Salonized Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

The Salonized customer service is very good. 👌 I have been working with Salonized for 8 years and I whenever I have a question or a problem, they are always available to help me. The chatbot doesn’t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wir sind in unserem Friseurteam mit Salonized sehr zufrieden! Jeder kann jederzeit und von überall auf unseren Terminkalender zugreifen und Termine vereinbaren oder Abends auf der Couch gucken, was f... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

One of the worst Customer service experiences of my life. As a major barbershop with over 15 seats across two locations we expected Salonized to help not hinder our business. What a mistake. I... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik werk sinds 2018 met Salonized. Ik kan vanaf dag één niet meer zonder! Door Salonized worden er veel digitale dingen uit handen genomen. Alles werkt automatisch. Zo worden er herinneringen verstuurd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Computação em nuvem

Salonized, the super practical all-in-1 solution for your salon. With Salonized you don't have to install any more software or follow expensive trainings. Salonized works completely in the cloud on any computer or tablet. Simple, always and everywhere so you can spend more time on your customers.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

328 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel blij met het Salonized programma!

Ik ben heel blij met het programma van Salonized! Alles is goed te overzien en makkelijk in gebruik.
Wanneer ik vragen heb stuur ik via de chat een bericht waar ik altijd heel snel antwoord op heb. Top!

14 de junho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Een aanrader voor als je nog twijfelt

Heel fijn programma om mee te werken! Ik zat er een jaar tegenaan te hikken of ik het wel zou doen. Inmiddels werk ik er een paar jaar mee en had het gewoon al eerder moeten doen. Er is zoveel mogelijk binnen Salonized. Het online boeken met daarbij de bevestigingen en reminders, voorraadbeheer, kassa, formulieren etc.etc. Ze zijn zeer goed bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Gaan met de tijd mee. Én ik kan overal mijn programma inkijken omdat het ook op mijn telefoon staat. Zonder overdrijven, kan ik het echt iedereeen aanraden!!

28 de abril de 2021

Al jaren erg tevreden.

Al jaren erg tevreden, helaas sinds de nieuwe update afentoe problemen maar zodra ik contact met salonized opneem word alles meteen geregeld. Super goede service!

30 de março de 2021

Geweldig

Ik vind het een super fijn systeem en mijn klanten ook. Tuurlijk zijn er altijd wat puntjes die verbeterd kunnen worden, maar dat hou je toch! De service is ook uitstekend. Ze reageren vrijwel direct. Ik raad het zeker aan.

28 de dezembro de 2020

Een echte aanrader!

Sinds 2017 maak ik gebruik van Salonized en ik ben zeer tevreden. Ik kreeg een telefonische rondleiding en kon 2 weken kosteloos gebruikmaken van het programma. Leuk feitje is dat je elk moment een rondleiding kunt aanvragen. Ze staan voor je klaar. Zeer tevreden over het contact met de medewerkers. Per chat kun je vragen stellen. Ze reageren heel snel. Ze denken met je mee. Het programma werkt goed en is heel duidelijk. Het neemt veel werk uit handen. Ik raad Salonized zeker aan.

21 de agosto de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Heel blij met Salonized, paar kleine verbeterpunten

Heel blij met Salonized. Scheelt een hoop tijd dat klanten nu zelfstandig kunnen boeken, en voor nieuwe klanten is het ook laagdrempeliger.
Het is super makkelijk op te zetten, ik was er binnen 2 uur mee klaar, en klanten geven aan het heel makkelijk te vinden om te boeken en hun boekingen te verplaatsen.
Ik vind het jammer dat ik niet in één oogopslag kan zien hoeveel weken geleden een klant is geweest als ik in de afspraak zit, en ook dat ik na het afrekenen niet direct terug ga naar de agenda. Anders waren het 5 sterren geweest!

14 de agosto de 2020

Aanrader !!!

Lang getwijfeld maar had niet gehoeven. Heel blij met Salonized. Programma scheelt me zoveel tijd. Nu online afspraken, klant kan zelf afspraak verzetten, vooraadbeer, kassa, klantgegevens, afspraken- en herinneringsmails. Heel blij mee !!!

9 de agosto de 2020

Tevreden klant!

Heel blij met dit programma! Echt een toevoeging en blij de de steun die er gegeven wordt in de crisis 🙏🏼🍀! Echter een wel een kleine tip: misschien handig als er een app komt voor op de telefoon, zodat ik dit ook makkelijker op mijn telefoon kan bedienen ☺️

22 de abril de 2020

Tevredenheid

Tevredenheid
Heb meerdere salon programma's getest en telkens kom ik terug uit bij salonized is 1 van de beter programma's doe zo voort

21 de abril de 2020

Zeer tevreden

Sinds December werk ik met dit systeem en het werkt echt ideaal voor mijn kapsalon. Dankzij dit systeem heb ik mijn agenda altijd overal bij me en kunnen mensen zelf via de website heel gemakkelijk hun afspraak inplannen. Ideaal dat het systeem je voorraad bijhoud en je eventueel gelijk een mail kan sturen naar je leverancier om te bestellen zodra je product op is.
Ook erg prettig dat het in het kassa systeem duidelijk is.

Het enigste wat nog prettig zou zijn is een boekhoud stukje waar je de uitgaven bij kan houden, dit is het enigste wat ik nu nog ergens anders bij moet houden.

Verder ook heel prettig dat Salonized met je meedenkt en dingen aanpast en aanlevert in een andere tijd( zoals Coronacrisis)

Kortom: ik ben zeer tevreden en raad het mensen in de beauty branche zeker aan

2 de abril de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Salonized is een perfecte site voor…

Salonized is een perfecte site voor iemand die in de wellness branche zit en geen echte website heeft. De perfecte boeking systeem voor mij, ik bespaar enorm veel tijd. Ook voor mijn klanten heel eenvoudig.
Bij vragen krijg ik heel snel een antwoord en ze zijn iedere dag het service aan het verbeteren! Top!

15 de março de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Goed systeem maar mis toch iets..

Ben erg blij met het systeem en blijf deze ook zeker gebruiken.
Er zijn wel wat kleine dingen die ik mis.

- Je kan geen tijdelijke korting invoeren voor bv een actie. Je moet dan de prijs aanpassen maar hierdoor lijkt dat de vaste prijs

- je kan geen kortingscode invoeren. Bijvoorbeeld ik heb een actie waarbij je “ZOMER” invoert om korting te krijgen. Dit is ook niet mogelijk.

Erg jammer want ik zou hier zeker gebruik van maken en het lijkt me niet erg moeilijk om dit in te voeren vanuit salonized.

Verder ben ik tevreden met het systeem

20 de fevereiro de 2020

Zeer behulpzame medewerkers

Zeer behulpzame medewerkers! Het programma is erg uitgebreid. Eigenlijk is alles mogelijk. Ik denk dat dit programma vanuit ervaring is gemaakt. Over elk detail is nagedacht. Van digitale intake formulieren tot tijdelijke websites. Ik ben er heel blij mee.

17 de fevereiro de 2020