MyAlbum Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Net (weer) een bijzonder goede ervaring gehad met MyAlbum. PostNL meldde het bestelde fotoboek (buurtfeest) als “bezorgd”, maar onze brievenbus was leeg. Navraag bij de post, afgewacht. Uiteindelij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik Myalbum al heel veel jaren en heb al veel albums gemaakt. Je moet even aan de software wennen, maar als je het eenmaal doorhebt, dan kun je heel eenvoudig supermooie albums maken. De album... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Albums zijn makkelijk op te maken. Voldoende keuze in uitvoering. What you see is what you get. Simpele bestelprocedure, meerdere betaalwijzen en snelle levering. Er wordt niet listig geprobeerd om j... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Net het tweede album liggend A4 binnen gekregen. Prachtig resultaat en zeer snel ontvangen. 'k Maak regelmatig albums maar zo snel als deze gaat niet lukken. Paar klikken....even nalopen......bestell... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Impressão de fotografias

Informação fornecida por diversas fontes externas

Direct antwoord? Open de live chat of voeg ons toe op Whatsapp (0622838727). In onze FAQ kun je ook het antwoord op veel vragen vinden.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mooie, duidelijke foto's

Ik ben erg tevreden over de foto's. Ze zijn mooi scherp, hebben een mooie kleur en goed formaat.
De volgende keer laat ik ze weer bij jullie afdrukken !

Groetjes,
Esther.

2 de outubro de 2015
Classificada 4 em 5 estrelas

lemmele 2015

prima album, jammer dat ik niet op de maat heb gelet daardoor is te klein
maar verder ziet het er goed uit, hartelijk dank.

28 de setembro de 2015

Foto's van een cruise

De foto's zijn van een perfecte kwaliteit, op mooi glanzend fotopapier.
Had niet verwacht dat ze voor deze prijs zo mooi zouden worden.
Ik beveel een ieder aan om de afdrukken bij Mijn Album te laten doen en zelf te zien hoe mooi dat is.

Classificada 2 em 5 estrelas

de foto's zijn veel te donker

de foto's zijn veel te donker afgedrukt

Beste Ellen,

De fotobestanden die je hebt gekozen voor in je fotoboek zijn behoorlijk donker. Wij willen je erop wijzen dat foto's op een beeldscherm altijd (veel) lichter lijken omdat een beeldscherm een lichtbron is. Als je contact met ons opneemt via helpdesk@mijnalbum.nl, komen we je graag tegemoet.

Classificada 2 em 5 estrelas

afbeelding van album is verwarrend

Het album lijkt veel groter dan in werkelijkheid wordt gemaakt. Hierdoor kijk je niet echt naar de afmeting die erbij staat en dat is jammer. Je krijgt dan een klein formaat wat je niet verwacht. verder jammer at er geen grotere afmeting mogelijk is.

Hallo Peter,

Het fotoboek voorbeeld is niet groter dan het fotoboek wat je daadwerkelijk thuisgestuurd krijgt. Vervelend om te horen dat het gekozen formaat je niet direct opgevallen is. Als je contact met ons opneemt via helpdesk@mijnalbum.nl, komen we je graag tegemoet.

Leuk album !!

Het samenstellen van het album is bijna geheel automatisch, prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend !!! Leuk om weg te geven, als je een "fotoshoot" maakt. Kortom een aanrader !!!

Super service!

Binnen 2 dagen een verzendbevestiging een week later waren mijn foto's nog niet aangekomen . Gemaild met album . Nl en binnen 24 had ik mijn foto's persoonlijk gebracht. Uiteindelijk een fout bij post.nl die alsnog mijn foto's leverden na 10 dagen.

26 de setembro de 2015
Classificada 3 em 5 estrelas

het toe sturen is perfect

Wij vonden de foto nogal erg donker.de foto op de cp was veel lichter .

26 de setembro de 2015

Beste Cor,

Op een computer beeldscherm lijken foto's altijd lichter omdat een beeldscherm een lichtbron is. Hoeveel lichter de foto's op je beeldscherm zijn, is afhankelijk van je instellingen. Als je contact opneemt met ons via helpdesk@mijnalbum.nl, komen we je graag tegemoet.

Snelle en zorgvuldige service

Nadat ik fotoafdrukken had besteld gaat het in een sneltreinvaart. Direct een mailtje over de bestelling en je wordt goed op de hoogte gehouden waneer de foto's thuis worden bezorgd.

25 de setembro de 2015
Classificada 3 em 5 estrelas

Beetje donker

Levering klopte, ook met verzending naar buitenland. Natuurlijk dagje later, maar dat is geen probleem. Fair ook niet extreme verzendkosten te rekenen.
Tevreden, maar foto's beetje donker. En laatste bladzijde scheef geplakt.
Maar ach....

23 de setembro de 2015

Hallo Niek,

Foto afdrukken zijn vaak een beetje donkerder dan het fotobestand op je beeldscherm omdat het beeldscherm een grote lichtbron is. Uiteraard is het niet de bedoeling dat een bladzijde van je fotoboek scheef geplakt zit. Als je contact met ons opneemt via helpdesk@mijnalbum.nl, lossen we dit graag samen met je op!

Handig en snel

Voor mij een handige manier om foto's te kunnen showen om opdrachten te kunnen krijgen.

23 de setembro de 2015
Classificada 2 em 5 estrelas

Minder tevreden de laatste tijd

Bij mijn laatste bestelling zat er een kras op de foto. Ik heb het maar zo gelaten want er was geen tijd om een nieuwe te bestellen. En bij de vorige bestelling was de foto verkeerd gesneden waardoor de hoofden er half opstonden. Ik ben toen naar een fotozaak gegaan waar nog wel service wordt verleend en wordt gelet op wat er eigenlijk wordt afgedrukt. Jammer dat service zo achteruit is gegaan.

21 de setembro de 2015

Hallo Nancy,

Wat jammer om te horen dat er bij je laatste bestelling een foto met een beschadiging zat. Als je contact met ons opneemt via helpdesk@mijnalbum.nl, lossen we dit graag voor je op.

Omdat het niet mogelijk is om duizenden foto's handmatig te controleren, is het afdrukken van foto's een volledig geautomatiseerd proces. Wanneer je een fotobestand aanlevert met een afwijkende verhouding, valt er op de afdruk een deel weg. Deze informatie staat ook vermeld bij de 'i' naast de fotoformaten in de shop.

Wij komen je graag tegemoet als je contact met ons opneemt!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.