Novosol Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

ELFORBRUG Grim oplevelse ! Vi aflæste el ved ankomst og afrejse. Novasol overtakserede EL- forbruget med 45 %. Vi blev afkrævet billeddokumentation. Tror ikke Novasol er klar over hvem der er ku... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Verdens ringeste kundeservice! Vi ankom til et fint sommerhus, men der var desværre ikke gjort ordentligt rent, overhovedet. Beskidte badeværelser, fnuller og støv under sofaerne, bestikskuffer og h... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Efter en virkelig god oplevelse i et dejligt sommerhus, fik jeg da noget af et chok i dag. Modtog faktura på forbrug, som stemte overens med vores aflæsning, men så havde Novasol den frækhed at opkræ... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra NOVASOL. Vores ferie blev ødelagt af et beskidt sommerhus, manglende hjælp og en kundeservice, der nægtede at tage reelt ansvar. Vi oplevede undskyldninger frem for løsninger. V... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

42 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var i sommerhus på djursland lige ud…

Vi var i sommerhus på djursland lige ud til vandet men sommerhuset lugtede af stoppet kloak og der var ikke særlig rent jeg var på jeres kontor i fjellerup de lovede mig kompensation da de havde en mand ude og undersøge det men har hverken hørt eller fået mail fra jer det er dårlig service

25 de maio de 2021

1600 kr i efterregning

Har booket et luksus sommerhus- betaler et depositum på 2600 kr til forbrug i forventning om det er dækkende.
Da jeg kommer hjem får jeg en efterregning på 1600 kr. Jeg spørger ind til beløbet og Novosol mener det godt det kan passe at der er 1600 kr i merforbrug og det er almindeligt??? Jeg er stærkt forundret, men har ingen muligheder som forbruger ...jeg beder om mulighed for at bedømme huset på deres hjemmeside for at advare andre - svaret er, at det kan jeg ikke - det er deres eget system !!!!
Jeg kan bedømme der her efter meget skriv frem og tilbage!

19 de maio de 2021

Virkelig dårlig service.

Forfærdelig kundeservice der virker totalt ligeglad med kunderne. Virkelig dårlig service vil aldrig anbefale Novosol til andre.

10 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Fejl og mangler i lejet sommerhus

Havde lejet et sommerhus, hvor bordfodboldbordet var i stykker. Der stod også under faciliteter, at der var grill og en gynge. Der var godt nok 2 grille, men den ene var i stykker og den andet var ikke rengjort. der var stadig kul i den og risten var heller ikke ren.
Der var ingen gynge.
Vi sagde det til kontaktpersonen, da hun kom for at aflæse målere på hjemrejsedagen. Hun viste godt de forskellige ting ikke var i orden. Hun havde "bare glemt at fortælle det".
Jeg har skrevet til Novosol 3 gange. De svarede på den første. Fik en sludder for en sladder vedr. vi skulle have oplyst om det inden vi rejste hjem, hvilket vi også gjorde og har oplyst dem om. De har ikke svaret på de sidste 2 henvendelser.

17 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kan på ingen måde anbefale Novosol

Jeg kan på ingen måde anbefale Novosol. Deres arrogante facon er direkte ophidseende. Efter leje af et møgbeskidt sommerhus klagede vi men fik ikke noget ud af det. Det var helt tydeligt at der overhovedet ikke var foretaget kontrol af forrige lejer. Opvaskemaskinen var ikke tømt, bageovnen var med gamle madrester på et bagepapir, brændeovnen heller ikke tømt og fyldt med gamle søm og vinduesbeslag og der var nusset og støvet overalt. Vinduerne var ikke til at se igennem og dørhåndtag hang og dinglede. Der var heller ikke foretaget noget i forhold til coronasmitte såsom afspritning og beskyttelse mod smitte ved diverse fjernbetjeninger.
Med andre ord: Hold jer langt væk fra NovoSol

17 de março de 2021

Beskidt sommerhus

Beskidt sommerhus, ikke rengjort tilfredsstillende også skal man derefter betale 1500 for slut rengøring.. skimmel og dårlig lugt.. sidste gang jeg bruger dette firma!!

16 de março de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Usympatisk og under al kritik

Vi har booket et sommerhus ved novosol til 30 personer.

Så blev forsamlingsforbuddet forlænget og vi må ikke samles. Novosol er fuldstændig kolde i rø... - de fastholder booking og det fulde beløb.

Meget usympatisk.

Det blev sidste gang vi brugte novosol og iøvrigt det samme for de 24 medarbejdere som skulle have været afsted.

Vi har foreslået jer at rykke datoen men I er kolde i rø...!

I burde skamme jer!

19 de dezembro de 2020

Bestil ALDRIG ophold ved Novosol

Bestil ALDRIG ophold ved Novosol, hvis man vil annuller sit ophold grundet corona restriktioner, skal man gøre det senest 70 dage før ankomst, + at de tilbageholder fra til 25% og op af, alt afhængig af afbestillingsdagen. Det er hvad der står med meget småt, bare ærgeligt siger manden, det er jo kun anbefalinger at man ikke må samles. Virkelig dårlig stil!!

9 de dezembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

NOVOSOL - det må I kunne gøre bedre!!!!

sagnr. D04175 - Gåsehagevej i Ebeltoft - Ferieboligen fremstår som temmelig slidt og trænger i den grad til renovering/vedligeholdelse.
Ferieboligen fremstod som beskidt og nusset, der manglede glas og service til flere end 4 personer ((huset kan i princippet udlejes til 8 personer, så det skal der vel som minimum være service og bestik til!) gulvtæpperne var decideret ulækre og snavsede, dørhåndtagene hang og dinglede på flere af dørene, huset fremstod klamt og fugtigt da vi ankom og dette forsvandt først efter 4-5 dage med intensiv udluftning. WHIRL funktionen i SPAbadet fungerede 1 gang og var derfor ikke eksisterende.
Jeg mener faktisk ikke at udlejningsprisen på nogen måde står mål med hvad man får.
Skøn beliggenhed, tæt på vand og ligger i rolige omgivelser. Områdets natur var perfekt, men legeredskaberne i haven var nedslidte/i stykker og der var ikke afskærmning på trampolin, ligesom "sand" i sandkasse var ren jord = møgbeskidt...
Da vi kom hjem sendte vi en reklamation som blev affærdiget med at "da vi ikke havde ringet mens vi var der så kunne de ikke godtgøre os noget som helst". Det er efter min mening en elendig politik at have, at gæsterne skal forvente at der skal komme håndværkere rendende mens man er i udlejningshuset, når man vel ret beset skulle gå ud fra at man lejer et fuldt funktionsdueligt hus (bevares udskiftning af en elpære eller lign. kan vel gå an, men det vi snakker om her var jo nærmest en mindre renovering af hele huset)......
Det er godt nok ærgerligt at man skal bruge så meget krudt på noget som bare skulle have været en skøn ferieuge med børn og børnebørn.
Det er ikke godt nok Novosol.....

2 de dezembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Wir wollten solidarisch in der Krise…

Wir wollten solidarisch in der Krise sein und haben ein Haus gebucht, uns ist das Risiko bewusst gewesen, aber der Service, ist das letzte, auch wenn der Urlaub erst Ende Dezember ist, gibt Novosol keine Alternativen und Versprechen, wenn eine Einreise nicht möglich ist. Da buche ich dann lieber jetzt mit Verlust um als in 8 Wochen dumm da zu stehen. Dann werde ich zukünftig wieder Pauschal Urlaub machen bzw. einen anderen Anbieter in solchen Krisen unterstützen

26 de outubro de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

Buchung und alles was damit…

Buchung und alles was damit zusamenhängt ist gut aufgebaut. Es gibt ausreichend Informationen und ausreichend Transparenz im Prozess. Aber die Hausbeschreibungen passen nicht. Fotos von Objekten und das reale Leben stimmen überhaupt nicht überein. Wir hatten ein vier Sterne Haus (novosol Sterne Bewertung), in echt war das Haus total muffig, Schimmel an der Wand und wirklich ekelhaft. Reaktion von novosol? Keine! Kundenservice unterirdisch. Bei der Schlüsselübergabe haben alle Kunden die nicht Vorkasse gezahlt haben, 20% Rabatt erhalten, mir sagte man selber Schuld wenn man per Vorkasse zahlt. Das nenne ich gelungene Kundenkommunikation und guter Kundenservice.

5 de novembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fik skumle opkrævninger sendt per…

Jeg fik skumle opkrævninger sendt per email uden signatur fra et domæne der ikke havde noget med novosol at gøre.

Fra denne email blev jeg sent til en anden skummel betalings siden der igen ikke havde noget med novosol at gøre.

Jeg burde måske nægte betaling, men det er for meget arbejde -- næste gang kigger jeg efter en udbyder der tager min IT sikkerhed alvorligt.

16 de setembro de 2019

Avoid Novosol!

We rented Villa Reic in a village called Kucine, near Split.
Despite the description, there was not aircon through the property. In 40 degree heat, the property was very hot and we lost a lot of sleep. The upstairs fan was slow and barely moved the air. My daughter therfore had to sleep on the sofa in the lounge with her friend sleeping on a mattress on the floor because of the heat upstairs. On the second day a bedroom window fell off its hinges and nearly injured one of our children. We complained to the owners who said that it was a "Mediterranean window" and being British we weren't used to it. In addition, the architrave in the door frame fell and hit my son as he exited his bedroom.

Contrary to pictures, the pool was made with pebble dash and badly cracked in places. It was also small and not suitable for swimming because of the sloped sides. We all sustained cuts on hands and feet from the abrasive stones.
We complained to our Novosol rep and she shrugged off our complaints and refused to acknowledge them, saying that most customers were "fascinated by the pool".

18 de agosto de 2019
Classificada 3 em 5 estrelas

Mit Novosol Buchung verlief alles sehr gut

Mit Novosol Buchung verlief alles super... Habe Objekt in Kavelhave gebucht...
Leider steht im Internet darüber nicht sehr viel, das Objekt vom Foto her eigentlich sehr ansprechend, in echt... Renovierungsbedürftig, haben uns sogar vor Ort noch einen kleinen kugelgrill besorgt, da keiner da war. Die Gartenmöbel müssten unbedingt getauscht werden, bei 2 Sesseln ist die Sitzfläche kaputt... Einige Glühbirnen sind defekt.... Nicht sehr ansprechend....
Nur die Lage ist super, total ruhig, 2 Reihe zum Meer....

4 de junho de 2019

Abzocke!

Ich habe ein Ferienhaus gebucht, die erste Rate pünktlich bezahlt. Die zweite Rate war an Weihnachten fällig, auch diese habe ich überwiesen, leider wurde sie durch die Feiertage zu spät gebucht, so dass die erste Rate als Storno einbehalten wurde. Trotz mehrfachen Mails und Telefonaten ist man nicht bereit, mir die Rate zu erstatten, bzw. das Haus zu vermieten, da ich gerne an der Buchung festgehalten hätte. Der Service und die Freundlichkeit ist unterirdisch. M. E., ist das Abzocke und überhaupt nicht kulant.

8 de janeiro de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Vedr.130-52544 Næsvej 45

Vedr.130-52544 Næsvej 45, Assens
Huset fremstod slidt og trængte i den grad til vedligehold. Passede ikke med Novosols beskrivelse "Luksuslejlighed". På 2.-dagen blev Novosol orienteret om tilstanden på flere boligkomponenter. Det skete der ikke noget ved. På 4.-dagen igen kontakt om ovennævnte. Beskeden var:" nu var det snart weekend, så man kunne ikke nå at få noget lavet i denne uge"
Generelt: God beliggenhed, dårlig service og nedslidt bolig

12 de agosto de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan bestemt ikke anbefale Novosol.

Kan bestemt ikke anbefale Novosol.
3 overnatninger med rengøring 3170 kr.
Spa utæt . Spa beskidt. Støv på gulv , støv på tv bord. Udendørs lys foran huset virkede ikke.
Hoveddørens håndtag røg hele tiden af,
(manglede en skrue)
Snakkede med service omkring spa , at der sivede vand ud, men hun mente ikke det gjorde noget, der havde været en tekniker ude ugen før og det virkede. Jo jo det virkede med da vandet sivede ud , gjorde det at vandet ikke kom op hvor det skulle , så det var bestemt ikke optimalt.
Utroligt så mange fejl/mangler og så til den pris .Aldrig leje igennem der mere.

20 de novembro de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais