Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder ni... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Verlichting was niet gelijk aan de beschrijving en duidelijk al eens teruggestuurd. Ik heb het geretourneerd maar kreeg niet het aankoopbedrag terug wegens 'geopende verpakking'. Nou dat was het dus... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De verlichting op zich voldoet volledig aan de technische beschrijving. In het systeemprofiel was echter een productiefout geslopen, een fout onzichtbaar voor de verkoper. Het probleem werd héél snel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering ondanks Black Friday periode. Klantenservice snel en goed bereikbaar. Servicegericht: voor inbouwledspots had ik een pakket incl fitting, beugel en lasdoosjes erbij besteld. Dit was... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de equipamento electrónico

Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

683 opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Terrible customer service support when…

Terrible customer service support when returning a product. I had to return an item and after a week nobody knows where the package is, if it was received and when it will be processed. And if so, crediting back will take at least one more week. As excuse it is mentioned that is very busy and the uncertainty remains there. There is clearly room for improvement. If someone needs to send back an item, good luck. Conclusion, think it three times before purchasing at this company.

5 de novembro de 2025

Dear Alberto Gimeno Gancedo

Thank you for your message. We’re sorry for the long handling time — it’s been very busy lately, and we truly appreciate your patience.

Your return has now been refunded. The remaining processing steps has been completed and you everything is now finalized.

Thank you again for your understanding, and please feel free to contact us again if you have any further questions.

Classificada 1 em 5 estrelas

Leveringen moeizaam voor meerdere bestellingen

Bij 1 bestelling meerdere lampen besteld, volgens de website op voorraad. Bleek niet zo te zijn, dus moest lang wachten de levering.

Andere bestelling om 11.50 geplaatst. Voor 19u besteld, vandaag verzonden volgens de website. Bleek niet waar te zijn. Werd 3 dagen later pas verstuurd.

Ook bewust gekozen voor PostNL tijdens het afrekenen, omdat die wel op zaterdag bezorgd. Ondanks dat versturen ze het alsnog met DPD.

15 de outubro de 2025

Resposta da Ledlichtdiscounter

Bedankt voor uw bericht en het spijt ons te vernemen dat u niet te spreken bent over een van onze service. Helaas gebeurd het wel eens in het hoogseizoen dat bestellingen soms later geleverd worden omdat onze voorraden behoorlijk onder druk komen te staan tijdens deze periode. Wij zijn overigens druk aan het aan werk dit probleem voor de toekomst te verhelpen.

Het leveren met een andere vervoerder kan inderdaad gebeuren indien u kiest voor bepaalde producten met specifieke afmetingen. Op onze verzendpagina leest u hier meer over. Maar er staat wel bij:
"LET OP: Indien pakket afwijkende maten heeft zoals 120CM+ of zwaarder zijn dan 20KG+ kan het zijn dat wij het pakket onderbrengen bij een andere leverancier die beter omgaat met deze specificaties. Dit gebeurd ook als bedrijven kiezen voor een consumenten levering omdat de levering dan buiten kantoren uren om kan worden ingepland wat niet gewenst is. Wij bedanken u voor uw medewerking hierin."

Mocht u nog vragen hebben of kunnen wij u ergens bij helpen laat het ons dan vooral weten. We zijn bereikbaar via telefoon en mail op info@ledlichtdiscounter.nl.

Doen zelf wat ze willen

Je kan kiezen welke transportfirma je kiest, zodat het zeker in België op zaterdag geleverd kan worden, maar bedrijf kiest dan zelf dat ze met andere firma versturen die NIET op zaterdag leveren...

10 de outubro de 2025

Beste Tim,
Bedankt voor uw bericht en het spijt ons te vernemen dat u niet te spreken bent over een van onze services.
Op onze verzendpagina kunt u hier meer over lezen. Daar geven wij aan dat een zending soms kan worden gewijzigd als de gekozen verzendmaatschappij geen goede match is met de bestelde artikelen.
Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice via telefoon en mail op info@ledlichtdiscounter.nl.
Wij horen graag van u.

Classificada 2 em 5 estrelas

de lichten werden niet geleverd met de…

de lichten werden niet geleverd met de juiste aansluitsnoer maar 60cm ipv 150 cm , de nalevering stuurden ze aansluitkabels van 150 cm helaas met de verkeerde aansluiting waardoor ze niet op de armaturen pasten 2 verschillende modellen

30 de setembro de 2025

Beste Jefken,

Bedankt voor uw bericht en het spijt ons te vernemen dat u niet volledig te spreken bent over een van onze services.

Wat vervelend om te lezen dat u niet de juiste producten heeft ontvangen. In dit geval raden wij aan contact op te nemen met de klantenservice zodat wij u hiermee verder kunnen helpen.

De klantenservice is bereikbaar via telefoon en mail op info@ledlichtdiscounter.nl. Wij horen graag van u om het alsnog netjes op te lossen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jammer dat bijna bij alle bestellingen wel iets is foutgegaan

Ik heb nu voor de vierde keer iets besteld. Helaas bij alle bestellingen ging er wel iets fout. Maar meest onprettige is dat ze je bij het ophalen lang laten wachten. Laatste keer bijna 40 min. Vervolgens hoor je dan dat de pakketje zoek is geraakt. Dit zou zeker beter kunnen/moeten. Het personeel is juist vriendelijk.

23 de setembro de 2025

Snelle levering binnen 24 uur

Review ook al eerder gedaan!
Goede prijs kwaliteit verhouding
5 Jaar garantie op de dimbare Philips lampen! Nu maar afwachten of ze minimaal zolang goed blijven werken🤞

19 de setembro de 2025

Verpakking was totaal niet in orde

Verpakking was totaal niet in orde
Kartonnen hulzen waar de tl’s in zaten waren totaal gescheurd
Terwijl de transport verpakking in perfecte staat was
Kortom gewoon rommel opgestuurd

4 de setembro de 2025

Beste Rob,
Allereerst onze excuses voor hetgeen dat u ontvangen heeft. In geval van dit soort kwesties raden wij altijd aan contact op te nemen met de klanten service omdat wij dan ook direct wat kunnen doen aan deze kwestie. Graag ontvangen wij een aantal foto's zodat we dit correct voor u kunnen oplossen.
De klanten service is bereikbaar via telefoon en mail op info@ledlichtdiscounter.nl.
Nogmaals onze excuses en wij horen graag van u.
Team Ledlichtdiscounter.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.