Absolut inte kundvänligt. Eftersom appen inte fungerade var jag tvungen att köpa biljetter på en färja. De tog högre priser än appen. Mina frågor om återbetalning av överbetalningen besvarades tydlige... Ver mais
Supernöjd! Så Tacksam för snabb handläggning och snabbt svar när det krånglade med min swishbetalning. Nu är allt tillrättat och återkoppling har skett på ett fantastiskt sätt!
Otroligt bra och trevligt bemötande av försäljningsavdelningen och även supportavdelningen som jag blev kopplad till. I bägge dessa samtalen fick jag mycket hjälp och kände att deras prio var att g... Ver mais
Vid 2 tillfällen har jag fått hjälp & det har gått väldigt fort, först hade jag bokat vuxenbiljett till ett barn så då ändrade dem det. Vid andra tillfället ville vi byta platser (11 st) från ena sida... Ver mais
Nortic gör det enkelt och tryggt för dig att köpa biljetter till evenemang över hela Sverige. Oavsett om du söker konserter, teater, festivaler, sport eller familjeaktiviteter hittar du biljetterna hos oss. Vi samarbetar med över 3000 arrangörer och erbjuder en smidig bokningsupplevelse där biljetterna skickas direkt till din mejl eller via sms. Behöver du hjälp finns vår kundtjänst redo att svara på dina frågor. Hos Nortic börjar upplevelsen redan vid biljettköpet – enkelt, snabbt och säkert.
Blekingegatan 1, 371 57, Karlskrona, Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 84% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Är det någon som vet hur man får tag på ett nummer att ringa på till Nortic?
Tack för snabb ombokning när jag bokat fel föreställning:)
/Jan
Tack för fint och snabbt tillmötesgående samt för All hjälp så vi tillsammans kunde reda upp min miss med biljetterna. TACK ♡
/Marie
Jag behövde byta dag till en föreställning och fick oväntat snabbt hjälp att åtgärda det!! Toppenbra service!
Sjukt nöjd över deras servicemind!
Fick svar på under 15 minuter och riktigt trevligt bemötande!
Dessa kommer jag prata Gött om!
Man får alltid snabb hjälp om något strular och man får snabbt pengarna från de arrangemang vi ordnar.
Skickar ett meijl lö. morgon och talat om mitt problem.
Sö morgon får jag ett meijl med nya biljetter..
STRÅLANDE!!!
Vi var tvungna att boka av våra biljetter pga sjukdom och vi hade tagit en avbokningsförsäkring. Allt fungerade jättesmidigt och vi blev så vänligt bemötta. Allt ordnades till det bästa.
En eloge till killen som svarade i telefonen och vägledde oss samt till Frida Lennartsson som var vår kontakt på nätet.
Väntar på återbetalning av pengar sedan december.
Sedan skickar ni pengarna till Klarna och de svarar inte.
Använder erat ordernummer.
Kommer aldrig mer använda mig av eran tjänst.
Ser mig nog som lurad.
/ Magnus
Frida var snäll och bytte datum på våra biljetter eftersom det var snökaos. Jättefin service!
Då vi inte kunde gå på revyn det datum som vi bokat för länge sedan, då en begravning kommer emellan, så ordnade Frida att vi kunde byta dag. 1000 tack!
Råkade best bilj till fel ort igår. Fick supersnabbt svar av Frida som fixade så att det blev rätt. Tack så jättemycket!
Att använda Klarna innebär att mina kunduppgifter kan komma att användas i kund & marknadsföringssyfte.
Alternativ till skumraskföretaget KLARNA borde verkligen erbjudas.
Supersnabb personligt hjälp från hjälpcenter. Tack för trevligt bemötande.
Kanonbra hjälp och snabbt! Tack för otroligt bra service 🙏
Snabbt och bra hanterande då jag var tvungen att avboka biljetter pga sjukdom. Avbeställningsskydd och läkarintyg fungerande fint, pengarna tillbaka samma dag.
Gick som smort att ändra datum på biljetterna efter att jag bokat på fel datum.
Svarar ej på mail och la på 80kr på signerat belopp.
Tack Frida Lennartsson,
Du grejade nya biljetter när jag av misstag hade angett fel tid till Great Swedish Beer Festival.
...och allt detta på en söndag.
Kan man ge mer stjärnor än 5?
Smidigt system och väldigt trevlig kundpersonal