er lige kommet hjem fra Mallorca, hvor vi fløj med jettime. Både turen derned og hjem fortjener 5 stjerner. Sikke et oplagt og venligt personale! Både kaptajnen og kabinepersonalet. Man følte sig tryg, og de var så imødekommende! Vi flyver en del - og det er vidst den bedste oplevelse vi har haft til dato.

Fantastisk tur med jettime
Fantastisk tur med jettime, til zakynthos og hjem igen. Under turen bliver der sendt et kort rundt fra piloten og co. hvor der vises ruten og fakta om turen og der bliver tegnet en smiley. Meget sjovt og betænksomt af dem. Derudover et ordentligt og rigtig sødt hold på flyet der betjente os med smil. Og dygtig pilot. Jeg vil prioritere jettime fremadrettet.

Løgn, svigt og kaos
Nødlanding, på vej til familie drømmerejse på Rhodos, på grund af rødudvikling i kabinen er en historie. Men hvad der fulgte de næste 18 timer er en helt anden. Total løgn, stort svigt og fuldstændig kaos.
Vi blev i flyet beroliget med, at et nyt fly allerede var på vej og dette i løbet af 2,5 time. Vi blev også lovet mad
og drikke. Fra entré til luthavn i Wien, fulgte time efter time uden informationer og forplejning.
6 timer efter fik nogen af os voucher til hoteller og vores familier blev splitte i atomer på forskellige hoteller.
Sent midnat, på hoteller, fik vi at vide at vouchers var ugyldige. Jeg kunne fortsætte i en lind strøm af kaos det næste døgn og står nu tilbage med endnu mere svigt og kaos efter hjemkomst.
Har et privat udlæg på over 11.000 kroner, som jeg nu skal kæmpe for at få retur og hvem ved, om jeg overhovedet får mine penge.
Jeg er så ked, vred og frustreret og kunne jeg give minus 5 stjerner, havde jeg gjort dette.

Resposta da Jettime
Worst experience I have had flying
Worst experience I have had flying, overweighted plane because of fuel miscalculation, a 45 minute flight ended up being 3 hours, only to unload most of the plane the load new passengers, if you were unlucky enough to be on the plane the whole time you had to remain seated and offered no water and refused any if asked… 4-5 hours without water is beyond a joke. Air greenland palming off their bookings to Jet Time is a disgrace, Air Greenland international is actually alright, this was hell and made me miss a connecting flight that originally had a 6 hour window, it arrived at 1 hour past my next flight time.

Resposta da Jettime
Jettime vägrar följa ARN och ersätta dig vid försening!
Kortfattat så var flyget försenat i nästan 24 h vid flyg hem till Sverige, dagen efter påstor flygbolaget att det var en så kallad birdstrike som var orsaken till förseningen genom att visa upp en bild på motorn som blivit träffad av en fågel till alla som sitter på flyget (tankar snurrade vid visningen av bilden att det var en fejk bild för att lura resenärer på sitt rätt till ersättning som EU regler ger rätt till) .
Jag skickar en kompensations begäran på 400 euro till Jettime och blir nekad då man skriver att orsaken till förseningen var en så kallad birdstrike, jag beger om bevis att så var fallet får ingen bevis från Jettime, jag skickar över ärendet till Allmänareklamationsnämnden och vinner där mot Jettime då dem inte kan framföra bevis på att birdstrike verkligen skett och det var orsaken till förseningen.
När jag vinner fallet på Allmänareklamationsnämnden så vägrar jettime fortfarande att ersätta mig på 400 eura vilket jag har rätt till.
Det är en kortfattat beskrivning på en flygbolag där även TUI är boven i dramat som sålt resan och använt sig av detta flygbolag!
Undvik Jettime och även TUI som köper Jettimes flyg tjänster!

Dårlig guidning i lufthavn
Har forsøgt at få svar på hvorfor Jettime på på fly
JTD 328 fra Palm De Mallorca tirsdag 19 august med afgang kl.1230 ikke afgik fra den på tavlen angivet
Gate C46 .Dette fik til følge at konen og undertegnede ikke kom med hjem ,men selv måtte få frigivet kufferter og finde alternativ fly til København .
Selskabet vil ikke svare på mail selv om de accepterer at have fået forespørgsel Rejsen var en charterrejse arrangeret af TUI .De er hamrende ligeglade om de mennesker der er checket ind kommer med .

