Vi ringede angående et Ruffwear dækken, da vi var i tvivl mellem 2 størrelser. Personen var rigtig sød og behjælpelig med at give os nogen længde mål på de 2 størrelser så vi kunne vælge det rigt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hurtigt og fejlfri levering. Hvilket i sig selv ikke giver de 5 stjerner. Men det gør den meget hurtige og servicemindede behandling som vi fik da det leverede produkt gik i stykker efter få ganges br... Ver mais
Jeg erkender at min pointe måske ikke var så tydelig, men jeg syntes ærligt talt at det er mega træls at skulle anmelde noget uden at have fået produktet og jeg ved godt at det højst sandsynligt er... Ver mais
A empresa respondeu
Den 26/07 bestilte og betalte jeg for tre produkter, en neglesaks og en floejte som ville blive afsendt med GLS. De er begge ankommet uden problemer. Jeg bestilte ogsaa et hundetegn, som per skrivende... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Sobre Smartdog.dk
Informação fornecida por diversas fontes externas

'Den gode kundeoplevelse' er meget vigtig for os.
Fremragende kundeservice er et af nøgleordene i vores filosofi. Det er ekstremt vigtigt for os, at give vores kunder en god oplevelse.
Gratis fragt og levering ved køb over 499,-
Køber du for mere end 499,- belønner vi dig med en gratis gave og fri levering.
Kvalitet til lavpris
De bedste produkter til den bedste pris. - Så enkelt er vores budskab.
Vi har et unikt produktsortiment med kendte brands, og håndplukkede produkter fra alle verdens hjørner. Vi tilbyder unikke kvalitetsprodukter til unikke priser.
Informações de contacto
Måløv Værkstedsby 59, 2760, Måløv, Dinamarca
- kontakt@smartdog.dk
- smartdog.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Alt er præcis som det skal være!
Det var let at købe og udvalget er virkelig stort. At lave en reklamation var super nemt, hurtigt og de var søde. Kommer helt sikkert til at bruge dem fremover

Fantastisk Service
Bestilte igår med rabat, fik varerne idag med en lille slikpose til hunde, og kuponkode med mulighed for rabat på min næste ordre - det er derfor det at handle på nettet kan være så effektivt. I er med til at gøre handel på nettet til en stor fornøjelse.
Takker for sublim service.

Hurtig og nem levering
Hurtig og nem levering. Også hurtig respons på retur vare

Uforskammet kundeservice.
Købte en vare, der Skabte problemer. Ringede flere gange til kundeservice for at få hjælp. En moden meget afvisende herre henviste hver gang til deres instruksionsvideo, selv om jeg forklarede den ikke gav svar. Spild af penge.

Fine varer
Fine varer, dog ikke så hurtig levering som lovet men måske pga julen. Men fin service og alt var som det skulle være!!

Resposta da Smartdog.dk
Hurtig levering! Desværre var min hund ikke vild med sengen og ville hellere liggge på gulvet (aner ikke hvorfor) - så sendte den retur og det gik stærk med returnering også!
Fedt fedt - og dejligt med den lille pose godbidder der blev sendt med i pakken, dem var min hund tilgengæld rigtig glad for :-D
Kan kun anbefales!
Hurtig levering og fine produkter til rimelige priser. Vi fik ovenikøbet godbidder med - se dét er god service.

Resposta da Smartdog.dk
Det er bare så nemt at bestille via…
Det er bare så nemt at bestille via jer. Overskuelig hjemmeside og god service. Tak! 🐶

Resposta da Smartdog.dk
Ting kommer hurtigt og er det man har…
Ting kommer hurtigt og er det man har købt

Resposta da Smartdog.dk
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service - den sidste stjerne er tilføjet, for det var en fejl - skulle have været 5 😊

Resposta da Smartdog.dk
God behandling hurtigt tilbage…
God behandling hurtigt tilbage betaling, da jeg havde valgt for lille størrelse. 👍

Meget tilfreds indtil videre
Meget tilfreds indtil videre. Måtte sende en vare retur da str. ikke passede og venter nu på at modtage en anden str. (Sele)

Super hurtig levering
Super hurtig levering - fantastisk! Vi bruger jer igen.

Resposta da Smartdog.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.