Pineca.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Twee weken lang mailverkeer over een aangepaste Amber. Uiteindelijk de hieropvolgende offerte akkoord gegeven en betaald. Wat blijkt er geleverd? De 'normale' Amber die ook nog eens anders is dan de d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Levering van ons huis (Pia) is soepel verlopen, chauffeur dacht goed mee. Tijdens de bouw zijn er verschillende contact momenten geweest met pineca. Zowel als ik vragen had en vanuit pineca int... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

The communication made the experience great. One item was a bit damaged because of delivery from Lithuania to the Netherlands so Pineca directly deliverd another item. Good quality of all the items

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Goede service. Vriendelijke en behulpzaam personeel. Mooi eindproduct. Tip: pakketten nummeren en per pakket het hout verpakken wat het eerst nodig is enz. E... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

100 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

De offerte was duidelijk en communicatie prettig

De offerte was duidelijk, aanpassingen in overleg mogelijk, prettig contact

29 de setembro de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat de offerte duidelijk was, het contact prettig verliep en dat aanpassingen in overleg goed mogelijk waren. We waarderen uw feedback!

Een mooi eindproduct

Er was wat verwarring over de levering van de garage.
Dit lag er aan dat de volledige betaling nog niet binnen was, toen het geld was overgemaakt was de levering een paar dagen later.
Er was wat transport schade, en er miste isolatie en platen voor het dak.
Dit is allemaal keurig opgelost door de helpdesk.
Bellen met de helpdesk was (bijna) niet mogelijk, maar met mail werd er vrij vlot geantwoord.

29 de setembro de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw eerlijke beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat en dat de problemen met Transportschade en ontbrekende onderdelen netjes door onze helpdesk zijn opgelost. We waarderen uw feedback over de telefonische bereikbaarheid en zullen hieraan werken om dit te verbeteren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe garage!

Goede ervaring

Het contact met Pineca.nl was goed. De levering van ons chalet is goed verlopen en netjes volgens planning. De kwaliteit van het geleverde materiaal was als verwacht.

27 de setembro de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Wat goed om te horen dat de communicatie, levering en kwaliteit van uw chalet volledig aan uw verwachtingen voldeden. We wensen u veel plezier ermee!

-hele goede begeleiding van A tot Z

-hele goede begeleiding van A tot Z
-goede terugkoppeling van de door ons aangepaste bouwtekening .
-erg vriendelijk en behulpzaam .
-installatie team is kundig en werken vlot met zeer goed overleg .

7 de julho de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u van begin tot eind uitstekende begeleiding heeft ervaren en dat ons team u goed kon ondersteunen met feedback op de aangepaste bouwplannen. Ook geweldig dat de montage vlot verliep en dat u het team zowel vakkundig als vriendelijk vond. We waarderen uw vriendelijke woorden enorm en wensen u veel plezier met uw nieuwe project!

Classificada 5 em 5 estrelas

De communicatie met Pineca was goed

De communicatie met Pineca was goed, je krijgt vlot een reactie. Ik ben tevreden over de levering en de nagekomen afspraken. Het huisje is echt super gebouwd door twee 'bouwmannen'. Wij zijn erg blij met het resultaat!

22 de setembro de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Wat goed om te horen dat de communicatie soepel verliep, de levering aan uw verwachtingen voldeed en dat alles zo netjes door het team is opgebouwd. Geweldig dat u blij bent met het resultaat — veel plezier met uw nieuwe huisje!

Tuinkantoor Pineca

Wij hebben bij Pineca een tuinkantoor besteld en dit samen in twee weken opgebouwd. De basis wordt geleverd door Pineca; isolatie, elektra, dakbedekking en fundering hebben we zelf gedaan. De service en communicatie waren echt goed: snel, vriendelijk en oplossingsgericht. Wel is het handig om wat bouwervaring te hebben, want de handleiding was vrij algemeen en niet toegespitst op ons type tuinkantoor. Bij de levering kregen we verkeerde gevelplanken, maar dit werd netjes opgelost: Pineca vergoedde de extra bezorgkosten en wij mochten de oude planken houden. Uiteindelijk zijn we heel blij met het resultaat: een degelijk en mooi tuinkantoor. Zeker een aanrader!

