Ren positiv oplevelse! Søde Susan, som for nyligt har overtaget LittleUnbox og desværre kæmper med efterslæb og dårlige anmeldelser fra tidligere ejer. Jeg har kun oplevet LittleUnbox som super... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
For two years, we happily received our boxes and were satisfied. However, over the last six months, everything went downhill. Money was deducted more than a month in advance, yet I constantly had... Ver mais
Vilket oseriöst företag på den svenska sidan! De svarar ej på mejl som de skriver tar 2 arbetsdagar. De svarar inte på telefon. De makulerar en beställning som ej skulle makuleras, vilket gör att jag... Ver mais
"Købte LIMITED EDITION Adventskalender 2022 Barn 1-2 år" til mit barnebarn og der er nu åbnet 3 pakker og sikke en skuffelse. Der har bl.a. været 2 biler til 2+, en malebog med farveblyanter (det ka... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
LittleUnBox er en nyopstartet virksomhed, med et månedligt abonnement, der er skræddersyet til gravide og forældre til babyer, som er mellem 0 og 3 år. Produkterne i boksen er tilpasset til barnets alder og udvikling. Hver måned modtager vores medlemmer udvalgte produkter til barnet, samt overraskelser der kan glæde både mor og far. De udvalgte kvalitetsprodukter vil hver måned variere og indeholde både babymad, plejeprodukter samt lege- og pusleprodukter.
Informações de contacto
A.P.Møllers Alle 9C, , 2791, Dragør, Dinamarca
- +45 51899000
- hello@littleunbox.dk
- littleunbox.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Ubrugeligt
Det er en elendig service som kun tilbyder de mest åbenlyse ting, som du allerede nok har mindst én af. Og så er det umuligt at framelde sig på deres side.
Den 3. Måned fik vi d-vitamin. Baby var allerede begyndt at drikke 800ml+ mælk om dagen....

Fantastisk service og support
Fantastisk service og support, de er hurtige til at respondere på ens spørgsmål.
Dejlige boxe, vi har kun været glade 🎊💐
/Natasha

Super god kundeservice
Generelt er jeg tilfreds med de bokse jeg har fået, den seneste fra denne måned har jeg blot valgt at gemme nogle af tingene, så han ikke fik alle 3 stykker legetøj på samme tid. Derudover vil jeg sige at der er rigtig god kundeservice! Jeg skrev en mail i dag pga. om at jeg er udrejst næste måned, på det tidpunkt pakken ville komme til min hoveddør. I frygt for at den vil blive taget, spurgte jeg om det var muligt at få sendt den en anden dag, for ville nødig gå glip af en måned. Der var svar inden for 5 min. med fuldstændig imødekommendehed.

Resposta da LittleUnBox
Fint koncept, skuffet over indholdet
Virkelig fint og super hyggeligt koncept. Og det fungerer så fint med modtagelse, betaling mm. Men indholdet af boksen har gjort jeg har opsagt min boks. Det virker billigt og produkterne i boksen, opleves som reklame produkter eller rest årti produkter man ikke ellers har kunnet sælge. Så for mig blev boksen for dyr i forhold til indholdet.
Har før modtaget goodieboks til mig selv, hvor produkterne virkede lækre og så det også fint med prisen.

Rimelig godt tilfreds😊
Jeg har fået jeres boks siden jeg var gravid og jeg har altid været tilfreds. Noget af min søns yndlings legetøj kommer fra jeres bokse☺️
Grunden til at jeg ikke har givet 5 stjerner er fordi jeg har fået en pose grødpulver fra Woodland Wonders i den boks jeg lige har modtaget. Jeg fulgte vejledningen på grødposen og det endte med at blive en klistret masse, nærmest ligesom tapetklister. Det hjalp ikke at hælde ekstra vand i. Jeg serverede det selvfølgelig ikke for min søn på 6 måneder.
Jeg synes at det er synd, at den grød fra Woodland Wonders, kan blive nogen babyers første oplevelse med skemad. Min søn har fået grød siden han var 4 måneder og vi har prøvet meget forskelligt og jeg har aldrig oplevet noget, der var så klistret!
Jeg håber ikke at der kommer mere grød fra Woodland Wonders i de fremtidige bokse

Resposta da LittleUnBox
Godt indhold og god service
Vi er rigtig glade for den månedlige boks. Den giver god inspiration og indholdet variere meget bredt. Vi er glade for at det ikke kun er legetøj hver gang, men også brugbare ting. Sidst fik vi en drikkekop med, som vores barn elsker at drikke af. Samtidig oplevede vi at der var en fejl ved en af produkterne som vi modtog. Littleunbox var utrolig imødekommende og søde da vi henvendte os. Vi blev tilbudt erstatning og følte at vores henvendes blev modtaget professionelt og ansvarsbevidst. Jeg er tryg ved at være abonnent hos dem.

