Henkilökunta puhui suomea. Ruoka oli hyvää ja lämmintä leipää ja kahvia tarjottiin lisääkin halukkaille, kuulutukset selkeitä ja nekin suomeksi, nousu ja lasku tasaisia, henkilökunta ystävällistä ja i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Rigtig sødt og serviceminded personale. Men forplejning ombord var under alt kritik.Vi havde bestilt mad ud og hjem og det var lige kedeligt begge veje. En kartoffelbolle samt små kedelige karrotter.... Ver mais
Fik smadret min kuffert under en rejse til gran canaria meldte det i lufthavnen fik et papir om jeg skulle udfylde og sende en mail til dem , Dette gjorde jeg uden at have hørt noget og der er gået ov... Ver mais
Fløj med kaptajn Mikkelsen og hans besætning til Tenerife 14.02.26. Vi fik en forklaring på hvorfor fly skal afises og at flyets motorer efterfølgende skulle 'varmes' op. God info for personer med fly... Ver mais
A empresa respondeu
Respondeu a 84% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Helt okej
Jag åkte till mallorca och det var helt okej. Det enda dåliga var att vårat plan blev försenade i cirka 40 minuter och så var platserna lite hårda men annars var det bra. Landningen var bra och inte hård alls. Det var ganska städat på planet och så var toaletten helt okej. När vi skulle åka hem så fick vi choklad innan flighten. Flygvärdinnorna var jätte snälla.

Sæde tildeling
I oplyser at I forsøger at placere rejsende på samme billet (TUI)så tæt på hinanden som muligt. (Når nu man ikke ønsker at betale flere hundrede kroner for køb af specifikke sæder). Det er simpelthen ikke rigtigt, vi er ALDRIG blevet tildelt sæder ved siden af hinanden hos Jet Time selvom vi kun er 2 personer, og ej heller i sidste uge selvom der var tomt sæde ved siden af en af os. Kan nu se at heller ikke på hjemrejse er vi placeret ved siden af hinanden. Så venligst meld klart ud omkring jeres politik. Ellers var flyturen denne gang OK.
Sidst fungerede kun 1 ud af 3 toiletter allerede fra start på en 5 timers flyvning

Dejlig flyvetur og service
Jeg er ikke særlig glad for at flyve - men Jettime med danske informative piloter og søde stewardesser og god service gjorde flyveturen til og fra Gran Canaria til en god og tryg rejse. Jeg flyver meget gerne med dem igen!

From Helsinki To Tenerife
Today I flew from Helsinki To Tenerife and it was the best flight that I have ever been on. The flight crew was amazing and polite and the flight was only 5 minutes late. Food was great and if I was thirsty or hungry I got something to eat/drink. After all 5 star flight. Can't wait the next flight.

Flyrejse med JT217
Flyrejse med JT217 – En oplevelse i særklasse
Onsdag den 5. februar 2025 havde vi fornøjelsen af at flyve med JT217 – "Gud bevare Danmark." Kaptajn Mads førte flyet sikkert sammen med styrmand og dagens fødselar, Martin. 🎉 håber han nød fødselsdagssangen, selv om han var noget genert.
Ombord var vi i hænderne på et yderst professionelt og dedikeret team, ledet af kabinechef Helene. Holdet bestod desuden af Emil, Amadeus, Tymon og Signe, som alle leverede en serviceoplevelse, der overgik vores forventninger. Deres indsats var intet mindre end enestående og satte en ny standard for kundeservice i luften.
Særligt vil vi fremhæve Signe, som med sin professionalisme og imødekommenhed gjorde en markant forskel for vores rejseoplevelse. Hendes engagement og opmærksomhed på detaljerne var i absolut særklasse.
Selvom flyets rengøringsstandard kunne forbedres markant, skal det understreges, at dette ikke overskygger den imponerende indsats fra personalet ombord.
Vi håber Crewet får rosen og især Signe.
Tak til hele teamet på JT217 for en mindeværdig rejse!

Vi har lige været I Egypten
Vi har lige været I Egypten, Hurghada, fra d. 22 jan 2025 til d. 5 feb. Så gode flyvninger, afgangene præcise, gode landinger, og super gode piloter og kabine personale. Kaptajnen fortalte en gang imellem om hvad vi kiggede på når vi fløj over spændende store byer og øer.

Resposta da Jettime
Stor ros til kaptajn og…
Stor ros til kaptajn og kabinepersonale, ifm. at vort fly hjem fra Tenerife d. 2.2 blev aflyst, grundet en teknisk fejl. Vi blev grundig informeret om, hvorledes fejlen blev søgt løst og efterfølgende fik i logistikken til at gå op med: at få indlogeret ca. 200 mennesker på nye hoteller, klaret transfer til disse og i samarbejde med Bravotours, blev vi hele tiden grundig opdateret. Flot arbejde!!!

Rejse hjem fra Tenerife kl 14.50
Rejse hjem fra Tenerife kl 14.50. Utrolig sød og hjælpsom chefstewardesse, som gjorde turen til en speciel oplevelse, blandt andet med transport fra fly til bagageudlevering.

Meget fin service!
Smilende og kompetent kabinepersonale på turen til Fureventura 13/1. og retur 20/1. Også til cockpittet stor ros med god information

TAK for det hele!
En speciel Kæmpe stor tak til personalet på hjemrejsen. Især kabinechef Peter Vingborg.
Ikke blot stod han for hylende morsom underholdning under hele turen, der udløste flere klapsalver 🤗
Vi skulle videre til Bornholm og var en del forsinket.
Han og piloterne sørgede for vi nåede det, lige akkurat.
Sublim service, langt ud over det forventelige.
Et gammelt 13 tal ville være givet.
TAK... BARE TAK

Resposta da Jettime
På utresan till Teneriffa slog jag ett…
På utresan till Teneriffa slog jag ett 60 år gammalt rekord, har aldrig under dessa år fått så dålig mat även jämfört med ett antal lågprisbolag. Förpackningen kostade säkert mer än innehållet.På hemresan var det som flygmat brukar vara. Utbudet till försäljning var också begränsat.

Resposta da Jettime
Sidder nu i en af jeres fly på vej til…
Sidder nu i en af jeres fly på vej til fuerteventura fra Aalborg flyet var ikke deicier og manglet Fuel
Det kunne man godt havet gjort før ombordstigning vi har jo en tur på 5,3 timer foran os
Det forsinket turet med 45 min 🙁
Meget amatøragtigt
Er selv flytekniker

Resposta da Jettime
Ett av de sämsta lågprisbolaVarför byter ni till ett skräpbolag, Ving?gen som…
Ett av de sämsta lågprisbolagen som finns. Luleå- Gran canaria....en mardröm. Har flugit sunclass tidigare, men nu tyckte ving att man skulle spara in en slant och bytte. Aldrig mer...skäms på er Ving! Supertrånga plan, trasiga säten, inga stolsfickor(och var ska man lägga alla beställda drinkar någonstans, och var ska man göra sig av med de tömda)? Rek att slänga allt på golvet. Info på snabb danska, obegripligt. Nej, behåller Ving detta,så avslutar jag som kund efter ca 50 år.

Resposta da Jettime
Bra upplevelse, mycket obefogad kritik här!
Otroligt mycket obefogat skitsnack om Jettime här. Vi flög med Apollo till Egypten och det var på håret att vi struntade i att boka pga alla negativa kommentarer här. Både dit- och hemresan funkade utmärkt, båda resorna med Boeing 737-800. Planen hade inte skärmar som påpekats tidigare men båda var nyrenoverade invändigt med fräscha läderstolar och övrig inredning, stolsutrymme är samma som reguljärflyg inom Europa (AF, SAS, Lufthansa m fl) och marginellt bättre än Ryan Air och Vueling som är sämst i klassen! Planen hade säkert några år på nacken, info går säkert att få direkt från Jettime, men med tanke på de drakoniska säkerhetsföreskrifter på underhåll och renovation av flygplanskropp och reaktorer är det inget problem. Bra service och mat (relativt flygplansmat förstås) ombord. Inga negativa aspekter.

Resposta da Jettime
Jettime och mat en stor besvikelse
Planet ok. Information på Danska. Mkt svårt att förstå.
Hade beställt mat.
Har rest med flyg och ätit. Mat brukar vara ganska och till bra.
Den här maten som låg i en pappersförpackning för klimatets skull var i stort sätt oaptitlig och osmaklig.

Katastrofdåligt plan.
Katastrofdåligt plan.
Stenhårda säten, supertrångt, ingen digital infokanal var man är.
Dansk besättning som pratar i jättedåligt högtalarsystem. Ingen fattar vad de säger så prata bara på engelska istället tack.
Har fortfarande ont i baken och fasar för hemresan.
Åkte med TUI men nästa resa blir det att kolla noga så vi slipper Jettime.
Så dåligt plan 2025!!!
Rena djurtransporten

Hemska säten
Hemska säten, nedsuttna, skeva, trånga. Förseningar utan förklaringar. Dålig flyplansmat. Omodernt och totalt skabbigt intryck. Utdragen boarding. Skränig högtalare i flygplanet.
Välj bort Jettime.

Åkte Köpenhamn-Gran Canaria
Åkte Köpenhamn-Gran Canaria
1. Betala inte dyra pengar för "bättre säten" det är en bluff 2.5cm skillnad på benplatsen spara era 1500 kronor snälla.
2. Köp inte maten! Köp hellre något i gaten ni kan ta med på planet.
3. Förvänta er verkligen lågbudget.
4. Mitt plan var med försenat konstigt nog.

Er lige kommet hjem efter en tur til Gran Canaria
Er lige kommet hjem efter en tur til Gran Canaria.
Alt fungerede perfekt, fra booking af flysæde til booking af billet, med udlevering af bånd til vores bagage, blot ved at scanne pas i lufthavnen i Billund på vej ud, og på vej hjem ved deres normale indtjekking.
Fantastisk personale med et dejligt humør både ud og hjem.

Manglende kompensation fra Jettime
Jeg vil gerne dele min skuffelse over min oplevelse med Jettime. Jeg fløj med dem og oplevede en forsinkelse på 6 timer, som de tilsyneladende forsøger at afskrive som værende forårsaget af vejret og de-icing. Men det er tydeligt, at dette kun var en lille del af forsinkelsen. Den største årsag var mekaniske problemer og mandskabsudfordringer, som Jettime ikke håndterede ordentligt.
Jettime burde have været bedre forberedt på vejret, og endnu mere problematisk er det, at de ikke formåede at håndtere de mekaniske problemer effektivt. Der var også en ekstra pilot ombord, men på trods af dette valgte Jettime ikke at sætte ham ind for at afløse den syge stewardesse, hvilket forsinkede processen yderligere. Dette virker som en undladelse af ansvar og en dårlig håndtering af situationen.
Jeg har også svært ved at acceptere, at Jettime nægter at give kompensation under henvisning til “usædvanlige omstændigheder”, når det er tydeligt, at der var flere faktorer, de kunne have håndteret bedre. Jeg føler mig dårligt behandlet som passager, og Jettime undgår ansvaret for deres del af forsinkelsen. Jeg vil derfor kraftigt fraråde Jettime til andre og overvejer at tage sagen videre.

Resposta da Jettime
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.