19 de setembro de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te horen dat u blij bent met uw nieuwe tuinkantoor en dat ons team u snel, vriendelijk en oplossingsgericht heeft kunnen ondersteunen. We waarderen uw feedback over de handleiding en zijn blij dat het probleem met de gevelbekleding naar tevredenheid is opgelost.

Het resultaat klinkt geweldig en we wensen u veel plezier in uw stevige en fraaie tuinkantoor. Dank voor uw aanbeveling!

Unieke klantenservice

Unieke klantenservice, altijd zelfe dag nog bericht terug. Goede prijs/kwaliteit verhouding, en goede vergoeding wanneer dingen misgaan. Vriendelijk en bekwaam.

Handleiding voor mijn tuinhuis model Pineca 2x3 premium was echter zowel in het Duits, als dat hij maar tot de helft van de opbouw gaat. Veel dingen zelf moeten uitvogelen.

1 de setembro de 2025

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor je mooie woorden over onze klantenservice en de prijs/kwaliteit verhouding! We waarderen het enorm dat je dat benoemt.

Wat betreft de handleiding voor je tuinhuis Pineca 2x3 Premium: onze excuses dat deze niet volledig en niet in de gewenste taal beschikbaar was. We nemen je feedback mee om onze handleidingen in de toekomst duidelijker en vollediger te maken, zodat onze klanten hier zo min mogelijk last van hebben.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

Livinton

Wij hadden de Livinton besteld. Binnen 2 weken opgezet door Pineca. De verkopers zijn zeker geen comboys die je wat aansmeren en verder niks van zich laten horen na de verkoop. Verkoper Bas heeft heel goed met ons nagedacht en ook goede adviezen gegeven. De aftersales service is eveneens UITSTEKEND.

31 de agosto de 2025

Resposta da Pineca.nl

Hartelijk dank voor deze positieve feedback. We zijn blij dat jullie de samenwerking en service als prettig hebben ervaren, zowel tijdens als na de aankoop. Bas en het hele team stellen jullie complimenten zeer op prijs. Geniet van de Livinton!

Fijne samenwerking!

We ondervonden een hele fijne samenwerking met de mensen van Pineca. Alle afspraken werden steeds nageleefd en we kregen zeker ondersteuning tijdens het bouwproject. Dit gezegd zijnde, willen we toch ook even vermelden dat het bouwen van de blokhut zeker niet altijd van een leien dakje liep en dat dit niet zo vanzelfsprekend is. Gelukkig kregen we tijdens het bouwen bijkomende uitleg van enkele mensen die expertise hadden en van de mensen van Pineca zelf, die trouwens steeds erg vriendelijk en geduldig waren. We raden dit bedrijf zeker aan, maar niet voor de onhandigen onder ons... 😉

10 de julho de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke en eerlijke beoordeling! Wat fijn om te horen dat de samenwerking prettig verliep en dat u zich goed ondersteund voelde tijdens het bouwproces. We begrijpen dat het opbouwen van een blokhut geen eenvoudige klus is, en we zijn blij dat ons team – en anderen met ervaring – u goed hebben kunnen helpen.

Dank voor uw aanbeveling en uw gevoel voor humor — we stellen het enorm op prijs! 😉

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastische ervaring met ons nieuwe Tuinkantoor

Fantastische ervaring met ons nieuwe tuinkantoor!
De levering verliep snel en precies volgens afspraak. De kwaliteit van het tuinkantoor is uitstekend – solide materialen en een prachtig afgewerkt geheel. Het montageteam uit Litouwen was uitermate professioneel: vriendelijk, nauwkeurig en zeer bekwaam. Ze hebben alles perfect geplaatst en afgewerkt. We zijn ontzettend tevreden en raden dit bedrijf van harte aan!

16 de julho de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor het delen van uw fantastische ervaring! Wat fijn om te horen dat de levering vlekkeloos is verlopen, de kwaliteit van uw tuinkantoor aan uw verwachtingen voldoet en dat ons montageteam alles perfect heeft afgewerkt. Uw complimenten over hun professionaliteit betekenen veel voor ons.

We waarderen uw aanbeveling enorm en wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tuinkantoor!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ondanks het feit dat niet alles naar…

Ondanks het feit dat niet alles naar wens gelopen is, vooral dan naar een verkeerde doorgekregen info van een verkoper + enkele kleine probleempjes, geef ik graag 4 sterren. Eerst en vooral, omdat de kwaliteit echt wel meer dan behoorlijk is en zeker vanwege de houding van de firma. Je komt het nog zelden tegen dat eigen fouten worden toegegeven en dat je op een vriendelijke, snelle en correcte manier wordt behandeld door de dienst na verkoop.
Een extra vermelding en dikke dankjewel voor Einaras.
Ondanks alles kan ik deze firma zeker aanraden en kan ik met zekerheid zeggen, dat als de situatie zich voor doet, ik het niet zal laten om opnieuw een bestelling te plaatsen.
Steven

30 de abril de 2025

Goedemiddag Steven,
Hartelijk dank voor uw eerlijke en doordachte beoordeling. We waarderen uw begrip en geduld enorm en zijn blij dat u, ondanks de eerste problemen, tevreden bent over de kwaliteit van het product en onze service. Het betekent veel voor ons dat u onze inzet om uitdagingen open en professioneel op te lossen waardeert.

We geven uw complimenten zeker door aan Einaras — hij zal hier erg blij mee zijn! Nogmaals dank voor uw aanbeveling en uw vertrouwen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Keurig geleverd en duidelijke bouw…

Keurig geleverd en duidelijke bouw instructies en geweldige mooie garage

15 de maio de 2025

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat de levering netjes is verlopen, de instructies duidelijk waren en dat u tevreden bent met het uiterlijk van uw nieuwe garage. Veel plezier met uw nieuwe ruimte!

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Duidelijke communicatie over de levering en het gebruik van een kooiaap om het afleverpunt te bereiken. De levering behelste een overvloed aan benodigheden als schroeven etc. Het hout is goed alhoewel niet geimpregneerd. Dus wel goed in de beits/verf zetten. Zelf opbouwen ging prima al was het soms even puzzelen.

9 de julho de 2025

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en waardevolle beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat de communicatie en levering – inclusief het gebruik van de kooilift – goed zijn verlopen. Mooi dat de montage goed is gelukt, ook al was het soms even puzzelen! Dank ook voor de handige tip over het behandelen van het hout – dat is zeker nuttig voor toekomstige klanten. Veel plezier met uw project!

Support top notch

Bought a wooden garage and had it delivered abroad. Everything was perfectly fine. Communication went well.

In particular, the contact after delivery was top notch. Questions were answered quickly and even when the municipality wanted additional information, it was provided to me.

In terms of support, I would like to give six stars. 😄

1 de julho de 2025

Good morning!
Thank you so much for your fantastic review! We’re thrilled to hear that everything went perfectly with your wooden garage delivery abroad. It’s especially nice to know that our post-delivery support stood out — we always strive to be as helpful and responsive as possible. Six stars from you truly means a lot to us!

Tuinhuis Katerina gespiegeld

Wij hebben het tuinhuis Katerina besteld maar dan gespiegeld.
We zijn er erg blij mee. Maar zonder vakmensen die wij zelf hadden geregeld en hier handig mee zijn was ons dit nooit gelukt. We hadden wat hout over en er was bij de levering een ruit gebroken maar dit is netjes en snel nageleverd.
Wij zijn heel erg tevreden met ons tuinhuisje!!

15 de junho de 2025

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw gespiegeld Katerina tuinhuis. Goed om te weten dat alles goed is verlopen met hulp van de vakmensen die u zelf had geregeld. We zijn ook blij dat we het gebroken raam snel en netjes hebben kunnen oplossen. Geniet van uw prachtige nieuwe tuinhuis – en nogmaals dank voor uw vertrouwen!

Goede prijs/kwaliteit

Duidelijke communicatie over de levering. De levering behelste een overvloed aan benodigheden als schroeven etc. Het hout is van mooie kwaliteit voor de prijs. Wel erg vers gekapt volgens mij dus zal nog wat werken. Gebruiksaanwijzing zit verstopt in de levering, beknopt maar prima te doen. Zelf bouwen was goed te doen.

13 de maio de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw positieve en uitgebreide beoordeling! Fijn om te horen dat u het product een goede prijs-kwaliteitverhouding vindt en dat u tevreden bent over de duidelijke communicatie en de kwaliteit van het materiaal. Geweldig dat het opbouwen goed is verlopen! Uw feedback is zeer waardevol voor ons én voor toekomstige klanten. Veel plezier met uw nieuwe ruimte!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het ontwerp is erg makkelijk

Het ontwerp is erg makkelijk. Voor evt vragen cq naleveringen alleen erg goed en snel geholpen...

12 de junho de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Wat fijn om te horen dat het ontwerp eenvoudig was om mee te werken en dat ons team u snel en goed heeft kunnen helpen met eventuele vragen. Uw tevredenheid betekent veel voor ons!

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima bedrijf, volgend huisje komt weer hier vandaan!

Alles compleet geleverd en op tijd. Kwaliteit is goed en makkelijk te monteren. Aftersales is betrokken en contact leggen is makkelijk. Er wordt altijd snel gereageerd. Ik was eerder wat huiverig om zo'n grote aanschaf bij een internetpartij te doen maar dit is zeer goed bevallen. Ons volgende huisje komt zeker weer hier vandaan en kan ze van harte aanbevelen.

12 de junho de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles compleet en op tijd geleverd is en dat u tevreden bent over de kwaliteit en het gemak van de montage. Ook zijn we blij dat onze aftersalesafdeling u goed heeft kunnen ondersteunen en dat uw aanvankelijke twijfel is omgeslagen in een positieve ervaring.

We waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit om ook uw volgende huisje te mogen leveren!

Klantenservice

Snelle reactie

14 de maio de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat u onze snelle reactie waardeerde – snelle en behulpzame service is voor ons erg belangrijk. Neem gerust opnieuw contact met ons op als u nog iets nodig heeft!

5 sterren waard!

Wij hebben tuinhuis Evelin uitgezocht bij Pineca. En wat is dat mooi geworden!
Het is wel even een projectje, zeker omdat wij de geïsoleerde versie hebben maar de kwaliteit is goed en er staat echt een degelijk geheel.
Enige kluservaring is wel vereist want de montage handleiding is niet altijd even duidelijk maar de klantenservice is goed te benaderen en doen er alles aan om je verder te helpen.
Enig minpuntje voor ons is dat de tuindeuren en ramen niet voorzien zijn van ventilatieroosters in het glas. Zeker als je het verblijf ook als slaapkamer wilt gebruiken is dat wel een vereiste en nu moeten we hier nog een andere oplossing voor zoeken.
Maar we zijn erg blij met het eindresultaat en kunnen Pineca dan ook van harte aanbevelen..

10 de abril de 2025

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor je gedetailleerde en fijne review! 😊

We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie tuinhuis Evelin zo mooi is geworden en dat je tevreden bent over de kwaliteit en de ondersteuning van ons team. Je opmerking over de ventilatieroosters is zeer waardevol – we nemen dit zeker mee als punt van verbetering voor de toekomst.

We wensen jullie veel plezier in de nieuwe ruimte, en nogmaals bedankt voor de aanbeveling!