Reebok Opiniões 57

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har handlet med Reebok mange gange, bortset fra min sidste bestilling som jeg aldrig har modtaget, beløbet blev trukket samme dag jeg bestilte. Har prøvet Reebok customor service, Reebok eu Reebok Com... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Klagen er på engelsk, men Reebok dk skal også have den Delivered a return package 2 months ago. Still haven't heard from Reebok.. They can't be reached by email and their phone number in Netherl... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte et par sko som ikke levede op til min forventning trods billeder, beskrivelser etc. Valgte at returnere dem, og Reebok ville ikke tilbagebetale mine penge før der lå en gyldig årsag... Hen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdelig levering. Jeg har endnu ikke hørt fra kundeservice om min pakke, som jeg bestilte for 8 dage siden. Opdatering: min pakke bliver nu sendt tilbage til afsenderen. Hvorfor vides ikke. Dem... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget dårlig kundeservice da min datter …

Meget dårlig kundeservice da min datter har købt en hoddie i str large men mrk i bluse er kun medium.
Jeg klager over det men pige i telefonen var meget uhøflig,og talte gebrokkent dansk jeg bad om, at tale med chef
Næ det kunne jeg ikke så hun ville skrive en mail om deres regler da hun ikke gad at diskutere med mig.

Min datter skrev 1 md siden til dem om fejlen men de har slet ikke svaret hende så derfor ringede jeg.

28 de dezembro de 2017

Julegaven kommer efter jul :-(

Reebok lover levering på 3-4 dage, men 5 dage efter bestilling er varen endnu ikke afsendt lager endsige emballeret, og der er ikke kommet info om forsinkelser - man skal selv opsøge information. Ved et telefon opkald lykkes det at komme igennem til et Call center hvor man på gebrokkent dansk får at vide, at den stakkels medarbejder intet kan foretage sig - han kan end ikke annullere ordren. Den eneste måde ordren kan annulleres på er ved at nægte modtagelse - engang efter jul. Det var den julegave! Reebok får ikke flere ordrer fra mig, og jeg agter at fraråde alle i vennekredsen at benytte dette website.

21 de dezembro de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Advarsel - køb ikke på denne hjemmeside!

En rigtig dårlig webside!
Ingen levering og ingen info.
Når de på siden skriver at varen er på lager og på bekræftelsen skriver de at der max går 24 timer til man har leveringsinfo så regner man jo med det. Er især vigtigt når man køber en julegave der selvfølgelig skal være fremme til d 24/12.
INGEN steder stod der på hjemmesiden samt bekræftelsen at de ikke kan levere før jul. Ligeledes sender de ingen mail om at varen er forsinket. Tværtimod skriver de på bekræftelsen levering d 20/12.
Bestilte en juliegave d 15/12 om morgenen og nu onsdag d 20/12 om aftenen er den stadig ikke engang pakket i Tyskland. Da jeg ringer d 19/12 siger de bare at de har meget at lave og beklager. De kan intet gøre. De har ingen kontakt til deres lager og de kan ikke engang fortælle hvor i køen til at blive pakket ens order er! Dvs jeg aner ikke om de sender d 21/12-17 eller engang i løbet af februar 2018 eller senere.Så meget for at bekræfte levering 20/12-17 og t.o.m ikke engang informere om forsinkelse. Derfor ikke brug denne side - køb Reebok på an anden hjemmeside.

20 de dezembro de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende levering og larmende tavshed

Bestilte min vare mandag 27. November 2017 - fik ordrebekræftelse og tre dage senere en mail, hvor de undskylder for, at de er forsinkede i forhold til levering. Fint nok, tænker jeg - men herefter sker ingenting.
Jeg tjekker efter 11 dage ordrestatus - og varen er stadig ikke sendt.
Jeg kontakter så kundeservice pr mail - heller ikke noget svar. Tror ikke længere på at min vare kommer.
Jeg er virkelig skuffet og handler helt bestemt aldrig hos Reebok igen!

9 de dezembro de 2017

Forfærdelig levering

Opdatering: min pakke bliver nu sendt tilbage til afsenderen. Hvorfor vides ikke. Dem der har har stået for leveringen kunne højst sandsynlig ikke finde frem til adressen. God levering, Reebok.

8 de agosto de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Købte sko, men de viste sig at være for store. Ingen problemer med at returnere varen, portoen var endda betalt. Pengene tilbageført.
God service.

14 de junho de 2017

Nemt og billigt

Jeg har kun erfaring med at bestille varer én gang fra Reebok, men min oplevelse har været god. Jeg fik leveret mine varer kort tid efter bestilling. Derfor er jeg tilfreds :-)

11 de maio de 2017

Afventer stadig min ordre

Jeg bestilte mine vare for 14 dag siden, og fik en melding om at jeg ville modtage mine varer inden for 3-4 dage.
Jeg har så haft kontakt til deres kundeservice 3 gange i denne uge for at høre hvor mine vare bliver af.
Kundeservice har været utrolig flinke, og har hvert gang kunne se at ordren er lavet men at den ikke er afsendt, derfor har de lovet at tage fat i deres lagre og så ville jeg få en tilbagemedling, dette er ikke skete de første to gange, men trejde gang/dag jeg ringede fik jeg en tilbagemeldning dagen efter.
Tilbagemeldningen er at de ikke kan få svar fra deres lagre så de ved ikke hvornår mine vare kommer. Jeg kan kun konkludere at efter 14 dage er de stadig ikke afsendt.

13 de novembro de 2016

Intet at klage over

Bestilte et par sko om aftenen d. 31/10 og de blev leveret d. 4/11, så det må siges at være et forløb som lever 100% op til hvad der bliver lovet, 3-4 dage.

eneste som kunne være rart, var at man kunne vælge at få leveret til pakkeshop istedet for kun til adressen på hjem eller anden adr.
men super fedt med gratis levering!

4 de novembro de 2016
Classificada 3 em 5 estrelas

Alt for lang leveringstid

Jeg bestilte mine varer med besked om at pakken ville komme indenfor 3-4 hverdage. I stedet gik der 8 dage uden besked om at pakken var forsinket af visse årsager. Det er ikke sjovt når man regner med at kunne give gaver til tiden.

17 de outubro de 2016
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais