Morgana Nederland & Ergosleep Opiniões 252

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag bij Ergosleep in Leiderdorp geweest. Daar werden op een zeer vriendelijke manier geholpen door Ronald. Zijn uitleg van alle door ons gewenste producten was duidelijk en hij kwam op ons zeer ku... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste Mevr. Jaqueline Govende, U heeft mij heel goed geholpen met het uitzoeken van een zacht matras. Op meerdere matrassen uitgeprobeerd. Ook geslaagd voor een mooi ledikant + 2 nachtkastjes... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een jaar nog steeds SUPER tevreden.! Ik kamp al jaren met rug klachten maar sinds ik op het Ergosleep matras slaap word ik elke dag uitgerust en zonder pijn wakker. Had ik dit maar eerder gewet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben in dec 2024 onze Ergosleep boxspring ontvangen. Wat een heerlijk bed, uitgerust wakker worden, geen gleuf tussen de matrassen (we hebben wel een rits erbij gedaan) maar ze schuiven ook niet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de camas
  2. Loja de roupas de cama
  3. Loja de mobília para quartos
  4. Ebanista
  5. Loja de armários
  6. Loja de artigos para cama, mesa e banho

Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw eigen lichaamsprofiel, om zo jouw nachtrust te optimaliseren en je in staat te stellen het maximale uit de dag te halen. Middels een slaaptest laten we je ervaren wat een goede en gezonde nachtrust daadwerkelijk kan betekenen voor jouw kwaliteit van leven. Dit is niet zomaar een verhaal, maar een wetenschappelijk onderbouwd feit. Samen met onze medewerkers willen ook wij het maximale uit onze dag halen. Niet alleen door onze goede en gezonde nachtrust, maar ook door een cultuur te creëren van continue groei en ontwikkeling in een positieve en tegelijkertijd eerlijke omgeving. Iedere dag willen we weer leren om nog beter te kunnen luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en hoe deze te vertalen naar een optimaal nachtelijk herstel. Daarom hebben wij de beste slaapadviseurs van Nederland. Deze cultuur dragen we verder uit in onze service; de tijd en aandacht die we jouw als klant geven ook na aankoop van jouw product, zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen goed en gezond slaapt. De continue positieve feedbackstroom van onze klanten, de klanten die onze bestaande klanten voor ons aanwerven en de klanten die zich belangeloos beschikbaar stellen voor onze communicatie geven ons de energie om dit geheel iedere dag weer verder uit te bouwen. Zo maken we samen het verschil in het creëren van een positievere wereld.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

252 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

Zonder afspraak op zondagmiddag fijn geholpen

Leuk geholpen door Rieki in Arnhem. Alleen de vraag wat is je budget om goed te slapen vond ik ongepast. Ik wil een bed en wat kost me dat. Na de testuitslag en wat we mooi vonden kwamen we uit op €8500,- En dan zonder electrisch verstelbare bodem. Prachtig concept, goede uitleg maar boven ons budget. We kijken verder.

31 de agosto de 2025

Beste meneer L.,

Bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u op zondagmiddag prettig bent geholpen door onze collega Riekie en dat u het concept en de uitleg als duidelijk en mooi heeft ervaren. We begrijpen dat de vraag naar uw budget onverwacht kan overkomen. Voor ons is dit echter belangrijk om samen te kunnen zoeken naar een passende slaapoplossing die aansluit bij uw wensen én mogelijkheden. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en samen verder te kijken naar de mogelijkheden binnen uw budget.

Super goed geholpen

Super goed geholpen, en echt de tijd genomen voor goed advies. Ook heel kindvriendelijk! Enthousiast personeel die graag met je mee denkt.

31 de agosto de 2025

Beste mevrouw Kakiay,

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en dat er echt de tijd is genomen voor goed advies. Fijn dat u ook de kindvriendelijkheid en het meedenkende enthousiasme van ons personeel waardeert. We zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Classificada 4 em 5 estrelas

We werden erg fijn verwelkomt

We werden erg fijn verwelkomt, slaapmeting gedaan en goede voorlichting gekregen!

30 de agosto de 2025

Beste meneer Reijmers,

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo prettig bent ontvangen en dat de slaapmeting en voorlichting goed zijn verlopen. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke en to the point uitleg!

Duidelijke en to the point uitleg gekregen over de Bruno slaapbank die in de showroom staat. Daarna een mooie deal gesloten over een bijpassende dekenkist. Er werd goed met ons meegedacht, prima ervaring.

25 de agosto de 2025

Beste meneer Iwema,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de uitleg over de Bruno slaapbank duidelijk was en dat we u goed hebben kunnen adviseren bij de keuze van de bijpassende dekenkist. We zijn blij dat u een positieve ervaring heeft gehad.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super geholpen door Fred bij Montana…

Super geholpen door Fred bij Montana Utrecht. Slaap-DNA scan gehad en nieuwe matrassen uitgezocht. Geen commerciële, gladde praatjes maar een rustig en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende soorten matrassen en mogelijkheden. Ook verschillende matrassen in real-life getest waardoor we onze keuze gemaakt hebben. We slapen over 7 weken als roosjes denk ik! Kan niet wachten!! Na het plaatsen van de order kwam Fred ook nog met een klein presentje, super aardig! Bedankt nogmaals Fred!!!!

23 de agosto de 2025

Beste K.,

Wat een prachtige review, bedankt! Wat fijn om te lezen dat Fred u zo goed heeft geholpen bij het vinden van de juiste matrassen. We zijn blij dat u de uitleg en de testmogelijkheden als prettig hebt ervaren. Nog even geduld, en dan wensen wij u heel veel heerlijke nachten toe op uw nieuwe matrassen. Het compliment geven we uiteraard door aan Fred!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies over de slaap ligging

23 de agosto de 2025

Beste meneer Bakker,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat ons advies over de slaaphouding u goed heeft geholpen. We wensen u veel comfortabele nachten toe.

Morgana Nederland

Een aanrader!

Je komt voor iets heel belangrijk. ‘Je wilt goed slapen’. Hier wordt getest en en gemeten middels de Ergosleep scan. Het eindresultaat was een fantastische bodem met het juiste matras in een mooi bed.
We zijn heel erg goed geholpen door Jacqueline in Leiderdorp. Grote kennis en hartelijkheid.
Heel erg bedankt! Een aanrader.

22 de agosto de 2025

Beste Tom,

Dank u wel voor uw mooie review en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat de SlaapDNA-meting u heeft geholpen bij het vinden van de juiste bodem en matras, en dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. Wij geven uw complimenten met plezier door aan Jacqueline in Leiderdorp. Het doet ons goed dat u haar kennis en hartelijkheid zo waardeert. Nogmaals dank voor uw aanbeveling en graag tot ziens.

Morgana Amersfoort

Wij hebben begin van dit jaar een compleet bed gekocht bij Morgana Amersfoort. De klantgerichtheid en kennis van zaken hebben we daarbij als erg fijn ervaren. Ook de vele opties qua stoffen, kleuren en de verschillende stylen voor het ledikant gaven ons de vrijheid om echt ons droombed samen te stellen. De slaaptest gaf bij ons de doorslag om te kiezen voor Morgana. De techniek en wetenschappelijke onderbouwing achter ‘slapen’, was voor ons overtuigend. We slapen nu ruim een half jaar op ons nieuwe bed en we hebben geen seconde spijt gehad. De goede nachtrust die we hebben, het luxe gevoel en praktische mogelijkheden van het bed waarderen we elke dag.

23 de novembro de 2024

Beste meneer/mevrouw Vermeulen,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Het doet ons veel plezier te lezen dat u tevreden bent met zowel onze service als het bed zelf. Fijn om te horen dat de slaaptest en de onderbouwing achter onze producten u hebben overtuigd en dat u nu geniet van een goede nachtrust. Wij waarderen uw vertrouwen in Morgana Amersfoort zeer en hopen dat u nog lang plezier blijft houden van uw bed.

Goed geholpen

Goed geholpen, verschillende matrassen getest. Houdt rekening met persoonlijke voorkeuren. Neemt de tijd voor de klant.

17 de agosto de 2025

Beste Anoniem,

Dank u wel voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat er uitgebreid de tijd is genomen om samen de juiste matrassen te testen. We vinden het belangrijk om rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en waarderen het dat u dit benoemt.

Fijne zaak

Wij zijn heel goed geholpen door Tal. Vriendelijk personeel en er wordt echt de tijd genomen voor je! Ook wordt er meegedacht binnen de prijsklasse waarin je wilt blijven, zonder allemaal extra dingen aangesmeerd te krijgen.

15 de agosto de 2025

Beste mevrouw Maijers,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat goed om te horen dat u zo prettig bent geholpen door onze collega Tal. Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen, vriendelijk en transparant advies te geven en mee te denken binnen uw wensen en budget. Fijn dat dit zo is ervaren.

Superfijne begeleiding

Jacqueline was heel vriendelijk en zeer behulpzaam en professioneel. We hebben een hele fijne, leuke sessie gehad met matrassen proberen en kussens en ze bleef heen en weer slepen met de matrassen. Prima koffie erbij! We zijn de winkel uitgelopen met een prima deal en zijn blije mensen en kijken uit naar ons nieuwe bed!

15 de agosto de 2025

Beste Hester,

Dank u wel voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te lezen dat Jacqueline u zo vriendelijk, behulpzaam en professioneel heeft kunnen begeleiden tijdens het uitzoeken van uw nieuwe bed. We zijn blij dat u de sessie als prettig heeft ervaren en met een goed gevoel de winkel bent uitgegaan. Wij wensen u alvast veel plezier en comfort met uw nieuwe bed!

Classificada 5 em 5 estrelas

We slapen inmiddels al enkele jaren op…

We slapen inmiddels al enkele jaren op ons bed en nog élke nacht slapen we heerlijk. In de ochtend hebben we beiden veel minder last van onze rug of andere pijntjes. Ook de kussens liggen lekker en blijven de hele nacht goed van vorm. Wij zijn overtuigd!

11 de agosto de 2025

Beste Joost,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u na enkele jaren nog steeds zo tevreden bent en dat uw bed bijdraagt aan een goede nachtrust en minder klachten. Ook prettig dat de kussens naar wens zijn en hun vorm behouden. Wij waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt en dat u zo overtuigd bent van uw aankoop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed geholpen bij zoektocht naar hoofdkussen…

Ben enorm goed geholpen bij mijn zoektocht naar een hoofdkussen. Mocht deze thuis uitproberen en het was geen probleem toen ik hem om wilde wisselen.

12 de agosto de 2025

Beste mevrouw Heijmans,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij uw zoektocht naar het juiste hoofdkussen en dat het uitproberen en omruilen naar wens is verlopen. Wij helpen u in de toekomst graag weer verder.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Deskundig en vriendelijk geholpen

8 de agosto de 2025

Beste mevrouw Mortel,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u deskundig en vriendelijk bent geholpen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ervaring met bestelling en communicatie

Wij hebben in de winkel een offerte laten opmaken om ons budget te verkennen. Tijdens het gesprek kregen wij de indruk dat wij nergens aan vast zouden zitten en dat de bestelling pas definitief zou worden na een officiële bevestiging van onze kant. Later bleek dit anders te liggen: wij werden geïnformeerd dat de bestelling al in gang was gezet en dat er annuleringskosten van toepassing waren, terwijl deze voorwaarden voor ons vooraf niet duidelijk kenbaar of goed terug te vinden waren.

In de communicatie die volgde hebben wij meerdere malen verschillende informatie ontvangen over de hoogte van de annuleringskosten. Ook is er tijdens het proces gesproken over mogelijke vervolgstappen, zoals inschakeling van een deurwaarder of juridische stappen. Dit hebben wij persoonlijk als negatief en stressvol ervaren en het leidde tot meerdere misverstanden. Veel communicatie verliep mondeling of telefonisch; achteraf gezien hadden wij het prettig gevonden als meer zaken schriftelijk bevestigd waren om misverstanden te voorkomen.

Uiteindelijk hebben wij, om verdere problemen te voorkomen, gekozen om de kosten te betalen en de bestelling te accepteren. De levering en installatie van het bed zijn vervolgens goed verlopen: de bezorgers waren kundig, werkten netjes en stemden alles goed met ons af.

Wij delen deze ervaring zodat anderen zich bewust zijn van het belang om afspraken en voorwaarden — inclusief annuleringsvoorwaarden — vooraf goed schriftelijk vast te leggen en te controleren.

2 de agosto de 2025

Beste meneer Langenbach,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring uitgebreider te delen. We begrijpen dat het traject rondom maatwerkproducten soms vragen oproept, en het spijt ons dat bepaalde zaken voor u niet helemaal duidelijk waren.

