Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Henkilökunta puhui suomea. Ruoka oli hyvää ja lämmintä leipää ja kahvia tarjottiin lisääkin halukkaille, kuulutukset selkeitä ja nekin suomeksi, nousu ja lasku tasaisia, henkilökunta ystävällistä ja i... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Rigtig sødt og serviceminded personale. Men forplejning ombord var under alt kritik.Vi havde bestilt mad ud og hjem og det var lige kedeligt begge veje. En kartoffelbolle samt små kedelige karrotter.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fik smadret min kuffert under en rejse til gran canaria meldte det i lufthavnen fik et papir om jeg skulle udfylde og sende en mail til dem , Dette gjorde jeg uden at have hørt noget og der er gået ov... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fløj med kaptajn Mikkelsen og hans besætning til Tenerife 14.02.26. Vi fik en forklaring på hvorfor fly skal afises og at flyets motorer efterfølgende skulle 'varmes' op. God info for personer med fly... Ver mais

A empresa respondeu

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 84% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg har netop rejst med Jettime til…

Jeg har netop rejst med Jettime til Cypern.
Det var et mareridt. Utrolig lidt plads pr. sæde.
Skrigende børn.
Konstant udskænkning af alkohol kl. 10 til 12 unge mennesker på vej derned. Det bør man sige nej til da de til sidst både spildte og råbte højere. Hvad havde personalet regnet med?
Lufthavnen / Jettime mistede vores kufferter i lufthavnen og vi måtte vente i en time på at få dem på Cypern.
På vej hjem tog det 2 timer i at komme frem til gaten og vi blev 1 time forsinket med flyveturen hjem.
Et sandt mareridt på hver sine måder, ud og hjem.
Alt for høj højtaler på flyver der Skriget udover folk med tilbud på ligegyldige ting.
Discount hele vejen igennem.
Jeg vælger aldrig Jettime igen da jeg har været på min allersidste charterferie, nu hvor jeg ikke har små børn mere.
Puha en oplevelse.
Det var nærmest ikke engang rejsen værd.

12 de agosto de 2024

Kære Ann,

Tak for din henvendelse.
Vi er kede af de at høre om de gener, I har haft både i gaten og på flyvningen med de andre gæster.
Vi håber trods dette, I havde en god ferie.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi er lige hjemkommet og bestilte mad i…

Vi er lige hjemkommet og bestilte mad i flyet begge veje. Virkelig ulækker mad udkogte ris og meget stærk kylling. Jordbærmouse til dessert som var flydende.

10 de agosto de 2024

Hej Bente,

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, maden ombord ikke har været i din smag. Du er altid velkommen til at høre personalet ombord, om der kunne være en anden ret eller ekstra tilbehør at få i stedet.

Vi håber, du trods dette har haft en rigtig dejlig ferie.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har nu to gange prøvet at flyve med…

Jeg har nu to gange prøvet at flyve med Jettime to gange, til og fra Kreta, begge gange med flere timers forsinkelse, til daglig flyver jeg en del pga arbejdet så kender udemærket den normale kvalitet på flyrejser, men må sige at jettime skraber bunden af alt hvad jeg tidligere har prøvet, elendige sæder, elendig info og maden uspiselig.
Ærgeligt at en dejlig rejse skal begynde og slutte med så dårlig en oplevelse.

10 de agosto de 2024

Kære Michael,

Mange tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre, dine to flyvninger med os har været præget af forsinkelse. Forsinkelser sker desværre engang imellem af forskellige årsager.

Har din forsinkelse været lang, er du altid velkommen til at tale med vores kundeservice om mulig kompensation. De kan kontaktes på tlf: +45 32 46 73 17 eller mail: customerservice@jettime.com.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin og venlig betjening af…

Super fin og venlig betjening af kabinepersonalet og løbende orientering fra piloterne under flyvning. Flyet var i fin stand og ingen forsinkelser på hverken ud- eller hjemrejse mellem København og Prevéza i Grækenland. Gratis chokolade blev tilbudt ved ombordstigning hvilket føltes velkomment. Jettime kan i høj grad anbefales.

6 de agosto de 2024

Kære Simon,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, du har nydt servicen ombord.

