Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder ni... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Verlichting was niet gelijk aan de beschrijving en duidelijk al eens teruggestuurd. Ik heb het geretourneerd maar kreeg niet het aankoopbedrag terug wegens 'geopende verpakking'. Nou dat was het dus... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De verlichting op zich voldoet volledig aan de technische beschrijving. In het systeemprofiel was echter een productiefout geslopen, een fout onzichtbaar voor de verkoper. Het probleem werd héél snel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering ondanks Black Friday periode. Klantenservice snel en goed bereikbaar. Servicegericht: voor inbouwledspots had ik een pakket incl fitting, beugel en lasdoosjes erbij besteld. Dit was... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de equipamento electrónico

Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

683 opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Verkeerd product geleverd

Verkeerd product geleverd, moet eerst beoordeeld worden wie voor de retourkosten moet opdraaien, en dan duurt het echt weken voordat je je geld terugkrijgt, niet best

9 de março de 2026

Beste Ray,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u een verkeerd product heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wanneer er sprake is van een verkeerd geleverd artikel, kijken wij eerst even mee naar de bestelling om vast te stellen wat er precies is misgegaan. Op basis daarvan bepalen we ook hoe de retourzending het beste geregeld kan worden. Ons doel is altijd om dit zo snel en netjes mogelijk voor u op te lossen.

Het spijt ons dat u het proces als lang heeft ervaren. Zodra een retour bij ons is verwerkt, wordt de terugbetaling zo snel mogelijk in gang gezet.

Mocht uw kwestie nog niet naar tevredenheid zijn opgelost, dan helpen wij u graag verder. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice met uw bestelnummer, zodat we direct met u mee kunnen kijken.

Team Ledlichtdiscounter

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. In gebreke stelling gemaild, nu afwachten of ze het bedrag terugstorten

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Ledlichtdiscounter

Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We helpen u hier graag bij en willen dit probleem samen met u oplossen.

Wilt u alstublieft rechtstreeks contact met ons opnemen via onze klantenservice? Dan kunnen we uw bestelling direct nakijken en samen zoeken naar een passende oplossing, zoals een herlevering of terugbetaling. We denken graag met u mee en hopen dit snel voor u in orde te maken.

Helaas is het product nooit bezorgd

Helaas is het product nooit bezorgd
Weet niet waar schuld ligt. Wel mijn geld terug gehad

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Ledlichtdiscounter

Jammer dat de bezorging is misgegaan! Helaas hebben wij geen invloed op het sorteerproces van de koerier, maar we hebben dit direct opgelost door het volledige bedrag aan je te crediteren.

Bedankt voor je geduld en hopelijk tot de volgende keer.

Classificada 2 em 5 estrelas

Geen levering?

Of de artikelen goed van kwaliteit zijn weet ik na 2 weken nog steeds niet.
Snelle levering??
Helemaal geen levering helaas, wel de melden van DPD dat er geleverd is?
En dan vertrouwt Ledlichtdiscounter zijn eigen klanten niet!
DPD heeft een kras voor ontvangst als bewijs gestuurd en daarmee zou worden aangetoond dat er geleverd zou moeten zijn?
Heel jammer dat Ledlichtdiscounter de zogenaamde handtekening van DPD met een kras naar boven en naar beneden als een betrouwbare handtekening ziet en ik nu al 2 weken op mijn bestelling voor een waarde van maar liefst € 2,00 moet wachten tot dat het onderzoek tussen Ledlichtdiscounter en DPD is afgerond?

10 de fevereiro de 2026

Resposta da Ledlichtdiscounter

Wat vervelend om te lezen dat je jouw bestelling nog steeds niet hebt ontvangen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om een leveringsmelding te krijgen, terwijl je niets in handen hebt. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden – ook niet bij een bestelling van € 2,00.

Allereerst: we geloven wat je aangeeft. Als jij zegt dat het pakket niet is ontvangen, dan nemen we dat serieus. Tegelijkertijd zijn wij bij dit soort situaties verplicht om een officieel onderzoek te laten uitvoeren door de vervoerder, in dit geval DPD. Zij registreren leveringen, inclusief een ontvangstbevestiging, en op basis daarvan starten zij een interne controle.

De “handtekening” waar je naar verwijst is de registratie die de chauffeur bij levering heeft vastgelegd. Wij begrijpen dat dit voor jou niet voelt als overtuigend bewijs. Juist daarom laten we DPD dit verder onderzoeken. Pas wanneer zij hun onderzoek hebben afgerond, mogen wij de volgende stap zetten, zoals een vervangende levering of een andere passende oplossing.

We realiseren ons dat het vervelend is dat dit proces tijd kost. Helaas hebben wij hier geen directe invloed op, maar we blijven het dossier actief volgen en houden contact met DPD om dit zo snel mogelijk af te ronden.

Zodra er een terugkoppeling is, nemen we direct contact met je op.

mijn geld snel terug.

ik heb een lichtslang met te sterk licht gekocht bij ledlichtdiscounter. ik mocht deze ruilen.
bij retouneren ging niet alles goed, maar kreeg mijn geld toch snel terug. top service.

13 de fevereiro de 2026

Uitstekende service!

Ik had mijn benodigde materialen snel gevonden op de website.
Verzending snel in huis, bezorger heeft een klein defect veroorzaakt.
Na fijne en duidelijke communicatie snel opgelost, wat een superservice.
5 sterren zeker verdiend.

11 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Brilliant service and really good prices

Brilliant service and really good prices. I couldn't track my order due to problems with DPD-logistics, and the Ledlichtdiscounter team sent it a second time. Both orders came, and I left the second order. And again, the guys made a nice step and didn't charge me for the transport for the second parcel!

4 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerde lampjes besteld, slechte service!!

Verkeerde lampjes besteld.
Gemaild met de servicedesk, advies gevraagd over juiste lampjes en ruilen. Standaard antwoord gekregen dat je de voor de verkeerde lampjes een retour ticket kon kopen.
Slechte service, geen advies gekregen.
Wij kopen daar absoluut geen lampjes meer!!

3 de fevereiro de 2026

Geachte Jan van der Lee

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard niet de indruk die wij willen achterlaten, en wij begrijpen goed dat dit teleurstellend voor u is geweest.

In ons systeem kunnen wij helaas geen eerdere inhoudelijke contactmomenten terugvinden waarin om advies is gevraagd. Het is daarom mogelijk dat er iets mis is gegaan in de communicatie, wat wij natuurlijk erg jammer vinden.

Wij nodigen u graag uit om opnieuw contact met ons op te nemen via onze klantenservice, met vermelding van uw ordernummer. Dan kijken wij graag met u mee om te zien welke lampjes u nodig heeft en wat wij kunnen doen om u alsnog zo goed mogelijk te helpen.

Wij hopen dat u ons die kans wilt geven.

Klantenservice

Zeer goede service

Zeer goede service. Zeggen 3 jaar garantie te geven op tl's. Wanneer na een dik jaar 4 tl's niet meer werken, worden er 4 nieuwe opgestuurd.

20 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.