MiekeleemansOpiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een week van tevoren vroegen we Mieke of ze langer wilde blijven op onze trouwdag om extra foto’s te maken. Hier reageerde ze direct enthousiast op. Haar ervaring zie je terug in de prachtige, spontan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mieke heeft zowel onze trouwceremonie vastgelegd als de fotoshoot met onze gasten verzorgd. De foto's zijn prachtig geworden, we zijn ervan onder de indruk hoeveel momenten en emoties zij heeft weten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wauw Mieke wat heb je prachtige foto's gemaakt van onze familie. Wij zijn er oprecht super blij mee. Prachtige locatie het beerzerveld. Je nam ook alle tijd voor ons dat was erg fijn. Alle settings... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was het een erg goede ervaring omdat allereerst de communicatie perfect verliep. Vervolgens nam Mieke initiatief zodat er structuur was gedurende de shoot. Hierdoor hebben we foto's van zowel he... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fotógrafo
  2. Designer gráfico

StudioMieke legt waardevolle momenten op een ongedwongen en spontane manier vast. Gewoon zoals je bent. Van Newborn shoots tot aan familie shoots op een prachtige locatie. Coevorden en omgeving.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

73 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Newbornshoot, goede ervaring.

Wij hebben een newbornshoot gehad bij Mieke. De sfeer was erg goed en ze deed goed haar best om onze 2 kinderen mooi op de foto te zetten. Ook was er veel ruimte voor een eigen inbreng. De foto's zijn super mooi geworden, we zijn er heel erg blij mee. Top fotograve!

12 de março de 2023

Resposta da Miekeleemans

Super bedankt voor deze mooie review!😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kom zeker nog een keer terug!

Bij binnenkomst voelde het meteen vertrouwd en stelde Mieke mij op mijn gemak. Mieke werkt professioneel, snel en efficiënt. Onwijs blij met het resultaat. Ik kom zeker nog een keer terug!

18 de fevereiro de 2023

Resposta da Miekeleemans

Super bedankt voor deze mooie review!! Je bent altijd welkom!

Classificada 5 em 5 estrelas

De duoshoot gedaan als cadeau voor mijn…

De duoshoot gedaan als cadeau voor mijn moeder. Erg mooi resultaat. Mieke is enthousiast en behulpzaam. Veel verschillende poses gedaan en ook kan je zelf ideeën inbrengen! Wij zijn super tevreden, dank je Mieke!

22 de janeiro de 2023

Resposta da Miekeleemans

Super fijn om te lezen! Dankjewel!!

Classificada 5 em 5 estrelas

De samenwerking met StudioMieke is erg…

De samenwerking met StudioMieke is erg fijn. Samen zorgen wij voor een perfect plaatje met make-up, haar en fotografie.
Mieke zorgt ervoor dat de klanten zich op hun gemak voelen en dat is altijd duidelijk terug te zien op de foto’s.

21 de janeiro de 2023

Resposta da Miekeleemans

Dankjewel voor deze mooie review! Op naar nog vele mooie projecten met Mooibewust!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer zeer tevreden

Ik ben zeer zeer tevreden. Het was allemaal duidelijk en vlot. Het duo portret van mijn dochters is echt geweldig geworden! Mieke reageert snel. In het voorjaar van 2023 gaat ze voor mijn bedrijf foto’s maken. Nu al zin in.

17 de dezembro de 2022

Resposta da Miekeleemans

Dankjewel voor deze mooie recensie!😃 Ook ik kijk uit naar de bedrijf shoot!

Top!

Hele mooie foto's die op een leuke, spontane manier worden gemaakt! Echt top!

13 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.