Resposta da LittleUnBox
Rigtig godt koncept, men….
Rigtig godt koncept, for det meste fint indhold, MEN sutsko (str. 0-3 måneder) til en 2 måneder gammel baby i juli måned er ubrugeligt, da han jo er vokset ud af dem, når det bliver koldt.

Slet ikke pengene værd
På ingen måde pengene værd desværre. Købte det for at få inspiration til noget fedt, alderssvarende legetøj. Til min datter på 18 mrd fik vi en lille dukke af den slags der kan købes til 30 kr i det lokale supermarked, en badering og to helt små bobles klodser. For de 225 kr jeg brugte, kunne jeg have købt noget meget federe legetøj selv. Jeg kommer ikke til at anbefale konceptet til nogen, og abonnementet er opsagt med det samme. Ærgerligt, idéen er ellers god.

Fin levering
Fin levering, men ikke passende indhold.
Min dreng er 6,5 måned, så jeg valgte at bestille en kasse til 7 måneder. Jeg valgte at prøve det, fordi jeg nu kunne få en pakke klodser med, og uanset hvad, ville de så kunne bruges.
Men jeg er skuffet!
Jeg fik en tallerken - men min søn har fået grød m.m. siden han var 4 måneder, så jeg har service til ham. Jeg fik en lille pose majschipsringe til 7+ måneder. Jeg kan købe majschips for 7 kr. i brugsen, eller andre "snacks" helt op til 35 kr. for en STOR pose. Jeg fik en "hjørnebamse". EN BAMSE? Jeg har mange bamser allerede, hvad skal han med en lille bamse?? Det nok den mindste han har nu ....
Den fjerde og sidste ting var brugbar! En sansestav, med små kugler i så den rasler. Der er dermed noget lyd og noget visuelt. Men 1 ud af 4 ting kan jeg bruge.
Dette var dermed ikke noget for mig.

Konceptet er godt men
Konceptet er godt, men vi blev lidt skuffede over indholdet, så abonnementet er blev opsagt igen. Dog fulgte der en gave med en rabatkode, et stort sæt med byggeklodser og de er rigtig fine.

Middel tilfreds
Indholdet har de sidste to måneder ikke levet op til forventningerne. Jeg synes der er meget lidt value for money i forhold til hvad der plejer. Nogle af produkterne virker meget billige og “skramlet”. Der har dog været én ting i kassen vi har kunne bruge de sidste to gange.
Der er god information om hvornår pakkerne sendes og det fungerer upåklageligt.

Super fede pakker
Super fede pakker, men har flere gange oplevet ting der er i stykker når det kommer og kunne være lækkert med bedre forklaringer på hvad nogle ting er

Resposta da LittleUnBox
Sjovt med overraskelsen og nye ting til…
Sjovt med overraskelsen og nye ting til baby
Jeg er så ked af at give en dårlig…
Jeg er så ked af at give en dårlig anmeldelse. Men jeg er så utrolig utilfreds.
Har fået 2 forkerte bokse i træk pga jeres fejl og jeg skal selv sende dem tilbage for at vente på at få den rigtige boks. Men jeg har hverken returlabel eller syntes det er min opgave at gøre skaden god igen.
Jeg kommer desværre aldrig til at blive medlem igen, jeg er SÅ skuffet
En total lækker pakke og lillebror blev…
En total lækker pakke og lillebror blev meget glad
En rigtig god ting til baby / børn
Nemt at få en registreret. Det er billigt. Hurtig levering og rigtig flotte og gode brugbare ting
Det levede bestemt ikke op til vores…
Det levede bestemt ikke op til vores forventninger og var ikke alderssvarende kasser vi fik.
Dråben faldt da vi efter vores datters to års fødselsdag modtog bolledejs mel og en banner med happy birthday. Uanset hvornår det var kommet synes jeg ikke det har noget at gøre med legetøj og sjov med barnet. Ideen er god men det er simpelthen for trælse ting de putter i kasserne og flere af tingene var til børn yngre end min datter.. vi synes ikke det var pengene værd. Besværligt at opsige kassen og med et "vi synes du skal prøve igen" og vi tilbyder dig en rabat kode" . Reklame for en anden side de samarbejder med når man siger op er virkelig skævt og giver ingen mening.
Kunne ikke få lov at sende kassen retur på deres regning men skulle selv betale fragt selvom den ikke levede op til forventningerne. Virkelig dårlig service.
Vi vil gerne takke LittleUnBox
Vi vil gerne takke LittleUnBox, for at give en donation til vores cafe. Vores cafe er drevet af frivillige, og derfor går at overskud til Røde Kors.
Vi har barselscafe om Onsdagen, og her har LittleUnBox som sagt givet en donation.
Tusind tak
Café SnakBar
Intet og klage over
Stabil levering. Sjove og alderstilsvarende produkter.
God kundeservice.
Glad barnebarn
Det er altid spændende at åbne pakken sammen med mit barnebarn og vi hygger os rigtig meget med de ting og sager, som er i pakkerne :-)
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.