Resposta da Jettime
Vi har lige været på Kreta og fløjet…
Vi har lige været på Kreta og fløjet med Jettime. Hjemmefra havde vi bestillt sæder med ekstra benplads og det fik vi. Dejligt. Jeg har flyskræk, men bare det at kaptajnen præsenterede sig, og at alt personalet snakkede dansk, gjorde at jeg slappede af under begge flyveture. Kabinepersonalet var rolige og smilende og jeg følte mig 100 % tryg. Dem vil jeg gerne flyve med igen

Resposta da Jettime
Slet ikke styr på seating
7. Juni 2025 rejste vi (2 personer) til Rhodos med Jettime (gennem Bravo Tours).
Vi havde, hos Jettime, købt de dyreste pladser, 2 e og f.
Vi tjekkede ind hjemmefra dagen før og fik vores boardingkort elektronisk. 2 e og f.
I CPH var der kaos. Man kunne ikke trække bagagetags i automaterne for Jettime og alle måtte stå i lang kø.
Ved indtjekning af bagage får vi udleveret boardingkort.
Dem ser vi først på da vi skal gennem gaten og finder ud af, at den ene plads ikke er korrekt, men i stedet på række 12. Det gør vi kabinechefen opmærksom på og siger, at vi sætter os på vores bestilte og betalte pladser. På et tidspunkt dukker der selvfølgelig en rejsende op med boardingkort til en af vores pladser.
Kabinechefen er helt forvirret, men da vi viser, at vi har købt pladserne indvilliger den anden passager i at sætte sig på række 12.
Jeg spørger kabinechefen hvordan det kan lade sig gøre at bruge den samme plads to gange.
Kabinechefen siger, at det ved hun ikke. Det er en fejl hos Bravo Tours!!!!
(Øh, nej. De har intet med seating at gøre, det er kun Jettime).
For det ikke skal være løgn, så sker nøjagtig det samme, da vi rejser til Rhodos igen med familien (9 personer) den 2. August.
Vi har købt de forreste pladser og tjekket ind hjemmefra. En af vores familiemedlemmer bliver stoppet ved gaten og får at vide, at en anden har fået hans plads (2e).
Vi protesterer selvfølgelig og det bliver løst.
Men hvordan kan det lade sig gøre, at Jettime ikke har styr på deres seating?
Derudover er det nogle elendige fly. Man kan lige så godt rejse med Easyjet,
Forstår simpelthen ikke at Bravo og Apollo bruger dette discount selskab.

Resposta da Jettime
Har købt rejse ved TUI som så anvender…
Har købt rejse ved TUI som så anvender jettime .
D.d. kom så mail fra TUI om in check fra hjemmet og samtidig kunne man se hvor vi skulle sidde i flyveren.
Det blev til 2 stk D-pladser på hver sin række, på trods af de skriver at tilstræbe at man sidder samlet, og det halve af flyveren var markeret med ledige sæder.
Snyd og bedrag, og kun for at tjene flere penge.🤬
Vh
Erik Petersen
NU den 22 oktober fik JetTime tid til at svare, og de forholder sig jo slet ikke til selve reklamationen= stadig et useriøst flyselskab-så hold jer væk fra det.

Resposta da Jettime
Flög Köpenhamn–Mallorca t/r med…
Flög Köpenhamn–Mallorca t/r med Jettime. (19/8 och 26/8) Som flygrädd kände jag mig trygg hela resan – start, landning och flygning gick smidigt. Bra piloter och trevlig cabin crew! Kommer definitivt välja Jettime igen. Enda förbättringen: gärna information från piloten både på danska och engelska

Dirty old planes
Dirty old planes, pushing ads on the speakers, and when there is useful information it never is in English.

Dårlig planlægning
Vi skulle afsted til kreta med afgang 17.25.
Pludselig bliver afgangen ændret til 19.00 pga manglende fly.
Og så pludselig igen ført tilbage til normal tid.
Alle spurter ud til gaten som ifølge info tavle var gate closed.
Her får vi ny tid 17.45, men det er boarding som starter her.
Da alle er ombord håbede vi på 45 - 50 min. forsinkelse.
Men nej vi skulle sidde i flyet og vente 1 time med skringende unger som selvfølgelig var utålmodige.
Gu dødeme om kaptajnen så ikke lige fortæller, at alle de misforståelser omkring flyene gjorde at vores fly sådan set havde holdt der hele tiden.
Hvilken hjerne er det lige som styrer dette?
Måske man skulle finde en som kan tælle fly og regne.
Bonusinfo: mens vi venter opdager man en ridse i skroget, så yderligere 1 time og så skifter man også hjul.
Hvad har man eftersyn til?
Vel ikke mens 170 mennesker holdes som gidsler inde i maskinen.
Aldrig mere Jettime

