Novosol Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

ELFORBRUG Grim oplevelse ! Vi aflæste el ved ankomst og afrejse. Novasol overtakserede EL- forbruget med 45 %. Vi blev afkrævet billeddokumentation. Tror ikke Novasol er klar over hvem der er ku... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Verdens ringeste kundeservice! Vi ankom til et fint sommerhus, men der var desværre ikke gjort ordentligt rent, overhovedet. Beskidte badeværelser, fnuller og støv under sofaerne, bestikskuffer og h... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Efter en virkelig god oplevelse i et dejligt sommerhus, fik jeg da noget af et chok i dag. Modtog faktura på forbrug, som stemte overens med vores aflæsning, men så havde Novasol den frækhed at opkræ... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra NOVASOL. Vores ferie blev ødelagt af et beskidt sommerhus, manglende hjælp og en kundeservice, der nægtede at tage reelt ansvar. Vi oplevede undskyldninger frem for løsninger. V... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

42 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Novasol har åbenbart 2 sider på…

Novasol har åbenbart 2 sider på Trustpilot. Pudsigt nok bliver man først henvist til den med de positive anmeldelser. Novasol har afskaffet alt hvad der ligner kundeservice.
De kontrollerer ikke husene, det overlader de til gæsterne, som så skal klage, og bruge deres ophold/tid på at få rengøring eller vedligeholdelse. Det er jo smart at få gæsterne til at føre tilsyn helt gratis. Og hvis man ikke kan leve med manglerne og forlader huset, så er alle pengene tabt. Brug ALDRIG Indiske Novasol

6 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Novasol har på en eller anden måde fået…

Novasol har på en eller anden måde fået ændret navnet på denne side så folk tror det er et andet firma. Når du lægger din anmeldese, så husk at lægge det på den rigtige side. 1.2 som denne side står til lige nu er efter min mening meget rimeligt i forhold til det svineri de byder deres kunder, men sørg for at placere jeres klager det rigtige sted ;)

4 de setembro de 2024

Igen problemer med NOvasol

Vi har tidligere lavet nedenstående anmeldelse, men jeg bliver nødt til at anmelde igen, da alle henvendelser og klager til Novasol ejerservice overhovedet ikke har hjulpet, trods lovning på forbedringer hver gang i gennem 1 1/2 år.
Vi står nu med lejere der har forladt huset, grundet manglende rengøring og oprydning fra Novasols side. Det giver os som udlejer rigtig dårlig omtale af vores ellers hyggelige sommerhus. Novasol var betalt for at foretage slutrengøring efter de forrige lejere, og de havde slet ikke været der. De nye lejere ringer og klager, og Novasol siger de kom igen dagen efter. Men det kan de ikke have gjort, da vi selv tog op et par dage efter, og fandt vores hus efterladt i beskidt og rodet tilstand både ude og inde. Beskidte badeværelser/toiletter, urengjort køleskab/køkken, rodet senge og beskidte gulve. wildmarksbad beskidt, havemøbler spredt rundt på terasse/have og beskidt grillrist. De glemmer også hele tiden vi har et anneks med værelse og bad, trods de burde vide hvor mange badeværelser og værelser huset samlet set har der skal gøres rent. De har alle info.
De lovede at komme igen inden vi selv skulle have en uge i huset, men der dukkede de heller ikke op som aftalt. Selvom de nye lejere også havde betalt for slutrengøring.
Der har ved hver udlejning været problemer med manglende rengøring eller meget ringe rengøring. Og de har fået penge for det af lejerne? Så vi har hver gang måtte smide alt hvad vi har, og selv gøre det, for at sikre at huset forefindes i ordentlig stand, selv om Novasol skulle sikre dette i følge kontrakten. Så uprofessionelt. Og har hver gang måtte kræve kompensation.
KAN VIRKELIG IKKE ANBEFALE AT UDLEJE og LEJE GENNEM NOVASOL.

Tidligere:
Vi udlejer sommerhus gennem Novasol. Det kan IKKE anbefales. Selvom lejere betaler for slutrengøring, bliver det ikke gjort eller også er det af en meget ringe kvalitet. Vi er nødt til hele tiden selv at følge op, rykke for det eller gøre det selv, for ikke at nye lejere skal komme til et hus der bare ikke er i orden eller ikke rent. Det kan da ikke være meningen, når de bliver betalt for at gøre det. Og Novasol selv er skyld i evt. deraf dårlige evalueringer af ens sommerhus.
Samtidig skal de efter kontrakten stå for service og rengøring af det udendørs Spa/vildmarksbad. Det bliver hele tiden glemt, så det f.eks står med vand i og fryser til om vinteren, eller er beskidt og utømt. Pumpe kører uden vand i karret m.v. Det virker som om, det personale de sender ud, ikke ved hvad de har med at gøre eller skal gøre. De har også tændt for strøm for at gøre rent, selvom vi har oplyst at vandvarmer er tømt grundet frost. Den brændte af p.g.a. det.
Uprofessionelt og med ødelæggelser til følge. Ude Grill bliver heller ikke ordnet.
Troede vi trygt kunne overlade udlejning til Novasol. Men nej. Det har vist sig at være alt for tidskrævende og problematisk. Klager og sager over deres håndtering, som de er meget længe om at vende tilbage på.

Dato for oplevelse: 06. januar 2024

Redigér
Besvarelse fra NOVASOL Danmark

28. feb. 2024
Kære Bettina

Vi er kede af, at du har oplevet udfordringer med at udleje din feriebolig igennem NOVASOL. Vi ønsker naturligvis og gøre udlejningen igennem os så nem og problemfrit som overhovedet muligt. Derfor håber vi, at du vil kontakte vores ejerservice, så der kan blive fundet en løsning på sagen. Åbningstider og telefonnummer kan du findes på din ejerportal.

Du ønskes en god dag.

Med venlig hilsen Cathrine, NOVASOL

15 de agosto de 2024

Aldrig Novasol

Jeg legede Nice Apartment i Marielyst Falster.Udmærket hus ligger lige på kanten af fodbold banen.Jeg har betalt for huset og rejst hjem.Efter 3 måneder fik jeg et brev,hvor var indlagte rykker-forbrygsafregninger ,som blev dateret 16.05,12.06,1.07.Alle rykker var lagt i en kuvert med post stempel fra 12.08.Og summen for forbrug blev afregnet med euro, ikke i danske kroner.Næste dag ringede jeg til Novasol og spurgte om hvorfor de glemte at sende afregningen til mig først i august.Jeg fik ingen noget logisk forklaring.De bare glemte.Ok.Jeg udbetalt forbrugs afregningen og var i godt tror,at sagen er lukket.Nej,det var den ikke.Så fik jeg brev fra Intro A/S,som købte sagen og ville have penge fra mig,selvom jeg har udbetalt gald til Novasol.
Efter hele den sagsforløb følger jeg mig fuldstændig snydt af Novasol.
Defor vil jeg aldrig bruge Novasol !

21 de agosto de 2024

Utålelig oplevelse

Vi har været på familieferie i en uge - 3 generationer/10 personer ved Vejby Strand i Nordsjælland i et hus til 22.000 kr. for 1 uge og derfor til den pris forventer er i top på alle parametre. Men det viser sig at være et hus med mangler og fejl og så snavset, rent ud sagt møgbeskidt overalt, at man væmmes ved at opholde sig der. Det viser endvidere efter utallige opringninger hver dag at være komplet umuligt at få kontakt til kundeservice hos Novasol for at rapportere tilstanden førend hen på tredjedagen for opholdet, hvorefter der sendes 1 person, som på fjerdedagen anvender det meste af en dag til at gøre nødtørftigt rent.

Ved hjemkomsten indrapporteres en klage til Novasol, som lidt bagatelliserende beklager og tilbyder en kompensation på et underligt beløb svarende til ca. 8% af lejeudgiften. Minimum halvdelen af vores ferie er kompromitteret og præget af denne frygtelige oplevelse, så hele situationen og forløbet kombineret med denne latterlige kompensation er samlet set fuldstændigt skandaløst, utåleligt og uacceptabelt.