Bij Ergosleep doen we er alles aan om onze communicatie zo helder mogelijk te maken, zowel mondeling als schriftelijk. We waarderen uw suggestie over het belang van schriftelijke bevestiging en nemen dit ter harte.

Wij zijn blij te horen dat de levering en installatie naar wens zijn verlopen en dat onze monteurs goed werk hebben geleverd. Mocht u alsnog gebruik willen maken van onze slaapgarantie om uw slaapcomfort te bekijken, dan staan we hier nog steeds voor open.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hebben bij Morgana Rotterdam een bed…

Hebben bij Morgana Rotterdam een bed gekocht! Wilde in eerste instantie oriënteren en na een test hebben we dankzij goede hulp van Monica het perfecte bed gekozen! Goede service, duidelijke uitleg! Kunnen niet wachten om op ons bed te slapen.

1 de agosto de 2025

Beste Erik,

Wat een mooie review, dank jullie wel! Wat fijn om te horen dat jullie dankzij de hulp van Monica het perfecte bed hebben gevonden. Oriënteren mag bij ons altijd rustig, en we vinden het belangrijk dat jullie je goed geholpen voelen. Heel veel plezier alvast met jullie nieuwe bed — hopelijk slapen jullie binnenkort als nooit tevoren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Opzoek naar een bed voor ondersteuning…

Opzoek naar een bed voor ondersteuning van de onderrug. Slaap test gehad waaruit duidelijk is geworden welk bed wij moeten nemen. Erg vriendelijk personeel. Persoonlijk geholpen door Marlene!

28 de julho de 2025

Beste MullerNL,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat de slaaptest duidelijkheid heeft gegeven over het juiste bed voor uw onderrug, en dat u vriendelijk en persoonlijk bent geholpen door Marleen. We geven uw compliment graag aan haar door. Graag tot ziens!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi en fijn aanpasbaar bed

Wij hebben een bed gekocht bij Ergosleep morgana te Leiderdorp, een boxspring, en wij zijn er heel erg blij mee. De service was uitstekend. Bij de verkoop werd er echt de tijd genomen voor je. De bezorgers werkte snel en efficiënt. Na een aantal weken zijn wij nog gebeld door de verkoper en toen wij vertelde dat 1 van de kussens niet voldeed, konden wij deze omruilen voor een andere. Wij hebben nu weer een goede nachtrust.

27 de julho de 2025

Beste mevrouw van Egmond,

Wat een mooie en uitgebreide review, hartelijk dank daarvoor. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel het bed als de service – van verkoop tot levering en nazorg. We wensen u nog heel veel fijne nachten toe in uw nieuwe boxspring!

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn ontzettend goed geholpen.

We zijn ontzettend goed geholpen.
Jacqueline heeft veel tijd en aandacht gestoken om ons te helpen bij het maken van de juiste keuze.
Heel blij met onze aankoop!

26 de julho de 2025

Beste mevrouw Verhaar,

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Bedankt voor uw mooie woorden over Jacqueline – we geven dit zeker aan haar door. Heel veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vorig jaar hebben wij bij u(in Breda)…

Vorig jaar hebben wij bij u(in Breda) twee matrassen gekocht. Na net een jaar kregen we daar problemen mee. We zijn naar de winkel gegaan en die heeft onze klacht door gestuurd naar de klantenservice . Binnen een dag werden we gebeld door Maaike Dirksen, die ons super vriendelijk geholpen heeft. Nadat ik foto's heb opgestuurd werd ik vandaag door Maaike gebeld met de mededeling dat onze klacht tot volle tevredenheid wordt opgelost. Wij hebben nog nooit een (toch wel serieuze klacht) binnen een week, zo snel opgelost zien worden. Daarvoor een groot compliment.

24 de julho de 2025

Beste familie van Mourik,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat ik u zo goed heb kunnen helpen en dat uw klacht snel en naar volle tevredenheid is opgelost! We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord en goed geholpen voelen, vooral bij serieuze kwesties zoals deze.

Uw complimenten maken ons heel blij en motiveren ons om elke dag weer ons best te doen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard altijd voor u klaar.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen en het delen van uw ervaring!

Morgana Klantenservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.