Sportsmaster Rødovre Centrum Har købt Yonex badminton sko i butikken. Efter få ganges brug revnede snørehullerne så skoene ikke kunne bruges. Besøgte butikken igen for reklamation. Ekspedient kunne... Ver mais
Sportsmaster
Leia as opiniões dos outros
Den 21/4 var jeg i Sportsmaster Hjørring hvor jeg købt et par shorts med hjem, det viser sig så de skal byttes. Ser online de har dem et nr større. Kører så igen til butikken hvor jeg bliver spids... Ver mais
Dårlig på kundebehandling Strømmen ble borte fra min tredemølle i begynnelesen av VM og jeg meldte dette til teknisk support som sendet mail at jeg vil bli kontaktet av en teknikker så snart han er... Ver mais
Spar tid og lad vær med at brug deres webshop. De har slet ikke styr på deres lagerstatus, og tager mod betaling for varer, som de så senere aflyser. Herefter går der ugevis, før du får pengene retur... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
As pessoas também visitaram
Nemt og hurtigt
Bestilte lørdag aften 2 par sandaler til rigtig god tilbuds pris. De kom fra henholdsvis Skive og Stenløse og landede i Aalborg tirsdag og onsdag, så kan ikke klage over leveringstiden eller sandalerne. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Ekstrem dårlig oplevelse og ingen vare
Har bestilt et par sko (på lager!) på tilbud - nu efter en uge er status stadig 'Afventer'.
Kundeservice lukker bare l... ud!
Udsalgspriserne er rent fup.
Spar tid og lad vær med at brug deres…
Bestilte en pakke for to dage side. Ordren er stadig "afventer". Altså sker der absolut ingenting. Alle andre webshops sender varen afsted samme dag, så den er fremme 1-2 dage.
Langsom levering
Bestilte d. 23. juni en bold med henblik på fødselsgave d. 29. juni. Der stod 1-2 dages levering og her d. 29. juni er der forsat ingen bold og hvad gør man så til en fødselsdag. Tænker de burde opdatere deres leveringstider, så det retvisende.
Talentløs en 3 dages lev
Talentløs en 3 dages lev. Blev endte med 14 dage
Var i dag i Sportsmaster for at købe…
Var i dag i Sportsmaster for at købe løbesko
- havde fået et gavekort i julegave som man åbenbart ikke kan bruge på nettet -købte løbesko til kr. 1.500,00- og skulle have byttet en julegave også 5 par sokker til tilbudspris kr. 100,00- men da det ene par var åbnet - kunne de ikke refundere beløbet eller bytte til noget andet- så dårligt service- så nu handler jeg ikke i Sportsmaster mere
Langsom levering
Langsom levering. Holder ikke leveringstid. Der står 1 - 2 dage på hjemmesiden. Fik mail om at varen var sendt og pengene trukket. Det er den så IKKE!! Ifølge Track and Trace er varen endnu ikke sendt med PostNord - dag 4!! Ikke ok. .
Forkerte sko og brugt mundbind
Var inde for at købe sko i Sportsmaster i Viby Centeret i Aarhus. Jeg sagde at jeg skulle have nogen Nike Pegasus Zoom sko. Ekspedienten kom med nogen sko og sagde det var dem. Jeg synes ikke de lignede men han forsikrede mig om det var de samme. Det var det så ikke. Ødelagde mine hæle og nu var butikken så lukket ned pga. lockdown. Jeg har tre gange prøvet at kontakte kunde service, men de stikker mig bare en sluder. Desuden ville ekspidienten have at min datter på 10 år skulle prøve et brugt mundbind, men det fik jeg da heldigvis stoppet. Det er desværre ikke første gang jeg har haft bøvl i den butik. Det er sidste gang jeg kommer der.
Købte et par børnesandaler på nettet…
Købte et par børnesandaler på nettet til click and collect i Lyngby og får efter et par dage besked om at de kan afventes. Da jeg møder op, er der ingen der besvarer dørklokken og heller ikke det telefonnummer der hænger, som alternativ kontakt til butikken. Jeg ringer til kundecenteret, som siger Lyngby IKKE er lukket og jeg kan bare blive ved med at ringe på, så kommer der nok nogen...
To dage senere bruger jeg min frokostpause og betaler parkering igen for at møde en medarbejder, der fortæller de ikke længere er click and collect, og alle pakker er sendt ud med posten - har jeg ikke fået den besked? (så stod jeg der nok ikke...)
Kontakter igen kundecenter, som efter lidt tid fortæller at click and collect i Lyngby er lukket og de har sendt alle pakker med posten - om jeg ikke har fået besked om det? (.....). De kan ikke give mig et tracking nr., ved ikke hvor pakken er og kan ikke fortælle hvornår pakkerne er afsendt, men jeg skal holde øje med posten...
Det er virkelig en eklatant dårlig købs- og kundeoplevelse!
Utsetter leveringstider hele tiden
Utsetter leveringstiden hele tiden! Hadde jeg visst det så hadde jeg aldri bestilt tredemølle fra dem. Kanskje den kommer til neste år.
Langsom levering og kundeservice der…
Langsom levering og kundeservice der ikke var helt så behjælpelig som håbet.
Jeg vil lave en bestilling på et par…
Har haft en super dialog med en af jeres medarbejdere, og der er fundet en løsning. Jeg skal selvfølgelig ikke betale levering.
Den bliver refunderet når jeg refundere skoene.
Tak for god service.
Jeg vil lave en bestilling på et par…
Jeg vil lave en bestilling på et par sko de kun har i str 39 og 40,5.
Jeg kommer til der hvis jeg skal trykke betaling og der kommer en error op og den går videre til betaling.
Jeg kan ikke se kurven derfra så jeg gennfører bestilling og betaling.
Jeg fik taget et screnshot af error. Jeg får en bekræftelse og kan se det er en str 40,5 og tænker oh no, det skal jeg ikke bruge.
Sender en mail.
De går ind og opdatere Deres side og der er kun str 40,5 tilbage nu.
De svarer at der kun er en str 40,5 og jeg skal betale for levering.!!!!
Og det er selvom jeg sender billede af deres error.
Altså Hvad går det ud på.
Jeg kan godt se de har været super hurtige at sende min bestilling og opdater deres hjemmeside efter jeg har skrevet, men jeg synes ikke jeg skal betale for en levering.
Når deres hjemmeside ikke er opdateret og den sender mig forkert str
Sportmaster
Langsom levering og retur. Kundeservice er ingen hjælp.
Det bliver en andet sports butik næste gang.
Treig sending av varer
Veldig bra utvalg, men fryktelig treige med å sende avgårde ting. Derfor bare 2 stjerner. Hjelper ikke med bra utvalg, hvis det er sirup på bakrommet.
Var i jeres butik på Strøget
Var i jeres butik på Strøget i kbh.
Fandt et par sko,hvilket vsr fint, kikkede lidt rundt, ved siden af os,var der 3 unge mænd, de snakkede livligt og det vatede længe før det gik op for os,at det var de ansatte, nå men evi fandt en rigtig str og prøvede den, igen måtte vi forstyrrer de 3 unge mennesker, så vi kunne få et helt par, når ,man køber nike sko i den prisklasse, syntes jeg,at man godt kunne forvente, at ekspedienten blev og ventede på om man skulle have mere hjælp.
Og ikke skulle forstyrre deres hyggesnak
Købte en trøje hvor der står
Købte en trøje hvor der står: #skattely dårlig kvalitet, boykot det l()rt!!! Køb et sted hvor de ikke bruger skattely.
Har ikke mening om jer som sådan
Har ikke mening om jer som sådan, men I betaler skat, så I får 5 stjerner.
Jeg var i Ballerupcentret for et par…
Jeg var i Ballerupcentret for et par uger siden. Blev betjent af Michael. Ren fornøjelse.
Meget dårlige kundeservice
Meget dårlige kundeservice. Indeleverede mit tøj som skulle returneres D. 15 December og 1 måned efter har jeg stadig ikke fået penge igen.
Jeg har altid været glad for at handle…
Jeg har altid været glad for at handle i jeres fysiske butikker, men jeg er online service er en ommer.
Har bestilt to ordre fra jeres hjemme side og modtaget ordre bekræftelse, for derefter at modtage mail om at den var annulleret begge gange efter nogen dage.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.