Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en imponerende godt service af Kristian Pinholt i Tvis Køkken i Skive. Jeg skulle egentlig bare bruge en hylde eller 2 til et eksisterende køkken, eller alternativt nogle skuffer. Det er jo i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Samarbejdet med Tvis Køkken Lyngby fungerede perfekt. Vi havde specielle ønsker med designet af køkkenet samt til indholdet i skabe og skuffer. Dette blev løst med stor fleksibilitet. Vores "projekt"... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha
  2. Renovação de casas de banho
  3. Loja de acessórios para casas de banho
  4. Loja de bancadas
  5. Loja de móveis para cozinha
  6. Remodelador de cozinhas

Escrito pela empresa

Vi har lavet køkken, bad og garderobe på vores fabrik i Tvis i Vestjylland siden 1952. Hos Tvis Køkken får du altid dansk kvalitet i gode materialer og stilsikkert design. Køkkenet skal være et langsigtet valg, der i design, kvalitet og funktion bliver en naturlig del af din bolig mange år frem i tiden. Og det skal være et sted, du bliver glad for at stå op til hver eneste dag. Derfor tager vi altid udgangspunkt i hjemmet, så dit nye køkken passer ind. Det er respekt for dit hjem.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 90% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Tak til Ann fra Tvis.

Ann fra Tvis køkkener i København fulgte vores projekt helt til dørs. Vi fik et nyt flot garderobeskab, nye skabe i badeværelset, ny bordplade i køkkenet samt opsætning af fliser i køkkenet. Logistikken fungerede bare og håndværket er i top.

14 de abril de 2026

Kære Lasse

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele jeres oplevelse med os.

Vi giver straks rosen videre til Ann i butikken i København C.

Ros til Tvis Roskilde

En stor ros til Tvis, Roskilde og specielt Nathalie og Maja skal det lyde for deres kæmpe indsats i forbindelse med afhentning af en garderobe udstillingsmodel. I gjorde det muligt at jeg kunne få det hele med hjem på en gang. 😊

1 de abril de 2026

Kære Ole

Mange tak for de pæne ord og 5 stjerner. Det er godt at læse, at du fik god hjælp i forbindelse med købet af en udstillingsmodel.

Vi sørger for at give rosen videre til Nathalie og Maja i Roskilde-butikken som fortjent.

Virkelig god service

Jeg fik en imponerende godt service af Kristian Pinholt i Tvis Køkken i Skive.
Jeg skulle egentlig bare bruge en hylde eller 2 til et eksisterende køkken, eller alternativt nogle skuffer. Det er jo i småtingsafdelingen, men servicen og entusiasmen var alligevel helt i top!

17 de março de 2026

Kære Charlotte

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Dem sætter vi stor pris på. Det er godt at læse, at servicen var helt i top - som det bør være.

Vi sender rosen videre til Kristian i Skive-butikken.

Indehaver Viborg Jesper Lindberg

Meget professionel og grundig gennemgang. Suppleret med en super skarp pris

9 de abril de 2026

Kære Rasmus

Mange tak for de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os.

Vi giver de pæne ord videre til Jesper i Viborg-butikken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har været på besøg i afdelingen i…Sønderborg

Har været på besøg i afdelingen i Sønderborg og det var virkelig en god .

Torben er virkelig et rart menneske og meget troværdigt at snakke med.
Vi glæder os til næste møde med ham😊

8 de abril de 2026

Kære Camillia

Mange tak for de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på. Vi giver de pæne ord videre til Torben i Sønderborg-butikken som fortjent.

Super god service

Super god service. Vi er blevet hørt hele vejen igennem. Vi inviterede Kristine hjem, så kunne hun se hvordan vi bor, og ud fra det finde den rigtige løsning for os.
Vi er så glade for vores nye køkken. Vi vil helt klart anbefale Tvis køkken i Skive og Kristine.

5 de maio de 2025

Kære Inge

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Hvor er det dejligt, at I er blevet så glade for jeres nye køkken.

Vi giver straks stjernerne og rosen videre til Kristine i Skive-butikken.

Vi håber, I får stor glæde af jeres nye køkken i mange år.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service og det flotteste køkken

Da vi skulle totalrenovere vores lejlighed, faldt vi for et lækkert Tvis køkken, og vi kontaktede butikken på Østerbro. Her fik vi en fantastisk service. Sammen med os tog Troels sig god tid til at tegne vores drømmekøkken, og vi fik en masse råd og vejledning undervejs, så vi kunne træffe de helt rigtige valg. Mens vi ventede på levering af køkkenet, var vi løbende i dialog med Troels. Han var meget engageret hele vejen igennem og holdt os orienteret om leverancen. Vi ændrede last minute på nogle detaljer og mødte også her kun forståelse og flot service. Monteringen af køkkenet gik nemt: alting kom til tiden og montøren gjorde et flot stykke arbejde. Et par af køkkenlågerne havde et farvespil, som, i vores optik, ikke helt matchede resten af køkkenet. Disse låger blev hurtigt byttet uden diskussion, og Troels kom selv forbi og skiftede dem. Vi har kun rosende ord til Tvis Østerbro og særligt til Troels. Han gjorde alt for, at vi i dag står med det flotteste køkken, som vi glæder os til at bruge de næste mange år.

4 de abril de 2026

Kære Anja

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er en fornøjelse at læse om hele jeres proces - tak for at dele oplevelsen med os.

Vi sender de 5 stjerner videre til Troels i butikken på Østerbro som fortjent.

Classificada 5 em 5 estrelas

Christina i Slagelse tegnede et dejligt…

Christina i Slagelse tegnede et dejligt bryggers som vi er meget glade for og de to tømrer var super gode som sat det op
Ole og Jytte
Gørlev

5 de fevereiro de 2026

Kære Ole og Jytte

Tak for stjernerne og de pæne ord. Det er godt at læse, at det både var en god proces og resultat.

Vi sørger for at give rosen videre til Christina og holdet i Slagelse-butikken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en super god service af Nadja i…

Vi fik en super god service af Nadja i Holbæk. Aftalerne blev overholdt og kommunikationen var helt i top.
Vores behov blev lyttet til og Nadja vendte hurtig tilbage.
Jeg kan varmt anbefale Tvis I Holbæk.

24 de novembro de 2025

Kære Louise

Mange tak for anmeldelsen. Vi sætter stor pris på de 5 stjerner og den varme anbefaling, som vi med det samme giver videre til Nadja i butikken i Holbæk.

Classificada 1 em 5 estrelas

Umuligt at få en pris i Holstebro

Vi har haft kontakt med Tvis Køkken Holstebro og ville virkelig gerne købe et køkken.
Det kan man desværre ikke når man ikke kan komme til et møde - midt i almindelig arbejdstid. Vi ville egentlig bare gerne have en pris, men det viste sig at være helt umuligt.
Nu opgiver vi at købe et køkken og bygger selv et.
Hvilken underlig branche.

Kære Birgitte

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at det ikke kunne blive til mere end 1 stjerne.

Vi har været i dialog med butikken, som har en naturlig interesse i at imødekomme alle kunder - men desværre genkender de ikke din oplevelse.

Vi har forsøgt at indhente dine kontaktoplysninger, så vi kunne kontakte dig, men du er desværre ikke vendt tilbage.

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt køkken og god oplevelse

Vi har haft en god oplevelse med at købe vores køkken igennem TVIS på Østerbro.
Hele processen med Troels var nem og overskuelig, og dialogen fungerede super godt hele vejen igennem. Der var et par små bump på vejen, men Troels var hele tiden fleksibel og meget løsningsorienteret, hvilket gjorde, at alt blev håndteret rigtig fint.

19 de março de 2026

Kære Jakob

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Det er godt at læse, at I har haft en god oplevelse og at de små bump på vejen også blev håndteret godt.

Vi giver rosen videre til Troels i butikken på Østerbro.

Tvis Esbjerg - tak for samarbejdet 🤎

Tak til Vibeke fra Tvis Esbjerg for et fantastisk samarbejde. Vibeke lyttede og så os og vores behov - og kom med gode ideer, som bare gjorde køkkenet endnu bedre. Vi har fået det flotteste køkken - som passer perfekt til os og vores hus.

26 de março de 2026

Kære Henriette

Hvor er det godt at høre, at I har fået et køkken, som passer perfekt til jer og jeres hjem. Tak for at dele jeres oplevelse med os.

Vi giver de flotte ord videre til Vibeke i butikken i Esbjerg.

Samarbejdet med Tvis Køkken Lyngby forløb perfekt

Vores "projekt" var ikke kun et nyt køkken, men også en totalrenovering af vores køkkenrum. Vi indgik en totalentreprise med Tvis Køkken Lyngby, hvor de stod for alt koordinering med de forskellige håndværkerfag. Dette forløb iht. aftalt tidsplan.

2 de março de 2026

Kære Jeanette

Tak for de 5 stjerner og de pæne ord. Det er godt at læse, at jeres projekt er forløbet perfekt. Vi sender straks rosen videre til butikken i Lyngby.

Tryg og god rådgivning.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Pernille Hansen.

Hun har været utrolig hjælpsom, forstående og tålmodig hele vejen igennem. Hun er virkelig god til at vejlede og forklare tingene på en måde, der er nem at forstå, og man føler sig tryg i processen.

Derudover har hun været super dygtig til at vise og anbefale de rigtige produkter, som passer til ens behov – uden at det føles presset.

Alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Pernille til andre.

Mvh
Esa Asifi

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Kære Esa

Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Sikke en fornøjelse at læse om din oplevelse.

