Makeupmekka Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid snabb leverans och bra produkter. Denna gången kom aldrig mitt paket fram då earlybird tappat bort det och la det ansvaret på mig trots att övervakningskameran visar att ingen varit vid våra... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte en ordre d. 17/7 og har endnu ikke fået min pakke… har haft kontakt med DAO som skulle modtage pakken og de har endnu ikke modtaget den.. og jeg prøvet at kontakte makeup mekka selv, men... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Älskar verkligen alla produkter jag köpt! Concealern speciellt! Den är sååå grym! MEN!!!!! Den första concealern jag köpte släppte applikatorn på och det går inte få upp den ur förpackningen. Bestä... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid snabb leverans till mitt område! Prisvärda produkter som är minst lika bra som de från dyra designermärken. Snabbt och trevligt kundbemötande via mejl. Har regelbundet rea och kampanjer. Flera... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

217 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Rekommenderar inte

Rekommenderar inte. Lång leverans tid, inte fått mitt paket. Blir bara hänvisad till att "vänta", då dom inte ens har något spårningsnummer på paketet. Tänker inte betala för något jag inte fått!

6 de janeiro de 2022

Hej Assas!

Stort tack för ditt omdöme! Beklagar verkligen för din upplevelse. Hos oss behöver du givetvis aldrig betala för ett paket du inte mottagit ❤ Skicka ett mail till oss på kundservice@makeupmekka.se så hjälper vi dig vidare med saken. :) Önskar dig en fin dag!

Classificada 3 em 5 estrelas

Som många andra nu så jag väntat länge…

Som många andra nu så jag väntat länge på mitt paket. Skulle vara bra med en headsup om vart paketet är eller att den är påväg iallafall så man inte behöver tänka på att man har blivit scammad. Första gången jag beställer här ifrån

20 de dezembro de 2021

Ingen hjälp

Jag har nu väntat på ett paket i 13 arbetsdagar och fortfarande inte sett mitt paket. Har hört av mig till kundtjänsten (mail) men utan resultat. Väntat på svar i 4 dagar (2 arbetsdagar).. Hade varit bra om de kunde spåra paketen eller meddela när paketen blir försenade :)

18 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

10 dec och har fortfarande inte fått…

10 dec och har fortfarande inte fått mina 3 julkalendrar. Försökt komma i kontakt m företaget utan res
ultat. Är detta lagligt? Bluff företag enligt mig, hur kan man behandla kunder så här? Ni har förstört en stor del av vår jultradition. Klicka hem tre kalendrar 16 nov och fortfarande har ni inte sett till att leverera trots kontakt med er. Finner inga ord hur dåliga ni är på service och ta hand om kunder på bästa sätt

10 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag var mycket skeptisk i början

Jag var mycket skeptisk i början, har beställt först bara 2 varor för 50 sek =) men var mycket överraskat när jag fick varorna , bra kvalité, snabb leverans, nu beställer jag den 3e gången, rekommenderar

6 de dezembro de 2021

Hej Nelly!

Stort tack för ditt fina omdöme. Så kul att höra att du är nöjd med våra produkter ❤ Det gör oss verkligen superglada! Stort tack för att du är kund hos oss. :) Önskar dig en fin dag!

Vart är paketet ??

Hej! Jag har väntat på mitt paket i 12 dagar och de finns inget spårnings nummer så kan inte spåra paketet och vet inte vilket ombud paketet skickas med heller?

6 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Varför får man inte ett spårningsnummer

2 de dezembro de 2021

Hej Sawera!

Tack för ditt omdöme. Per dagens datum täcker dessvärre inte vår distributör med spårning alla postnummer i Sverige. Om ditt paket är skickat med spårning mottar du ett sms från de angående spårningen när leveransen börjar närma sig. :)
Men deras täckning är ständigt i växt och vi hoppas på att snart kunna erbjuda spårning för ännu fler postnummer. ❤ Du kan gärna skicka ett mail till oss på kundservice@makeupmekka.se så ska vi se närmare på hur ditt paket är skickat.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det har gått 12 arbetsdagar och jag har…

Det har gått 12 arbetsdagar och jag har fortfarande inte fått mitt paket. Jag har kontaktat kundtjänsten men dom kunde inte göra så mycket. Detta år
första gången jag beställer från denna sida och tror inte att jag kommer beställa igen om det ska ta så här
lång tid att få sitt paket

25 de novembro de 2021

Hej Anisa!

Tack för ditt omdöme. Beklagar verkligen att ditt paket inte har kommit fram än, tyvärr kan det vara en hel del förseningar kring leveranser denna tiden på året. Jätte tråkigt ❤ När returfristen för paketet är över ska vi givetvis hjälpa dig vidare - du sitter aldrig igen utan ett paket du har betalat för när du handlar hos oss. :) Bara skicka ett mail till oss på kundservice@makeupmekka.se så hjälper vi dig vidare. Önskar dig en fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har väldigt mycket produkter från…

Jag har väldigt mycket produkter från makeupmekka, så otroligt bra produkter, konsistens och helt ärligt så fina förpackningar, bra priser, bra inslaget, allting är perfekt och jag är numera storkund
Favoriter, läppglans, puder, ögonskugga....

