MiekeleemansOpiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een week van tevoren vroegen we Mieke of ze langer wilde blijven op onze trouwdag om extra foto’s te maken. Hier reageerde ze direct enthousiast op. Haar ervaring zie je terug in de prachtige, spontan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mieke heeft zowel onze trouwceremonie vastgelegd als de fotoshoot met onze gasten verzorgd. De foto's zijn prachtig geworden, we zijn ervan onder de indruk hoeveel momenten en emoties zij heeft weten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wauw Mieke wat heb je prachtige foto's gemaakt van onze familie. Wij zijn er oprecht super blij mee. Prachtige locatie het beerzerveld. Je nam ook alle tijd voor ons dat was erg fijn. Alle settings... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was het een erg goede ervaring omdat allereerst de communicatie perfect verliep. Vervolgens nam Mieke initiatief zodat er structuur was gedurende de shoot. Hierdoor hebben we foto's van zowel he... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fotógrafo
  2. Designer gráfico

StudioMieke legt waardevolle momenten op een ongedwongen en spontane manier vast. Gewoon zoals je bent. Van Newborn shoots tot aan familie shoots op een prachtige locatie. Coevorden en omgeving.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

73 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prachtige familieshoot

Mieke heeft een prachtige familieshoot weten te maken. Met 6 kinderen is dit geen makkie, maar Mieke heeft het super voor elkaar gekregen. We zijn allemaal enorm blij met het resultaat.

12 de outubro de 2024

Dankjewel! Geniet van de foto's!🤎

Duoshoot

Wij hebben een duoshoot gedaan. We vonden het mega gezellig met Mieke, we voelden ons op ons gemak, er werden grapjes gemaakt tussendoor en er werd lekker weggekletst. Dit zorgde voor de mooiste resultaten. Enorm blij met de foto’s! 😍🤩

30 de novembro de 2024

Familieshoot/newbornshoot

We hebben een familieshoot gehad bij Mieke, fotoshoot vinden we zelf altijd een beetje ongemakkelijk maar dit was nergens voor nodig! Ze was super leuk en spontaan en adviseerde ons in welke positie we moesten gaan staan, zo was het ook vrij snel klaar en dit was erg handig met kleintjes! Geen twijfel over mogelijk dus ook gelijk een newbornshoot gepland bij Mieke 😍😍

21 de setembro de 2024

Resposta da Miekeleemans

Super lief! Ik kijk enorm uit naar de nieuwe shoot 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionaliteit en goede communicatie.

Goede communicatie en samenwerking vooraf, tijdens en na de fotoshoot.
We zijn erg tevreden over de toegankelijkheid, professionaliteit en het vormgeven van onze wensen! Ze heeft goed ingespeeld op de specifieke zaken die het maken van een fotoshoot met vier generaties met zich meebrengt: dank je wel!!

26 de outubro de 2024

Resposta da Miekeleemans

Wat fijn om te horen! Prachtige review, heel erg bedankt en geniet van alles! :)

zwangerschapsshoot

wij hebben onze zwangerschapsshoot bij mieke laten doen!
mijn vriend houd hier niet zo van, maar dit is helemaal goed gekomen en we zijn beide zo blij met het resultaat!💙
de newbornshoot gaan we uiteraard ook doen, staat nog geen datum voor maar wel al samen over gehad!

lieve mieke je doet het onzettend goed en we komen zeker vaker terug🩵

16 de novembro de 2024

Super lief, tot snel!☺️

Mieke is een topfotograaf

Mieke is een topfotograaf!

Mijn zusje en ik zijn erg blij met het duoportret die wij hebben mogen ontvangen! Echt een aanrader!

12 de outubro de 2024

Resposta da Miekeleemans

Wat super fijn om te horen! Heel erg bedankt voor deze lieve review. :) Geniet van de foto's!

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionele fotograaf die weet wat ze doet.

Ik heb portret foto's laten maken door Mieke.
Ontzettend fijn geholpen en het resultaat is werkelijk fantastisch!! Heel erg blij mee en zal over een aantal jaar weer terug komen voor nieuwe foto's.

Kan Mieke zeker aanraden.

2 de novembro de 2024

Resposta da Miekeleemans

Super fijn om te horen! Hopelijk tot snel weer! :) Dankjewel!

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben opa en oma meegenomen naar de…

We hebben opa en oma meegenomen naar de fotoshoot en zijn zeer tevreden met het resultaat. Mieke had een duidelijk plan, iets wat wij heel erg fijn vonden. Ze nam de tijd, de sfeer was erg prettig!

3 de agosto de 2024

Resposta da Miekeleemans

Ah super om te horen! Heel erg bedankt voor alles!

Fijne ervaring

Mieke is een uiterst professionele trouwfotograaf. Ze neemt de tijd om jouw wensen door te nemen en neemt op de dag zelf de leiding op een hele prettige en warme manier. Absolute aanrader!

27 de agosto de 2024

Super bedankt 😊!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een super spontane vakbekwame jongedame…

Een super spontane vakbekwame jongedame met veel passie voor haar vak.weet waar ze mee bezig is,en laat je voelen dat niks te gek is wij zijn super blij met het resultaat.Het enige nadeel is dat je niet kan kiezen welke je wil van al die mooie foto's 😚😚😚😚😚😚

19 de agosto de 2024

Resposta da Miekeleemans

aah super lief! Keuzestress krijg je er gratis bij ;)

Fijne spontane sfeer

Mieke is erg spontaan waardoor er op een ongedwongen manier foto’s gemaakt kunnen worden. In chaos en hectiek heeft ze overzicht en weet ze het zo te organiseren dat er zelfs van korte momenten de meest dierbare herinneringen worden vastgelegd. Het contact voor en na het foto moment verlopen soepel en vlot, erg prettig!

21 de julho de 2024

Resposta da Miekeleemans

Wat geweldig, onwijs bedankt voor alles :)!

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor onze familieshoot tijdens een…

Voor onze familieshoot tijdens een weekendje weg heeft Mieke een mooie locatie uitgezocht. Alles in een hele ontspannen sfeer en ondanks de jongste er totaal geen zin in had prachtige foto's geworden. Zeker een aanrader!

23 de junho de 2024

Resposta da Miekeleemans

Dankjewel! Fijn om te horen!

Studio Mieke

Mieke is ontspannen, werkt vlot. Ze zag gelijk wat wel en niet goed werkt. We waren snel klaar en we zijn heel erg tevreden over het resultaat.

11 de maio de 2024

Resposta da Miekeleemans

Wat goed om te horen! Heel erg bedankt!

Duo fotoshoot

ALs cadeau voor mijn zussen had ik een duo shoot geboekt bij Mieke, ze heeft ruim de tijd genomen en ze heeft zelfs nog foto’s gemaakt van ons 4 samen (broertje, m’n zussen en ik)! Ze heeft de foto’s erg mooi en natuurlijk bewerkt en de duo portretten zijn erg goed op elkaar afgestemd. Zeker een aanrader!!!

23 de março de 2024

Ah zo lief! Dankjewel!

4 generatiefoto

Hebben er een 4 generatiefoto laten maken .
Mieke is een topper .
De jongste was pas 4 weekjes .
Ze heeft mooie foto s gemaakt.
Zeer zeker een aanrader.
Binnen een weekje al de foto.s op de mail.

1 de maio de 2024

Wat lief! Dankjewel :)

Broer en zus duoshoot

Broer en zus duoshoot gehad bij Mieke. Mieke neemt snel contact op na het opvragen van informatie, zowel via whatsapp als via de mail. Mieke is spontaan wat de shoot extra gezellig maakt. Mocht ik opnieuw een fotograaf nodig hebben, zal ik eerst weer contact opnemen met Mieke, een aanrader dus!

2 de abril de 2024

Resposta da Miekeleemans

Super lief! Heel erg bedankt :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.