The Salonized customer service is very good. 👌 I have been working with Salonized for 8 years and I whenever I have a question or a problem, they are always available to help me. The chatbot doesn’t... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wir sind in unserem Friseurteam mit Salonized sehr zufrieden! Jeder kann jederzeit und von überall auf unseren Terminkalender zugreifen und Termine vereinbaren oder Abends auf der Couch gucken, was f... Ver mais
One of the worst Customer service experiences of my life. As a major barbershop with over 15 seats across two locations we expected Salonized to help not hinder our business. What a mistake. I... Ver mais
Informações sobre a empresa
Salonized, the super practical all-in-1 solution for your salon. With Salonized you don't have to install any more software or follow expensive trainings. Salonized works completely in the cloud on any computer or tablet. Simple, always and everywhere so you can spend more time on your customers.
Informações de contacto
Vijzelstraat 79, 1017HG, Amsterdam, Holanda
- (+31) 020-8932386
- info@salonized.com
- salonized.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Een fijn programma
Een fijn programma, heel gebruiksvriendelijk en wanneer je vragen hebt proberen ze echt met je mee te denken. Het zorgt dat het overzichtelijk blijft en ik hoop dat er nog een boekhoud programma aan gekoppeld gaat worden!
Ik werk sinds 2018 met Salonized
Ik werk sinds 2018 met Salonized. Ik kan vanaf dag één niet meer zonder! Door Salonized worden er veel digitale dingen uit handen genomen. Alles werkt automatisch. Zo worden er herinneringen verstuurd, reviews gevraagd een afspraak bevestiging verstuurd. Daarnaast kunnen klanten zelf online een afspraak inplannen, ideaal! Zo kan ik mijn behandeling geven en hoe ik niet continu de telefoon op te nemen. Echt een aanrader!
Ik werk nu bijna 7 jaar met Salonized…
Ik werk nu bijna 7 jaar met Salonized en het bevalt me prima! Ze zijn goed in de ontwikkeling van nieuwe dingen en heel makkelijk bereikbaar voor vragen. Ontzettend blij met dit programma en zou niet meer zonder kunnen.
Ik ben erg blij met Salonized
Ik ben erg blij met Salonized, makkelijk mee te werken en als iets niet duidelijk is word ik altijd heel goed geholpen via de chat
Ik ben heel tevreden.
Zeer tevreden.
Zeer tevreden.
Salonized is heel compleet en veelzijdig. Vragen worden snel beantwoord en zeer duidelijk.
Had ik dit maar eerder gedaan
Ze zijn een actief bedrijf. Staan open voor vernieuwing. En de service is niet normaal top. Ze helpen je bijna direct. De communicatie is kort. Ze kijken met je mee en lossen het op. Als je bang bent dat je niet technisch genoeg bent hoef je dit niet te laten. Het is duidelijk en wijst zich voor zich. Ik heb meer afspraken door de online boeking knop. De kassa en klantenbestand is een extra top functie. Ik ben heel tevreden.
Het systeem is gebruikersvriendelijk
Het systeem is gebruikersvriendelijk. Er wordt steeds gekeken waar er behoefte naar is. Je wordt snel geholpen als er een probleem is of een vraag.
Wij zijn erg tevreden met Salonized
Al vanaf het begin werk ik samen met…
Al vanaf het begin werk ik samen met Salonized en ik heb nog geen dag spijt gehad. De vele mogelijkheden die er zijn met dit programma, de vriendelijke, altijd behulpzame en geduldige medewerkers, zorgen ervoor dat Salonized voor iedereen toegankelijk is en het voor mij een stuk makkelijker maakt om mijn agenda en administratie te beheren. Eigen input is altijd welkom en bij veel vraag of wanneer de noodzaak hiervan wordt ingezien, zorgt Salonized dat er weer een nieuwe tool beschikbaar komt. Ik ben heel blij met jullie en zal nog lang met jullie samenwerken.

Resposta da Salonized
Als ik een vraag heb dan krijg ik…
Als ik een vraag heb dan krijg ik altijd antwoord.
Mocht ik er niet uitkomen op technische vlak bellen ze even en doen we het samen.
Nooit meer anders alles overzichtelijk in 1 en top service.

Resposta da Salonized
Zuerst waren wir sehr begeistert, aber dann...
Zuerst waren wir sehr begeistert. Übersichtlicher Kalender, einfache Handhabung. Leider hat sich der Kundenservice mit einer neuen Beraterin verschlechtert. Immer ist man die erste Kundin mit diesem Problem. Alles soll man per Video festhalten, auch offensichtliche Dinge. Sorry, da fehlt mir die Zeit. Bedienung von Salonized per Handy nach einer Aktualisierung kaum noch möglich. Geht anscheinend auch nur mir und meinen Mitarbeitern so. Das "Rechnungsprogramm" ist schlecht. Keine Stornorechnung möglich. Datenexport per CSV möglich, leider funktioniert das bei Datev dann nur wenn ich die einzelnen Rechnungen trotzdem noch mühsam hochlade. Viele Ungereimtheiten. Unser Steuerberater schlägt sich immer die Hände über dem Kopf zusammen. Es wurde meine alte Bewertung hier bei Trustpilot genommen, um auf der eigenen Website zu posten. Dazu wurde einfach mein Bild von meinem Account verwendet?! Ohne Nachfrage! Übrigens enthielt "meine" dort verwendete Bewertung dann auch noch etliche Rechtschreibfehler, die erst nach meiner Beschwerde korrigiert wurden. Auch peinlich für mich.... Wir haben gekündigt.

Zeer tevreden
Zeer tevreden. Het programma is heel overzichtelijk en duidelijk. Werk er al 8 jaar en nog steeds heel tevreden.

Super fijn
Het kassa systeem van salonized is super fijn.
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en de accountant is er ook erg blij mee.

Topprogramma
Na 20 jaar gebruik te hebben gemaakt van een ander programma ben ik ruim een jaar geleden overgestapt op Salonized. Wat een verademing! Absolute aanrader.

Storing
Storing, storing, storing!!!!!!! Doe er wat aan, Salonized,x wat dit kan niet. Aangifte btw is niet eens te doen!

Resposta da Salonized
Bij Stadssalon Zwolle maken we nu sinds…
Bij Stadssalon Zwolle maken we nu sinds een half jaar gebruik van Salonized. De software werkt super en is makkelijk te integreren in social media en op onze website stadssalon.com. Bij hulpvragen is er over het algemeen binnen 20 minuten een reactie of oplossing. Het komt onze professionaliteit ten goede.
Al 3 dagen storingen
Al 3 dagen storingen. En nemen de telefoon niet op. Heel slecht dit. @Salonized; sta gewoon netjes je klanten te woord.
Wanneer je een bedrijf probeert te runnen en je agenda en planning is hiervan afhankelijk dan heb je gewoon een probleem.
Heel blij mee!
Sinds 1,5 jaar gebruik ik Salonized en ik ben er heel blij mee. Het is zeer gebruiksvriendelijk voor zowel ondernemer als klant; klanten kunnen gemakkelijk online afspraken maken.
Amazing tool and exceptionally excellent customer support
As a dog salon owner, we use Salonized for our accounting, customer and invoice management and much more.
We are very happy with the features provided, as they make a lot of things easier for us.
Especially the highly engaged customer support is worth mentioning, they always respond very quickly and even take suggestions for improvements to the Salonized tool seriously.
We also like the fact that new features are constantly being developed and the updates are even free of charge.
So there is nothing to complain about and we will gladly recommend Salonized to everyone!
Superblij met Salonized
Superblij met Salonized; maakt mijn leven als ondernemer een pak gemakkelijker. Afspraken komen vlotjes binnen terwijl ik aan het werk ben of op vakantie.
Ik heb het uitgebreider pakket sinds dit jaar; je kan er zó veel mee doen (financiële opvolging, cadeaubonnen inboeken, klantenrapport maken, ...)
Fijn ook om gelinkt te zijn aan mijn privé agenda.