15 de novembro de 2021

Hej Jelena!

Bra!

Alltid varit RIKTIGT nöjd med produkterna, jag köper så otroligt mycket smink och hudvård och har aldrig förr köpt något "billigt" om man inte räknar typ NYX, IsaDora och andra budgetmärken.
MakeupMekkas eyeliner är t.ex. den absolut bästa jag provat, samma med blush stick, Lip matching balm mm mm. Grymma produkter till inga pengar alls. Det som hindrar mig från att ge en femma är leveranstiderna. Ibland får man produkterna på några dagar men ofta tar det minst en vecka.
STORT plus också för era Happy Hours och kampanjer då man kan fynda något man velat prova.

12 de novembro de 2021

Hej Tilda!

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du tycker om våra produkter - stort tack för att du är kund hos oss ❤ Vi jobbar aktivt på att förbättra våra leveranser och kan nu erbjuda både spårning och kortare leveranstid till fler och fler platser i Sverige! :) Önskar dig en fin dag!

Supernöjd!

Lite längre leveranstid jämfört med andra företag men beror nog enbart på att det skickas från Norge. Men enligt mig är det mer än värt att vänta ett par dagar extra för så bra & billiga produkter! Produkterna har kommit fram hela och snyggt paketerade vid varje beställning. Jag har gång på gång blivit överraskad över kvalitén på produkterna. Grym pigmentering på skuggorna & så fina produkter överlag. Helnöjd!

10 de novembro de 2021

Hej Linnéa!

Tack för ditt omdöme. Så kul att höra att du är nöjd med våra produkter ❤ Stort tack för att du är kund hos oss. :) Önskar dig en fin dag!

Besviken

Hej, köpte julkalendern för 599 kronor och dagen efter sänkte de till 500 kronor. De kändes ju så där riktigt trist. Då sjönk min upplevelse av märket djupt när man vet att det finns så många andra billighetskedjor med bättre smink än makeupmekka..... Frakten på 29 kronor drar också ner upplevelsen rejält när man betalar över 800 kronor för ett köp.

2 de novembro de 2021

Hej Emma!

Tack för ditt omdöme. Vi har ofta nya kampanjer som gör att priserna varierar. Prisförändringar som sker efter beställningstidpunkten har tyvärr inte retroaktiv verkan. Beklagar detta! ❤ Önskar dig en fin dag!

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag beställde för första gången och jag…

Jag beställde för första gången och jag kan inte spåra mitt packet och jag fick inget sms / mail att jag hade beställt

28 de outubro de 2021

Hej Zeynep!

Tack för ditt omdöme. Beklagar att du inte har mottagit din orderbekräftelse. Skicka ett mail till oss på kundservice@makeupmekka.se så ska vi hjälpa dig vidare med saken. :) Dubbel kolla också i skräpposten då orderbekräftelsen ibland kan hamna där om det är första gången du beställer från oss. ❤

Classificada 2 em 5 estrelas

Första gången jag beställde fick jag

Första gången jag beställde fick jag mina produkter och var nöjd men nu har jag beställt för andra gången och väntat i snart en månad på min order. Enligt kundtjänst måste jag vänta i 6 månader tills returfristen gått ut innan jag kan få hjälp. Trodde dom skrivit fel först för det verkar ju inte riktigt klokt 👎

27 de outubro de 2021

Resposta da Makeupmekka

Hej Melinda! Här har det skett ett dumt skrivfel från vår sida och det kan vi bara beklaga på det starkaste. Returfristen är 17 dagar och inte 6 månader. Vi har nu tagit kontakt med dig på mail och ska hjälpa dig vidare med ditt ärende. ❤​ Beklagar verkligen detta! Önskar dig en fortsatt fin dag :)

Väntat 12 dgr och inget paket än

Väntat 12 dgr och inget paket än . Går man in på hemsida och ska logga in ser det väldigt amatörmässigt gjort genom att sidan strular . Begärde nytt inlogg ( glömt det gamla ) tog 4 dgr innan det kom på mailen ( jag kollade skräp posten också såklart ) när det väl kom var det för gammalt att använda och begärt ännu ett nu , får se om det dyker upp till helgen . Produkterna kan jag inte säga något om än eftersom de inte har kommit fram på 1,5 sedan . Ja jag kan kontakta kundtjänst men vore en fördel om jag når mitt konto först

13 de outubro de 2021

Resposta da Makeupmekka

Hej Camilla! Detta var väldigt tråkigt att höra, beklagar att det inte har fungerat som det ska. Det hade varit helt super om du tog kontakt med oss på kundservice@makeupmekka.se, så kan vi hjälpa dig med att lösa problemet. :) Ha en fortsatt fin dag!

Toppen

Toppen, Toppen… bra varor, mycket prisvärda.. MYCKET trevlig kommunikation( då jag skrivit fel. Mailadress) REKOMMENDERAR❣️

26 de julho de 2021

Bra och prisvärt

Jag "provbeställde" utan några större förväntningar. Men, blev positivt överraskad. Hyfsat snabb leverans, otroligt billigt och produkter som håller måttet. Väl värt att användas. Det blir fler gånger 😊

22 de fevereiro de 2021