Net (weer) een bijzonder goede ervaring gehad met MyAlbum. PostNL meldde het bestelde fotoboek (buurtfeest) als “bezorgd”, maar onze brievenbus was leeg. Navraag bij de post, afgewacht. Uiteindelij... Ver mais
Ik gebruik Myalbum al heel veel jaren en heb al veel albums gemaakt. Je moet even aan de software wennen, maar als je het eenmaal doorhebt, dan kun je heel eenvoudig supermooie albums maken. De album... Ver mais
Albums zijn makkelijk op te maken. Voldoende keuze in uitvoering. What you see is what you get. Simpele bestelprocedure, meerdere betaalwijzen en snelle levering. Er wordt niet listig geprobeerd om j... Ver mais
Net het tweede album liggend A4 binnen gekregen. Prachtig resultaat en zeer snel ontvangen. 'k Maak regelmatig albums maar zo snel als deze gaat niet lukken. Paar klikken....even nalopen......bestell... Ver mais
Direct antwoord? Open de live chat of voeg ons toe op Whatsapp (0622838727). In onze FAQ kun je ook het antwoord op veel vragen vinden.
Mercatorweg 2-1, 8501XK, Joure, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Zeer snelle services en mooie kwaliteit foto's. na 2 dagen al in huis!
Ook nog de goedkoopste.
Bestelling werd prompt uitgevoerd zonder enige problemen.
Mijn album heeft bij mij gedaan wat het moest doen. Voor een goede prijs snel en goed veel verschillende foto's afdrukken. Het uploaden duurde misschien ietswat lang maar dan kreeg je ook automatisch een online fotoalbum erbij!
19 April mijn 80e verjaardag gevierd !
Op woensdag de foto's besteld en ik had ze vrijdag al in huis! Daarnaast ook een erg goede kwaliteit van de foto's!
ik heb het boekje af laten drukken, maar het boekje is maar klein, zakformaat dat viel me tegen, ik had een groter exemplaar verwacht.
maar wel fijn dat je je foto,s met fam en vrienden kan delen
Mooie omslag en stevige fotopagina's. helaas zijn de foto's nogal donker afgedrukt.

Resposta da MyAlbum
Een klein en compact album om mee te nemen! Van de rondreis op Sicilië, ik heb er 172 foto's er voor geselecteerd!
De door mij bestelde foto's werden snel geleverd. De kwaliteit van de foto's en het fotopapier waren goed. Al met al, zeer tevreden.
In eerste instantie ontbraken enkele bestelde foto's. Na contact met servicedesk werd dit keurig opgelost door een kortingsbon waarmee ik de foto's nog een keer kon bestellen. Snelle levering en prima kwaliteit.

Resposta da MyAlbum
Heel erg blij met de qualiteit van de foto's. Krijg je nergens beter !
Via Google bij MijnAlbum terecht gekomen.
Daarna 200 vakantiefoto's besteld. De eerste 50 foto's waren gratis.
Snelle en prettige services.
Werd regelmatig via de mail op de hoogte gehouden, wat betreft de verwerkingsprocedure.
En het klopte precies wat MijnAlbum had toegezegd.
Binnen een paar dagen werden de foto's keurig verpakt toegestuurd.
Thuis nog even kunnen nagenieten van deze mooie zomervakantie!
Snelle levering, in 2 dagen en foto's van een goede kwaliteit.
Ik ben zeer te vrede.
We zijn tevreden over de levering en kwaliteit, helaas zat er op 1 foto een kras (2cm) rechtsboven in het hoekje, maar ja, het kan nooit 100% goedzijn.
Levering is snel!
Kwaliteit is goed!
Bestellen gaat zeer makkelijk!

Resposta da MyAlbum
Foto's besteld voor een lage prijs vergeleken met andere sites. De kwaliteit was goed en de levering was super snel! Voor mij een reden om terug te komen bij mijnalbum.nl
Foto's als herinnering bestelt bij Mijn Album zijn van goede kwaliteit en worden zeer vlot geleverd.
De kwaliteit van het foto papier is erg goed, de foto's zijn heel mooi. De geschatte levertijd klopt en alles is netjes verpakt. De foto's zitten op een kartonnetje zodat ze niet kunnen verbuigen tijdens het transport. Kortom; mooie foto's die snel bezorgt zijn voor een goede prijs!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.