Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft utrolig god oplevelsen ved køb af nyt køkken hos JKE i Aalborg hvor vi blev virkeligt godt hjulpet igennem alle de muligheder de har. en stor tak til Matias som var en meget stor hjælp i... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis para cozinha

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi skaber køkkener, i den nordiske designtradition, smukke, stilrene køkkener, man lever i, og hvor man samles omkring de gode måltider. Gennem alle årene har vi dyrket det nære, det nordiske, bygget videre på det bedste og forenet det med nye impulser udefra. Vi kalder det Nordic Kitchen Design. Og det er et løfte om gode materialer, høj kvalitet og design, der passer til vores afslappede, nordiske liv.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

professionel rådgivning og flotte designs

Vi har netop fået leveret køkken, bryggers og gardarobe fra JKE Glostrup som hjalp med at få realiseret vores drømme om nyt køkken, bryggers og gardarobe til vores totalrenovering, med mange flotte designs og detaljer tænkt ind.
Virkelig god service og pris, kæmpe anbefalinger herfra.

15 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er utrolig glade for vores nye…

Vi er utrolig glade for vores nye køkken og hele forløbet fra start til slut. Rådgivningen var professionel og imødekommende, og der blev virkelig lyttet til vores ønsker og behov. Resultatet er et smukt, funktionelt og gennemtænkt køkken i høj kvalitet, som vi nyder hver eneste dag. Levering og montering forløb helt problemfrit, og håndværket var i top. Vi kan varmt anbefale JKE design ( Holbæk) til andre, der drømmer om et nyt og lækkert køkken.

19 de novembro de 2025

En super oplevelse

Vi har haft utrolig god oplevelsen ved køb af nyt køkken
hos JKE i Aalborg hvor vi blev virkeligt godt hjulpet igennem alle de muligheder de har. en stor tak til Matias som var en meget stor hjælp i gennem hele forløbet.

13 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt kök som matchar alla höga…

Fantastiskt kök som matchar alla höga förväntningar vi hade !

1 de abril de 2026

Bästa Linda

Tack för ditt fina omdöme. Gläder oss att höra att ni är nöjda med ert kök från oss på JKE Design.

Vi önskar att skicka ditt fina betyg vidare till den kökssäljare som du handlade av, och hoppas att du kan vara behjälplig med att upplysa om butik och säljare.

Vänligen
Gunilla JKE Design

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var på udkig efter et ekstra skab…

Vi var på udkig efter et ekstra skab til vores køkken. Naturligvis vendte vi tilbage til Martin for at handle dette.
Martin giver altid førsteklasses service, og kommer med udmærkede løsninger.

13 de março de 2026

Kære Simen

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse hos JKE Design Aalborg Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget.

Vi är nöjda med köket

Vi är nöjda med köket, blev fint bemötande av Kent-Ove Lundmark Electrolux Home som planerat allt till köket.

17 de dezembro de 2025

Bästa Lena
Tack för er fina recension! Vi uppskattar verkligen att ni valde JKE Design och Electrolux Home. Nu hoppas vi att ni får många härliga stunder i ert nya kök. Er feedback betyder mycket för oss.

Vänligen
Gunilla JKE Design

10 stjerner til JKE i Roskilde⭐

Vi har haft den bedste oplevelse hos JKE i Roskilde med Anedorte og Dan. Vi var i starten ved flere køkkenfirmaer med vores projekt om et køkken alrum, og særligt Dan var en kæmpe hjælp og inspiration som gjorde, at JKE i Roskilde klart vandt opgaven med vores projekt. Udover deres vanvittige flotte produkter, professionelle tilgang, respekt for ønsker og villighed til at tænke ud af boksen, så er de bare ordentlige mennesker, som er nemme at kommunikere med - og de vender altid tilbage på en henvendelse. Også under forløbet eller efter montering af køkkenet, hvis der opstod noget, har de været så gode til at være løsningsorienteret og sørge for, at man som kunde er tilfreds. De forstår bare kundeservice, og så får man hurtigt fornemmelsen af, at de oprigtigt har passion for det, de laver og at skabe det bedste produkt - i vores tilfælde et køkken - og det smitter af på oplevelsen af, at man ikke "bare" er en kunde, men at de virkelig ønsker at skabe det produkt man selv drømmer om. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Anedorte og Dan hos JKE i Roskilde. 10 stjerner ville vi gerne give ⭐

31 de março de 2025

Kære Annette

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse hos JKE Design Rosilde ! Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget for os alle

Ønsker dig en god dag

Kæmpe anbefaling af JKE og Matias

Matias var utrolig professionel og havde mange ideer og input til, hvordan vi kunne optimere vores køkken og udnytte det bedst muligt. Derudover var han samtidig konkurrencedygtig på prisen, så vi kunne få den gode kvalitet uden at sprænge banken.

7 de março de 2026

Kære Emil

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med JKE Design. Hvis du har lyst, må du meget gerne fortælle os, hvilken butik du har handlet med – så vi kan sende rosen videre.

Et helt fantastisk køkken tegnet af Inge ♥️

Idag har montøren afsluttet det sidste finish på et helt fantastisk køkken. Jeg har ikke ord for hvor flot det er blevet. Et drømme køkken, der indeholder alt hvad jeg kunne ønske, men ikke troede var muligt. Lige fra første møde var der rigtig god hjælp og vejledning. Inge forstod ønsker og behov og tegnede derefter et ubeskriveligt smukt og velfungerende køkken. Hun hjalp med rette valg af alt fra elementer, hvidevarer, vask til vandhane. Jeg valgte lyst blå låger. Det gør det til et anderledes og unikt køkken, sammen med det store new Yorker skab. Masser af skabsplads med smuk belysning. Igennem hele processen har der været super kontakt og opfølgning fra Inges side. På knap 13m² blev der plads til højskabe og masser af skuffer, New Yorker skab og en bænk til middagslur/hyggehjørne.
Jeg kan på det varmeste anbefale både Inge i St Ajstrup køkken og hvidevarer, samt Christian, den anbefalede montør. Præcision og detaljeorienteret var nøgleordene.

13 de março de 2026

Kære Lene

Tak for din anbefaling – det betyder alverden for os. Hvor er det skønt at høre, at du er glad for dit nye køkken. Vi ønsker dig masser af glæde og hyggelige stunder i det.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har netop købt nyt køkken

Vi har netop købt nyt køkken, og jeg føler næsten, at det er min pligt at dele den helt fantastiske oplevelse, vi har haft hos Brugsen i St. Ajstrup – og især med Camilla, som er køkken- og hvidevareekspert der.

Fra første møde til den endelige løsning har Camilla leveret en service, der ganske enkelt er i en klasse for sig. Hun har været utrolig professionel, engageret og nærværende gennem hele processen. Hun har lyttet oprigtigt til vores ønsker, forstået vores behov og samtidig været skarp til at komme med kreative og gennemtænkte forslag, som har løftet vores projekt endnu mere, end vi selv havde forestillet os.

Det, der virkelig gør forskellen, er hendes evne til at være med hele vejen. Hun har justeret, tilpasset og guidet os trygt gennem alle beslutninger – altid med en sjælden kombination af faglig dygtighed, overblik og en oprigtig interesse i, at vi skulle ende med den helt rigtige løsning.

Camillas tilgang er simpelthen exceptionel. Man mærker tydeligt, at hun både brænder for sit fag og for at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Den service, vi har fået, er uden sammenligning noget af det bedste, vi nogensinde har oplevet.

Hvis man overvejer nyt køkken eller hvidevarer, kan vi kun give vores allerstørste anbefaling til Camilla i Brugsen St. Ajstrup. Vi føler os i de tryggeste og mest kompetente hænder – og vi er dybt taknemmelige for den hjælp, vi har fået.

De varmeste og mest begejstrede anbefalinger herfra.

12 de março de 2026

Kære Monica

Vi sætter stor pris på, at du har valgt JKE Design og delt din oplevelse med os her. Din tilfredshed er det vigtigste for os – tak for tilliden!

JKE Holbæk

Vi har fået hjælp af Rasmus og hans team hos JKE Holbæk til at lave vores drømmekøkken.
Fra start til slut har alt forløbet sig professionelt - derfor mine varmeste anbefalinger herfra.

11 de março de 2026

Kære Ersen Yeser

Tak for jeres flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at I valgte JKE Design, og vi håber, I får mange gode stunder i jeres nye køkken. Jeres feedback betyder meget for os.

Opgradering/udvidelse af sommerhuskøkken med JKE, Holbæk

Kan på det varmeste anbefale JKE design, Holbæk, hvor vi har fået en kæmpe hjælp fra Rasmus og Michael til at få opgraderet og udvidet vores ældre sommerhuskøkken.
Vi har fundet en fantastisk løsning, hvor vi kan bevare store dele af det gamle køkken og så samtidig få lavet en hel ny flot dobbelt køkkenø. Rasmus og Michael var hurtige til at forstå vores ønske om at genanvende det gamle, og har ud fra egne skitser og fotos forstået præcis det vi gik efter.
Vi må erkende, at der var mange ting, som vi ikke lige have fuldt ud gennemtænkt, da vi valgte at bevare dele af det gamle, men med Michaels mange gode opklarende spørgsmål undervejs, blev alle nye dele tilkøbt, og det hele er nu sat sammen til et flot “nyt” køkken.
Tusind tak for hjælpen til JKE, Holbæk.
Patrick og Charlotte

27 de fevereiro de 2026

Kære Charlotte

Tak for de pæne ord! Vi bliver så glade, hver gang vi hører, at vores kunder er tilfredse – og vi håber, at dit nye køkken bliver samlingspunktet for mange gode stunder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super bestilling og leverance fra JKE i…

Super bestilling og leverance fra JKE i Aalborg. Kan klart anbefale dem! Jeg fik hjælp og rådgivning af Martin C.

16 de janeiro de 2026

Kære Mike

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med JKE Design Aalborg Hvis du har lyst, må du meget gerne fortælle os, hvilken konsulent, du har handlet med – så vi kan sende rosen videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot og professionelt stykke arbejde

Vi har haft en rigtig god oplevelse med JKE Design Køkken- og Hvidevarebrugsen i St. Ajstrup – ikke bare én gang, men to gange 😊

Første gang vi købte køkken hos dem var i 2008, og allerede dengang var vi meget tilfredse med både rådgivning, kvalitet og montering. Køkkenet har holdt sig flot og funktionelt i mange år, hvilket i sig selv siger en del om kvaliteten.

Derfor var det helt naturligt for os at vælge dem igen, da vi i 2025 skulle nyt hus. Endnu en gang har vi oplevet professionel og kompetent rådgivning, god sparring omkring løsninger og materialer samt en tryg proces fra start til slut.

Inge Krogh Risgaard har lyttet til vores ønsker og behov, og man føler sig virkelig godt taget hånd om hele vejen. Samt monteringen af både køkken, bad, bryggers og garderobe, som Jens Nørager har gjort et rigtigt flot og professionelt stykke arbejde.
Resultatet er blevet præcis, som vi havde håbet – både flot og praktisk.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til JKE i St. Ejstrup og kommer helt sikkert igen, hvis behovet opstår.

21 de fevereiro de 2026

Kære Lene

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos JKE Design ST Ajstrup Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget.

JKE Aalborg

JKE Aalborg - Helle

Vi har indtil videre haft en rigtig god oplevelse med Helle hos JKE. Hun er utrolig venlig, lyttende og god til at forstå vores budget. Hun hjælper os med at genanvende dele af vores eksisterende køkken og finder smarte løsninger, så vi kan forny udtrykket uden at skulle investere i et helt nyt. Hendes rådgivning og forståelse gør processen tryg , uformel.

20 de fevereiro de 2026

Kære Christian

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget.

Oppdatering kjøkken

Vi oppdaterte kjøkkenet fra 2010 og ønsket både å beholde og fornye elementer. Forhandleren var svært imøtekommende, med mange gode løsningsforslag og nyttige råd om hva som lønte seg prismessig. Det var tydelig at han ville gjøre oss fornøyde fremfor å jage profitt. Veldig fornøyde med resultatet – anbefales absolutt!

14 de janeiro de 2026

Kære Stine

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med JKE Design. Hvis du har lyst, må du meget gerne fortælle os, hvilken butik og evt. hvilken konsulent, du har handlet med – så vi kan sende rosen videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjalp meg garderobeløsninger og…

Hjalp meg garderobeløsninger og oppussing av boligen. Meget fornøyd

17 de fevereiro de 2026

Kære Tom

Classificada 5 em 5 estrelas

Super oplevelse fra start til slut

Vi har købt to badeværelsesmøbler fra JKE igennem Køkken- og Hvidevarebrugsen i St. Ajstrup. Processen startede i efteråret 2025 med indledende konsultationsmøde, og vi har nu modtaget og fået monteret møblerne her i februar 2026. Alt er gået helt uden problemer - hurtig og meget professionel service fra vores konsulent fra St. Ajstrup (Camilla B. Madsen) når vi havde spørgsmål, møblerne kom til lovet tidspunkt og det samme med montering. Vi har været mere end tilfredse med hele forløbet og kvaliteten af vores møbler!

5 de fevereiro de 2026

Kære Camilla

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fått enestående service fra…

Vi har fått enestående service fra første besøk i butikken til kjøkkenet ble montert. Ekstraservice fra leverandøren med hjemmebesøk for å sjekke at alt virker som det skal. Vi er superfornøyd!

10 de janeiro de 2026

Kære Barbro

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os meget, at i har haft en god oplevelse med JKE Design. Hvis i har lyst, må i meget gerne fortælle os, hvilken butik og evt. hvilken konsulent, i har handlet med – så vi kan sende rosen videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Anbefaler virkelig å kjøpe kjøkken av…

Anbefaler virkelig å kjøpe kjøkken av Tim.
Det er tydelig at han har bakgrunn som tømrer. Her får du mer enn bare et kjøkken

14 de fevereiro de 2026

Kære Stig

Kære

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos JKE Design Notodden ( Tim) Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget.

Helle / JKE Design

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais