Ib fra Onsite leverede en fantastisk service. Han ringede 30 minutter inden ankomst, og da han havde fået den forkerte adresse fra møbelfirmaet, som havde bestilt reparationen, rykkede han rundt i pla... Ver mais
A empresa respondeu
Har nu haft besøg af Onsite to gange (seng og sofa), begge gange har været en god oplevelse. Ib er meget professionel, dygtig og sørger altid for at rydde op efter sig selv. Han giver altid en god for... Ver mais
A empresa respondeu
Yderst tilfredstillende service. Meget hjælpsom og venlig. Giver god service også udover hvad forventet. Kan klart anbefales. Vi fik vores egetræsbord nyslebet, olieret og repareret et par knaster. Re... Ver mais
A empresa respondeu
Onsite Møbelservice kom for at se på en reklamation af en sofa, der knirkede. Han identificerede problemet hurtigt, og var venlig og imødekommende. Problemet kunne løses på ca. en time.
A empresa respondeu
Landsdækkende møbelservice. Vi reparerer sofaer, stole, senge, borde, skænke, reoler og trægulve. Vores uddannede møbelsnedkere og polstrere kommer til dig. Vores kørende værksteder sikrer at dele, hjælpemidler og værktøj er ved hånden, så vi kan afhjælpe din udfordring hurtigt og uden bøvl. Prisen er 1.750 kr inkl moms. Hvis du er erhvervskunde og løbende har brug for vores service, så kontakt os for et godt tilbud. Hvis du går på youtube og søger Onsite Møbelservice, kan du se en lille film på 60 sekunder, som beskriver, hvor let processen er. Vores kundeservice sidder klar til at besvare forespørgsler og spørgsmål på service@onsitemoebelservice.com
Møllegade 8, 8600 , Silkeborg, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Vi har haft besøg at Martin og Palle fra Onsite Møbelservice, der skulle reparere vores Natuzzi sofa. Det var en fornøjelse at have besøg af så kompetente og venlige håndværkere. De var lydhøre for vores mange spørgsmål, der blev besvaret så vi kunne forstå det. Vi kan varmt anbefale Onsite Møbelservice.

Kæmpe anbefaling!
Jeg havde i dag besøg af Ib, og er virkelig tilfreds med hans arbejde. Super kompetent og rar mand.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Ib fra Onsite kom og løste vores senge problem han er super kompetent godt håndværk kan anbefales

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Min stressless lænestol gik i stykker ved foden, men fik en super god service af Martin fra Onsite Møbelservice, så selvom om opgaven drillet lidt, fik han løst det på en professionel måde, så nu kan en glad mand igen se TV i hans yndlings stol.
Dbh.
Alex

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Købte en sofa sidste sommer, som hurtigt udviklede en knirken. Efter besøg fra Martin fra Onsite Møbelservice er den igen uden knirken.
Stor tilfredshed og anbefaling her fra.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Har i dag haft besøg af Onsite møbel service, og sikke en god service jeg fik og de løste mit problem på en god og professionel måde og så var Ib mener jeg han hed yders kompetent og servicmindet.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Det spillede bare, møbel fixet og en lille lektion i vedligeholdes af sofa fra Ib!

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
De allervarmeste anbefalinger til Onsite Møbelservice Aps og ikke mindst Ib. Hurtigt og professionelt arbejde. En knirkelyd i vores seng skulle lokaliseres samt udbedres. Det blev den og vi fik nogle gode råd med på vejen til, hvordan vi holder vores seng så den holder mange år endnu.
Tak for meget behageligt selskab Ib😊👍

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
super professional.Meget venlig og dygtig. Kan varmt anbefales.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Vi har haft besøg af Martin, som har udbedret nogle skader på vores egetræs plankebord.
Vi kan bestemt give både ham og arbejdet han udførte de bedste anbefalinger.
Tøv endelig ikke med at kontakte Onsite Møbelservice, man får den bedste behandling og service.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Havde besøg af Martin fra onsite møbelservice til vores Jensen seng.
Alt var tip top iorden, og Martin går en ekstra mil for den gode kundeservice👍
Stor anbefaling herfra.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Alt lavet perfekt. Sjældent har jeg oplevet så god og venlig service.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Jeg har haft besøg af en fra Onsite, til at lave min sofa. Det blev gjort med et smil og godt humør. Plus dygtigt håndværk. Sofaen var faktisk pæne efter besøget. Jeg har kun gode ting at sige om Onsite

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Jeg havde ikke mulighed for at være hjemme den dag Onsite havde skrevet til mig - jeg kontaktede dem og de fandt meget hurtigt en ny dato til mig helt uden problemer. Onsite kom til tiden og fik hurtigt og effektiv klaret opgaven. Virkelig god service - meget venlige og imødekommende.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Palle kom forbi og leverer effektiv og kvalitetssikret service på min ødelagte sofa.
Han kontakter i god tid, inden han er hos en.
Tak Palle!

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Flot reparation og gode plejeråd til sofa med i servicen. Gennemført god oplevelse.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
kompetent og venlig hjælp i hjemmet - altså ingen transport af møblet for os. problemet blev fint løst.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Fik idag en meget dygtig tekniker hjem til os for at fixe nogle småproblemer (lydproblemer) med vores nye elevationsseng. Han var grundig og lyttende til vores fortælling af problemerne og dobbelttjekkede alt inden har forlod os igen. Fik følelsen af at han oprigtigt ville hjælpe med alle småproblemerne og tog sig tiden til det. Nu har vi en seng der ikke længere knirker eller piver. En rigtig god oplevelse.

Resposta da Onsite Møbelservice ApS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.