Commande passée sur le site mutitoolsshop.fr la semaine dernière. Paiement via PayPal débité de suite. Et depuis plus rien. D’après leur site, les commandes sont expédiées dans les 48h. J’aurais d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hands down een van de beste webshops die ik ken. Niet eens omdat ik er giga vaak of veel besteld heb, maar vanwege een uitmuntende service, vriendelijkheid, en snelheid. Zelfs bij een meermaals defect... Ver mais
Enkele weken terug een richtkijker besteld via de website Ricktkijkers.nl. Het pakje kwam echter nooit aan. Enkele mails en telefoontjes over en weer maar uiteindelijk dan toch een nieuwe levering toe... Ver mais
Informações sobre a empresa
We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.
Informações de contacto
Mollevite 28, 6931KG, Westervoort, Holanda
- +31(0)85-0710000
- klantenservice@multitools.nl
- multitools.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 28% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
In afwachting
Na klacht over bestelling wordt het geld terug gestort. Moet ik nog even afwachten maar ik ga er van uit dat het goed komt.
Een fijne deal
Het artikel was niet compleet en dat was een teleurstelling voor mij.
Maar achteraf kreeg een telefoontje van de eigenaar van de desbetreffende zaak en in dat gesprek heeft hij zijn excuses aangeboden en hij heeft het meteen goed gemaakt. Hij heeft voorgesteld dat het geld voor de niet gegraveerde tekst op mijn artikel terug te storten. Dat was een mooie voorstel. Even goede vrienden dus.
Top service!!
Top service!!
Vandaag besteld morgen in huis, met een ruim assortiment. Als er direct leverbaar staat kun je daar vanuit gaan!!!
Dankzij Multitools heb ik een product wat in Nederland moeilijk te vinden is!!
Kortom een super betrouwbare webshop!!
Zeer goede service
Zeer goede service. Goed op de hoogte gehouden door Multitools ivm status bestelling. Goede kwaliteitsproducten. Top.
Product vrij snel ontvangen en dat was…
Product vrij snel ontvangen en dat was belangrijk omdat ik het dringend nodig had.
Fijn!!
Very good stuff
Klantenservice met een hoofdletter K.
Artikel niet op voorraad, samen kijken naar een alternatief en he prijsverschil delen zonder discussie. Echt, het kan wel!
Goede producten en goede service
Goede producten en goede service. No- nonsense communicatie.
Altijd een goede koop ervaring bij Multitools.nl
Net 2 mooien messen binnen.Multitools.nl is Super bedrijf zowel op internet en ook real live echte winkel + magazijn (Dus"geen zolderkamertje Bedrijf) Gigantische assortiment, en als ze het niet hebben bestellen ze het voor je zelf uit de USA, Alles met Track & Trace Tot aan je deur. Alle merken messen in de prijsklasse 10>1000 euro dus voor ieder wat wils, Hele goede verkopers Met echt verstand waar ze over praten. met ook een passie net als ons verzamelaars/liefhebbers van messen.Ja deze Shop is een super transparant eerlijk bedrijf. Ik raad ook iedereen dit bedrijf aan, ik bestel er zelf al jaren en jaren. , mocht je in het bijzonder vragen over een item hebben Zij weten het wel en zo niet gaan ze je gewoon later helpen als zij het antwoord heb gevonden.Ook zeer scherpe prijzen, . Groeten uit Den Haag Bram
Jup goede service en zo komen op tijd
DIk tevreden
Prima duidelijke overzichtelijke website. De bestelde materialen netjes op tijd afgeleverd en tot volle tevredenheid.
prima , houden zo
Prima tevreden.
De bestelde messen waren boven verwachting.
In ‘n prachtig, van Chinese stof gemaakt etui, verpakt.
Ook de gravering is schitterend gedaan, geeft nog meer cachet aan deze, toch al, mooie messen.
De verzending duurde langer, maar ik werd steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Ik beveel deze messen en het bedrijf beslist aan.
Top service
Hele eerlijke, nette service. Een mes was niet leverbaar, kwamen met een hele nette oplossing. Ben zeer tevreden!
Niet na één dag maar na tien dagen…n
Niet na één dag maar na tien dagen prima product geleverd. Zou goedkoper verzonden kunnen worden.
Netjes opgelost!
Voorraadinfo op de website is niet altijd up-to-date. Daar kwam ik helaas na een week wachten op bestelde product achter. Dit product kon ook niet op korte termijn geleverd worden. Na contact met Multitools werd mij een goed alternatief aangeboden (ter compensatie zelf een duurder product, zonder bijbetaling). Foutjes kunnen voorkomen.Wat belangrijker is, is hoe dit uiteindelijk opgelost wordt. Dat is in dit geval goed gedaan, vandaar toch 5 sterren.