Lease A Bike Nederland  Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was de eerste van ons bedrijf(per 28-9-26 het fietsplan voor de medewerkers beschikbaar) die gelijk gebruik maakte van het aanbod en binnen twee dagen was alles (fiets besteld en dag later geleve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedankt Lease a Bike. Voor mij is het heel simpel met de aanvraag/ goedkeuring bij mijn werkgever om een fiets te gaan leasen was het al een heel eind geregeld. Daarna kreeg ik het ticket met een code... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leasen kent naast gemak ook altijd een "saaie" kant met veel papierwerk, regeltjes en voorwaarden. Ook bij Lease A Bike heb je hiermee te maken, maar het valt mij op dat ze dit heel goed begrijpen.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

alles ging heel soepel, je kunt makkelijk de stappen vinden die je moet zetten om uiteindelijk met een fiets de deur uit te kunnen. De benodigde codes werden heel snel gemaild.

Informações sobre a empresa

Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

607 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

332 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Uitstekende dienstverlening

Uitstekende dienstverlening, ik heb een hele mooie fiets kunnen uitzoeken en ik betaal maar een klein bedrag per maand. Na de looptijd van het leasecontract kun je de fiets nog erg voordelig overnemen.

18 de setembro de 2026

Hey Björn,

Wat mega leuk om te lezen! Het belastingvoordeel via de werkgever zorgt er inderdaad voor dat de maandelijkse kosten voor zo'n mooie fiets lekker laag blijven. We vinden het belangrijk dat de fietsregeling van begin tot eind goed in elkaar zit, fijn dat je dat ook zo ervaart.

Top!

Het was super gemakkelijk en snel om een fiets aan te vragen en te krijgen. Ik zou het zeker aanbevelen.

9 de setembro de 2026

Hey Patty,

Dankjewel voor je mooie woorden! Wat enorm fijn om te lezen dat je het aanbevelen aan anderen. We zetten ons ook dagelijks in om ervoor te zorgen dat alles zo soepel en makkelijk verloopt voor het uitzoeken van een leasefiets.

Goed en snel geregeld

6 de agosto de 2026

Hey Patrick,

Kort maar krachtig, super om te lezen! Fijn dat het proces rondom het regelen van je nieuwe leasefiets zo fijn was!

Classificada 5 em 5 estrelas

Lease A bike is very helpful

Lease A bike is very helpful! You can practically get the bike of your dreams through them. I also had an issue where I had ordered the wrong bike(wrong frame size) they were very helpful to renew my contract for another bike. I had a small fee from my bike shop but the fact that I could change my bike was very helpful already. My wife and I both have our dream bikes through Lease a Bike.

13 de setembro de 2026

Hey Frank,

What a lovely review, thank you so much for sharing your experience with us! And what a great outcome.

So glad we could quickly adjust the lease contract together with your bike shop when the frame size turned out to be off. Getting you on the right bike is what it's all about.

Fantastic to hear that both you and your wife are now enjoying your dream bikes, wishing you both many great rides together!

Regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles goed en snel geregeld.

29 de agosto de 2026

Hey Nick,

Dankjewel voor je mooie review. We doen er alles aan om het leasetraject van een fiets van de zaak zo snel en eenvoudig mogelijk te maken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen 2 dagen was de fiets geregeld.

31 de agosto de 2026

Hey Pouwel,

Dankjewel voor deze fijne review! Dit lezen we nou graag. We willen dat jij gewoon zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe leasefiets.

Classificada 3 em 5 estrelas

Leaseprijsberekening val in het echt hoger uit

Makkelijke aanmelding en je zit in no time op je fiets. Let wel op dat de maandbedragen van de calculator niet 100% kloppen. In het echt valt het iets duurder uit, ook bij meerdere collega's was dat het geval. Naast dat ze de consumentenprijs gebruiken ipv de werkelijke verkoopprijs, valt het werkelijke maandbedrag een paar euro per maand hoger uit.

7 de setembro de 2026

Hi Tetelepta,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de aanmelding zo soepel is verlopen en je snel op weg bent!

We waarderen je feedback over de rekenmodule en lichten het verschil graag even toe. Voor de fiscale berekening van de bijtelling stelt de Belastingdienst verplicht dat er wordt geregeld op basis van de officiële consumentenadviesprijs (de fiscale waarde), en niet op basis van een eventuele tijdelijke winkel- of actieprijs.

De rekenmodule geeft op basis daarvan een zo goed mogelijke inschatting van de maandlasten. Wel geldt dat prijzen kunnen wijzigen zolang er nog geen leasecontract is afgesloten. Deze berekening is daardoor indicatief en kan afwijken van het uiteindelijke te betalen bedrag.

Nogmaals dank voor het delen van je ervaring. Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst op je nieuwe fiets!

Lease a Bike zonder gedoe

Het bedrijf heeft een duidelijke website met veel informatie. Daarnaast kun je eenvoudig berekenen wat de maandelijkse kosten zullen zijn. De rijwielspecialist heeft vervolgens alles geregeld met Lease a Bike, waardoor ik de fiets al een week later, volgens afspraak, kon ophalen. Het hele proces verloopt snel en digitaal; geen ingewikkelde formulieren of onnodige afwijzingen doordat er iets niet klopt. Een prettige en zorgeloze ervaring.

5 de setembro de 2026

Hey Marcel,

Wat een mooie review, dankjewel hiervoor! Fijn dat de online calculator meteen helderheid gaf over de maandlasten en dat de overdracht bij de rijwielspecialist zo snel geregeld was.

Een fiets van de zaak leasen hoort wat ons betreft precies zo te werken: snel, volledig digitaal en zonder gedoe met papierwerk.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met nieuwe lease fiets

Heel fijn proces.
Het duurde even voordat ik de juiste code had ivm een fout in mijn emailadres. Maar toen dat hersteld was is het proces heel fijn verlopen.

24 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn en tof dat dit wordt gefaciliteerd

Via een collega hoorde ik over het fietsplan. We hebben nog even getwijfeld, maar uiteindelijk zijn we toch gaan kijken naar een goede fiets. Ik vind het echt supertof dat we dankzij het leaseplan nu met de kids op pad kunnen met een luxe bakfiets.

Zonder het fietsplan had ik waarschijnlijk minder snel zo’n investering gedaan, maar inmiddels blijkt de bakfiets echt een uitkomst voor ons én voor de kinderen. We merken dat we nu veel sneller de fiets pakken en de auto vaker laten staan. Daar zijn we ontzettend blij mee!

2 de setembro de 2026

Leasefiets van de zaak

Na lang te hebben getwijfeld om op een e-bike over te stappen heb ik toch maar besloten om er voor te gaan. Geholpen door het feit dat mijn werkgever een stukje bijdraagt. Tussen dit besluit en het op de fiets zitten heeft minder dan een week gezeten. Het hele proces met lease-a-bike en de lokale winkel is heel soepeltjes verlopen. En nu op naar vele km's fietsen!

21 de agosto de 2026