MyTrendyPhone.PL Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Tragiczny czas dostawy i ciągłe przesuwanie terminów! Przy zakupie na stronie deklarowano dostawę do 4 dni. Zakup zrealizowałam 10 września, co w teorii powinno oznaczać dostarczenie do około 14 wrze... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dno i 100 metrów mułu, towar wysyłany z zagranicy co oznacza że jednak to trwa, zwrot towaru na własny koszt. No i sam towar to głębokie chiny z przed 10 lat. jakość i wykonanie w skali od 1 do 10... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Zamówiłem etui na telefon. Po przeczytaniu zamieszczonych komentarzy, byłem trochę zaniepokojony. Etui otrzymałem i chcę podzielić się własną opinią. Etui jest super wykonane, dokładnie tak jak w... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Odwiedź MyTrendyPhone i znajdź szeroką gamę akcesoriów do telefonów w najlepszych cenach na rynku.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Tragiczny czas dostawy

Tragiczny czas dostawy i ciągłe przesuwanie terminów!
Przy zakupie na stronie deklarowano dostawę do 4 dni. Zakup zrealizowałam 10 września, co w teorii powinno oznaczać dostarczenie do około 14 września. W mailu poinformowano mnie, że paczka dotrze do 18 września, a gdy ten termin minął i zaczęłam się wypytywać, przesunięto termin aż na 24 września! Przesyłka finalnie trafiła do mnie w ostatnim z wyznaczonych terminów (po dwóch tygodniach). Obsługa niby odpowiada, ale cały proces i wprowadzanie klienta w błąd co do czasu oczekiwania to duży minus. Nie polecam.

24 de setembro de 2026

Dno i 100 metrów mułu

No i sam towar to głębokie chiny z przed 10 lat.
jakość i wykonanie w skali od 1 do 10 to -15.
Zamówione etui wylądowało tam gdzie jego miejsce- w Koszalinie. Szkoda czasu na szarpanie ze zwrotem za który dodatkowo trzeba jeszcze zapłacić.
Jednego czego żałuje to to że w pierwszej kolejności nie poczytałem sobie opinii o tej firmie.... Lepiej skorzystać bezpośrednio np. z Temu...

21 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam.. chyba że lubisz czekać i czekać

Zamówiłam etui które miało być prezentem. oczywiście nie przyszło na czas. Terminy dostawy podane na stronie można sobie włożyć między bajki. Istnieje możliwość tylko "popisania" z chatem (IA), który ma wgrane standardowe odpowiedzi. Brak jakiegokolwiek numeru kontaktowego i porozmawiania z kimkolwiek, kto mógłby pomóc. Nie polecam

24 de agosto de 2026

Witam,

serdecznie przepraszamy za opóźnienie oraz wszelkie niedogodności z tym związane.

Skontaktujemy się z Panią drogą mailową w możliwie najkrótszym czasie, aby jak najszybciej wyjaśnić sytuację i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałe niedogodności i dziękujemy za cierpliwość.

Z poważaniem,
Obsługa Klienta

Classificada 5 em 5 estrelas

Honestly? I cannot think of a title, too many thoughts haha

The product that I ordered has arrived, but honestly I was stressing if its going ro arrive or not, due of choosing the cheapest delivery option (list poczta polska)

It would be good there could be a variant that option of having ability to track the shipment, so there won't be any stress and I would love if that option appears!

28 de julho de 2026

Zamówienie niedostarczone

Zamówienie niedostarczone. Firma mimo prośby nie udostępnia numeru przewozowego do śledzenia. Na stronie jest wyraźnie napisane "szybka dostawa" oraz, że zamówienie jest dostarczane od 1 do 4 dni roboczych; właśnie zaczął się 5 dzień a zamówienia dalej nie ma.

Póki co: sklep to oszustwo.

1 de julho de 2026

Dzień dobry, Panie Michale,

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Chcielibyśmy sprawdzić, co stało się z Państwa zamówieniem i jak najszybciej pomóc w rozwiązaniu sprawy. Uprzejmie prosimy o przesłanie numeru zamówienia, abyśmy mogli je zlokalizować i zweryfikować jego status.

