Sportsmaster Rødovre Centrum Har købt Yonex badminton sko i butikken. Efter få ganges brug revnede snørehullerne så skoene ikke kunne bruges. Besøgte butikken igen for reklamation. Ekspedient kunne... Ver mais
Sportsmaster
Leia as opiniões dos outros
Den 21/4 var jeg i Sportsmaster Hjørring hvor jeg købt et par shorts med hjem, det viser sig så de skal byttes. Ser online de har dem et nr større. Kører så igen til butikken hvor jeg bliver spids... Ver mais
Dårlig på kundebehandling Strømmen ble borte fra min tredemølle i begynnelesen av VM og jeg meldte dette til teknisk support som sendet mail at jeg vil bli kontaktet av en teknikker så snart han er... Ver mais
Spar tid og lad vær med at brug deres webshop. De har slet ikke styr på deres lagerstatus, og tager mod betaling for varer, som de så senere aflyser. Herefter går der ugevis, før du får pengene retur... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
As pessoas também visitaram
Fik mail fra jer tirsdag
Fik mail fra jer tirsdag, at min pakke var afsendt, og I har trukket penge fra min konto. Fredag har jeg stadig ikke modtaget noget, og ringer til jeres kundeservice. her får jeg besked på at have tålmodighed til mandag, og så kan jeg ringe til jer igen, hvis jeg stadig ikke har modtaget min pakke. Så foreløbig har jeg betalt for en jakke jeg ikke har modtaget!!
Tilfreds!
God pris, hurtig levering, alt som det skulle være.
Mangelfuld levering
Bestilte vare fredag d 6 December med levering til nærmeste Sportsmaster, mandag d. 16 får jeg en ordre bekræftelse og får at vide at der er Levering indenfor 1-2 hverdage.
I dag torsdag d. 12 står der bare der kan være forsinkelse på leveringen, her været i butikken 2 dage, der er ingen pakke, og personalet i butikken ved ingenting og kan på ingen måde hjælpe en!
Så ringer man til kundeservice og er nr 25 i kø!!! Hvilket jo er umuligt at vente på når man sidder med et barn på 4,5 måned....
Jeg står og skal rejse til Bornholm på søndag med gaven, og er nu ikke sikker på jeg kan få julegaven med, GØR DET ALDRIG MERE!!
Snydt!!
Jeg købte d 7 november en pajar jakke til 4800kr, hvor der yderligere var 25% rabat. Jeg spurgte om den ville sættes yderligere ned til Black friday, hvor jeg bliver forsikret om at den ikke bliver sat yderligere ned. Jeg fortalte at jeg sagtens kunne vente til Black friday med jakken, men sælger var stensikker på at den ikke ville sættes yderligere ned. I dag d 27 november har Sportsmaster 30% på alt. Jeg henvender mig derfor i deres afdeling i fields og får besked på at de selvfølgelig prismatcher, men at jeg skal henvende mig i magasin (hvor jeg købte jakken), da de har et anderledes kassesystem. Jeg spørger ind til om de ikke kan hjælpe mig i fields, da det er en lang vej til magasin, men de kan de ikke. Jeg bliver forsikret om at de vil prismatche i magasin, da de er en kæde og kører under samme regler. Jeg henvender mig så efterfølgende i magasins Sportsmaster afdeling og fortæller historien. Her bliver jeg mødt af en usædvanlig dårlig service. Chefen er fuldkommen ubehagelig og vil ikke prismatche, da jeg har taget varen i brug. Selvom de er en kæde gælder samme regler “åbenbart” ikke i alle deres butikker. Magen til dårlig service skal man lede længe efter. Sidste gang jeg handler i sportsmaster.
Køb fra webshop
Købte et par skibukser. Bestilte søndag aften og havde dem tirsdag middag.
Fint produkt, fin pris.
Vil klart anbefale med Sportsmaster’s webshop.
Jeg vil handle der igen, hvis der er hvad jeg skal bruge.
Elendig service!
Elendig service!! Ingen ansatte i butikken, man kan ikke engang få lov at betale... Helt til grin!!
Har fået et gavekort
Har fået et gavekort. ville så købe nogle nye trail løbesko, men da de ikke have dem hjemme og skulle bestilles hjem, skulle jeg betale for dem, da jeg ikke kunne bruge mit gavekort.
Jeg kunne så få refunderet min penge når varen var kommet hjem med gavekortet
Det vil sige at de har fået penge for den samme vare 2 gange,
kommer aldrig til at handle der mere.
Har skrevet til dem, men de synes det er helt ok at køre det på den måde.
Sportsmaster plejer at være hurtige
Sportsmaster plejer at være hurtige.
Men denne gang udebliver min pakke.
Kære Sportsmaster- hvor er min pakke??
God butik med gode priser og mange…
God butik med gode priser og mange forskellige varer. Synes også at servicen er helt i top
Virkelig dårlig kundeservice
Så langsom levering fra web shop
Købte min Canada Goose jakke der og da…
Købte min Canada Goose jakke der og da der var sket en fejl og rabatten ikke blev fratrukket fik de hurtigt orden på det igen. Der satte jeg pris på.
Dårlig kundeservice i Hørsholm
Havde min datter ude for at købe nye håndboldsko. Kom godt nok 15 min. i lukketid. Prøvede et par håndboldsko, men ville gerne prøve et nummer større. Stod og ventede på at få ekspedienten, for at få ekspedienten til at finde et større nummer, men ekspedienten havde travlt med at rulle diverse ting ind for at kunne lukke butikken i stedet for at hjælpe.
En ældre ekspedient fra den anden del af butikken kom så ind og bad på en meget ubehøvlet måde os om at træffe en meget hurtig beslutning, for de skulle jo også hjem - og nu var butikken lukket. Jeg havde ventet på den yngre ekspedient og havde kunne købe skoene inden lukketid. Den ældre ekspedient blev ved med at brokke sig over mig som kunde, og var ligeglad med at jeg så ikke ønskede at købe skoene og ikke ville handle der mere.
Havde den ældre ekspedient blot taklet det på en høflig måde og sagt at de bedre ville kunne hjælpe os dagen efter hvor der var mere tid så havde jeg ingen sure miner haft. Men sikke en oplevelse og jeg gik med den grædende datter.
Modtog forkert pakke
Modtog forkert pakke. Skulle have besvær med at sende pakken tilbage og modtog aldrig den vare der betalt for. Jeg antager at pengene refunderes.Dette er dog ikke sket endnu.
Bestilte for nu 8 dage siden et par…
Bestilte for nu 8 dage siden et par Nike sneakers på sportsmaster.com. Får at vide at ordren er annulleret, da de alligevel ikke er på lager. I mailen fremgår det at beløbet som står reserveret på bankkontoen, vil blive frigivet snarest. Nu 8 dage efter er beløbet fortsat reserveret, jeg har måtte kontakte kundeservice og de beder mig om alverdens oplysninger, foto af bankkort (som jeg bestemt ikke ønker at sende på en mail!) mv.
Meget skuffende, da jeg ellers normalt oplever god service i butikkerne. Men på baggrund af dette vælger jeg fremover konkurrenten når der skal handles sportsudstyr, øv.
Bytning af handsker
Jeg skulle bytte nogle handsker til nogle andre handsker. Jeg spørger så hvornår de får de handsker jeg leder efter, hvorefter de siger at de får dem i næste uge. Ugen efter kommer jeg og spørg igen, hvor de IGEN siger at de kommer i næste uge.
Dårligst oplevelse
Mangler gennemsigthed og ærlighed på deres kundeservice. Fik lagt en ordre lør. Den 15. Dec. Leveringstid 1-4 hverdage. Om søndagen ringer jeg og spørger om jeg kan lave lidt om på ordren. Det kunne jeg ikke når fik jeg at vide. Fair nok. Så går der 4 dage og har ikke modtaget bekræftelse. Om onsdagen vælger jeg at ringe for at høre hvad status var, da det var julegaverne. Det skulle ikke være noget problem at modtage dem inden den 24. Fredag aften modtager jeg bekræftelse på ordren er pakket. Jeg modtager min ordre den 28. Dec. Sikke en dårlig oplevelse. Havde kundeservice medarbejder været ærlig og sagt at jeg ikke ville nå at modtage ordren den 24. Dec. Ville jeg ikke side her og skrive sådan en dårlig anmeldelse.
30 % på alt som medlem....I butikken…
30 % på alt som medlem....I butikken var det alt inkl. 2 mærker, på nettet er det andre varer som ikke er med i tilbudet, og det kan ikke ses nogle steder. Endnu engang utrolig dårlig oplevelse af sportsmaster..
Jeg skulle købe en gave i anledning af min datters fødselsdag. Medarbejderen Cecilie var meget sød og hjalp mig med at finde de helt rette sko.
Mange gange Sportsmaster - aldrig mere sportsmaster
Jeg har gennem rigtig mange år været kunde i sportsmaster, men det stoppede da så i dag.
Jeg var i Sportsmaster i City 2 for at få skiftet batteri i mit Polar løbe-ur.
Desværre kunne Sportsmaster ikke længere yde denne service til trods for at uret er købt i forretningen (godt nok flere år siden, men det fejler intet).
En meget dårlig oplevelse, som jeg naturligvis ikke ønsker igen. Derfor handler jeg ikke mere i denne butik. Det findes heldigvis mange andre sportsforretninger.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.