Vandaag bij Ergosleep in Leiderdorp geweest. Daar werden op een zeer vriendelijke manier geholpen door Ronald. Zijn uitleg van alle door ons gewenste producten was duidelijk en hij kwam op ons zeer ku... Ver mais
Beste Mevr. Jaqueline Govende, U heeft mij heel goed geholpen met het uitzoeken van een zacht matras. Op meerdere matrassen uitgeprobeerd. Ook geslaagd voor een mooi ledikant + 2 nachtkastjes... Ver mais
Na een jaar nog steeds SUPER tevreden.! Ik kamp al jaren met rug klachten maar sinds ik op het Ergosleep matras slaap word ik elke dag uitgerust en zonder pijn wakker. Had ik dit maar eerder gewet... Ver mais
We hebben in dec 2024 onze Ergosleep boxspring ontvangen. Wat een heerlijk bed, uitgerust wakker worden, geen gleuf tussen de matrassen (we hebben wel een rits erbij gedaan) maar ze schuiven ook niet... Ver mais
Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw eigen lichaamsprofiel, om zo jouw nachtrust te optimaliseren en je in staat te stellen het maximale uit de dag te halen. Middels een slaaptest laten we je ervaren wat een goede en gezonde nachtrust daadwerkelijk kan betekenen voor jouw kwaliteit van leven. Dit is niet zomaar een verhaal, maar een wetenschappelijk onderbouwd feit. Samen met onze medewerkers willen ook wij het maximale uit onze dag halen. Niet alleen door onze goede en gezonde nachtrust, maar ook door een cultuur te creëren van continue groei en ontwikkeling in een positieve en tegelijkertijd eerlijke omgeving. Iedere dag willen we weer leren om nog beter te kunnen luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en hoe deze te vertalen naar een optimaal nachtelijk herstel. Daarom hebben wij de beste slaapadviseurs van Nederland. Deze cultuur dragen we verder uit in onze service; de tijd en aandacht die we jouw als klant geven ook na aankoop van jouw product, zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen goed en gezond slaapt. De continue positieve feedbackstroom van onze klanten, de klanten die onze bestaande klanten voor ons aanwerven en de klanten die zich belangeloos beschikbaar stellen voor onze communicatie geven ons de energie om dit geheel iedere dag weer verder uit te bouwen. Zo maken we samen het verschil in het creëren van een positievere wereld.
Holanda
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Super fijn geholpen bij onze zoektocht naar een goed nieuw bed. Mijn partner en ik hadden beide iets anders nodig in een matras en hier konden ze ons goed bij helpen. Wij kunnen niet wachten op ons mooie en vooral fijne bed!

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Hele goede service. Vriendelijk personeel. En erg veel kennis van zaken. Zeer content over deze vestiging Eindhoven.

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Wij hebben onze bedden gekocht bij Morgana in het Alexandrium. Na de slaaptest heeft Joyce ons heel goed geadviseerd over de bodems en matrassen die bij ons slaap profiel passen. We hebben ook kussens en hoeslakens aangeschaft en alles is helemaal volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Het was de eerste paar nachten even wennen aan een nieuw bed maar we slapen er inmiddels twee maanden heerlijk op en voor mij als buikslaper is het kussen ook heel prettig. Kortom : een hele tevreden klant !

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Geen standaard bed advies maar echt per persoon verschillend. Echt een topbed ontvangen wat voor 2 verschillende personen perfect is! Wil je een goed bed, dan moet je hier zijn!

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Wat een goed slaapsysteem! En super goede service in Eindhoven. Eén aanrader!

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Een geweldige ervaring! Zodra je de meting hebt gedaan ben je meer dan overtuigd over de kwaliteit van Ergosleep. Je lichaam wordt als het ware gedragen en ontspant en ondersteund volledig. Een super bed dat in alles voldoet aan mijn eisen. Op maat gemaakt en alles naar eigen wens kunnen samenstellen. Gewoon top! Ergosleep Eindhoven bedankt

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Fijn geholpen bij Ergosleep Eindhoven.
Goed concept wat betreft de ondersteuning.
Na de slaapDNA meting zeker enthousiast.

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Onze nieuwe matrassen voldeden niet aan onze verwachtingen. Omdat de Morgana-vestiging waar wij onze bestelling gedaan hadden ondertussen Ergosleep is geworden, konden wij met onze vragen terecht bij Morgana in Alexandrium Rotterdam. Wat voelden we ons daar welkom! Bij binnenkomst werden we begroet met onze naam. De twee medewerkers hadden zich al verdiept in onze kwestie en gebrainstormd over eventuele oplossingen. Nadat we onder het genot van koffie alles doorgesproken hadden, hebben we diverse mogelijkheden uitgeprobeerd en daarna een besluit genomen. We verlieten met een goed gevoel de winkel. Ondertussen zijn onze matrassen aangepast en het resultaat voelt heel goed. Chapeau voor de medewerkers van vestiging Alexandrium!!

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Nav kuilvorming in 1e instantie zeer slechte reactie van de klantenservice.
Maar de winkel heeft dit probleem later naar volle tevredenheid opgelost en heb ik een nieuwe kern gekregen.
Ik wordt weer zonder rugklachten wakker.
Tip voor de klantenservice is: neem niet zomaar een beslissing maar overleg.
Super goede service super goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe bed door Jacqueline.

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Bij Morgana te Amersfoort geweest voor een nieuwe boxspring. Goed advies gekregen van mevr. Hilly

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
We slapen al jaren heerlijk op de matrassen.
Beide hebben we een eigen kussen die prima bij ons passen.

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Fijne winkel, duidelijke en deskundige informatie tijdens de slaaptest en mijn bezoek. Vriendelijk personeel.
Mooi bed gekocht met hun slaapsysteem. Ben heel blij met mijn aankoop.

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
2.5 jaar geleden bed gekocht volledig met matrassen en kussens. Nu toch weer eens opnieuw laten testen dmv testprogramma bij de winkel. Komt tenslotte een nieuwe diagnose uit. Kan zijn na 2.5 jaar dat je kussen op is. Nu nieuwe gekocht naar aanleiding van de test. Meteen mooie luchtige dekbedovertrekken gekocht. Super vriendelijk geholpen met hopelijk goede adviesen kwa kussen. Op naar goed slaapgenot 😃

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Goed advies gekregen in de winkel te Amersfoort.
Na levering bleek er helaas een klein scheurtje in het leer te zitten van onze Boxspring. Maar dit is uiteindelijk keurig door de klantenservice opgelost. Wij zijn erg blij met de service en het bed!

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
We zijn zeer deskundig en enthousiast geholpen door Nathalie. Zij nam alle tijd en adviseerde ons bij het kiezen van de juiste kleur combinaties en juiste stoffen. Niks was teveel!
Ook collega Suus adviseerde en hielp mee met telefoontjes naar een andere vestiging en importeur. Wat een ervaren en goed duo! En gelukkig geen gepush om te verkopen: een eerlijk, waardevol advies. We hebben uiteraard wel gekocht; erg blij met de top service van Nathalie en Suus van Morgana in het Alexandrium.

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Wat een slechte zaak. In Januari een bed bezorgd met beschadigd hoofdbord en geen bediening voor de lattenbodem. Bediening zou opgestuurd worden en monteur zou komen voor nieuw hoofdbord. Na 3 a 4 weken nog steeds niks gehoord of ontvangen. Gebeld: probleem was blijkbaar niet doorgekomen. Ik ontving een bevestiging dat het hoofdbord besteld werd maar niets over de afstandsbediening. Wederom gebeld. Monteur kwam na een paar weken met nieuw hoofdbord maar t koppelen van de (afstands) bediening aan de elektrische bedbodem lukte niet. Afstandsbediening was kapot volgens monteur.. Doorgegeven aan klantenservice: het antwoord was dat afstandsbedieningen worden getest in de fabriek dus deze kan
niet kapot zijn. We mochten t zelf nog s proberen met een handleiding die ze zouden toesturen, lukte t niet dan zouden ze monteur sturen. Deze handleiding was van een ander type bedbodem, het lukte ons niet om de bediening zelf te koppelen. Gevraagd om wederom een monteur te sturen, De monteurs kwamen ZONDER nieuwe/ extra afstandsbediening. Conclusie monteurs na 20 minuten proberen was wederom: afstandsbediening stuk. Kortom ik heb nu 4 maanden een elektrische bedbodem in huis die ik NIET kan gebruiken, 3x thuis geweest voor Morgana en er komt dus nog een bezoekje bij. Daarnaast diverse malen gebeld en mailverkeer. Mijn advies: Koop je bed elders, adequaat een probleem oplossen lukt ze niet. Ze geloven hun eigen monteurs niet eens. Bespaar jezelf de ergenis. De monteurs en het personeel in de winkel zijn trouwens top! Daar ligt t niet aan.
Antwoord op reactie morgana: volgens beide monteurs is het de afstandsbediening die niet werkt, niet de motor wat ik begreep. laat ze AUB een nieuwe AFSTANDSBEDIENING meenemen. Prima als je een extra motor meeneemt voor geval dat. Maar 2x 2 monteurs zeggen dat t de afstandsbediening is die niet werkt. Straks zit ik met 2 werkende motoren en geen werkende afstandsbediening.

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Was goed maar moet annuleren te weinig inkomen

Resposta da Morgana Nederland & Ergosleep
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.