Czekamy na Państwa wiadomość i dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej rozwiązać problem.

Z poważaniem,

Classificada 4 em 5 estrelas

Zakup przebiegł super sprawnie

Zakup przebiegł super sprawnie. Natomiast brak numer przesyłki, informacji co się z nią dzieje. Finalnie po tygodniu paczka przyszła, ale miałam spore wątpliwości czy w ogóle przyjdzie. A przez to i co do sklepu. Ważna jest pełna transparentnośc. Informowanie na bieżąco klienta co i jak z jego zamówieniem.

15 de junho de 2026

I don't recommend it

I don't recommend it, money was lost, it was supposed to work and even once the phone won't charge, don't buy this case with a battery

8 de maio de 2026

Dear Artur,

We are truly sorry to hear that you are not satisfied with the product you ordered.

Please rest assured that our customer support team will contact you shortly in order to assist you and provide a suitable solution for your case.

Thank you for your patience and understanding.

Warm regards,

Classificada 1 em 5 estrelas

After almost 3 weeks i still dont know…

After almost 3 weeks i still dont know where is my package. Terrible contact, no phone number.

5 de março de 2026

Dear Mr. Nowak,

We sincerely apologize that you have still not received your order.

Could we kindly ask you to provide us with your order number so that our customer service team can review your case and contact you with a suitable solution as soon as possible?

Thank you very much for your patience and understanding.

Warm regards,

Classificada 1 em 5 estrelas

Zamowienie które dostałam jest nie…

Zamowienie które dostałam jest nie zgodne z tym co zamawiałem.
Czas oczekiwania dramat.
Ponad 22 dni od dni zamówienia i oczywiście wszystko poszło z Chin.

Gorąco nie polecam. 👎👎👎

6 de março de 2026

Drogi Łukaszu,

Bardzo nam przykro, że nie jesteś zadowolony z otrzymanego produktu.
Prosimy o podanie numeru zamówienia, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.

Serdecznie pozdrawiamy.

Oszustwo

Oszustwo. Nie otrzymałam zamówienia. W mailu zbywają że wyślą jutro. Nie polecam 😡

25 de fevereiro de 2026

Szanowna Pani Anno Mario,

Bardzo nam przykro, że zamówienie nie dotarło do Pani na czas. Uprzejmie prosimy o przesłanie numeru zamówienia, abyśmy mogli niezwłocznie sprawdzić jego status i udzielić Pani szczegółowych informacji.

Z wyrazami szacunku,
Serdecznie pozdrawiamy.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tragedia etui do Samsunga s25 ultra…

Tragedia etui do Samsunga s25 ultra rozpadło się po 1 miesiącu użytkowania 170zl w błoto. Kontakt zerowy nie polecam bo to prawdziwy szrot ( Witam ponownie a to wiadomość po kontakcie tylko szkoda ze nie mogę dodać zdjęcie)
Sprzedający( Witam,
Dziękujemy za wiadomość.

Na przesłanym nam zdjęciu widzimy, że doszło do uszkodzenia fizycznego i szczerze nam przykro, ale reklamacji tego typu nie możemy przyjąć.

Z góry dziękujemy za zrozumienie i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Pozostajemy do Państwa dyspozycji.)
Odp kupujący (Jakiego uszkodzenia chyba robicie sobie jaja, mam obudowę oryginalna która ma 3 lata i jest w stanie idealnym starsz model. A to jest jakiś syf. Te narożniki to uszkodzenie jak je nazwaliście śmiechu warte, klapka nakarte w której trzymałem dowód osobisty i kartę di bankomatu przy wyciąganiu sama się urwała. Robocie ludzi w bambuko tym chińskim gównem za 170zl. )

2 de janeiro de 2026

Szanowny Panie Trzciński,

Bardzo nam przykro, że otrzymany produkt okazał się wadliwy. Uprzejmie prosimy o podanie numeru zamówienia, abyśmy mogli skontaktować się z Panem i zaproponować odpowiednie rozwiązanie w tej sprawie.

Z wyrazami szacunku,

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais