Absolut inte kundvänligt. Eftersom appen inte fungerade var jag tvungen att köpa biljetter på en färja. De tog högre priser än appen. Mina frågor om återbetalning av överbetalningen besvarades tydlige... Ver mais
Supernöjd! Så Tacksam för snabb handläggning och snabbt svar när det krånglade med min swishbetalning. Nu är allt tillrättat och återkoppling har skett på ett fantastiskt sätt!
Otroligt bra och trevligt bemötande av försäljningsavdelningen och även supportavdelningen som jag blev kopplad till. I bägge dessa samtalen fick jag mycket hjälp och kände att deras prio var att g... Ver mais
Vid 2 tillfällen har jag fått hjälp & det har gått väldigt fort, först hade jag bokat vuxenbiljett till ett barn så då ändrade dem det. Vid andra tillfället ville vi byta platser (11 st) från ena sida... Ver mais
Nortic gör det enkelt och tryggt för dig att köpa biljetter till evenemang över hela Sverige. Oavsett om du söker konserter, teater, festivaler, sport eller familjeaktiviteter hittar du biljetterna hos oss. Vi samarbetar med över 3000 arrangörer och erbjuder en smidig bokningsupplevelse där biljetterna skickas direkt till din mejl eller via sms. Behöver du hjälp finns vår kundtjänst redo att svara på dina frågor. Hos Nortic börjar upplevelsen redan vid biljettköpet – enkelt, snabbt och säkert.
Blekingegatan 1, 371 57, Karlskrona, Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 84% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Trots avboknings skydd som vi betalde extra för så hedrar dom inte det trots att anledningarna står klart och tydligt. Så om ni ska boka biljetter med dom var 100% säker på att ni kan gå.
Råkade dubbelbeställa biljetter till Elvis och fick omg det åtgärdat
På barnens värld i Jönköping 22 februari utsattes alla barnen och så även mina två för kaos och rent av livsfara. Vuxna människor trängdes och puttade på från alla håll. Polisen fick komma upp och ropa från scenen att man skulle backa. Eventet med Dollystyle blev försenat och meet and greet blev helt inställt. Jag hörde av mig till företaget 2 mars för att klaga på att vi inte fick det vi betalade för och krävde kompensation. Det här företaget drog till med att man skulle ha hört av sig innan kl 12 den 28 februari som de har bestämt är skälig tid, för att få tillbaka pengarna för biljetterna. Jag ifrågasatte hur man som kund skulle veta att man skulle hört av sig innan den sagda tiden, att jag inte är någon tankeläsare! Skälig tid är väl i lagens mening en vettig tid på åtminstone någon månad. De har inte skrivit något till oss kunder efter eventet eller bett om ursäkt för riktig kaos. FRUKTANSVÄRT dålig service och återigen livsfarligt och sjukt dåligt planerat event för små barn. Kommer ALDRIG boka något via de, och rekommenderar verkligen inte någon att gå någonstans via de!
Wienerafton Karlshamn
Snabbt och bra bemötande av Thea Greco
Jag missförstod kartan och beställde biljetter på fel säten.
Men Thea fixade det.
Tack för snabb hjälp då jag av misstag bokade biljetter på fel ort och biljetterna är nu flyttade till rätt ort:)
Bedrövligt att det gör sig okontaktaktbara via telefon, det är inte alltid man har tid och vänta på att de ska svara på mail😡
Man betalar för biljetter man inte får. Man får ingen ersättning för de heller. Använd inte nortic. När man skriver till kundtjänsten får man ingen hjälp där heller. Skulle inte ens rekommendera till min värsta fiende🤗
"Råkade" boka fel datum. Snabbt svar på mailet, datumet ändrades o nya biljetter kom snabbt. Lysande service!
Supersnabbt svar och fixade uppdraget galant.
Superproffsig hjälp av Frida med ombokning av biljetter inte en utan två gånger. Snabb hantering och trevligt bemötande.
Strax innan jag gick o la mig skickade jag ett meddelande om "fel" sittplatser. På morgonen har jag fått svar att de sittplatser jag ville ha, som helt plötsligt inte gick att reservera,nu var reserverade.Helt fantastiskt.
Helt fantastiska!
Mailade och fick snabbt svar.
Beställde fel biljetter till helt två olika evenemang, dem löste det snabbt och smidigt och super trevliga att prata med! Nu har jag rätt biljetter.
Tur det finns så underbara människor!
Råkade beställa fel biljetter till en föreställning men fick omgående hjälp att boka om.
Råkade boka fel tid på ett evenemang, skrev och fick hjälp inom en timme trots att det är lördag.
Mycket bra!
Fantastisk respons på en lördag då det blev fel datum. Jag fick hjälp direkt och korrekta datum löstes. Tack snälla för hjälpen!
Fick maginfluensa två dagar innan konserten jag bokat men var tvungen att ha ett läkarutlåtande eller en bild på min journal för att få ersättning för biljetten trots att jag köpt avbeställningsförsäkring.
Sämsta tänkbara kundservice.
Extrem snabb och smidig hantering av felbokning till föreställning
Helt otroligt! Fixade biljetter åt tre personer för kanske ett par månader sedan. En dag fick jag hux flux meddelande om att evenemanget var inställt och att jag hade EN DAG på mig att meddela "om jag ville ha pengarna tillbaka". Vem vill inte ha pengarna tillbaka när ett evenemang är inställt? Hade jag varit sjuk just när jag fick mejlet så hade jag troligen missat detta (vilket väl är det som de vill).Dessutom skulle det kunna dröja mycket länge innan jag fick tillbaka pengarna. Det gjorde det, men när jag väl fick meddelande om det så fick jag ändå inte alla pengar tillbaka. Verkar som att de tycker det är rimligt att man betalar en "serviceavgift" eller liknande för ett evenemang som man som kund inte kan rå för att det inte blir av...
Super bemötande av kundtjänst då vi ville byta biljetter snabba svar även en söndag! Och ordnat redan på måndag morgon