HTH Tilst Vi tog til åbent hus i Tilst i februar måned. Vi blev mødt af den mest imødekommende unge køkkenekspert - Bertram Stokbro Hvillum. Efterfølgende havde vi møde herhjemme og fik designet... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi har netop underskrevet vores endelige materialevalg og er meget tilfredse med den service vi har fået af Karina i Aalborg afdelingen. Gennem hele processen har hun været imødekommende, hjælpsom o... Ver mais
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos HTH Roskilde! Vi fik super god sparring af Dennis, som kom med en masse gode idéer og løsninger, vi ikke selv havde tænkt på. Resultatet er blevet virkelig flo... Ver mais
Dårlig oplevelse - alt er gået galt. Betalte i butikken for mine bestillingsvare (køkkenø) men fik så et par dage senere en ekstra opkrævning, med forklaring om, at butikken have regnet forkert. Nå, s... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
HTH tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsløsninger inden for køkken, bad og garderobe. Kompetent hjælp og engageret rådgivning er grundelementer, hver gang et HTH-køkken skabes – uanset om vi skal håndtere det hele som en totalløsning, eller om du ønsker at udføre en del af arbejdet selv. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder skal føle sig trygge gennem hele køkkenkøbsprocessen, og i vores butikker vil du møde dedikerede køkkeneksperter. HTH’s køkkeneksperter er uddannede specialister, der fungerer som dygtige rådgivere og kreative designere af smukke og funktionelle køkkener. De har gennemgået uddannelse på HTH’s eget velrenommerede køkkenakademi, hvor de løbende bliver holdt opdaterede med de nyeste indretningstrends og produktnyheder. HTH er en del af Nobia Danmark A/S inden for den svenske koncern Nobia AB. Nobia AB er en af Europas førende producenter af køkkener med 20 stærke køkkenbrands. Udover køkkenindretning kan HTH Køkkener også levere indretning til badeværelser og garderober samt projektløsninger i større og mindre skala til erhverv. HTH blev grundlagt af brødrene Hans Henning og Tonny Haahr i 1966. De to dygtige håndværkere havde tidligere arbejdet med køkkener for andre leverandører, men var ikke imponerede. "Det må kunne gøres bedre," tænkte de. Den filosofi var baggrunden for at grundlægge HTH-Køkkener. Oplev ægte køkkenkærlighed med et køkken fra HTH.
Informações de contacto
Industrivej 6, 6870, Ølgod, Dinamarca
- mail@hth.dk
- www.hth.dk
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
En stor anbefaling - Kevin HTH Glostrup
Kan klart anbefale Kevin fra HTH Glostrup – han er utrolig serviceminded, imødekommende og professionel. En rigtig god oplevelse fra start til slut!
Vi har netop underskrevet vores…
Gennem hele processen har hun været imødekommende, hjælpsom og ikke mindst givet værdifulde udfordringer på vores tanker. Hun har været yderst hjælpsom og fleksible når vi har ønsket et lille tweak. Kæmpe anbefaling herfra!
Nyt køkken fra HTH ejendomme Glostrup
Lige fra første møde blev der lyttet til mine ønsker og rådgivet om der var en bedre løsning. Der var hele tiden fin kommunikation også med boligselskabet. Hele forløbet med alle håndværkerne og tidsplan var rigtigt godt. Stor tak Annelie Nielsen og Lasse Sejer og teamet ejendomme i HTHGlostrup
HTH Tilst
Vi tog til åbent hus i Tilst i februar måned.
Efterfølgende havde vi møde herhjemme og fik designet et drømmekøkken i fint samarbejde.
Monteret af Per Rasmussen.
To dygtige, omhyggelige og løsningsorienterede medarbejdere - hver på deres felt
HTH Roskilde
⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk oplevelse hos HTH Roskilde!
Vi fik super god sparring af Dennis, som kom med en masse gode idéer og løsninger, vi ikke selv havde tænkt på. Resultatet er blevet virkelig flot og lige som vi drømte om.
En særlig tak også til Bent, som stod for opsætningen – det hele er udført perfekt!
Kan varmt anbefales 👌
Fremragende oplevelse med HTH
Vi har haft en fantastisk oplevelse med HTH København og især på grund af den vejledning og håndtering som vi fik af Kasper Lønsmann Bruun. Kasper har været positiv og hjælpsom gennem hele processen og har sørget for vi nu står med et fantastisk køkken. Selvom der altid vil være nogle bump på vejen, så har Kasper løst dem til UG, så vi har ikke en finger at sætte på noget. Vi vil helt klart anbefale HTH København og Kasper hvis man vil have sit drømmekøkken.
Jeg føler ikke de har styr på tingene.
Jeg føler ikke de har styr på tingene.
Randers hth
Man skal virkelig selv kontrollér dem.
Da der er mange fejl og mangler.
Jeg brugte 9 ferie dage 42 mails på at få 10 skabe og en bordplade.
Måtte betale dobbelt vvs arbejd, på grund af fejl måling på bordplade. Lister til bordplader fik de retur, da de ikke passet. Men de vil alligevel have pengene, for det vi ikke fik og det de fik retur.
Vi fik dog tilbudt 3000kr rabat, hvis vi fortsatte vores køb hos dem. For at dække over vvs regning. Vi har naturlig vis fundet en anden leverandør. Til det sidst. Vi kommer ikke igen. Så vi får heller ikke den vare vi betalte for.
Super god service i høj kvalitet
Super god service i høj kvalitet
Hold jer væk
Jeg er rigtig ærgerlig over at skulle skrive denne anmeldelse af HTH Amager. Det hele startede rigtig godt ud og vi blev mødt af en super flink medarbejder som forstod vores ønsker og behov til vores lille københavner køkken. Vi fik udarbejdet en rigtig fin løsning og fik et fint samlet tilbud. Dog efter betaling, så gik det bare ned af bakke.
Da køkkenet skulle monteres viste det sig at der er målt helt forkert fra hths side, og vores montør bliver mødt af en medarbejder der ikke vil tage ansvar.
Det ender med at betyde at vi skal have skåret et underskab til i dybden og det bliver bestilt en ny skuffe. Det ene underskab som der ifølge tegningen skulle være i køkkenet, er der slet ikke plads til og vi ender selv med at køre ud og aflevere det retur. Det tager over en måned og 4 rykkere før vi får vores penge retur til underskabet.
Fejlen ender også med at betyde at hele vores køkkenprojekt går i stå i 4 uger pga sygdom hos hth samt jul og nytår.
Det bliver januar og vi får besked på at vores bordplade skal leveres. Jeg arbejder hjemme den dag for at tage i mod, men i det aftalte tidsrum dukker ingen op. Jeg må selv række ud til hth og finde ud af hvad der sker.
Til sidst ender det med at bordpladen dukker op, men alt for bøvlet.
I midt januar, 2 måneder efter vi startede på køkkenet får vi monteret det meste af køkkenet. Vi finder dog ud af at der igen er fejl på emhætteskabet og der skal bestilles det nyt. Derudover finder vi også ud af at der ikke er bestilt en emhætte og den slet ikke er med i tilbuddet, på trods af vi klart gjorde udtryk for at vi selv stod for alle hvidevare minus emhætten.
Da hth medarbejderen er på skole uden vi er klar over det modtager vi intet fra hth i næsten en uge. Vi ender med at sende en mail til indehaver og må selv ringe og følge op før vi kan komme i dialog med en medarbejder der semi kan hjælpe os videre.
Jeg bliver mødt af en medarbejder som lover at holde snor i vores sag, men alligevel må vi selv rykke for et svar på vores mangler.
Det ender med at en tredje medarbejder nu er inde over så vi kan få bestilt og leveret en emhætte. Han lover så vidt muligt at overtage dialogen, da vi på dette tidspunkt er 3 måneder inde uden et færdigt køkken. Først d. 11/2 får vi monteret de sidste ting, for så at finde ud af at den skuffe der var bestilt tilbage i december stadig ikke er blevet leveret.
Efter levering af skuffe mangler vi en bestikindsats som passer til skuffen. Det bliver via telefon d. 16/2 at i bestiller en hjem og forventeligt vil den komme om 1-2 dage, men vedkommende ikke var sikker og derfor ville ringe når den var hjemme.
14 dage efter bestilling har vi ingenting hørt fra hth og det sidste og vi sender derfor en mail til 2 forskellige medarbejdere. Vi får intet svar fra begge og må efter en uge selv række ud igen. Det viser sig så at de er på skole og barsel, men vi modtager intet autosvar og må selv finde ud af denne information.
Først i starten af marts kan vi endelig selv hente den manglende bestikindsats, men bliver efterfølgende igen mødt af en medarbejder der mener det er os der har taget fejl og ikke forstået vores aftale.
Ca. 16 uger fra vi har pillet vores køkken ned, står vi med et køkken som er færdigt.
Heldigvis er vi nogenlunde tilfredse med resultatet, men hele processen frem til har været under al kritik.
Det er helt fair at der kan ske fejl løbende, men når man så bliver mødt af manglende ansvarspåtagelse, manglende kommunikation og manglende professionalisme gør det hele oplevelsen endnu værre.
Vi kan derfor på ingen måde anbefale hth Amager, så hold jer langt væk.

Tak til HTH og Kenneth
Efter et par uger i rod, står vi nu med et super flot køkken fra HTH. Masser af venlige håndværkere og Kenneth fra HTH havde styr på det heleog besvarede vores spørgsmål
Nu har vi så taget køkkenet i brug og dersskaln laves masser af dejlig mead fremover!

Kanon oplevelse med HTH Holstebro - Især stor tak til Tina Højager
I forbindelse med opførsel af vores nye hus, har vi fået leveret køkken af HTH i Holstebro. Det har været en fornøjelse fra start til slut. Særligt vil vi fremhæve erhvervskonsulent Tina Højager, som har leveret en service ud over det sædvanlige.
Tina er utrolig imødekommende, lyttende og har en professionel tilgang igennem hele forløbet. Hun har guidet os sikkert og trygt igennem alle valg store som små.
Vi vil sende vores anbefalinger til HTH i Holstebro og især Tina til andre der ønsker en god proces og en og en god samarbejdspartner :)

Montageleder Lasse, Annelie og HTH
Montageleder Lasse, har flere gange været hjemme og tjekke mit nye køkken.
Hver gang jeg har fundet en fejl
(om den har været stor eller lille), har Lasse ordnet det på stedet med det samme, eller også har Lasse sørget for, at jeg har fået noget nyt og fået bragt det i orden 👍.
Lasse kommer altid ind ad døren og går ud ad døren, med et håndtryk og et smil på læben 🙂.
Kæmpe tak til Lasse for sin måde at være på, og sin måde at udføre sit arbejde på 😉.
Også stor tak til Annelie og HTH, for godt samarbejde 😉.
Mvh, fra en meget glad og tilfreds kunde 👍🙂.
Hans-Jørgen Roslundh, Solgården 2.

Resposta da HTH Køkkener A/S
God service og god kontakt til montage…
God service og god kontakt til montage lederen /ansvarlig Lasse , som var meget kundemindet og virkelig høflig samt fik fikset tingende da der var lidt problemer med leveringen grundet vejret , de små justeringer som jeg synes skulle rettes blev rettet uden diskussion. Hele oplevelsen var fin og jeg er mere end tilfreds . Vil til hver en tid anbefale HTH og især med Lasse som den ansvarlige .

Nyt køkken i Ishøj
Jeg skulle have nyt køkken i min lejebolig. Montageleder Kenneth har været en stor hjælp gennem hele forløbet.
Det hele gik smertefrit, og hurtigt.
Vi har fået vores drømmekøkken sat op, og under hele forløbet har der været god kommunikation fra diverse håndværkere der har været her. Der har været ryddet pænt op efter de forskellige håndværkere har været forbi.
Hele processen tog kun 1 1/2 - 2 ugers tider, og så havde vi ellers fået opsat et fantastisk køkken.
Så en stor tak skal det lyde herfra til montageleder Kenneth, samt alle håndværkere der har været forbi.

Resposta da HTH Køkkener A/S
Tak til Allan Bulic i HTH Vesterbro for…
Tak til Allan Bulic i HTH Vesterbro for kanon service! Jeg har handlet hos Allan flere gange, og det er en kæmpe fornøjelse hver gang. Han er super tålmodig og en rigtig rar fyr, som altid er lynhurtig til at svare på mine spørgsmål og henvendelser – uanset hvor små eller irriterende de måtte være. Jeg sender trygt venner og familie i denne retning og kommer helt sikkert til at handle her igen i fremtiden!