Resposta da Jettime
Jeg havde bestilt fly til Alicante fra…
Jeg havde bestilt fly til Alicante fra Cph gennem SAS. Jeg var endda blevet opgraderet til SAS plus. Men når vi ankommer til vores gate bliver vi mistænksomme over vi kommer på et jettime fly til Alicante når men vi tænker ikke mere over det men det er da mærkeligt. Når vi kommer på flyet er personalet virkelig søde men sæder var beskidte der var madrester, bordet på sæde var helt sort og beskidt og selve flyturen var ok men der var lidt meget turbulens selvom det var en ikke blæsende og solrig dag og landing var ok men meget turbulens igen. Ved stadig ikke hvorfor vi kom på et jettime fly uden at have hørt noget om fra SAS det er jo slet ikke samme service og fly service man får fra jettime som SAS jeg havde bestilt. Hvorfor det?

Resposta da Jettime
Flyver aldrig med Jettime igen!
Flyver aldrig med Jettime igen!
Det er meget få rosende ord jeg har at sige om Jettime, eller det vil sige, jeg har ingen. Vi er på vej hjem fra Chania på Kreta, og da vi skal checke-in ved skranken går det helt galt. Den meget let begavede kvinde der sidder ved check-in, som samtidig ikke kender til begrebet kundeservice, checker vores 2 kufferter ind, kører dem igennem på båndet, og da nr 2 kuffert er kørt væk, fortæller hun at vi har overvægt, og samtidig beder hun os om også at lægge vores håndbagage på bundet så hun kan veje dem også, altså får vi overvægt fordi hun også vejer vores håndbagage, det er da dybt godnat og har aldrig oplevet dette før! Dette blev vi ikke bedt om ved udrejse i Kastrup lufthavn, altså hvad f***** sker der! Vi har ingen jordisk chance for at nå og omrokere vores bagage så vi ikke har overvægt, istedet bliver vi bedt om at betale en ekstraregning på 150€!!
Derudover spørg vi om det er muligt at vi kan sidde ved siden af hinanden på vej hjem, da den ene af os ikke er så glad for at flyve, og den andet let får køresyge/flysyge hvis ikke personen sidder ved vinduet. Den let begavet skranke dame fortæller os at det sagtens kan lade sig gøre, og at vi allerede sidder ved siden af hinanden i flyet. Da vi så får vores boardingkort kan vi se at vi er placerede på hver sin side af midtergangen i flyet, altså sidder vi IKKE sammen eller ved siden af hinanden!!🤯
Dette er under al kritik!! Kan på ingen måde anbefale nogen mennesker, at flyve med Jettime og skal ALDRIG flyve med dette lavpandet flyselskab igen!

Resposta da Jettime
Flög från Sturup till Paleros idag…
Flög från Sturup till Paleros idag 250811. Måste bara säga, vilken personal👏Supertrevliga och serviceminded. Kaptenen var fantastik, pratade och uppdaterade oss hela vägen med ett leende. Så 10 av 10 för oss. Jet time👏🥰

Elendig service
Elendig service - Havde booket flybilletter igennem TUI med min datter, til Kreta. Det viser sig at vi ikke kan få lov at sidde sammen, vi kan ikke en gang se hinanden. Rigtig utryg oplevelse for min datter og elendig service.

Resposta da Jettime
Vi er lige ankommet til crancanaria med…
Vi er lige ankommet til crancanaria med jettime virkelig god service og meget søde personale det er jo en flyvetur på 5 timer så derfor en del mindre end vi er vand til. Vi var lidt bekymret pga alle de dårlige anmeldelser det kan vi ikke nikke genkende til der er ikke så meget benplads men det er fint.
Tak for en behalig flyvetur som levet 100% op til vores forventninger

Resposta da Jettime
Vi har nu fløjet med Jettime flere…
Vi har nu fløjet med Jettime flere gange og jeg er stadig overrasket over den imponerende service jeg møder fra personalet, dybt proffesionelle.
På trods af flyforsinkelse, så tog de sig godt af os strandede passagere, de var også de første til at skrive til os ang. kompensation og 3 dage efter fik vi af vide hvad vi kunne få, se det er service.

Resposta da Jettime
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.