Jeg kan derfor kun fraråde andre at have nogen form for interaktion med Novasol for at undgå at blive udsat for noget tilsvarende. Under alle omstændigheder er det i hvert fald både første og sidste gang, at vi optræder som kunde hos Novasol.

Novasol Hus K14375

Hus K14375
Dette hus i Marielyst kan ikke anbefales, du får ikke hvad du ser på billederne.
Huset er slidt og der er ingen dobbeltsenge i huset kun 140 senge.
El ladestander kunne vi ikke få til at fungere, og Novasol vendte aldrig tilbage. Hvis man ikke vil have at den skal bruges så lad være med og nævn det i husbeskrivelsen.
Sofaen er faldet sammen og kan se at på anmeldelser for det sidste år tilbage har den været det. Ringede ned for at sikre mig at den blev lavet og på trods af det, er den stadig i stykker.
Tænk at Novasol vil lægge navn til sådan et hus!

17 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

No support what so ever to change our …

No support what so ever to change our accommodation. Accommodation was not safe and secure and did not meet description provided. Still in dispute with Novasol who claim to be there to help and support you and provide you with a good holiday experience.
“ They consistently provide great experiences for their guests.”
Property still remains on Vbro website for rental with Novasol as premier host.

16 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Beskidt sommerhus og ubrugeligt spa

Ankommer til beskidt og smudset sommerhus i uge 30. Forestår selv rengøringen for at kunne være der.
Ved ankomst ligger en fysisk seddel med besked om udendørs spa ikke virker. Tillige er græsset langt, basketkurv smadret, havemøbler knækket og det generelle indtryk er at vi skal holde ferie et sted hvor der er ulækkert og ikke vedligeholdt.
Ved henvendelse til kundeservice virker medarbejderen helt uforstående og kender ikke til problemet med spa. På seddel er der anført dato for tjek.
Med lovning om opfølgning på både manglende rengøring og ubrugeligt spa, venter vi ufortrødent. Vi bruger timevis på at kontakte Dansk-sommerhusferie og oplever at blive holdt hen. Vi begynder at kommunikere pr mail og bliver orienteret om at spaen ikke bliver funktionsdygtig under vores ophold. Selve spaen var årsagen til valg af sommerhus.
Vi bliver sat i udsigt at få kompensation på 1000kr for ubrugeligt spa og tilbagebetaling af HALVDELEN vores forudbetalte slutrengøring. Vi gør gentagende gange indsigelse da det synes som lidt og unfair at spaen er 1000kr værd og vi selv har gjort rent og kun få det halve beløb!
Desuden afventer vi forsat at Dansk-sommerhusferie betaler det lovede beløb tilbage. Under al kritik. Vi vil aldrig benytte firmaet igen og fraråde andre at leje gennem dette firma.

26 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg…

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort. Vi lejede et sommerhus hos novasol og sommerhuset ejer gav flere mennesker adgang til huset under vores ophold. Det ringede vi på dagen det sker til hovedkontorets nummer i Marienlyst. Og vi bedte om at sende en mail når opholdet slut. Det gør vi dagen vi tjekker ud og i dag efter 2 måneder svare de retur at de intet kan gøre for vi skulle havde ringet til kontoret da det skete.
Og har endda bevis for opkald liste med telefon samtale på dagen

25 de junho de 2024

Aldrig mere novasol

Aldrig mere novasol
Vi lejede et sommerhus i gislaved Sverige
Da vi ankom var der en meget sød dame der tog i mod os ,men da det var overstået gik vi ned til den sø der var i nærheden hvor der skulle være en badebro ifølge novasols hjemmeside det var der også men den lå under vand og har gjort det længe
Da vi skulle i køleskabet fandt vi madrester i fryseren og I køkkenskabene
Huset var meget beskidt og slidt Bruseren virkede ikke og en aften kl ca 21.30 kom der lige pludselig en og begyndte og slå græs på vores grund havde intet fået af vide
Så ALDIG MERE Novasol
Novasol ville gerne have en anmeldelse af vores ophold i Sverige og vi gav den negativ kritik det faldt ikke i god jord
Har fået en mail om at de har slettet noget af min anmeldelse
Der er åbenbart sensur

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingenting levede ikke op til mine…

Ingenting levede ikke op til mine forventningerne - og Novasol vender ikke tilbage på ens klager - da vi var i sommerhuset kom der en servicemand - men han kunne ikke fixe noget og sagde vi ville blive ringet op - det er nu en mdr.siden og vi har forsøgt at ringe og skrive men ingenting sker - virkelig dårlig service og sommerhus

29 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Lejede sommerhus Sandkaas Bornholm…

Lejede 8 personens sommerhus Grønnedalsvej 7 Sandkaas 3770 Allinge 29.06.24-06.0724.
Fejl/mangler :
1. Hæve/skydedør kan ikke bruges.
2. Ingen solarie installeret der var oplyst på hjemmeside
3. Vandet kunne ikke lukkes ud af spapool
4. Køkkenvask delvis stoppet
Telefonisk kontakt daglig til Kundeservice Novasol der lover at tage action og at der vil blive givet økonomisk kompensation. 03.07.24 mail til Novasol ingen svar modtaget. Telefon til Servicemedarbejder 17.07.24 samt mail 21.07.24 ingen svar modtaget for Novasol har modtaget deres penge. De lever åbenbart godt nok af engangs kunder. Vh Bent Anders

30 de junho de 2024

Meget skuffende oplevelse…

Vi havde lejet et hus i Kroatien på øen Brac - og for første gang gennem Novasol.

Beliggenheden og selve den hyggelige by Pucisca får 5 stjerner, MEN så stopper det desværre også.

Huset bærer tydeligt præg af at være slidt.
Rengøringen var i den grad mangelfuld på både badeværelser og i køkkenet - noget som bare SKAL være i orden. At skulle starte sin ferie med at gøre rent, er bare en dårlig oplevelse.

Huset var booket ud fra, at der var aircondition, hvilket er yderst vigtigt for os - vi måtte desværre konstatere, at det ikke var sådan. Der var en aircondition i køkkenet, som på ingen måde kunne nedkøle soverummene på samme etage - det er bare ikke godt nok!
Det burde stå i beskrivelsen af huset.

I et af værelserne lå en åben pakke kondomer samt en puf bar og en nikotinpakke i skuffen på natbordet fra tidligere lejere.

Parasolfoden var holdt sammen af gaffatape, toiletbrættet sad skævt og køkkenet var mangelfuldt udstyret - der var kun en køkkenkniv, som ikke kunne skære noget som helst.
Generelt trænger huset til en stor opgradering.

Jeg er glad for, at beliggenheden og byen trods alt kunne opveje ovenstående, for beskrivelse på Novasols hjemmeside lever på ingen måde op til det hus, vi ankom til - det er hvis flere år siden.

Ved ankomst forsøgte vi at kontakte Novasol dog uden held - efter at have ventet i 40-45 min. på, at en medarbejder skulle komme på chatten opgav vi - og ingen fulgte senere op på vores henvendelse - ikke en særlig god kundeoplevelse.

Alt i alt en skuffende oplevelse fra Novasols side. Selve bookingen og betalingen fungerede ellers fint, men Jeres standarder for, hvad I udlejer rengøring mv., burde være så meget bedre og beskrivelsen mere retvisende.
Derudover burde det ikke være så svært at få kontakt til Jer!

I alle de år, vi har rejst i udlandet, og har booket boliger, har vi aldrig oplevet noget som dette.

Det var første og sidste gang, vi booker gennem Novasol.

Men det ville klæde Jer at yde kompensation for manglende rengøring.

13 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi ankommer til et sommerhus der i den…

Vi ankommer til et sommerhus der i den grad ikke lever op til beskrivelsen fra Novasol. Intet vildmarkbad. Intet musikanlæg. Mdr. støv på alle døre. Hemsen ikke rengjordt i flere år. Dør ved at falde af. Terrassen består af højt ukrudt, myrebo ved havedøren og flyvemyre inde. Spisebordstole i stykker. Ben på seng faldt af. Ingen respons fra Novasol efter vi har sendt en skriftlig klage med billeder. Flabet personale i Varde, der lover at vende tilbage. Vi har intet hørt så nu kommer klagenævnet ind over. Skam jer Novasol

27 de julho de 2024

Ødelagt familieferie

Årlig familie sommerferie….
Vi kom kom til sommerhuset i går, og ja vi forventer ikke altid det luksuriøse, men vi kommer til et sommerhus hvor der er sand og døde dyr på bunden i poolen, beskidt spabad, opkast lignende ting op af væggen, store fnullermænd over alt og ja meget mere…. Jeg er mildesttalt chokeret og kan man få fat i novosol på diverse telefon nummer, bestemt ikke du sidder her og høre på en fin ventemelodi i over 30 min indtil din tålmodighed er sluppet op. I skal nok regne med at høre mere fra os omkring hvad i har tænkt jer at gøre omkring denne problematik både at få diverse ting løst og en form for erstatning for at vi ikke kan nyde vores ferie til fulde. Det skal siges vi har en baby med så vi forventer bestemt at rengøringen er i top når vi kommer sådan et sted.

26 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra Novasol

Kort og godt.
Lad være at leje gennem Novasol.
Sommerhus møj beskidt og uden basalt køkkengrej.
Baderum i huset særdeles ulækkert.
NOVASOLS kundeservice vil jeg beskrive som nærmest ikke eksisterende.
Rædselsfuldt udlejningsfirma.
Lejer aldrig gennem Novasol igen.

Novasol bei Booking.com

Ich habe über Booking.com ein Haus in Spanien gebucht. Der gesamte Betrag ging aber nicht an Booking, sondern an Novasol Dänemark.

Ein Tag vor Anreise wurde die Reservierung von Novasol storniert, eine Nachricht : ich solle mich dringend melden.
Nach 5 versuchten Anrufen bekam ich endlich jemand an den Apparat. Mir wurde mitgeteilt, das Haus sei nicht bewohnbar, ich könne nicht anreisen.
Als Alternative wurde mir "eventuell" ein Haus 400km entfernt in Aussicht gestellt. Das kam nicht in Frage.
Ich errinnerte die Dame daran, dass wir mit 2 Hunden unterwegs seien, worauf sie meinte, das stehe nicht in meiner Reservierung, es würde sehr schwierig ein Haus zu finden.
Bei Booking hatte ich ausdrücklich die Option "2 Haustiere" angekreuzt, in der Bestätigung von Booking waren diese auch vermerkt! (Pets welcome)
Die Dame war jedoch garnicht hilfreich, sodass ich letztendlich mein Geld zurück forderte.
Das Geld wurde mir dann eine Woche später nach mehrmaligem Nachfragen, überwiesen.
Faszit: Das Angebot bei Booking stimmt nicht mit Novasol Kriterien überein (Haustiere/keine Haustiere), miserabler Kundenservice bei Novasol, mehrmaliges Nachfragen für die Rückerstattung.
Habe dann ein schönes Haus direkt gemietet, ohne Novasol und ohne Booking.

25 de julho de 2024

Elendigt sommerhusudlejningsfirma

Elendigt sommerhusudlejningsfirma. Vi sidder i skrivende stund i et sommerhus i Ebeltoft, som på billederne ser rigtig fin ud. Vi kommer med to drenge og to hunde, og forventer en brugbar have de kan krudtes af i. Vi er kommet frem til en tilgroet have med brændenælder og brombær, en samlebrønd som kan lugtes fra terrassen samt en kompostbunke ved siden af terrassen. Meget utilfredsstillende. Dette kunne ikke ses på fotos.

Har fået svar fra Novosol som påstår, at når der i annoncen står det er en naturgrund- så bliver haven ikke holdt. Derfor ses der ikke mulighed for nogle former for kompensation.

Det er sidste gang vi lejer gennem Novosol.

25 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi er meget utilfreds med jeres så…

Vi er meget utilfreds med jeres så kaldte kundeservice!!!

Man ikke komme i kontakt med jer og tilmed tager i gud hjælpe mig 2406 kr for at trykke på en knap så et sommerhus er annulleret.

Det er ikke rimeligt.

Vi kommer aldrig til at at leje et hus gennem jer mere.

24 de julho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais