Onlangs een AGS richtkijker gekocht. Eerst gebeld, kreeg heldere informatie Snelle levering. Tot dusver heel tevreden: een hele mooie kijker, 4x32 voor 53 euro. Een zeer goede prijs-kwaliteit verhoud... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
VOOR 16:30 UUR BESTELD, VANDAAG VERZONDEN! Een belofte die gezien de ervaring en publieke reacties moeilijk na te komen is. Mijn advies is verander het in: Wordt verzonden binnen drie werkdage... Ver mais
Belofte over leversnelheid totale nonsens. Het komt wel een keertje, maar hou rekening met 1-2 weken en zeker niet dezelfde dag. Belofte maakt schuld, zo te zien aan andere reviews hebben ze voldoe... Ver mais
Informações sobre a empresa
We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.
Informações de contacto
Mollevite 28, 6931KG, Westervoort, Holanda
- +31(0)85-0710002
- klantenservice@richtkijkers.nl
- richtkijkers.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Ze hebben heel veel keuze ook op het…
Ze hebben heel veel keuze ook op het gebied van adapter/hulpstukken.
Goeie winkel goeie service
Topservice
Correcte afhandeling, snelle levering en prima service met snel antwoorden op bijkomende vragen.
Een aanrader!
Uitstekende kijker voor een goede prijs…
Uitstekende kijker voor een goede prijs en snel geleverd
Snel en perfect product ontvangen.
Snel en perfect product ontvangen.
super
gr
hans
Mijn 2e bestelling in 1 week en opnieuw…
Mijn 2e bestelling in 1 week en opnieuw tevreden.
1 punt van aandacht; Als product niet vanaf Richtkijkers.nl verzonden wordt maar vanaf andere locatie (importeur? centraal magazijn??) stuur dan toch een T&T
erg lange levertijd
Bestelling geplaatst met levertijd van 2-3 dagen, het werden 7 weken.
Het artikel was niet op voorraad en hun leverancier gaf een maand als levertijd aan. Tijdens de wachttijd ben ik beleefd en vriendelijk door
'Marco' op de hoogte gehouden. De levertijd van het artikel bleef al die tijd op 2-3 dagen staan!!! Er zullen dus nog wel meer wachtenden zijn geweest.
Goede site met snel gratis verzending
Goede site met snel gratis verzending. Mails of chats worden steeds snel beantwoord. Levering duurde paar dagen langer dan voorzien, wat niet strookt met de leveringstermijn zoals vermeld bij de producten op de site. Maar globaal best tevreden!
Erg fijne webshop om een bestelling te doen.
Fijne vlotte afhandeling van geplaatste order, duidelijke uitleg van de producten op de website en eenvoudig te bestellen.Mijn laatste bestelling vond ik wel fijn dat ik opgebeld werd om mijn adres te verifieren/controleren. Ron.
Duidelijke overzichtelijke…
Duidelijke overzichtelijke site,correcte en een perfecte snelle afhandeling,houden zo!!, Groeten geert koster.
Goede spullen
Goede spullen. Goede prijs/kwaliteit. Enige opmerking zou kunnen zijn dat er misschien nog iets aan de levertijd gesleuteld kan worden. Verder prima.
afwikkeling ging vlot maar de staat…
na wat klachten direct gebeld en alles in orde gemaakt en vergoed,
dit vind ik super service
Na contact te hebben opgenomen netjes…
Na contact te hebben opgenomen netjes te woord gestaan en de vraag naar tevredenheid opgelost.
goede service
Voor de tweede keer een bestelling gedaan bij richtkijkers.nl,en wederom een snelle en goed verzorgde levering.
Spullen zijn goed verpakt en weer na twee dagen geleverd,toppie
jongens,ga zo door.
zoals verwacht prima in orde en super…
zoals verwacht prima in orde en super snelle levering bedankt.
Een super site
Ik vind het een duidelijke site en de klantenservice is ook top er word goed gecommuniceerd als er iets niet klopt echt een top zaak
Voortreffelijke richtkijker van Hawke
Voortreffelijke richtkijker van Hawke! Snelle levering!
Super fijn bedrijf
Zeer goede producten voor een mooie prijs. Bestelling netjes de volgende dag ontvangen.