HTH Tilst - Negativ medarbejder, står uden hjælp, opgave lagt på hylden
Fra klar aftale til komplet amatørservice - hjælp / support får man ikke her.
Efter møde med HTH Tilst, lå der en klar aftale om en forholdsvis lille og let opgave.
Vi fik beskeden "det skulle være en forholdsvis nem opgave, og jeg sørger for at få sendt et tilbud på det, måske kan det allerede nås i dag".
Vi hører intet og det har været svært at komme igennem til medarbejderen vi havde møde med.
Efter 1,5 uges tid kommer vi igennem og får af vide at vi ikke har fremsendt tilstrækkelige billeder og mål af opgaven.
Der har heller ikke været efterspurgt dette i de 1,5 uge.
Vi får beskeden: "Opgaven er lagt på hylden og vi foretager os ikke yderligere" efter en forholdsvis kort samtale med en medarbejder der ikke virker særlig begejstret for de kunder der søger hjælp..

HTH Tilst
Går du med tanker om at investere i køkken, bad eller lignende, og har du tænkt dig at besøge HTH i Tilst, så lad være. Vi bestilte opgradering af køkken og bad i januar 2026, med en aftalt leveringstid i februar. Vi bestilte også montering via HTH. Første oplevelse var en forsinkelse af levering, med lidt over en uge. Da der endelig blev leveret, kunne de ikke stille med en håndværker til opgaven. Vores køkken var fyldt med skabe etc. og var ufremkommeligt i flere dage. Da dagen endelig oprandt, hvor teknikeren skulle komme, jokede vi med at han nok ville melde sig syg. Vi fik ret, men bad ham om at stille op alligevel, for vi var trætte af rodet og ventetiden. Teknikeren kom op ad formiddagen, og kunne ikke finde ud af at samle HTH's skabe og beslag. Han havde aldrig prøvet det før. På trods at markering på væg i køkken samt 2 mundtlige beskrivelser, blev skabe i køkkenet ophængt i forkert højde. Underskabe og bordplade på badeværelset er monteret for højt, og skal flyttes. Quooker kan han ikke finde ud af at installere, så nu skal vi selv entrere med en VVS tekniker. Opgaven blev ikke løst i sidste uge, for der manglede spots, skufffetilpasninger (Ja - Richard som er deres supersælger, når han altså ikke har fri eller ferie, ved åbenbart ikke at der er afløb i en håndvask). Skuffeforstykke ridset, og skal ombyttes. Der mangler dæmpere til skabene etc. Aftalte at der skulle komme en tekniker og færdiggøre torsdag eller fredag i denne uge. Kontaktede supersælgeren i dag, som sagde at teknikeren ikke har tid, og han synes i øvrigt at det er lidt sjovt. Vi har holdt halvdelen af beløbet tilbage, godt 50 K, og jeg tror ganske simpelt ikke at vi kan finde ud af at betale, hvis de en dag skulle blive færdige. HTH i Tilst er en stor flok amatører, så find et andet sted at handle!
Og forresten, Laura fra HTH, du behøver ikke at fyre en af dine standard svar af i forbindelse med min anmeldelse, for jeg har læst dem du allerede har fabrikeret, og kan konstatere at det udelukkende er mundl..., som ikke tages til efterretning. Se mindre

Resposta da HTH Køkkener A/S
Great quality installation & overall…
Great quality installation & overall experience with HTH. Kasper in the planning team guided me throughout and helped with any questions or concerns - even showing up on the installation day to help. Martin was helpful in the final delivery along with the clear plan shown.Thanks a lot guys!

Virkelig god service og smukt resultat
Virkelig god service og smukt resultat
Jeg har lige fået mit nye køkken overdraget fra HTH Vesterbro idag og er utroligt glad og tilfreds med resultatet.
Køkkenet blev afleveret til tiden og er virkelig smukt. Efter en hård og trist periode i vores liv har det virkelig lyst op.
Forløbet var helt som ønsket og blev udført med søde, smilende og fleksible håndværkere der var hensynsfulde og kom tilbage med det samme, hvis der var lidt fejl og bump på vejen.
Jeg vil give ekstra stor ros til Marcus fra HTH , som hele tiden var lydhør og sød og sørgede for at reagere hurtigt og koordinere tingene så de spillede.

Resposta da HTH Køkkener A/S
En skøn og dejlig oplevelse med HTH…
En skøn og dejlig oplevelse med HTH Køkken har lige fået nyt alt personale var så gode hurtige og alt var perfekt under ledelse af Montageleder Joakim Klinke jeg kan varmt anbefale HTH køkken 🥰🥰👍

Resposta da HTH Køkkener A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.