stoffen.net Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Plus: Ruim assortiment aan stoffen. Min: Klantenservice is onnozel. Situatie: DHL heeft de levering gemarkeerd als "afgeleverd aan adres" met een willekeurige handtekening erbij, maar er... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos bedrijf. Ik zocht specifieke gordijnglijders en vond ze op deze site. De getoonde foto was precies van het model glijder, dat ik zocht. Vervolgens krijg je totaal andere glijders opge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Royale keuze in stoffen die goed gerangschikt staan, ook materiaalsoort wat aangeeft waarvoor je de stof voor kunt gebruiken is erg handig. Kwalitatief uitstekend. Ook leuke naaitips. Houd er rekening... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ruime keuze van stoffen met digitale print. Tot op heden steeds goede verwerking van mijn online bestelling. Kwaliteit stoffen en verpakking ook in orde. 1 minpunt wat betreft betalingsmogelijkhede... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Beleza e bem-estar

Je wilt je kleding zelf naaien? Of iets zelf gemaakt cadeau geven? Bij stoffen.net vind je alles wat je nodig hebt om te naaien! In ons grote assortiment met meer dan 7000 stoffen en 5000 fournituren vind je wat je nodig hebt - gemakkelijk online te bestellen. Je kunt ook vooraf stofstalen bestellen. Wij ondersteunen onze klanten al meer dan 20 jaar bij hun creatieve projecten. Het doet ons veel plezier om iedereen in staat te stellen onze producten te gebruiken voor een creatieve activiteit die ontspanning, plezier en doe-het-zelf-succes in huis brengt.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

4 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Niks ontvangen

Ik heb op 1 juli en bestelling gedaan en nu 14 dagen later, nog altijd niks ontvangen. Ik heb het al betaald, zo dom. Had beter via Klarna kunnen doen want dan had ik kunnen aangeven dat ik het product nog niet had ontvangen.

Ik kreeg een automatische reactie op mijn mail dat het vakantietijd is van 15 juli tot 31 augustus! en dat ik daarom pas over 1 tot 2 weken reactie krijg. Ze hebben dus het zo lang vakantie als leraren....
Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben

Update: klantenservice mailde dat er iets is misgegaan bij DHL. Ik kreeg nu pas een track and trace en zag dat de zending 5 juli bij DHL was. Verder staat er niks. Volgens de klantenservice zou ik het nu binnen 2-4 (werk)dagen moeten krijgen.. ik ben benieuwd

14 de julho de 2023

Bedankt voor uw feedback.

In de vakantietijd hebben ook wij te maken met medewerkers die met vakantie zijn waardoor het gedurende de aangegeven periode tot vertraging bij het verwerken van aanvragen kan komen.
Wij doen er alles aan aanvragen zo snel mogelijk te verwerken en te beantwoorden.

Zoals al aangegeven in ons email verkeer hebben wij deze bestelling verstuurt maar hangt deze bij onze verzendpartner waarop wij onze verzendpartner hebben gevraagd te kijken wat er aan de hand is met het pakket en dit snelst mogelijk bij u te bezorgen.

Wij houden dit in de gaten en u op de hoogte.

Classificada 2 em 5 estrelas

Geen bevestigings mail ontvangen wat nu

Ik heb eergisteren hier besteld, maar geen bevestigings mail ontvangen helemaal niks. Heb een mail gestuurd naar de klantenservice maar nogsteeds geen mailtje terug ontvangen. Ik heb 75 euro besteed op de webshop dus maak me wel zorgen of ik überhaupt wel me bestelling krijg.

9 de julho de 2023

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, processen en service te verbeteren.

E-mail aanvragen worden in de regel binnen 1 werkdag beantwoord, weekenden daargelaten.
Het komt voor dat door ons gestuurde emails als SPAM worden beschouwd en dan in het SPAM filter worden opgevangen.
Wij raden u aan het SPAM filter op emails van ons te controleren en deze dan als veilige afzender te markeren zodat deze dan niet meer in het SPAM filter belanden.

2 ritsen besteld niet geleverd

27 mei 2 ritsen besteld, helaas zijn deze nog steeds niet geleverd 9 dagen later! Op de mail met vraag waar de bestelling blijft volgt alleen een automatische replay dat ze op de mail terugkomen. Dit is inmiddels ook al 3 dagen geleden! Stoffen.net zorg dat de bestelling afgeleverd wordt. En reageer niet met een automatische replay! De klant heeft betaald en wacht op levering.Bewijsnummer Datum Klantnummer bewerkt door
2300266667 02.06.2023 40049234 WebShop
A.u.b. Bij alle aanvragen aangeven

11 de junho de 2023

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, processen en service daar waar mogelijk en nodig te verbeteren.

Uw email aanvraag werd intussen verwerkt en beantwoord (uw bestelling is verstuurt en onderweg naar u ik ga ervan uit dat u deze bestellinbg de komende dagen zult ontvangen als u deze intussen al niet hebt ontvangen).

Zou hier niks bestellen

Slechte webshop! Mijn bestelling werd pas 5 dagen na bestelling aangemeld en niet eens verzonden. (Volgens de track en tracé is er nog niks aangemeld trouwens! Ze hadden ook nog product uit mijn bestelling verwijderd omdat het niet op voorraad zou zijn terwijl er toch echt op voorraad op de webshop stond. Wat ze pas op de dag van het (zogenaamd) aanmelden lieten weten! Mailtje gestuurd maar krijg alleen een domme robot reactie. Nou eerste indruk is gemaakt! Bestel er nooit meer wat en zal het ook niemand aanraden!

En daar is de verwachte reactie. Jullie kunnen er nooit wat aan doen. Zo leer je niks en zal er ook nooit wat verbeteren. Dus schiet maar gewoon op met geld terug betalen.

8 de junho de 2023

Bedankt voor uw feedback.

In een dergelijk geval volgt de restitutie automatisch en wordt dan teruggeboekt via het medium waarmee de betreffende bestelling werd betaald.

Beroerd bedrijf

Beroerd bedrijf. Je vraagt je af of er uberhaupt mensen werken of robots... Geen contact mee te krijgen. Na betaling is website ineens "stuk". Lekker ergens anders je bestelling doen.

22 de maio de 2023

Bedankt voor uw feedback.

Bij ons werken normale mensen. (In de stoffenwereld kan niet of nauwelijks met robots worden gewerkt).

Als u een probleem hebt kunt u dit melden bij de klantenservice (contact@bstoffen.net).
Aanvragen worden dan snelst mogelijk beantwoord.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede producten, duurt wel even

Producten worden netjes en zoals op de website geleverd, maar de levertijd was langer dan aangegeven.
Mijn bestelling werd pas een week later verzonden (dus niet de 1-3 werkdagen die op de site staat) en duurde toen nog een paar dagen om uit Duitsland te komen. Verder prima, maar houd rekening met een langere levertijd.

19 de abril de 2023

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, service en processen daar waar nodig en mogelijk te verbeteren.

Wij wensen u veel plezier bij het werken met of verwerken van de door u ontvangen artikelen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Product niet als op de site

Net vilt binnen gekregen wat ik besteld heb. Kleur komt totaal niet over een met wat op de website staat (had licht beige besteld, maar ik kreeg een vaag soort bruin) ik heb het in verschillend licht gehouden, maar het is gewoon een compleet ander product dan op de foto. Ik probeer op de website te zoeken maar nergens kan ik een telefoon nummer vinden, en het contact formulier waar vaak naar verwezen wordt in de automatische antwoorden is ook nergens te vinden.

9 de março de 2023

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt osn te moeten horen dat u een artikel hebt ontvangen dat neit overeenkomt met de productinformatie.

Om dit probleem op te lossen neemt u contact op met de klantenservice (contact@stoffen.net).

Lange wachten zeker waard

Naar aanleiding van alle reviews was ik huiverig te bestellen bij stoffen.net, maar aangezien zij de enige leverancier waren van de stof die ik zocht, heb ik de gok gewaagd en mezelf vermaand rustig te wachten op de levering.

Nu ben ik hier om te zeggen dat het lange wachten zeker de moeite waard was! Prachtige stoffen, netjes verpakt, met wasinstructies erbij!

Dus mocht je bij ze willen bestellen: houd rekening met hun lange levertijd en geniet van je aankoop!

6 de dezembro de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, service en processen te verbeteren.

Wat betreft de lange levertijden:
Wij hebben een systeemomstelling gehad in ons magazijn waarbij ondanks doorgevoerde tests niet voorziene problemen zijn opgedoken waardoor leveringen zich extreem hebben vertraagt.

De actualisering van de systemen in ons magazijn was/is dringen noodzakelijk om de processen in ons magazijn te verbeteren en een snellere levering mogelijk te maken.
Met de actualisering verbeteren we ons leveringsproces met nieuwe, modernere workflows en optimaliseren wij onze logistieke processen voor u als klant.
Zo kunnen we in de toekomst duurzamer te werk gaan, omdat we daarmee onze plastic verpakkingen kunnen vervangen door papieren zakjes of gerecyclede plastic tassen.
Dankzij meer geautomatiseerde en gepersonaliseerde processen kunnen we sneller overgaan tot verzending.

Wij zijn drukdoende de laatste hierdoor ontstane achterstanden weg te werken zodat wij daarna bestellingen duidelijk sneller en efficiënter kunnen verwerken en versturen.
(Veel bestellingen verlaten ons magazijn nu al binnen 1-3 werkdagen na het bestellen ons magazijn).

Wij wensen u veel plezier bij het werken met of verwerken van de door u ontvangen stof(fen).

Classificada 1 em 5 estrelas

Kortingen zijn nep geloof gewoon niet !!

18 de novembro de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Als wij artikelen met korting aanbieden worden deze ook verrekend.
Dit kan op verschillende manieren zijn, vaak worden zogenaamde streepprijzen aangegeven dan is de korting al in het artikel opgenomen.
Het kan ook zijn dat een korting automatisch in de winkelmand wordt verrekend.
Dan kan het ook zijn dat een korting middels een tegoedbon wordt verrekend dan moet de code tijdens stap 3 van de betalingsprocedure worden ingevuld waarna deze wordt verrekend.

Ontevreden

Bestelling wordt niet geleverd en er wordt niet gereageerd op mijn vragen hierover

2 de novembro de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Door het grote aantal aanvragen is er momenteel een achterstand bij het verwerken van aanvragen zodat het wat langer duurt om deze te beantwoorden.
Wij doen er alles aan aanvragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Zeer onbetrouwbaar!!!!

Na een bestelling gedaan te hebben en ruim drie weken te hebben gewacht, de bestelling geannuleerd en mijn geld retour gevraagd. Inmiddels meerdere keren gemaild en er is mij toegezegd dat ik mijn geld retour krijg. Maar liefst €149,00 en nog geen cent terug. Ben nu aan het uitzoeken hoe ik aangifte kan doen. Dus bestel hier NIET.

25 de outubro de 2022

Bedankt voor uw feedback.

wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, service en processen te verbeteren.

Een restitutie wordt in de regel 1-3 werkdagen na het indienen van een dergelijke aanvraag teruggeboekt via het medium waarmee een dergelijke bestelling werd betaald.

Online bestelling na afrekenen, DENIED

Online bestelling na afrekenen, DENIED.
verschillende e-mails "zelf een in het hoch-Deutsch" verzonden, na 4 dagen reactie dat het druk is. niets over inhoud of levertijd.

Dit is de reactie
Beste DIY-vriend(in),
Neem ons niet kwalijk dat we uw vraag nog niet hebben kunnen verwerken.

Hopelijk wordt verzoek om vooruitbetaald bedrag terug te storten sneller beantwoord.

21 de outubro de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Helaas is het aantal aanvragen momenteel groter dan dat wij kunnen verwerken waardoor er een achterstand is bij het verwerken hiervan.
Wij doen onze uiterste best om aanvragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Niet doen

Na bijna 4 weken en verschillende mailtjes naar de klantenservice krijg ik hopelijk vandaag de stoffen. Reden voor de vertraging volgens de klantenservice: omzetting naar een nieuw systeem. In de factuur misten zonder opgaaf van redenen een aantal knopen (reden volgens de klantenservice: systeemfout) en was de bestelling dus eigenlijk 20 euro minder dan ik heb betaald. Nu zit ik met 2 knopen waar ik niets mee kan en ik moet nog maar zien of ik de 20 euro die ik teveel heb betaald ooit terug krijg. Volgens de klantenservice is de betaling 4 dagen geleden ingezet, maar ik heb nog niets gezien.

20 de outubro de 2022

Bedankt voor uw feedback,

Het is spijtig te horen dat er in uw bestelling alles is misgegaan wat er in een bestelling mis kan gaan.

We begrijpen uw ergernis en ontevredenheid volledig en dit is niet de winkelervaring die wij willen geven.

Even een korte toelichting:
We hebben onze logistieke processen bijgewerkt om onze leveringen in de toekomst duurzamer, sneller en moderner te kunnen maken.
Helaas waren er onvoorziene uitdagingen met de update, die onze leveringen extreem hebben vertraagt.

Ook treden er af en toe nog problemen op die tot het door u beschreven probleem leiden.

We doen er alles aan om dit probleem op te lossen en het betaalde bedrag voor niet geleverde artikelen wordt uiteraard terugbetaald.

Classificada 1 em 5 estrelas

Als ik deze reviews eerst had gelezen

Als ik deze reviews eerst had gelezen, had ik hier niet besteld. Ik zit ook al 3 weken op een bestelling te wachten.

18 de outubro de 2022

Bedankt voor uw feedback.

De vertraging bij het verwerken van bestellingen is ontstaan door een systeemomstelling in ons magazijn.
Even een korte toelichting:

Helaas waren er onvoorziene problemen met de update, die onze leveringen extreem hebben vertraagt.

Onze excuses voor deze ongemakken en de hierdoor ontstane vertraging bij het leveren van uw bestelling.

Classificada 1 em 5 estrelas

Half juli stof besteld voor een…

Half juli stof besteld voor een strandstoel. Na 2 weken neem ik per mail contact op, vreemde is dat ik geen bevestigingsmail van het bestelde heb ontvangen.Ze kunnen de bestelling wel zien, maar zou bij de administratie verkeerd zijn gegaan. Het wordt uitgezocht. Na ruim 2 weken neem ik maar weer contact op, ja het wordt uitgezocht.
Dit gaat tot 3 x op deze manier.
Begin september is mijn geld terug gestort, maar heb ik geen stof.
Je moet er bij dit bedrijf zelf continue achteraan, uit zichzelf nemen ze geen contact op.
Bestel hier niet meer. Heb nu stof bij een andere zaak, en binnen 2 dagen in huis!

16 de outubro de 2022

Bedankt voor uw feedback,

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, service en processen daar war mogelijk en nodig te verbeteren.

Het spijt ons te moeten horen dat er problemen zijn geweest met een door u geplaatste en betaalde bestelling en dat de afwikkeling hiervan duidelijk langer heeft geduurd dan normaal is.
Dit is doorgegeven aan de betreffende afdelingen zodat wordt nagegaan wat er waar is fout gegaan en dit dan voor de toekomst wordt gecorrigeerd.

Classificada 4 em 5 estrelas

Pakketje garen 28 september besteld en…

Pakketje garen 28 september besteld en vandaag toe gekomen op 14 okt . Jammer dat de levertijd lang duurd maar voor de rest een tevreden klant

14 de outubro de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, service en processen daar waar mogelijk en nodig te verbeteren.

Wat de levertijd aangaat:

Classificada 3 em 5 estrelas

Nieuwe klant geworden

Nieuwe klant geworden, kreeg 20% korting bij het aanmelden voor de nieuwsbrief om (13uur).
Omdat ik 20meter stof moet hebben kreeg ik daar bovenop €1,- korting/meter, dus ipv €16,95/ m nu voor €15,95=€319,- hiervan ging de aanmeldkorting van 20% en moest ik uiteindelijk €255,- betalen.
Nog geen dag later om 08:00 s,morgens een mailtje, dat het stof nu de aanbieding is, met een korting van 25%, dus uiteindelijk een welkomcadeau uit eigen doos gekregen en €51,36 te veel betaald!!
Krijg nu na 8 dagen een mailbericht dat de levering ook langer duurt als verwacht nu ik de reviews heb gelezen denk ik, dat had men beter direct bij de advertentie kunnen zetten dat er een lange levertijd zou zijn ivm ombouw magazijn en dergelijke.
Vandaag het aanbod gekregen om alsnog korting te krijgen op mijn reeds gekochte stof, 25% in plaats van de 20%.
Mijnsinziens toch billijk omdat er geen extra korting kan worden gegeven bij afgeprijsde stoffen dmv de welkomcadeau/ korting.
Het is alleen nog afwachten wanneer het gstof geleverd wordt.

29 de setembro de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Voor de systeemomstelling zijn veel mogelijkheden besproken over het hoe en wanneer onze klanten te informeren.
Na het afwegen van alle voors en tegens van mogelijke oplossingen is er besloten onze klanten niet vooraf maar tijdens de omstelling te informeren.

Hiervoor is mede gekozen doordat tijdens de uitgebreide testen van het nieuwe systeem geen grote problemen werden vastgesteld waardoor van een begrensde tijdsduur van vertraging werd uitgegaan.

We doen er alles aan om de huidige problemen op te lossen en uw pakket zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Niet snel!

Niet snel!
Het is dat ik die ene stof nergens anders meer kon kopen maar anders niet gedaan.
3 september besteld 21 september bezorgd.
Intussen via fb contact opgenomen. Duurde ook even maar kreeg een hele uitleg. Dat is wel netjes maar niet snel.

3 de setembro de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wat betreft vertraging bij het leveren:

We doen er alles aan om de hierdoor ontstane achterstand weg te werken en bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te versturen.

Zeer trage levering

22-8 pakket besteld met kopersbescherming. Zou 6-9 bezorgd worden. Kopersbescherming liep af dus geld terug gevraagd en toen pas werd het pakket ineens we geleverd.. 21-9 binnen.. ken meer verhalen die nog langer hebben moeten wachten of waarbij t niet gekomen is..

21 de setembro de 2022

kunnen maken.

We doen er alles aan om de hierdoor ontstane achterstand weg te werken en bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te versturen waarbij de oudste bestellingen automatisch de hoogste prioriteit krijgen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Wanpraktijken: bestelling komt niet na een maand én stoffen.net reageert niet!

Bijna een maand geleden heb ik besteld. Nog steeds niet binnen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Via mail krijg ik geen respons. Via Instagram krijg ik ook geen respons. Ze reageren alleen via de comments in openbare Posts op Instagram, waarin gevraagd wordt dat ik mijn bestelnummer via DM moet sturen, terwijl ik dat dus al gedaan heb! Lijkt wel oplichterij! Via de publieke comments beetje mooi weer spelen maar de DM zelf negeren. Ik zie dat meerdere mensen dit probleem hebben. Wanneer ik geen respons ontvang en ook mijn bestelling niet tegemoet zie komen ben ik genoodzaakt de autoriteiten te informeren over deze wanpraktijken.

20 de setembro de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wat betreft vertragingen bij het leveren van bestellingen:
De vertraging bij het verwerken van bestellingen is/wordt veroorzaakt door een systeemomstelling in ons magazijn.

Even een korte toelichting:

Wij doen er alles aan deze problemen op te lossen en bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, verpakken en te versturen waarbij onze prioriteit op de oudste bestellingen ligt.