Salonized Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

One of the worst Customer service experiences of my life. As a major barbershop with over 15 seats across two locations we expected Salonized to help not hinder our business. What a mistake. I... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik werk sinds 2018 met Salonized. Ik kan vanaf dag één niet meer zonder! Door Salonized worden er veel digitale dingen uit handen genomen. Alles werkt automatisch. Zo worden er herinneringen verstuurd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Computação em nuvem

Salonized, the super practical all-in-1 solution for your salon. With Salonized you don't have to install any more software or follow expensive trainings. Salonized works completely in the cloud on any computer or tablet. Simple, always and everywhere so you can spend more time on your customers.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

328 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Very good

The Salonized customer service is very good. 👌 I have been working with Salonized for 8 years and I whenever I have a question or a problem, they are always available to help me. The chatbot doesn’t always have the answer but it can always connect us to a human! 😃

3 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Extreem onvriendelijk te woord gestaan..

Vanmorgen heb ik gebeld naar de klantenservice om mijn abonnement te stoppen. Eerst was deze gepauzeerd maar lukte het niet om te reactiveren. Dus ik dacht dan bel ik even.

Op het moment dat ik bel werd de toon al gezet door de medewerker. Ik werd totaal niet vriendelijk geholpen en er werd niet geluisterd. Er word gezegd dat ik bepaalde dingen wel kon die ik aangaf niet konden.

Ik ben extreem onbeleefd te woord gestaan. Dit was de eerste keer dat ik hun klantenservice belde en dat doe ik ook zeker niet meer.

Blij dat ik gestopt ben…

17 de julho de 2026

Resposta da Salonized

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het erg vervelend dat het contact met onze klantenservice je met zo’n negatief gevoel heeft achtergelaten.

We vinden het belangrijk dat iedere klant zich gehoord en respectvol geholpen voelt. We nemen je feedback serieus en nemen deze mee binnen ons team.

We vinden het jammer dat je ervaring met Salonized op deze manier is geëindigd.

Classificada 1 em 5 estrelas

Drama is het hier geworden sinds ze met…

Drama is het hier geworden sinds ze met treatwell samen zijn . Niet te bereiken alleen maar een domme robot agent die alles herhaald in berichten. Het was voorheen oké maar nu echt zo gezakt!

1 de julho de 2026

Resposta da Salonized

Bedankt dat je je ervaring deelt. We vinden het jammer om te lezen dat je sinds de samenwerking met Treatwell minder tevreden bent over Salonized en onze bereikbaarheid.

Onze digitale assistent is bedoeld om veel vragen direct en snel te beantwoorden, zodat je niet hoeft te wachten. Heb je liever persoonlijk contact, dan kun je ons bereiken via support@salonized.com of telefonisch op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 uur. Ons supportteam helpt je graag verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

I’ve been using Salonized for over a…

I’ve been using Salonized for over a year and can absolutely recommend! It’s such a user-friendly platform and great value for money; many different packages for each budget and needs. The customer support is helpful and competently assist to get issues resolved by providing detailed responses and clarifications.

18 de junho de 2026

Hi Crystal,

Thank you so much for your nice words and great feedback.

We are very happy to hear this.

Best,

Heel erg stalken!

Het zal vast een prima programma zijn om mee te werken maar aan de andere reviews te lezen is het gewoon waardeloos.
Salonized blijft me maar bellen en mailen of ik wil gebruik maken van hun boekingssysteem. Ik wordt er gek van. Zeker nu ik de reviews lees dat het contact daarna echt vreselijk is en er heel veel fouten worden gemaakt. Ik ben blij dat ik me niet heb laten meeslepen in hun verkooppraatjes! Als ik met jullie programma wil werken doe ik dat zelf wel, daar hoef je me niet wekelijks voor te bellen en te stalken of ik aub jullie programma wil kopen! Totaal niet klantvriendelijk!

30 de abril de 2026

Resposta da Salonized

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je feedback te delen, al spijt het ons enorm te lezen dat je onze benadering als storend en zelfs als 'stalken' hebt ervaren. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden.

We nemen dit intern hoog op en gaan direct met het team bespreken hoe we dit kunnen verbeteren.

Excuses voor het ongemak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Salonized is echt een fijne tool voor professionals

Salonized is echt een fijne tool voor mijn salon!
Afspraken plannen gaat super makkelijk en overzichtelijk, en klanten kunnen zelf online boeken wat mij veel tijd bespaart. Ook de automatische herinneringen zijn top.
Zeker een aanrader voor salons die professioneel en efficiënt willen werke

13 de abril de 2026

Resposta da Salonized

Bedankt voor de top review! Geweldig om te lezen dat de online boekingen en automatische herinneringen je zoveel tijd besparen.Super dat je er zo blij mee bent.

Classificada 2 em 5 estrelas

Grundsätzlich gut solange man den…

Grundsätzlich gut solange man den Support nicht benötigt.
Der Support ist einfach nur schlecht....

Schade...

2 de abril de 2026

Hallo Özcan,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut uns aufrichtig leid zu hören, dass du mit unserem Support aktuell nicht zufrieden bist.

Unser Anspruch ist es, allen Kunden schnell und kompetent zur Seite zu stehen. Wir sind täglich unter der Woche auch telefonisch für dich erreichbar, um Fragen direkt zu klären.

Falls dein Anliegen noch nicht vollständig gelöst wurde, sende uns bitte eine kurze E-Mail an support@salonized.com.

LG,

Benutzerfreundlich und Kundenorientiertes Programm

Wir sind in unserem Friseurteam mit Salonized sehr zufrieden! Jeder kann jederzeit und von überall auf unseren Terminkalender zugreifen und Termine vereinbaren oder Abends auf der Couch gucken, was für den nächsten Tag anliegt! Uns hat es den Alltag sehr erleichtert! Das die Kunden online Termine buchen bzw anfragen können ist super praktisch! Kunden können quasi 24/7 Termine selbstständig vereinbaren! Das spart im Team Zeit und Nerven ;-)
Außerdem ist die Bedienoberfläche einfach gehalten, so dass sich alle Kolleginnen schnell eingearbeitet haben! Wir können Salonized sehr empfehlen!

29 de março de 2026

Resposta da Salonized

Was für eine schöne Rückmeldung, vielen Dank! Wir freuen uns sehr, dass Sie so zufrieden sind und die Arbeit mit Salonized Ihnen so viel Freude bereitet. Auf eine weiterhin tolle Zusammenarbeit.

LG,

Heel goed en handig

Heel goed en handig

13 de março de 2026

Hoi Sama,

Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat het zo goed bevalt.

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Klantvriendelijke service en ze helpen me met alles. Ook beschikken ze over een goed boekingssysteem en sterke marketing. Zeker een aanrader!”

13 de março de 2026

Hoi Selly,

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Het is geweldig om te horen dat je onze klantvriendelijkheid en systeem zo waardeert.

Thanks to Myngh!

Ik had een specifieke vraag over de feedback widget en hoe deze standaard functioneert. De Salonized collega met wie ik in eerste instantie contact had liet mij weten dat hetgeen ik wilde hoogstwaarschijnlijk niet gerealiseerd kon worden, maar zette de vraag toch uit bij de technische afdeling. De volgende ochtend ontving ik een mail van Myngh die me liet weten er in geslaagd te zijn mijn verzoek uit te voeren.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Salonized

Ontzettend bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze support. We zullen je compliment overbrengen aan Myngh :)

Erg tevreden

Ik gebruik Salonized al bijna een jaar.
Programma vind heel goed en makkelijk in gebruik en wat ik heel belangrijk vind is als ik een vraag of probleem dan kan ik Salonized snel bereiken en krijg snel een antwoord en wordt goed geholpen

2 de janeiro de 2026

Resposta da Salonized

Heel erg bedankt voor je mooie review! We zijn ontzettend blij met je feedback. Het is fijn om te horen dat je altijd snel wordt geholpen en dat het systeem voor jou zo makkelijk werkt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds september ben ik gestart met…

Sinds september ben ik gestart met Salonized. Ik ben heel tevreden. Het boekingssysteem werkt overzichtelijk en diensten zijn gemakkelijk aan te maken. De module is zonder storingen goed bereikbaar. De agenda werkt goed. Ik zou liever hebben dat verwijderde afspraken niet zichtbaar blijven want dat voegt niets toe. De betaalmodule gebruik ik nog niet. Ook al klanten via Treatwell gekregen. Dus ik ben blij!

23 de dezembro de 2025

Hi Brit,

Wat ontzettend fijn om te horen dat Salonized zo goed bevalt en dat de koppeling met Treatwell je ook al direct nieuwe klanten heeft opgeleverd.

Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben, dan staat onze support voor je klaar. Veel succes met je salon. En bedankt voor je positieve feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

We zijn met salonized begonnen en sinds…

We zijn met salonized begonnen en sinds dat Treatwell dit heeft overgenomen zijn wij zeer ontevreden. Lang wachten aan de telefoon, bedragen die niet overgemaakt worden. We gaan overstappen op een beter software programma. We hebben deze klacht diverse malen aangegeven en 0 reactie. Slecht!!

15 de dezembro de 2025

Resposta da Salonized

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het is natuurlijk erg vervelend dat je meerdere keren contact hebt gezocht en geen reactie hebt ontvangen, en dat de telefonische bereikbaarheid tegenviel.

Ons team staat voor je klaar via de chat in je Salonized-account, per e-mail via support@salonized.com of telefonisch van 10:00 tot 16:00 uur tijdens werkdagen.
We helpen je graag met alles wat speelt en zorgen dat je vragen zo snel mogelijk beantwoord worden.

We nemen je feedback serieus en blijven werken aan het verbeteren van onze service :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Na overname geen support meer

Wij zijn al 10 jaar klant bij Salonized en hebben het bedrijf echt zien groeien en altijd er tevreden geweest over het systeem. Alleen sinds de overnamen door Treadwell is de support erg achter uitgang. Een simpel vraag via de chat duurt duurt dagen soms zelfs weken. Je ziet waar de bezuinigingen plaatsvinden. Wij gaan toch maar kijken naar een alternatief en hoorden goede verhalen over Aimy. Wel erg jammer dit.

4 de dezembro de 2025

Resposta da Salonized

Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te horen dat de ondersteuning sinds de overname niet meer aan je verwachtingen voldoet, zeker na 10 jaar trouwe klant te zijn geweest.

Ons team is bereikbaar via de chat in je Salonized-account, per e-mail via support@salonized.com of telefonisch van 10:00 tot 16:00 uur tijdens werkdagen. We helpen je graag direct met je vragen en doen ons best om de service te verbeteren, zodat reacties sneller verlopen.

We waarderen je jarenlange vertrouwen in Salonized en nemen je feedback serieus om onze service te blijven verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede agenda enkel mis ik nog steeds…

Goede agenda enkel mis ik nog steeds een apart icoon waarmen eigen afspraken kunnen opvragen, ik ben wel 3 per dag de klanten uitleg geven hoe ze die moeten inzien! Je moet namelijk eerst op boek een afspraak klikken en dan krijgen ze de optie al eerdere afspraken te bekijken! De klant snapt dit niet, en ik word gek dit overal te melden, dus zou een aparte tabblad moeten worden! Maar 5 sterren want is enige waar ik mij dagelijk mee bezig moet houden, het is toch verwarrend als je afspraken wilt gaan opvragen maar nergens een tabblad vind en dan die van boek een afspraak!

24 de novembro de 2025

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice, op geen mogelijke manier bereikbaar

14 de novembro de 2025

Resposta da Salonized

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het is vervelend om te horen dat je moeite hebt gehad om ons te bereiken.

of telefonisch van 10:00 tot 16:00 uur tijdens werkdagen. We helpen je graag en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt op je vragen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet te bereiken

Niet te bereiken, service super slecht! Programma super handig, maar als je ze nodig hebt. 1 op de 10 keer wordt je terug gebeld of nemen ze op!

12 de novembro de 2025

Resposta da Salonized

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je de software handig vindt, maar het spijt ons dat je moeite hebt gehad om ons te bereiken.

of telefonisch van 10:00 tot 16:00 uur tijdens werkdagen.
We blijven continu werken aan het verbeteren van onze service, zodat iedereen sneller een antwoord krijgt. We helpen je natuurlijk graag direct verder met je vragen.