LittleUnBox Opiniões

TrustScore: 2 em 5

2,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ren positiv oplevelse! Søde Susan, som for nyligt har overtaget LittleUnbox og desværre kæmper med efterslæb og dårlige anmeldelser fra tidligere ejer. Jeg har kun oplevet LittleUnbox som super... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vilket oseriöst företag på den svenska sidan! De svarar ej på mejl som de skriver tar 2 arbetsdagar. De svarar inte på telefon. De makulerar en beställning som ej skulle makuleras, vilket gör att jag... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

"Købte LIMITED EDITION Adventskalender 2022 Barn 1-2 år" til mit barnebarn og der er nu åbnet 3 pakker og sikke en skuffelse. Der har bl.a. været 2 biler til 2+, en malebog med farveblyanter (det ka... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja infantil

Escrito pela empresa

LittleUnBox er en nyopstartet virksomhed, med et månedligt abonnement, der er skræddersyet til gravide og forældre til babyer, som er mellem 0 og 3 år. Produkterne i boksen er tilpasset til barnets alder og udvikling. Hver måned modtager vores medlemmer udvalgte produkter til barnet, samt overraskelser der kan glæde både mor og far. De udvalgte kvalitetsprodukter vil hver måned variere og indeholde både babymad, plejeprodukter samt lege- og pusleprodukter.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Ren positiv oplevelse!

Ren positiv oplevelse!

Jeg har kun oplevet LittleUnbox som super servicemindede og giver dem min bedste anbefaling :-)

1 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon kundeservice og fantastisk…

Kanon kundeservice og fantastisk oplevelse.

Jeg har haft en super god oplevelse med Little Unbox. Enorm god dialog og forståelse for min situation. De var virkelig løsningsorienterede - så dejligt.

22 de julho de 2026

Stor hjælp efter kontakt

Pengene blev trukket, men varen var ikke kommet. Jeg skrev så til firmaet. Grundet sommer og stor efterspørgsmål, havde de svært ved at følge med. Men i det sekund jeg skrev, sørgede de for at min ordre blev pakket. Modtog den indenfor 2 dage, og indholdet var super.

Husk at vi alle kan have travle perioder. I stedet for direkte at skrive en dårlig anmeldelse. Så prøv at kontakt firmaet først. De skal nok være søde til at hjælpe og få løst problemet

22 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Godt koncept – men desværre store leveringsproblemer

Jeg har været glad for konceptet hos LittleUnBox, og jeg synes, idéen med alderssvarende bokse er rigtig god. Derfor er det ekstra ærgerligt at skulle skrive denne anmeldelse.

Tidligere modtog jeg mine bokse omkring den 11. i måneden, hvilket passede perfekt, da min datter har fødselsdag den 11. juli. Efter virksomheden blev genstartet efter konkursen, begyndte leveringerne dog at blive forsinkede.

I juni skrev jeg til LittleUnBox, som beklagede situationen og forklarede, at virksomheden havde haft store udfordringer med blandt andet emballage, genopstart og private omstændigheder. Det havde jeg forståelse for, og jeg valgte at være tålmodig.

Desværre står jeg nu igen i samme situation. Min juni-boks, som blev betalt og registreret den 28. maj, er stadig ikke modtaget. Samtidig har jeg fået besked om, at juli-boksen først bliver sendt den 28. juli.

Det undrer mig, fordi boksene markedsføres som udviklingsbokse, der passer til barnets alder og milepæle. Min datter fylder 2 år den 11. juli, så det er svært at forstå, at juli-boksen først sendes mere end to uger efter hendes fødselsdag.

Jeg har stor forståelse for, at små virksomheder kan opleve udfordringer, men når kunderne bliver trukket for betalingen længe før varen sendes, og problemerne fortsætter måned efter måned, bliver det frustrerende.

Jeg håber oprigtigt, at LittleUnBox får styr på leveringerne, for idéen bag boksene er fantastisk. Men lige nu lever leveringen og kommunikationen desværre ikke op til de forventninger, man med rette kan have som betalende kunde.

Opdatering min pakke for juni er kommet

4 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

​From a loyal 2-year customer to a 3-month nightmare. Total disrespect!

​For two years, we happily received our boxes and were satisfied. However, over the last six months, everything went downhill. Money was deducted more than a month in advance, yet I constantly had to beg and remind Susan just to get the box sent.
​When I finally cancelled the subscription, they sent a pathetic "farewell" box filled with cheap junk: soap bubbles, chalk, and a plastic toy mill.
​After demanding a return, it took over THREE MONTHS of fighting and endless ridiculous excuses (from "busy packing" to "rabbit rehabilitation") just to get a return label. To top it all off, Susan deducted 38 DKK from the refund, forcing me to pay for her own delays and incompetence.
​Terrible business ethics and complete disrespect for long-term customers.
Avoid LittleUnBox!

22 de junho de 2026

Dårlig lugt og åbne produkter

Dårlig lugt og åbne produkter

Bestilte og modtog "GRATIS baby startpakke". Den er ikke fragten værd.
Min pakke indeholder en lille pose vingummier (pakkens højdepunkt, det siger ikke så lidt om 5 små vingummier), en (åbnet!!) pakke renseservietter og en sutteflaske, med en underlig "dup" på siden af det bløde, som om den bløde del har vokset en vorte. En produktionsfejl formoder jeg, men nogen har jo lagt flasken ned i æsken, det kan man da ikke undgå at se.
Den anden "store" ting i kassen er et bidelegetøj fra Natruba, som afgiver en kraftig, gyselig lugt. Naturligt gummi står der på pakken, men aldrig i livet om naturligt gummi har lugtet sådan! Det er ikke noget, nogen nogensinde bør putte i munden, og da slet ikke på en baby.

Desuden 2 små vareprøver fra vivag (intim gel, 4 ml) og mininor (2 stks breast pads).

Og så en sut! Den har ikke umiddelbart nogle mutationer, jeg har dog ikke åbnet den endnu, så tiden vil vise, om den også afgiver en væmmelig lugt. Sut og 5 vingummier, det kan snildt fås til under 38 kr, og det er ikke noget der behøver blive talt op med store roser (og overdreven værdisætning).

Indholdet er lige til at smide ud, det er simpelthen tåbeligt at tale det sådan op på hjemmesiden og skrive "Værdi: 400 kr".
Pakken kostede 38 kr i fragt. Det er ikke meget, så føler mig ikke som sådan "snydt", men det er virkelig, virkelig noget bras og ikke hverken tilmeldingstiden eller fragtprisen værd.

Jeg er helt med på, at indholdet varierer, men den her pakke var så skuffende.
Ærgerligt; jeg har modtaget to andre gratis startpakker og de har været super fine (Rema og BabySam). Jeg forventer ikke urealistiske gratis gaver fordi jeg venter en baby, men jeg bliver lidt irriteret og ærgerlig, bl.a. over falsk markedsføring (påstået værdi, "gratis" vs. faktisk værdi der ligger langt under fragtprisen), absurd værdisætning og at skrive så pænt om det, der egentlig bare ender som affaldssortering. Håber virkelig ikke jeg nu er tilmeldt en abonnementsservice der trækker penge og sender mig flere ubrugelige produkter. Æv æv.

22 de maio de 2026

Hold jer langt væk - Fup firma

Hold jer langt væk - Fup firma
Trækker penge uden at sende samt ikke eksisterende kundeservice. Har måtte afmelde igennem banken for at stoppe dem for at trække penge.

21 de maio de 2026

Vil ikke anbefale dem.

For nogle år siden da jeg fik min søn, modtog jeg littleunbox fra gravid og de første mdr. dengang var jeg ellers tilfreds med boksen, og synes det var hyggeligt med de sedler der var med, hvor det stod om mit barns udvikling måned for måned og hvorfor det var lige det legetøj, der var i boksen. (Det er ikke med mere)

Jeg bestilte en boks nu til min datter og var noget skuffet over indenholdet. Synes ikke det var pengene værd, jeg mener bestemt ikke at det er “udvalgt til at passe netop dit barns alder og udvikling.” Som de ellers skriver på hjemmesiden.

Jeg bliver kontakt af en Susan fordi de ikke kan trække penge fra min konto til næste boks, hvor jeg over telefoner beder om at blive opsagt.

En måned senere bliver der alligevel trukket penge fra min konto og sendt en ny boks. Der var 3 stykker legetøj i, ikke pengene værd og det ene legetøj, var tilsvarende noget jeg fik i den tidligere boks.
Nu har jeg været inde og melde fra igen, jeg har skrevet en mail til Susan, der ellers godt kunne skrive og ringe til mig da de ikke kunne trække penge. Men kan ikke svare nu.

13 de abril de 2026

Du kommer aldrig ud

Jeg har nu i tre måneder skrevet med ejeren på instragram og mail og fortalt jeg vil opsige min abonnement. De bliver ved at sende og trække penge hver måned og man kan ikke logge ind online så man er fanget.
Da ejer bliver ved at bekræfte at næste måned er den afmeldt og jeg nu 3. Måned i træk får en pakke, så må jeg spærre mit kort og gå videre med at anmelde ejer.

14 de dezembro de 2025

Føler mig snydt

Vi oprettede et abonnement under graviditeten og fik fine ting til både baby og jeg. Men efter 5 måneders-pakken valgt vi at afmelde abonnementet, da vi var træt af at have modtaget 10+ bideringe. Så mange er der ingen, der har brug for! Jeg kunne ikke logge ind på deres hjemmeside og skrev i stedet en mail for at afmelde abonnementet. Jeg fik i første omgang en mail om at virksomheden var konkurs men fik senere en mail af den nye ejer, som ville høre om vi alligevel gerne ville fortsætte abonnementet. Vi skrev tilbage at vi stadig gerne ville afmelde abonnementet. Vi hørte derefter ikke noget i to måneder, før der igen blev trukket penge på vores konto for en ny box. Jeg skrev igen til ejeren og forlangte pengene tilbage. Hun skrev at jeg måtte have afmeldt ved de gamle ejere og det var derfor det ikke var gået igennem og at jeg kunne sende pakken retur. Jeg bekræfter jeg gerne vil sende retur, men ikke for egen regning og videresender screenshots, hvor den ny ejer kan se, at det netop er hos hende jeg har afmeldt. Derefter hører jeg intet. For at undgå endnu en opkrævning er jeg derfor nødsaget til at spærre mit bankkort :(

7 de novembro de 2025

Mangel på kundeservice

Efter to måneder, hvor jeg ikke har set skyggen af en boks, får jeg pludselig mail om, at der nu er en på vej til mig. Jeg har flere gange forsøgt, at afmelde mig abonnementet, fordi jeg intet har modtaget, men det har ikke været muligt, da hjemmesiden ikke har været oppe at køre. Jeg ringer til firmaet og bliver på ingen måde imødekommet i, at jeg bl.a. har fået et bidelegetøj, som jeg også fik i min datters 1 måneders boks. Nu er hun altså knap 5 måneder. Derudover fik jeg et andet bidelegetøj i præcis samme materiale og tekstur + en mascara og fodcreme til mig selv, hvilket ikke er hvad, jeg betaler til. Jeg får af vide, at det er lidt ekstra grundet omstændighederne, men hvis det reelt er tilfældet, ville det da give mening med noget ekstra til mit barn, når det er det, jeg har skrevet mig op til. Tingene har formegentlig bare lagt i overskud på lageret, og er blevet proppet i boksen, for at komme af med det overskydende. Vi har en længere samtale, hvor der blot kommer undskyldning på undskyldning, men ingen handling. Jeg bliver spurgt, hvad jeg ønsker fra samtalen, hvor jeg fortæller, at jeg ønsker boksen sendt retur, da det ikke er, hvad jeg har skrevet mig op til. Jeg får af vide, at jeg gerne må sende den retur, men på egen regning. Hvordan er det på nogen måde at imødekomme mig?

13 de novembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Løsning forhåbentlig på vej 🥹

Vi har været fuldt ud tilfredse med indholdet af de modtagne pakker (sidste var til 5 mdr.).
Det har vist sig at firmaet er gået konkurs men nu er overtaget af en mor, der glæder sig til at sende pakker.
Ifølge det oplyste er hun i fuld gang med at rydde op i manglende leveringer. Jeg giver ikke 5 stjerner da jeg jo intet kender til kvaliteten af kommende pakker. Held og lykke til den nye indehaver 🥹 p.s. man får stadigvæk autosvar om konkurs

26 de setembro de 2025

Total skuffelse

Abonnementet blev aldrig leveret. Kundeservice svarede kun automatisk, og først efter endnu en henvendelse fik jeg besked om, at LittleUnBox er konkurs. Det er super uprofessionelt, at man ikke selv rækker ud til sine kunder omkring konkursen, men at man selv skal finde ud af det. Det mindste, man kan gøre, er at skrive en mail til aktive kunder med aktive abonnementer – det gjorde de ikke. Kan ikke anbefales.

14 de setembro de 2025

Pakke dukkede aldrig op

Bestilte en gratis pakke igennem Preglife for over en måned siden, hvor man blot skulle betale levering. Levering skulle være inden for 2-7 hverdage, men det er aldrig kommet. Har sendt 2 mails og intet svar. Sikke et scam.

15 de agosto de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Pludselig problemer med modtagelse

Jeg har siden april og frem til 1. August modtaget bokse fra firmaet, den første var en graviditetsboks og den var fin, vi har efterfølgende modtaget bokse til vores barn i maj, juni, juli og august, som har indholdt fine ting til vores baby. Jeg modtager dog ingenting her i september, og på min medlemsside på hjemmesiden, står der pludselig at jeg først vil modtage 4 mdrs boksen til 1. November, altså når min baby er 6 mdr. Jeg skriver derfor til dem uden at få svar overhovedet.
Efter at have læst herinde, tænker jeg at der måske er noget konkurs under opsejling, uden at vide det. Men det virker meget mærkeligt at problemer med levering først opstår efter 1. August og ingen får svar på deres henvendelser.
Virkelig ærgerligt, da vi faktisk var glade for at få boksen.

1 de setembro de 2025

Ikke bestil fra dem!

Ikke bestil fra dem!! Jeg har bestilt en pakke for 1 måned siden, hvor der i ordrebekræftelsen står levering indenfor 2-7 hverdage. Der er nu gået 1 måned, jeg har ringet til dem HVER dag, hvor telefonen aldrig bliver taget. Jeg har skrevet flere mails til dem - uden svar! Det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med dem. Bestil ikke fra dem, medmindre du ønsker at miste dine penge.

10 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais