Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Żona potrzebowała pilnego zabiegu chirurgicznego. Byliśmy juz w trzech placowkach i w każdej bylismy odsyłani do nnej placówki, a jak już przyjechaliśmy do szpitala luxmed na Goszczyńskiego w Warszaw... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Przez lata korzystałam z usług Luxmed odplatnie i byłam zadowolona. Czar prysnąl gdy wykupiłam pakiet usług na rok... Brak możliwości zapisać sie do specjalistów, brak możliwosci zrobic podstawowe b... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Czas oczekiwania to jakiś żart. Nie po to człowiek zapisuje się i płaci za prywatne leczenie. Jeśli terminy są jak na NFZ. W aplikacji pokazuje zazwyczaj tydzień do przodu. Jeśli chodzi o specjalistów... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Właśnie na 100 % upewniłem się

Właśnie na 100 % upewniłem się, że z tą firmą nie chcę mieć nic wspólnego. A zastanawiałem się nad ponownym zakupem pakietu. Nastawieni na kasę, zero wiedzy. O dostaniu się do specjalistów zapomnijcie, ale to było wiadomo od dawna. Robiłem badania do pracy w Luxmedzie. Lekarz orzecznik wydał orzeczenie o zdolności do pracy z bronią. Akurat tak się złożyło, że zdaję egzamin na patent strzelecki i potrzebowałem podpisu lekarza nie stwierdzającego przeciwskazań do uprawiania tego sportu. Poprosiłem lekarza żeby podpisał się na wniosku na egzamin. Oczywiście nie, bo za to mu nie płacą. Od razu mówię, nie potrzeba żadnego lekarza medycyny pracy, w przepisach jasno określono, że może to być lekarz POZ. Pomimo braku czasu udało mi się umówić. Tu z kolei pani doktor stwierdziła, że nie ma uprawnień. Jak jej wytłumaczyłem, że ma poszła zapytać kogoś wyżej. Oczywiście ten sam skutek. Pewnie gdybym zapłacił to by się podpisała. Na miejscu na egzaminie zwykły lekarz bierze za to 100 PLN. W takim razie po co Luxmed świadczy usługi NFZ chociaż w najprostszej sprawie nie potrafi pomóc? Chodzi tylko o wyłudzenie pieniędzy z NFZ, szkoda tylko pacjentów naprawdę chorych.

20 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Poziom wiedzy rodem ze średniowiecza

Poziom wiedzy specjalistów jest przerażający - jak takie osoby dostały prawo do wykonywania zawodu? Proste zależności między wynikami badań są lepiej znane zwykłemu człowiekowi niż pracującego tu endokrynologowi (przeszłam przez kilku). Wystawienie skierowania na podstawowe badania kontrolne nawet przy stwierdzonych chorobach graniczy z cudem. Współczuję nam wszystkim, którzy przyszli po pomoc, a zostali odesłani z kwitkiem.

13 de maio de 2026

Fatalna dostępność usług

Dostępność usług fatalna. Nie można się umówić nawet na konsultację telefoniczną z internistą. Brak terminów na najbliższy tydzień. Nie mówiąc już o specjalistach.

6 de maio de 2026

Tragedia

Absolutnie nie kupujcie u nich pakietu. Do lekarza się nie dostaniecie stacjonarnie. Lekarze są nieżyczliwi, nie wystawią wam recept i skierowań w ramach pakietu. Pieniądze wyrzucone w błoto.

6 de maio de 2026

Z roku na rok gorzej

Kolejna korporacja. Nie chcą rozwiązywać problemów tylko drukować sobie kasę najniższym kosztem. Kiedyś jeszcze było ok, teraz to drugi NFZ tylko droższy. Ostatnio odwołali mi wizytę w chwili kiedy już jechałem. Wzięty urlop, 150km jazdy, bo w okolicy nigdy nie mieli dostępnych terminów, a lekarz sobie nie przychodzi, więc odwołałem z tego samego dnia wizyty, na które potrzebowałem skierowań od lekarza specjalisty, który się nie zjawił.
Efekt? Dostałem ostrzeżenie, że ograniczą mi dostępność do usług za odwoływanie wizyt zbyt krótko przed terminem.
Tylko jak umówiony lekarz nie dzwoni jakoś nic się nie dzieje. To samo ze stomatologią. Nie biorę znieczuleń i już 4x mimo to miałem je wbite na rachunku. Już pomijam fakt, że z ich niby zniżką 50% wychodzi jakieś może 10% taniej niż prywatnie bez pakietów.
Innym razem optometryści dobrali mi dwukrotnie złe szkła i zero odpowiedzialności, a portfel lżejszy o 500zł przez konieczność zakupu innych soczewek. Musiałem iść prywatnie (kolejny wydatek) i jakoś dało się za pierwszym razem ustalić, że jedno oko mam dominujące i przez to były problemy. Tamci "specjaliści" badali je wyłącznie osobno, bo chcieli tylko odwalić wizytę. Jedna w ogóle była obrażona, że przyszedłem i badanie przeprowadziła w 5 minut, żeby iść do domu.
Inna sytuacja: poszedłem zrobić krzywą insulinową. Przez dwie godziny skręcałem się po wypiciu na czczo lukru, wkłuwali się kilka razy, żeby zbadać poziom cukru w równych odstępach czasowych, a później stwierdzili, że źle wbili kod badania i mogą mi podać wynik cukru na czczo... wyśmienicie. Co zrobili z resztą próbek? Już się nie dowiedziałem.
Kończę okres subskrypcyjny i nie wracam. Już wolę leczyć się poradami z tiktoka.

8 de abril de 2026

Totalne dno

Totalne dno! Gdy wykupi się pakiet nie da się zapisać do większości lekarzy- po prostu „brak” terminów- mimo tego że tak naprawdę są dostępne. Można je wykupić (mimo tego że ma się pakiet) na stronie luxmedu. Po to wykupuje się pakiet aby mieć dostęp do tego czego się ma prawo. A jakie jest tłumaczenie firmy? Część lekarzy pracuje w ramach abonamentu a część również tylko prywatnie. Czyli prywatne usługi w prywatnej firmie. Super! Szkoda że za abonament płacę 230 zł miesięcznie a wizyty prywatne prywatnie kosztuje dużo więcej- jednorazowo.
Od miesięcy nie da się umówić do dermatologa, szczerze to będąc tu 3 lata i odchodząc zaraz nigdy nie umówiłam się do niego. W ramach ,,przeprosin” lux umawia cię w innej zaprzyjaźnionej firmie i daje skierowanie do niej… problem w tym że tam również odbijasz się od drzwi. TRAGEDIA. Niech w końcu UOKIK się za nich weźmie bo jeden wielki skok na hajs

28 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Mam pakiet medyczny,ale umówienie się do okulisty w dogodnych godzinach graniczy z cudem.w aplikacji termin do Katowic w godzinach mojej pracy i Gliwic(Gliwice 40 km ode mnie)i w związku z tym nie ma możliwości zarezerwowania a nawet sprawdzenia terminów do placówek współpracujących,bo przeciez terminy są wg pana z infolinii.Na infolini tyle samo informacji co w aplikacji.
I teraz najciekawsze przy ocenie rozmowy od 1 do 5 przy wyborze 1 usłyszałam,że to błędny wybór 😂
To ciekawa forma pozbycia się negatywnych opinii i ocen.
Także poza comiesięcznym kosztem kompletnie nic nie otrzymuje od Luxmed.Nie polecam!

14 de abril de 2026

Odradzam! ODRADZAM!

Brak możliwości zapisać sie do specjalistów, brak możliwosci zrobic podstawowe badania bez skierowania, ciagłe oczekiwania... Personał rozmawia niechetnie, praktycznie cedzi przez zeby.
Odradzam! ODRADZAM!

10 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Luxmed to jakiś skandal!!!!!

Luxmed to jakiś skandal. W czwartek 26.03.2026 robiłam badania krwi w celu wykonania zabiegu gastroskopii i kolonoskopii pod narkozą. Zabieg miałam w ten poniedziałek 30.03.2026. Brak dwóch wskaźników z wyników badań krwi PT(INR) oraz APTT - potrzebnych do narkozy. Dzwoniłam czekając w kolejce na zabieg do Luxmedu i pan z infolinii powiedział, że wyniki powinny już być, oraz że skontaktuje się ze placówką gdzie były wykonywane w trybie pilnym (PÓŁWIEJSKA 42 POZNAŃ). Po 30 minutach bez odpowiedzi, zadzwoniłam na infolinię drugi raz, odebrała pani i kazała jechać do punktu w którym było robione badanie (czekałam już w kolejce na swój zabieg w przychodni) bo tak będzie najszybciej, i że placówka ma 48h na kontakt ze mną. Minęły 48h NIKT SIĘ ZE MNĄ NIE SKONTAKTOWAŁ, wyniki sprawdzałam dosłownie przed sekundą, nadal ich nie ma. Dodam że badanie krwi było prywatne bez pakietu. Z chęcią dałabym 0 gwiazdek ale musiałam cokolwiek zaznaczyć. Nigdy w życiu tam nie pójdę i rozpowiem wszystkim których znam, aby nie korzystali z usług Luxmedu.

26 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Opinia dla konsultanta Kacpra Sękulskiego

Chciałam wyrazić słowa uznania dla konsultanta Kacpra Sękulskiego. Mimo mojej zagmatwanej sprawy dołożył wszelkich starań,aby pomóc ją rozwiazać. Bardzo empatyczny i kompetentny czlowiek.Gratuluje Luxmed za zatrudnianie takich ,,niewidzialnych" ale jak że ważnych reperzentantów firmy. Są Waszą wizytowką i to na najwyższym poziomie. Aby więcej takich ludzi po drugiej stronie słuchawki.

31 de março de 2026

Grzegorz

Na infolinii zostałem wprowadzony w błąd - miałem mieć konsultację chirurgiczną i jeśli doktor oceniłby że mój krwiak na uchu wymagałby wycięci i drenażu to zaraz potem doktor mógłby przeprowadzić zabieg. Ze względu na uraz, chciałem to jak najszybciej rozwiązać. Na miejscu okazało się że w ciągu 2 min lekarz ocenił że to krwiak lecz powiedział że zabiegu nie wykona bo nie ma terminu - zaprosił aby umówić się następnego dnia. Zabieg był szybki, lecz krwiak dostał nawrotu i mam jeszcze bardziej spuchnięte oraz przecięcie. Pan doktor nie mówił, że może tak się stać. Nie mam jak nawet skontaktować się teraz z Nim. Wizyta umówiona prywatnie.

26 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Mam bardzo złe doświadczenie z LuxMed w…

Mam bardzo złe doświadczenie z LuxMed w sytuacji wymagającej natychmiastowej reakcji. Po zgłoszeniu zgonu bliskiej osoby trzeba było czekać ponad 6 godzin na przyjazd lekarza, a przez kilka godzin nie było żadnej konkretnej informacji, kiedy ktoś się pojawi.

W takiej sytuacji człowiek zostaje sam – bez wsparcia, bez informacji i bez podstawowej empatii. To nie jest standard, którego można oczekiwać od prywatnej opieki medycznej.
Zdecydowanie nie polecam, szczególnie jeśli ktoś liczy na sprawną reakcję w trudnych momentach.

27 de março de 2026

Portal patient non starter

The portal patient has been changed to incorporate safety of account. It no longer works. I have spent 2 days trying to log into my account. Now i cannot get appointments or prescriptions without going 50kms to pick it up. I wish I had not renewed with Luxmed.

25 de março de 2026

As a non-Polish spPrioritizes Upselling Over Actual Dental Careeaker

As a non-Polish speaker, I had a very poor experience here. I visited specifically for a cavity treatment and made this clear from the start. Instead of addressing the issue, the dentist ignored my request and redirected me to an unnecessary service I didn't need. I now have to find another clinic to actually fix my tooth, which is a complete waste of time and money. It felt like they prioritized upselling over actual patient care. Highly unprofessional and lacks transparency. I was disappointed by the unprofessional and opaque way this was handled. I'd suggest looking elsewhere if you value clear communication.

19 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam LUXMED w Łomży!

Jestem bardzo, ale to BARDZO zadowolona z usług LUX MED w Łomży. Na badanie nie musiałam czekać. Po tym jak zadzwoniłam, już następnego dnia wyznaczono termin badania. Na bieżąco otrzymywałam informacje dotyczące wizyty. Personel kompetentny, empatyczny i bardzo pomocny. Badanie przebiegło sprawnie. Opis otrzymałam niezwykle szybko. Polecam z całego serca!

12 de março de 2026

Płatny abonament, zero pomocy

Płatny abonament, zero pomocy, umówiona konsultacja telefoniczna nie odbyła się, konsultacje online jakby ze studentkami, zero wywiadu, sorry, ale chat gpt robi lepszy.

15 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Poszliśmy z córką do lekarza z bardzo…

Poszliśmy z córką do lekarza z bardzo wysoką gorączką. „Internistka” nie zrobiła jej podstawowych badań krwi i stwierdziła, że w sumie to nie wie co jej jest. Naprzepisywała syropków na kaszel, ibupromów i innych cudowności. Dwa dni później wylądowaliśmy z córką na SOR, CRP 260, pełna diagnostyka, podejrzenie sepsy. Problem tego całego Luxmedu polega na tym, że oni nie mają lekarzy specjalistów tylko biorą dzieciaki po studiach, bez specjalizacji, którzy bawią się w lekarzy.

27 de fevereiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais