Net (weer) een bijzonder goede ervaring gehad met MyAlbum. PostNL meldde het bestelde fotoboek (buurtfeest) als “bezorgd”, maar onze brievenbus was leeg. Navraag bij de post, afgewacht. Uiteindelij... Ver mais
Ik gebruik Myalbum al heel veel jaren en heb al veel albums gemaakt. Je moet even aan de software wennen, maar als je het eenmaal doorhebt, dan kun je heel eenvoudig supermooie albums maken. De album... Ver mais
Albums zijn makkelijk op te maken. Voldoende keuze in uitvoering. What you see is what you get. Simpele bestelprocedure, meerdere betaalwijzen en snelle levering. Er wordt niet listig geprobeerd om j... Ver mais
Net het tweede album liggend A4 binnen gekregen. Prachtig resultaat en zeer snel ontvangen. 'k Maak regelmatig albums maar zo snel als deze gaat niet lukken. Paar klikken....even nalopen......bestell... Ver mais
Direct antwoord? Open de live chat of voeg ons toe op Whatsapp (0622838727). In onze FAQ kun je ook het antwoord op veel vragen vinden.
Mercatorweg 2-1, 8501XK, Joure, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Resposta da MyAlbum
Goede kwaliteit, snelle levering. Veel foto's voor weinig geld, geleverd tegen lage verzendkosten.
Ik ben altijd zeer tevreden met mijn bestelde foto's. Altijd binnen 2 werkdagen netjes bezorgd en geen fouten bij mijn bestelling.
Prima kwaliteit. Makkelijk te bestellen en erg snel in huis. Netjes verpakt dus top! Voor herhaling vatbaar.
De afdrukken van 20x30, die ik bij MijnAlbum.nl bestelde, werden snel geleverd. De afdrukken zagen er prima uit! De volgende keer bestel ik mijn foto's weer bij MijnAlbum.nl
Vlotte zeer snelle afwerking. Had het album binnen 2 dagen al thuisbezorgd
De kwaliteit van de foto's is mooi. Kom zeker weer voor een nieuw vakantie
album.
Mooi foto boekje, snelle levering, echt een aanrader!!
Het uploaden en bestellen is heel eenvoudig en de afdrukken worden snel geleverd. Bestelde al vaker hier en blijf dat doen, want ik ben buitengewoon tevreden.
De uitvergroting in zwart wit was vna goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd
Het is waarschijnlijk mijn eigen fout door verkeerde invulling van het aantal afdrukken van verschillende foto's.
Ik ben zeer te vreden over de afdruk en vlotte afhandeling van mijn bestelling.
In eerste instantie viel hij kleiner uit dan ik dacht. Maar de foto's waren van prima kwaliteit, dus na een eerste blik viel dat niet meer op!
Het uploaden was onhandig want het duurde erg lang en je kan niet vanuit twee verschillende mappen van je computer uploaden (dan zijn de vorige foto's weer vergeten) maar de foto's werden snel geleverd en zien er netjes uit. Goede prijs ook.

Resposta da MyAlbum
De foto's die ik bestelt heb kwamen erg snel al aan en zien er mooi uit. Jammer vond ik wel dat er weinig keus was tijdens het bestellen (afdrukgrootte, afkadering, papiersoort, enz stond allemaal vast). Wel verreweg de goedkoopste afdrukservice die ik kon vinden.
Snelle service, prima prijs- kwaliteit verhouding . Gebruiksvriendelijk foto's uploaden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.