Vi giver rosen videre til Pernille i Køge-butikken med det samme.

Classificada 5 em 5 estrelas

Service og kvalitet ud over det sædvanlige

Jeg var lang tid om at bestemme mig - Troels fra Østerbro havde stor tålmodighed med mig. Troels var bestemt ikke nærig med sin tid i forhold til ændringer og fik det hele til at lykkes.Også da jeg skulle have ekstra skabe efter bestillingen var sendt afsted for flere uger siden. Morten som monterede køkkenet var i en liga for sig. Meget serviceminded og virkelig en dygtig håndværker. Og selve køkkenet - det fungerer bare og er en daglig fornøjelse.

1 de março de 2026

Kære kunde

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at læse om dit forløb, og vi er glade for, at køkkenet nu er en daglig fornøjelse for dig.

Vi giver de 5 stjerner videre til Troels i butikken på Østerbro.

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste rådgivning og hjælp man kan drømme om. Tryg og yderst kompetent sælger fra Østerbro afdelingen.

Troels fra Østerbro afdelingen er en helt fantastisk dygtig sælger. Han bruger al den tid man som kunde har brug for på at designe det rigtige køkken. Han er behagelig, dygtig og meget grundig så man er helt tryg og føler sig godt behandlet. Efter endt opsætning af køkken kommer han forbi (med et par flasker vin) og tjekker om alt er som det skal være. Den bedste køkken oplevelse vi nogensinde har haft. De største 5 stjerner herfra.

Kære Marianne

1000 tak for de 5 stjerner og de flotte ord. Det er en fornøjelse at læse om jeres oplevelse - tak for at dele med os.

Vi giver rosen videre til Troels i Østerbro-butikken som fortjent.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi skulle have et bryggers og blev mødt…

Vi skulle have et bryggers og blev mødt med Sandie, der var virkelig skarp til at ramme de behov vi havde med gode råd, både økonomisk og sammensætning så vi fik et sammenhængende udtryk.
Vi valgte at inkludere købet med installation og det fortrød vi ikke. Jackie mødte op med frisk energi og det hele blev samlet i løbet af kort tid.
Klar anbefaling herfra.

27 de fevereiro de 2026

Kære Glenn

Mange tak for den fine anmeldelse og anbefaling. Vi sætter stor pris på de 5 stjerner, som vi giver videre til Sandie i Aalborg-butikken med det samme.

Vi håber, I får stor glæde af jeres nye bryggers.

Classificada 4 em 5 estrelas

God oplevelse med Tvis Østerbro

Jeg har fået mig et rigtig fint køkken og badeværelsesmøbel fra Tvis købt på Østerbro af Troels. Rigtig fin dialog og hjælp hele vejen igennem fra design til opsætning med kompetent og behagelig dialog.

Lidt forsinkelse på nogle af elementerne fra producentens side, som eneste minus. Dog blev det godt håndteret af Troels. Også god oplevelse med brug af håndværkerne fra Tvis.

2 de fevereiro de 2026

Kære kunde

Tak for din anmeldelse. Det er beklageligt, at der er opstået forsinkelse på nogle af elementerne, men vi er glade for, at du har haft en god dialog og proces med butikken.

Vi håber, du får stor glæde af dit nye køkken og badmøbel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Behagelig perfekt service og super køkkenmontør.

Det er nu anden gang jeg har fået leveret et nyt køkken fra Tvis Køkkencenter i Grindsted. Et i privaten og nu et i mit sommerhus.
Det Martin Friis medindehaver og indretningskonsulent, som jeg har handlet med begge gange, har løst opgaven til punkt og prikke. Fantastisk god service.
Jens tømre og medindehaver har ligeledes udført et perfekt arbejde, med montering af de to køkkener. Super perfektionistisk og professionelt arbejde.
Selv om jeg har huse ved Østkysten, køre jeg gerne til Grindsted for at få den perfekte service.
Dette firma kan kun anbefales til alle.

13 de março de 2026

Kære Frank

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Det er godt at høre, at du gerne kører efter den gode service. Vi sørger for at give rosen videre til Martin og Jens fra butikken i Grindsted med det samme.

Vi håber, du får stor glæde af dit nye sommerhuskøkken.

Et besøg værd

Tvis i Lyngby - Et besøg værd hvis man går i køkken og bad tanker. Vi har lige fået leveret køkken og bad. Super god service og levering til tiden.
Meget hjælpsomme og profesionelle ved spørgsmål og ideer. 100% 5 stjerne herfra til Tvis i Lyngby 👍

20 de fevereiro de 2026

Kære Michael

Mange tak for anmeldelsen. Vi sætter stor pris på de 5 stjerner og på, at du har haft lyst til at dele din oplevelse med os.

Vi sender rosen videre til butikken i Lyngby.

Tvis Køkken

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais