Net (weer) een bijzonder goede ervaring gehad met MyAlbum. PostNL meldde het bestelde fotoboek (buurtfeest) als “bezorgd”, maar onze brievenbus was leeg. Navraag bij de post, afgewacht. Uiteindelij... Ver mais
Ik gebruik Myalbum al heel veel jaren en heb al veel albums gemaakt. Je moet even aan de software wennen, maar als je het eenmaal doorhebt, dan kun je heel eenvoudig supermooie albums maken. De album... Ver mais
Net het tweede album liggend A4 binnen gekregen. Prachtig resultaat en zeer snel ontvangen. 'k Maak regelmatig albums maar zo snel als deze gaat niet lukken. Paar klikken....even nalopen......bestell... Ver mais
Direct antwoord? Open de live chat of voeg ons toe op Whatsapp (0622838727). In onze FAQ kun je ook het antwoord op veel vragen vinden.
Mercatorweg 2-1, 8501XK, Joure, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Elk jaar maak ik een fotoboek bij Albelli met daarin foto's van dat afgelopen jaar, alles uitzoeken enzo kost natuurlijk al een hoop tijd en dan moet het boek zelf nog in elkaar gedraaid worden. Hier kon ik rustig een paar avonden voor uit trekken. Via een kennis kreeg ik de tip om het eens bij myalbum.com te proberen, ik kon de dienst wel al maar wist niet dat ze ook fotoboeken afdrukte.
Snel een albumpje aangemaakt met daarin alle foto's die ik wou gebruiken, template gekozen en op de bestel knop gedrukt. Mijn eerste indruk was gelijk "wow .. hier was ik anders alleen al uren mee bezig!". Nog even her en der wat foto's versleept (en paar verwijdert :p) en uiteindelijk besteld. Al met al denk ik nog geen 10minuten bezig geweest (foto's uploaden niet mee gerekend).
Afgelopen zaterdag werd mijn fotoboek geleverd en het zag er hartstikke netjes uit, alles was goed verpakt. De afdruk kwaliteit was ook prima, donkere delen hadden nog detail (in tegenstelling tot andere partijen waar ik wel foto's heb af laten drukken waar de donkere delen gewoon dicht lopen) en kleuren weken verder ook niet af van hoe ik ze bedoeld had.
Vooral omdat het zo makkelijk gaat zal ik sneller foto's in een boekje af laten drukken.
Overigens nog wel leuk om te vermelden, ze bieden ook de optie aan om een "magazine" af te drukken, ik ben voor een echt fotoboek gegaan, maar zie wel mogelijkheden voor een magazine, volgende keer maar eens proberen :)
Woensdagavond laat een fotoboek besteld die ik zaterdag al in huis kreeg. Ik vind het fotoboek heel mooi en de kwaliteit is echt super. Vooral het schutblad waar de kaft foto nog eens licht op staat gedrukt is erg leuk.
Het maken van het boek ging heel vlot. Ik hoefde maar 2 foto's te verplaatsen en toen was het helemaal zoals ik wilde!
Edit: inmiddels wordt dit probleem behandeld en hopelijk snel opgelost..
Ooit 9 euro betaald om toegang te krijgen tot mijn foto's. Zonder mijn toestemming is dit omgezet in een abbo voor 40 euro per jaar. Twee keer is dit bedrag bij mij afgeschreven. Van de laatste keer heb ik het via mijn bank tegen kunnen houden maar naar de overige 40 euro kan ik zwaaien!
Prima dat jullie betaalde diensten aanbieden, maar zet niet zonder toestemming en waarschuwing dit product / abbo om in een duurdere vorm! Mail dan op zijn minst zodat mensen hiervan op de hoogte zijn.
Ik raad niemand aan om gebruik te maken van deze dienst!!! Zonder waarschuwing betaal je opeens méér dan waarvoor je toestemming hebt gegeven.
NOOIT MEER.

Resposta da MyAlbum
Deze "gratis" dienst heeft wel ruim €39 geïncasseerd.......daar wil ik toch de nodige uitleg over. Want dit noem ik niet gratis. Ik heb in 2009 eenmalig gebruik gemaakt van deze "gratis" dienst ..... snap natuurlijk dat ik daar nu erg spijt van heb. Dus graag hoor ik hier meer over.

Resposta da MyAlbum
Was wel even schrikken van de vernieuwing. Kon er niets mee maar na hulp via chat kan ik er wel veel mee. toevoegen, verwijderen, formaat instellen, volgorde ed. Je moet wel even in verdiepen en uitproberen en het is mij gelukt. Het is wel heel anders dan andere fotoalbums. Dit is innovatief. een minpunt, je kunt de tekst niet zelf kiezen zoals type, grootte en aantallen.
Ik ga ermee door.

Resposta da MyAlbum
ik wilde zoals altijd weer een album maken van ons nest en wat blijkt? helemaal verandert en waardeloos geworden, je kan niets vinden ! zeer onduidelijk , bah ....

Resposta da MyAlbum
Zojuist was er een overval; ik opende weer eens mijn account bij MijnAlbum. Alles door elkaar, ongewenst inzoomen, wanorde. Heet "vernieuwing" te zijn.Voor mij niet meer en zker geen betaald account. . Het gebruiksgemak is weg. Onnodige features. Puinhoop. Voor fotobewerkingssoftware heb ik MijnAlbum nooit nodig gehad. Er zijn meer betere.

Resposta da MyAlbum
Graag weer terug naar het oude aub, was veel beter wat een werk om alles in de goede volgorden te zetten!
Foto's zien er niet meer uit nee ik ga snel wat anders zoeken.
Ik heb hier niet voor betaald :(
DIT IS GEEN SUCCES !!!!

Resposta da MyAlbum
Ik was een enthousiast gebruiker van mijnalbum. Als juf deelde ik al jaren via mijnalbum heel snel foto's van mijn leerlingen met hun ouders, superhandig! Tot mijnalbum ineens veranderde/vernieuwde. Gadverdegadver! Ik kan er nu helemaal niks meer mee! Foto's versturen lukt niet meer, niet via computer, noch via ipad, volgorde van foto's bewerken kan niet meer, ik baal als een stekker! De vernieuwde versie van mijnalbum vind ik echt waardeloos!!!! Mijnalbum was veel gebruiksvriendelijker in de oude versie. Contact gehad met de klantenservice van mijnalbum en met de ICT-er van de onderwijsgroep maar niemand weet een oplossing. Mijnalbum heeft voor mij afgedaan, dit is voor mij het einde van een (voorheen) zeer prettige samenwerking tussen juf Jitty en mijnalbum (voor ongeveer 45 euro per jaar...) ontzettend balen! Wil wel 100 euro betalen om de oude versie terug te krijgen!

Beste mensen,
Heb de afgelopen tijd veel leuke dingen kunnen laten zien via Mijn Album .nl Dat was altijd genieten.
Nu ineens alles veranderd. Dat was schrikken.
Wat ik nu mis:
Je kunt niet je eigen volgorde veranderen. Wil je de foto's verschuiven een enorme klus. Verder onoverzichtelijk gebeuren.
Dan geen automatische melding meer als mensen gekeken hebben.
De hoeveelheid kijkers is niet meer te zien. Erg jammer. Het scrollen/kijken in blokken wordt wel als zeer leuk ervaren door de kijkers maar dan moet de volgorde zo blijven als je zelf wilt en zelf upload.
Succes en hoop dat andere oude zaken snel weer terug komen als in de oude vorm. Maar daar wordt aan gewerkt zoals ik begreep. Succes met hopelijk de goede veranderingen.

Resposta da MyAlbum
Geweldig !! Snelle levering en prima kwaliteit van de foto's !!
snelle levering van de bestelling, en super goed verpakt zodat de foto's kreukvrij worden bezorgd! top!
Albums zijn makkelijk op te maken. Voldoende keuze in uitvoering. What you see is what you get. Simpele bestelprocedure, meerdere betaalwijzen en snelle levering. Er wordt niet listig geprobeerd om je méér te laten bestellen dan je je had voorgenomen.
Degenen met DTP (Desk Top Publishing) ambities zullen de MijnAlbum Albums te simpel vinden en meer layout mogelijkheden, meer keuze uit papier soorten e.d. ter beschikking willen .Uit eigen ervaring weet ik dat die albums professioneler ogen, maar je moet je dan echt verdiepen in de betreffende software en meer willen betalen. V/.w.b. het amateursegment is Mijnalbum naar mijn mening marktleider.. .
Duidelijke en snelle informatie over de bestelprocedure en snelle en goede levering met mooie afdrukken
de zending was keurig verpakt en ik had verschillende formaten foto's die afzonderlijk verpakt waren, ook de kwaliteit is perfect, voor die prijs geef ik een dikke tien
De foto's zijn van goede kwaliteit en de prijs voordelig! Ik heb de foto's heel snel binnen en ben er altijd blij mee!
alles oke,geen enkel probleem en een zeer snelle levering.
Een voorbeeld voor velen.
Mvg Danny
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.