Vi håber, I har haft en skøn rejse også :-)

Ingen forsinkelser, sødt og smilende personale 5 stjerner herfra

Super søde, meget behagelig oplevelse, specielt for en som mig der hader at flyve.

28 de julho de 2024

Kære Nicklas,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, du har haft en god og behagelig flyvning, trods lidt flyskræk der aldrig er sjovt.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen en anden gang. :-)

God tur til Rhodos og retur

God tur til Rhodos og retur
Lørdag 20/7 og 27/7 fløj vi med Jettime til og fra Rhodos. Der var venligt personale og god forklaring på, hvorfor vi blev forsinket (ca 30 minutter pga mange fly). Maden var udmærket, selvom flymad nok aldrig får 3 stjerner hos Michelin.

27 de julho de 2024

Kære Ebbe,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, I har nydt servicen ombord. :-)

Virkelig dårlig flyselskab

Virkelig dårlig flyselskab
I skriver at vores kompensation for forsinkelsen på vores rejse vil blive udbetalt senest 14 dage se tidligere besked der er stadig ikke sket noget fra jeres side så nu vil det gå rettens vej

Med henvisning til vores tidligere korrespondance omkring den omtvistede flyvning JTD567 fra Billund til Rhodos af 22. juni 2024, så må jeg desværre meddele, at Jettime fortsat ikke har indbetalt det skyldige beløb i kompensation, jf. artikel 7, stk. 1, litra b i EU’s forordning om passagerrettigheder og forbrugerbeskyttelse.

Som tidligere oplyst har Jettime først tilsidesat påbud om betaling efter gældsbrevslovens § 5, stk. 1, hvor der var fristudløb den 4. juli 2024, og dernæst har Jettime yderligere tilsidesat påkrav om betaling efter inkassolovens § 10, stk. 3, hvor der var fristudløb den 15. juli 2024.

Dags dato er tillige Jettime’s egen svarfrist på 5 uger udløbet uden, at de som nævnt har valgt at indbetale deres skyldige beløb. Se venligst vedlagte meddelelse fremsendt til dig, hvor de 5 uger angives som deres egen længstefrist.

Efter vores opfattelse er der ingen undskyldelig årsag til, at Jettime på denne her måde fravælger at følge lovgivningen, der jo netop er etableret for at sikre forbrugernes rettigheder og beskytte mod flyselskabernes urimelige forretningsbetingelser.

Retslig inkasso er igangsat mod Jettime, så vi kan få domstolenes vurdering af den omtvistede flyvning JTD567.

22 de junho de 2024

Kære Jørgen,

Tak for din henvendelse.

Vi må starte med at henvise til, at Jettime fra starten har anerkendt udbetalingen af kompensation i henhold til EU261-forordningen på den forsinkelse, der desværre var på din udrejse 22. juni 2024. Du har dog valgt, at din sag skal køres gennem et kompensationsselskab, der inddriver pengene hos Jettime, og dette medfører længere sagsbehandlingstid.

Vi vil meget gerne uddybe din sag og give status. Jeg skal dog bede dig om at henvende dig til vores Customer Service på e-mailadresse: Customerservice@jettime.com

Ingen fly og ingen info

Vi skulle til Tyrkiet fra Billund med Jettime kl.6.30. Da vi sidder i flyet viser det sig at det ikke kan starte. Piloten er sød til løbende at informere om at de stadig ikke ved hvornår det kan starte. Efter 2 timer får vi at vide at vi skal skifte fly og vi bliver hentet af en shuttlebus og kørt tilbage til gaten. Her vi bliver vi lukket tilbage ud i lufthavnen uden yderligere info og alle passagerne render forvirret rundt. Ingen ved noget, flyet fremgår ikke længere på infoskærmene og lufthavnens Servicedesk er ikke bemandet før end 10-15 min efter. Det er søndag, så Jettimes telefon er lukket. Rimeligt stressende!
Endelig møder personale ind i Servicedesk. Vi får udleveret voucher til mad el. lign. på 190,- pr person. Og så venter vi. Og venter. Og venter.
9.15 får vi sms fra Bravo Tours om at vi vil få yderligere info kl.12.
9.45 får vi sms fra BravoTours om at flyet er repareret og snart vil flyve os afsted og vi snart vil få mere info. Men det får vi ikke.
Kl.12.15 ved vi stadig ingenting og der er ingen i lufthavnen vi kan spørge, ingen vi kan ringe til, ingen der ved noget. Forventer ikke længere at vi kommer afsted og er dybt skuffet over at få så dårlig behandling - eller rettere ingen behandling.
12.45 får vi sms fra Bravo Tours at flyet er rykket til i morgen kl.8.
Kl.13 meldes der omsider over højtaleren i lufthavnen at vi skal gå til gate 10. Her får vi info fra en medarbejder om hvor vi kan hente vores bagage, samt at hvis man bor langt væk kan man få hotel, men “det kan godt være at det bliver i Vejle eller Herning”. Alle der vælger hotel ender dog på lufthavnshotellet lige ved siden af, så det virker som et forsøg på at få folk til at køre hjem så de kan spare penge.
Den ene stjerne går til det venlige personale i flyet (personalet fortjener 5 stjerner) men resten af oplevelsen får 0 stjerner! Jeg forstår godt at uforudsete ting kan ske, men det kan godt håndteres bedre.

28 de julho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Har aldrig flugit med så dåligt utrymme…

Har aldrig flugit med så dåligt utrymme för benen... inga nätpåsar i framförvarande stolar... Hört att man klagar på maten - jag förstår inte - nog brukar väl en god måltid vara inkluderad i priset eller - vartenda liten sak kostade - ingen kaffe ens utan att plånboken skulle fram - måltid - ja det var till dom som hade pengar som kunde köpa ombord - inget ingick i biljettpriset - kan inte fatta varför?? När man reser vill man ha lite service - lägg in priset för sakerna ombord när du köper biljetten så känner man sig inte så utanför när man sitter där och inte får någonting!!! Min lilla dotterdotter som är 4 år satt bredvid mig och frös när hon försökte sova.. jag frågade efter en liten filt.. nej inget sånt fanns - jag plockade fram kläder från mitt handbagage - det är service det!!

18 de julho de 2024

Kære Ingrid,

Mange tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre, I ikke har været tilfredse med servicen ombord.

Mad og drikke er et tilkøb, som kan gøres inden flyvningen. Anretningerne er tilpasset forskellige ønsker, så man selv har mulighed for at vælge, om man er til en hurtig bid mad, en almindelig anretning eller et opgraderet måltid.

Bestilles det sammen med billetten, får du det, du efterspørger. :-) uden at prisen på den samlede flybillet bliver dyrere for alle.

Vi håber, I trods dette har haft en skøn ferie.

Classificada 4 em 5 estrelas

Rhodos,Kastrup

Rhodos,Kastrup, 26/7,mycket god mat. Bra service, väldigt dåliga säten.
Annars mycket behaglig flyg resa ,

26 de julho de 2024

Hej David,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, du har nydt servicen og maden ombord. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen en anden gang. :-)

Norrköping-kreta

Norrköping-kreta, sen start , ingen ac = as varmt, ingen service 🥵🥵🥵. Bara sämst

26 de julho de 2024

Kære Consumer,

Tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre, temperaturen på jeres flyvning ikke har været god for jer. I er altid velkomne til at tage fat i personalet og høre, om der kan reguleres på temperaturen i flyet.

Vi håber, I trods dette har haft en rigtig god ferie.

Classificada 1 em 5 estrelas

Så hemsk upplevelse med detta flyg…

Så hemsk upplevelse med detta flyg bolag. Vi skulle åka från Cypern till Stockholm den 22a juli. TUI som arrangör av en paketresa. Allt blev kaos. Fel på ena motorn när vi skulle lyfta. De visste inte om motorn brann så vi fick åka tillbaka till gaten där brandbil stod och väntade. Enligt piloten hade flera varningar kommit upp ang motorn. En mekaniker skulle komma och kika på motorn det tog extremt lång tid innan han kom. Ingen fick gå av planet. 40-45 grader varmt på planet. Alla satt med säkerhets broschyren och fläktade sig med iom att AC n inte funkade. Passagerarna började få panik. En spydde, en svimmade och en som mådde väldigt dåligt som satt bakom oss som hade behövt läkarhjälp. Bad om vatten till barnen som grät och hade panikångest. Fick betala 9 euro för vattnet trots kaoset. Piloten ropade ut efter drygt 2 timmar att de som inte vågade flyga med detta flyg kunde gå av planet och lämna in sina bagage tags för att få av sina väskor från planet, eller så kunde man sitta kvar och testa om motorn skulle funka vid nästa test att flyga iväg. Vi valde att gå av flyget iom att vi fick två val. Flera familjer gick av. Vi frågade vart vi skulle ta vägen och om vi skulle få någon hjälp när vi va tillbaka på flygplatsen igen. De lovade att vi skulle få hjälp. Men ingen hjälpte oss. Jag ringde TUI iom att de va arrangör av resan och de sa bara återupprepade gånger att vi har ingen info om att vi ens gått ombord på planet. De ville inte hjälpa oss som gått av på något sätt. Vi stod i flera timmar och väntade på bagaget från flygplanet. Tillslut kom väskorna och då började kl bli sent på kvällen. Jag stod med två panikslagna barn och behövde lösa någonstans att bo över natten. Bokade ett billigt hotell och lyckades tillslut boka ett nytt flyg hem kvällen efter . Allt kostade ca 17000kr extra . Har begärt ersättning men har inte fått något gehör från TUI ännu. Katastrof! Akta er för att boka en resa med TUI iom att de använder sig av jet time som flygbolag. Se recension nedan för de som valde att sitta kvar på flyget. Utan mat och vatten i ca 10 h.

22 de julho de 2024

Kære Emma,

Tak for din anmeldelse. Vi er utrolig kede af at høre om den oplevelse, du og din familie har haft.

Vi håber, I allerede har talt med vores Customer Service. Hvis ikke, kan de kontaktes på tlf. +45 32 46 73 17 eller mail customerservice@jettime.com. De vil kunne hjælpe med kompensation og yderligere spørgsmål.

Vi håber, I trods dette har haft en god ferie.

Verdens dårligste sæder 😡

Verdens dårligste sæder 😡
Vi var med Jettime (og TUI) til Kreta, både turen derned, og i særdeleshed turen hjem, var sædet så ring at vi var på toilettet og hente håndklædeark til det stor hul der var i sædet, samt en jernstang som var synlig, flyet var af så ringe kvalitet, hvilket kabine personalet godt var klar over, og beklagede, de havde ikke engang en pude eller et tæppe vi kunne ligge over hullet -der var efter deres udsagn mange der har klaget, men Jettime er ligeglad, hvilket vi jo også oplevede da vi henvendte os 😡
Da vi klagede til Jettime, beklagede de bare, og sagde det var de godt klar over standarden af bl.a. sæderne, og de var igang med at udskifte, hvilket jeg IKKE kan bruge til noget, så tag da de fly ud af drift, til sæder mv er skiftet…billetten er jo ikke billigere fordi sæderne er ødelagte, de tage fuld pris herfor, for som de sagde hos Jettime, kan de jo ikke kompentasere fordi vi sidder dårligt i et ødelagt sæde med ryg problemer til følge 🤬 De kan ikke kompentasere noget, da der er for mange klager, og det vil blive alt for dyr for dem.
Vi var fuldstændig radbrækket i kroppen da vi landede.
Men mest grinagtig var det sidste svar jeg har fået fra Jettime som fraskriver sig ansvaret, og siger at sæderne IKKE er betalt 😂 -heldig det ikke var et fragtfly uden sæder vi var kommet med 😂 Husk derfor, hvis du skulle være SÅ UHELDIG at skal flyve med Jettime, så tjek om du har betalt for sæderne, og for den sags skyld, flyet, brændstof, kuffert, gangbro osv. 😡
Her er hvad de skrev :

1. Sæder har igen indflydelse på prisen af en rejse.
2. Som før nævnt kan de gå i stykker , hvilket klart ikke er optimalt.

Da sæderne ikke var betalt, men tildelt til jer . er der inte at evt. refundere jer. Desuden som før nævnt er der ikke noget for svi og smerte.

Sagen er hermed afsluttet fra vores side, ønsker jer blot en god sommer.

////////////////////////////////////////

Til gengæld fløj vi med Sunclass dagen efter, hvilket var høj klasse 😎

17 de julho de 2024

Bedrövligt

Bedrövligt. Dator indikerade överhettad motor innan vi lyfte (men den brann iaf inte inte talade de om, kändes ju väldigt bra att höra). Vi fick åka tillbaks till gaten och blev sittandes på planet under all utredning om detta, i totalt 4 timmar i 40 till 45 graders värme utan AC. En svimmade av värmen och flera vågade ej åka och valde att lämna planet, allt vatten och övrig dricka tog slut redan innan planet kunde lyfta. All mat var förstörd Så ingenting gick att köpa under resan heller. Även snacksen var slut redan innan vi lyfte.
Dålig info - många var rädda att flyga eftersom man gav passagerarna själva valet om de ville flyga med eller kliva av. Kändes inte tryggt alls alls.

22 de julho de 2024

Kære Linda,

Tak for din anmeldelse. Vi er utrolig kede af at høre om den oplevelse, du har haft.

Vi håber, du allerede har talt med vores Customer Service. Hvis ikke, kan de kontaktes på tlf. +45 32 46 73 17 eller mail customerservice@jettime.com.

De vil kunne hjælpe med kompensation og svar på yderligere spørgsmål.

Vi håber, du trods dette har haft en god ferie.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag och min familj kan redan säga nu…

Jag och min familj kan redan säga nu att det var det sämsta flygbolaget vi har åkt med. 🫤Vi fick vänta 14 timmar i Landvetter flygplats och för varje minut höjde de väntetiden eftersom att det var något fel på flygplanet och innan dess när vi skulle checka in var vi så stressade. När vi sedan skulle ha boarding blev det istället inställt till klockan 20.00. Vi fick matkuponger som hade 285kr i sig men det var inte alla (mat)butiker som tog emot de kupongerna och det var även svårt att hitta något o äta för att det inte fanns så många val, särskilt för muslimer. När vi skulle komma tillbaka till Sverige behövde vi återigen vänta i flyget och i värmen 45 minuter och de höjde alltid väntetiden för varje minut som gick. Vi alla passagerare var så besvikna. Jag rekommenderar absolut inte att ni åker med det här flygbolaget om ni vill ha en trygg resa, annars kommer det hända er som oss😣0️⃣

12 de julho de 2024

Kære Yasmin,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om jeres oplevelse med forsinkelsen og de udfordringer, det har medført jer.

Vi håber, I allerede har været i kontakt med vores Customer Service for hjælp til kompensation. Hvis ikke, kan de kontaktes på tlf. +45 32 46 73 17 eller mail customerservice@jettime.com.

Vi beklager endnu engang og håber, I trods dette har haft en god ferie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har rejst med Jettime fra CPH-CHQ og…

Har rejst med Jettime fra CPH-CHQ og retur. Super service flinkt personale. Ingen problemer 👍

18 de julho de 2024

Kære Klaus,

Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, du har haft en god flyvning med os :-)

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse at flyve med Jettime! Meget venligt personale og pilot som informerede løbende om vejrforhold og hvor vi var mv. En alt i alt tryg oplevelse.

15 de julho de 2024

Kære Louise,

Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, I har haft en god oplevelse med crewet og servicen ombord.

Vi vil glæde os til at byde jer velkommen en anden gang :-)

Grym Flight

Flighten från Stockholm till Cypern va magisk, trevlig personal, bra utbud av snacks, dryck och annat. Extra stjärna till Chef Marcel, 5/5 stjärnor till Hanna! Världens bästa flygvärdinna.

15 de julho de 2024

Ros til piloter og kabinepersonale

Ros til piloter og kabinepersonale
Så behagelig en flyvetur at den faktisk var helt begivenhedsløs, hvilket er et stort plus for en flyvetur! Vi sad fint, dog savnede vi en lomme på stolen foran.
Stor ros til piloterne Michael og Morten, som fik os trygt fra Palma de Mallorca til Billund d. 13.07.24 med JTD526. Service med lidt fortællinger om det vi kan se undervejs.

Dato for oplevelse: 13. juli 2024

13 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais