Sportsmaster Rødovre Centrum Har købt Yonex badminton sko i butikken. Efter få ganges brug revnede snørehullerne så skoene ikke kunne bruges. Besøgte butikken igen for reklamation. Ekspedient kunne... Ver mais
Sportsmaster
Leia as opiniões dos outros
Den 21/4 var jeg i Sportsmaster Hjørring hvor jeg købt et par shorts med hjem, det viser sig så de skal byttes. Ser online de har dem et nr større. Kører så igen til butikken hvor jeg bliver spids... Ver mais
Dårlig på kundebehandling Strømmen ble borte fra min tredemølle i begynnelesen av VM og jeg meldte dette til teknisk support som sendet mail at jeg vil bli kontaktet av en teknikker så snart han er... Ver mais
Spar tid og lad vær med at brug deres webshop. De har slet ikke styr på deres lagerstatus, og tager mod betaling for varer, som de så senere aflyser. Herefter går der ugevis, før du får pengene retur... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
As pessoas também visitaram
Dårligt sports udstyr
Skoene sidder virkelig dårligt på fødderne, da jeg fik vabler på hælene, og sidst men ikke mindst Virkelig dårlig kvalitet!!!!!
Hurtig levering og god hjemmeside
Byttede sønnens Jakke efter 1 år til…
Byttede sønnens Jakke efter 1 år til samme model,anden farve uden problemer da lynlås gik i stykker.
Så mega ringe service
Så mega ringe service - kørte halvvejs over Sjælland for at hente et par sko der stod som værende på lager i butikken. Da vi kommer frem får vi at vide at alle sko er pakket ned fordi de skal sendes til andre afdelinger og ekspedienten kan ikke besværre sig med at finde dem frem. Kundeservice kunne heller ikke hjælpe - heldigvis kunne den konkurrerende kæde på den anden side hjælpe os. Vi ses ikke igen Sportsmaster.
Ingen dansk VM trøje, på trods af bestilt i god tid før VM start
Jeg skulle have haft en dansk landsholdstrøje til VM, men er endt uden nogen da alt er udsolgt. Jeg var en i Sportsmaster butik i Aarhus, godt og vel en uge før VM startede, for at bestille en trøje, da de ikke havde flere i butikken. Jeg kunne derfor af gode grunde heller ikke prøve en trøje, men blev vejledt af personalet at købe en størrelse medium. Jeg henter trøjen og prøver den hjemme. Da trøjen er for lille vender jeg tilbage til butikken - det skal være en størrelse large. Her skal man så igennem samme proces, men da deres IT-system er nede kan de ikke bestille, mens jeg er tilstede i butikken. Derfor noterer personalet mit navn og telefonnummer, så de kunne bestille efterfølgende og ringe til mig når trøjen er kommet. Jeg får dog aldrig noget telefonopkald, så jeg tager selv ned i butikken for at tjekke. De har i butikken solgt trøjen til anden og det er ikke længere muligt at bestille nogen trøje i størrelse large, da ALT er udsolgt (også andre steder). Rigtig dårlig service og oplevelse. Og det er i hvert fald ikke i Sportsmaster jeg går til en anden gang.
Stor fokus på kundeoplevelsen
Jeg var ude i butikken på nørrebrogade, hvor betjeningen var kundevenlig og jeg oplevede at der var stor fokus på at tilfredsstille kunden
Virkelig dårlig kundeoplevelse
Virkelig dårlig kundeoplevelse! Først måtte jeg vente 25 minutter i telefonen for dernæst at få at viden at de havde for travlt til at tage telefonen. Efter flere forsøg kommer jeg endeligt igennem og spørge om de vil reservere en trøje til kl 15.00 næste dag. Det ville de gerne, men kunne ikke garantere noget. For kom der en kunde i butikken og efterspurgte varen blev den solgt! Alt hvad jeg bad om var, at den blev lagt til side i 5 timer, hvilket ikke er urimeligt. Oplevelsen var hos Sportsmaster på Fisketorvet og personalet burde virkelig mindes om, at det rent faktisk er glade og tilfredse kunder, som de lever af!
Lang leveringstid
Lang leveringstid. Modtog først min vare efter 11 dage og da jeg modtog min vare var der fejl. 2 ud af de 3 sko jeg havde bestilt var ikke med i leveringen, men derimod nogle andre sko.
Jeg reklamerede og blev lovet de rigtige sko, men en uge efter har jeg forsat ikke modtaget nogen.
For dårligt
Bestilte en var og betalte for dem, senere fik jeg en mail om at de ikke havde flere..... så dårligt
vil købe rygsæk i butik som set på…
vil købe rygsæk i butik som set på nettet. butik 1 har den ikke og henviser til butik 2, butik 2 har den heller ej og henviser til kd.service. kd.service henviser til at købe den på nettet og afhente i butik. Jeg siger at de kan bestille den til butik hvor jeg vil afhente og betale - bliver afvist og får fortalt den skal betales via nettet først, og da jeg siger mit kort er udløbet men jeg betaler kontant, bliver jeg afvist igen og får at vide at så må jeg få et familiemedlem til at lægge ud...
tl;dr spildt tid på at besøge 2 butikker, vente 20 i tlf på kd.service for at blive skuffet.
Dårlig kundepolitik og leveringssikkerhed
Har bestilt produkter over nettet og modtaget en ordrebekræftelse. Alle produkterne er på lager men de bliver ikke afsendt. Efter at have ventet over en uge rykker jeg for levering og får oplyst: Du får besked når produkterne bliver afsendt.
Ja, men hvorfor bliver produkterne ikke afsendt når de er på lager og hvorfor får jeg ikke en leveringstid: Vi flytter lageret men har ikke sendt information ud til kunder der har bestilt. Du kan bare tjekke hjemmesiden.
Dårlig kunder information, ordren er annulleret da jeg nu mangler en fødselsdagsgave til i morgen og da de stadig ikke kan give en leveringstid.
Jeg har fået et gavekort fra røde kors …
Jeg har fået et gavekort fra røde kors i julegave, hvilket åbenbart ikke virker. Jeg får i stedet for en rabat kode hvor jeg skal købe for et hvis antal beløb, før jeg kan bruge mit gavekort. Dette er på ingen måde i orden, da manden jeg skrev med fortæller at han ikke kan give mig et nyt gavekort. Utrolig dårlig service, hvis der var 0 stjerner havde de fået det.
elendig kundepleje
elendig kundepleje
umuligt at ringe butikker op
får langt om længe så fat I kundeservice som skriver en mail til butikken
hører intet
så 1 stjerne herfra og handler aldrig I jeres butikker igen
Ingen sko dog er pengene ikke returneret endnu
tpilot anmeldelse.
Min oplevelse med at handle hos Sportsmaster.dk er mildest talt skuffende.
Jeg havde bestilt et par sko gennem deres hjemmeside, d 7 januar.
Jeg havde forventet at de som lovet fremsender inden for 1-2 dage som der står på deres side.
Så den 11 får jeg en mail at pga. en intern lagerflytning er der lavet en fejl, og de dermed annullere min ordre.da jeg så skriver til dem at det var en noget sen udmelding og jeg syntes det er skuffende, retter de deres svar til at det er pga. en fejl i deres lagersystem.
Jeg er meget skuffet over at man først venter 4 dage før man fremsender en virkelig dårlig undskyldning til mig for noget så simpelt som en fejl i deres lager. Det kan ske for alle, men så havde jeg stærkt forventet at de havde fundet fejlen inden for 2 dage og ikke ventet 4 dage.Samtidig har de reserveret pengene på min konto og det er de stadig her den 12, så selvom de har tilbudt mig en rabat på 20% på min næste køb, kan jeg ikke købe noget som helst for jeg har ikke pengene til rådighed før de vælger at fritgive dem.
Samtidig kunne jeg hvis de havde reageret hurtigere købt en sko magen til dog i en anden farve. Nu er alle de sko i alle farver udsolgt i min størrelse så jeg står nu tilbage uden en ny sko, og ej heller mine penge til rådighed endnu.
Jeg vil fremad rettet ikke vælge at handel gennem sportsmaster, hverken i deres webshop eller butikker, når de yder så dårlig service og syntes det er ok at fylde kunderne med dårlige undskyldninger.
Efter en lang mailen frem og tilbage finder sportsmaster først ud af den 13 at der kan gå op til 30 dage før pengene er retur på min konto. Dette havde jeg forventet at de havde undersøgt de 11 da jeg gjorde dem opmærksomme på at jeg ikke kunne handle hos dem da mine penge ikke var til rådighed.
Sportsmaster holder på deres rettigheder og tilbyder mig stadig en rabat på 20% hvis jeg skynder mig at købe en nyt sko velvidne at de allerede har reserveret mine penge
Jeg er meget utilfreds og føler mig forurettet. Samtidig med jeg hverken har en nys sko eller de 1200 jeg havde betalt for dem jeg havde bestilt. Udmeldingen er at der kan gå op til 30 dage før pengene ikke er reserveret længere.
Jeg vil ikke anbefale andre at handle derinde med mindre at man er 100% sikker på de har varen på lager. Det er ikke nok at de er på hjemmesiden når deres lager alligevel ikke passer.
Glad og tilfreds med min hurtige …
Glad og tilfreds med min hurtige levering.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice - man kan ikke få pengene igen i butikken, når man fremviser en ordrebekræftelse - de giver kun pengene igen med en ‘original kvittering’!! Det må være den eneste online shop, hvor man ikke kan få pengene igen med en ordrebekræftelse. Manden i butikken mente det var god kundeservice?? Handler fra nu af KUN på Boozt.com - det virker!!
Arrogante medarbejdere
De fortjener alle stjernerne fra mig
De fortjener alle stjernerne fra mig. Super service både på hjemmeside, telefonisk kundeservice og betjening i fysisk butik i Aabenraa. Når man bliver så venligt behandlet kommer man igen og igen😄😄😄
Nul service
Har oplevet i 2 omgange en dårlig/ikke eksisterende tel. service af Esbjerg afd. i.f.m. varer, som hjemmesiden henviste til, og som var disponibel der. Heldigvis kan man købe sit udstyr hos konkurrenterne, som ved hvem de lever af.
Super tilfreds
Jeg skulle bestille et par Lacoste sneakers til sønnike, og fandt dem på jeres hjemmeside.
Fordi jeg startede med at melde mig ind i klub Sportsmaster, (hvilket er gratis), fik jeg skoen til medlemspris kr. 600,- i stedet for kr. 900,-.
Jeg fik dem derudover sendt fragtfrit med Post Nord til Daglig Brugsen lige rundt om hjørnet.
Jeg bestilte dem sent søndag aften, og kunne afhente dem i Brugsen onsdag eftermiddag.
Det er sgu i orden Sportsmaster 👍👍👍
En sidegevinst var at vi lørdag var ude og købe 2. dagstøj til sønnike, og i tøjbutikken havde de præcis samme sko, men til kr. 1100,- 🤗
Så i kan være helt sikre på at vi fremover starter med at kikke på sportsmaster.dk, både til os forældre, og ikke mindst begge vores (fodbold)børn ☺
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.