Onsite Møbelservice ApS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ib fra Onsite leverede en fantastisk service. Han ringede 30 minutter inden ankomst, og da han havde fået den forkerte adresse fra møbelfirmaet, som havde bestilt reparationen, rykkede han rundt i pla... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har nu haft besøg af Onsite to gange (seng og sofa), begge gange har været en god oplevelse. Ib er meget professionel, dygtig og sørger altid for at rydde op efter sig selv. Han giver altid en god for... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst tilfredstillende service. Meget hjælpsom og venlig. Giver god service også udover hvad forventet. Kan klart anbefales. Vi fik vores egetræsbord nyslebet, olieret og repareret et par knaster. Re... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onsite Møbelservice kom for at se på en reklamation af en sofa, der knirkede. Han identificerede problemet hurtigt, og var venlig og imødekommende. Problemet kunne løses på ca. en time.

Informações sobre a empresa

1. Loja de estofos
  2. Automontagem
  3. Ebanista
  4. Oficina de reparação de móveis
  5. Serviço de limpeza de estofos

Escrito pela empresa

Landsdækkende møbelservice. Vi reparerer sofaer, stole, senge, borde, skænke, reoler og trægulve. Vores uddannede møbelsnedkere og polstrere kommer til dig. Vores kørende værksteder sikrer at dele, hjælpemidler og værktøj er ved hånden, så vi kan afhjælpe din udfordring hurtigt og uden bøvl. Prisen er 1.750 kr inkl moms. Hvis du er erhvervskunde og løbende har brug for vores service, så kontakt os for et godt tilbud. Hvis du går på youtube og søger Onsite Møbelservice, kan du se en lille film på 60 sekunder, som beskriver, hvor let processen er. Vores kundeservice sidder klar til at besvare forespørgsler og spørgsmål på service@onsitemoebelservice.com

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

49 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Flink medarbejder og flot…

Flink medarbejder og flot syningsarbejde. Vi fik et godt tip til at give vores rygpuder et nyt liv igen.

14 de fevereiro de 2024

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Tak for at du deler din positive oplevelse med os. Vi er glade for at vi lykkedes med at få liv i dine rygpuder igen :-)

Behagelig oplevelse

Kunne vi give 10 ⭐️ gjorde vi det..
Havde igår 7/2 24 besøg af tekniker til vores stol - få dage efter kontakt til butik,kom sms fra tekniker at de ville komme.
Hurtig effektiv & behagelig..

Lisbeth & Bent fra Engesvang

7 de fevereiro de 2024

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Kære Lisbeth & Bent. Tak for de søde ord. Vi er glade for at I er tilfredse med besøget fra Onsite

god service

rigtig god service

8 de fevereiro de 2024

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Nicolai. Tak for at du bruger tid på at dele din gode oplevelse. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse ifm dit besøg af Onsite

Rigtig god service👍🏻

Vi har haft besøg af en teknikker fra Onsite Møbelservice idag, som skulle se på en reklamation på vores nye sofa. Det klarede han hurtigt og med flot resultat, han kom med gode råd omkring vores nye sofa og var meget behagelig👍🏻

5 de fevereiro de 2024

Hej Søren. Tak for de fine ord. Det sætter vi stor pris på

God og behagelig service

God og behagelig service. Vi fik justeret lågerne helt perfekt på vores nye Skovby kommode. Vi kan kun anbefale firmaet.

31 de janeiro de 2024

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Team Onsite takker for de fine ord. Udover et højt fagteknisk niveau gør vi os umage med at være service-minded. Vi vil ikke kun levere en perfekt møbelreparation, men en samlet god kundeoplevelse. Det varmer, når det bliver bemærket.

Super god service

Jeg har lige haft en super behagelig reperatør på besøg, som har fikset min sofa. Meget venlig og serviceminded.
Helt sikkert Onsite Møbelservice vi vil bruge igen, hvis vi skulle have problemer med vores møbler.

24 de janeiro de 2024

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Emilie. Tak for de søde ord. Du har haft besøg af vores chef Martin. Vi ansatte er kede af at måtte indrømme det, men han er faktisk en meget behagelig og kompetent fyr :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde i dag en super behagelig…

Jeg havde i dag en super behagelig oplevelse med Martin - det var en reklamation fra min side til et Ilva produkt som han hurtigt fiksede for dem. En behagelig samtale og råd med på vejen til rep. af anden stol fik jeg også. Kan klart anbefales.

23 de janeiro de 2024

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Karin. Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du deler din gode oplevelse med os.

Højt serviceniveau

Sjældent har vi mødt så behagelig og venlig en montør. Vi har i dag haft besøg af Ib fra Onsite Møbelservice for at se på en sovesofa hynde med en ødelagt lynlås. Det tog ikke mange minutter så var den fikset. Tak for det. Så dejligt, nu kan nevøen endelig flytte ind.
Mvh. Ulla Jensen

10 de janeiro de 2024

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Ulla. Du må ikke rose vores nordjyde så meget. I tvivl om han kan tåle det :-) ...Selvfølgelig må du det. Tak for de fine ord, som videregives til Ib.

Reparation af sofa

Hurtig og professionel reparation

9 de janeiro de 2024

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Magnus. Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Uovertruffen god service

Uovertruffen god service! Alt i top!

19 de dezembro de 2023

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Jes. Tak for at du tager dig tid til at dele din god oplevelse med os i denne travle juletid. Dejligt at kunne hjælpe. Du og dine ønskes en glædelig jul. Varmeste julehilsener fra Team Onsite

Rigtig fin service

Rigtig fin service, fiksede vores seng hurtigt. Dygtig og kompetent medarbejder.

11 de dezembro de 2023

Hej Søren.

Dejligt at du er tilfreds. Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Glædelig jul ønskes du af Team Onsite

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft besøg af Ib fra Onsite…

Vi har haft besøg af Ib fra Onsite møbelservice
Og der skal lyde et stort tak for en fantastisk service
Af vores Donlopillo elevationssenge.Hvor motor var monteret forket fra Jacobsens Møbler.( 2 1/2 år gamle senge hvor garanti stadig dækkes )
Kan varmt anbefale at man henvender sig hos Onsite møbelservice.
Ib skal have 10🌟
Med venlig hilsen Lisbeth Thorsmark

11 de dezembro de 2023

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Lisbeth. Tak for din fine anmeldelse. Det varmer i en kold tid. Ja, Ib er en 10er :-) Vi er velsignet med gode gutter og guttinder i team Onsite. Glædelig jul.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde i går besøg af en fantastisk…

Vi havde i går besøg af en fantastisk montør fra Onsite Møbelservice, som i løbet af kort tid kunne gennemskue vores problemer med nye elevationssenge. Den ene elevationsmotor var fra forretningens side bl.a. ikke samlet korrekt. Det kunne snart have givet os flere problemer.
Vi vil tænke på jer en anden gang.
Ulla, 8270

7 de dezembro de 2023

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Ulla. Tak for din fine anbefaling og at I vil overveje at kontakte os for hjælp fremadrettet, hvis behovet opstår. Det sætter vi virkelig pris på. Glædelig jul til dig og dine fra Team Onsite

Servicebesøg til plankebord

Havde besøg af Onsite møbelservice i midten af november, hvor de skulle kigge på mit egetræs plankebord, der desværre ikke var behandlet helt ordentligt inden jeg modtog det fra sit’n’sleep. Martin var god og sleb bordpladen samt gav den en omgang olie, så den så godt ud. Han efterlod desuden et par klude og resten af den olie han havde tilbage da bøtten var næsten tom, så jeg lige kunne give det en ekstra gang dagen efter. Super god service.

13 de novembro de 2023

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Mia. Tak for de fine ord. Det varmer i en kold tid. Det var chefen selv, som du havde besøg af. På en god dag er han næsten ligeså dygtig som mine andre kolleger :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Behagelig hurtig/grundig reperation af sofa

Super tilfreds med reperation af min sofa. Hurtig, grundig, rydder op, behagelig oplevelse. Vil klart anbefale Onsite.

Mange tak!

30 de novembro de 2023

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Tak for din fine anmeldelse Stefanie. Det varmer på sådan en råkold dag :-)

Vi havde besøg af Martin

Vi havde besøg af Martin, som var en høflig og gemytlig
person. Han ordnede vores nye lænestol, hvor armlænet var faldet af. Blevet lavet, og fungere nu. Sjældent møder man service folk i privat hjemmet, som martin var. Han kiggede endda på nogle spisebordsstole, ( også nye ) som vi ikke havde reklameret over, i sammenhæng med lænestolen.
Det er virkelig FLOT, det havde andre nok sagt nej til,
men ikke Martin :)
Kan kun anbefale ONSITE Møbelservice.

29 de novembro de 2023

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Kære Karen. Tak for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse med os og andre. Det er så dejligt for Mette og jeg at sidde på kontoret og blive bekræftet i at vores kolleger ude i marken bare er blandt Danmarks mest kompetente og servicemindede indenfor møbelservice.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er den beste service vi længe har…

Det er den beste service vi længe har oplevet ,venlige og tålmodige ,og omhyggelige ,kan kun anbefale dem på det kraftigste

22 de novembro de 2023

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Kære Hanne. Tak for de pæne ord. Jeg synes nu også at vi skal give lidt af rosen videre til ILVA og Ekornes/Stressless. Møbelhandler og producent af høj kvalitet, som ikke ryster på hånden og sender os ud, hvis noget driller.....

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde besøg af Onsite møbelservice i…

Havde besøg af Onsite møbelservice i dag. Meget dygtige og hurtige folk, som tilmed var høflige og venlige at have i stuen 😊 Hurtig dato for rep efter bestilling af tid. Kan varmt anbefale 😊

22 de novembro de 2023

Resposta da Onsite Møbelservice ApS

Hej Rikke. Tak for din fine anmeldelse. Du har haft besøg af Palle og han er en super dygtig kollega......Det er resten af mine kolleger i øvrigt også. Vi bliver så glade, når vores kunder sætter pris på at vi forsøger at gøre os umage.....

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais