Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Although the flight staff is quite nice, they do not respect the departure times. We bought tickets to Tenerife and there were delays of 2 hours both at departure and arrival. This happened on 2 diffe... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin boarding af flyet. Meget sødt og imødekommende personale. God benplads men sad også på første række. Morgenmad gennemsnitlig dog var bollen uhørt god. Men at servere kaffen/te efter morgenmaden ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi rejste og fløj mef SPIES og Sunclass i august sidste år til Rhodos. Mine to drengene elskede stewardesserne. De var snaksaglige og gav drengene en High five. På hjemrejsen fløj vi hjem kl 23 fra R... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ventede over 3 timer på mallorca lufthavn så kunne de flyve hjem på 2 timer og 40 minutter normal er 3 timer og 10 minutter Hvis dit fly er forsinket mere end tre timer, kan du have ret til økonomisk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Viagens e férias

Informação fornecida por diversas fontes externas

Charterflyselskabet Sunclass Airlines er en del af Nordic Leasure Travel Group, der inkluderer Spies i Danmark, Ving i Sverige og Norge og Tjäreborg i Finland. Sunclass Airlines udfører charterflyvninger i hele Norden og bidrager til, at NLTGs touroper...

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 3 em 5 estrelas

Ankom til Gran Carina i lørdags

Ankom til Gran Carina i lørdags, med fly fra Billund, afgang kl. 8. Flinke personaler, men maden, som bliver rost meget på deres side, og i øvrigt er dyr, var da helt elendig. Vi fik på denne morgentur serveret lunken kartoffelmos med noget der lignede frikadeller. Det kan kun anbefalet IKKE at købe mad på turen. Mon ikke vi bør købe noget i lufthavnen til hjemturen.

26 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Mit livs mareridt blev til virkelighed

Torsdag den 22/7 klokken 07.00 om morgen skulle vi på en skøn længe ventet ferie til Kreta med vores venner.
Efter en halv time i luften, får min mand et pludselig blodtryks fald (han er 46 år og fejler intet). Han bliver ukontaktbar og jeg panikker fuldstændig. Helt væk er han.
Vi sidder på række 2 så jeg råber på stewardesserne, som kommer styrtende ud til os (de var ved at gøre morgenmad klar).
For at gøre en lang historie kort, så var Trille meget professionel og hjalp os hele resten af vejen til Kreta på mit livs værste mareridtstur.
Der blev kaldt efter en læge, men det var der ikke med flyet - til gengæld kom 2 sygeplejersker til stede og hjalp.
Min mands blodtryk var nede på 50, men stille og roligt “kom han tilbage” igen.
Mens jeg sad ved ham “passede” Trille vores 2 børn, som selvfølgelig også var i panik. Hun sørgede blandt andet for drikkevarer til dem.
Trille du var dybt dybt professionel, jeg vil aldrig glemme den tur eller dig - håber at du får denne besked.

Min mand er blevet tjekket for alt muligt sidenhen - blandt andet end mulig blodprop, men de har ikke kunne finde en diagnose på ham endu. Dog han han en usædvanlig lav hvilepuls, som kan have spillet ind.

Så sunclass - i har fantastisk personale ombord på flyene.

29 de setembro de 2021

Små fly

Just hjemvendt fra en dejlig ferie på Gran Canaria, ser jeg mig alligevel nødsaget til at kommentere de fly der benyttes til charterrejser i dag.
Ved ikke helt om dette burde være på Sunclass eller Spies, hvorfor opslag er lavet begge steder.
Som det har været længe, er det muligt at tilkøbe et måltid mad om bord, hvilket vi fravalgte, da kvaliteten af dette måltid, ikke står mål med prisen – selv Spies kundeservice giver mig ret i dette, da jeg måtte om booke vores ferie primo juli.
I bakspejlet er jeg så glad for at vi ikke havde tilkøbt mad.
Dagens flysæder på ”monkey class” er blevet så ringe, at nu kan klap bordet ikke længere slås ned (kun halvvejs), og ben er der heller ikke plads til.
Flysæder i A321 er bygget til små nymfer, og ikke voksne mennesker.
Det er muligt at jeg fylder lidt mere i landskabet end tidligere, men 3 ud af vores familie på 4, på denne tur, kunne ikke slå bordet mere end halvvejs med.
Dermed er det ikke muligt at have noget som helst stående på sit klapbord, da alt vil rutche ned – altså ingen mad, ingen drikkevarer, og ej heller min bog og briller, da bordet sidder i 90 graders vinkel på min krop – væk fra mig.
Ja – det er muligt at tilkøbe et sæde med ekstra benplads – men man skal være meget hurtig for at købe én af disse pladser, og hvor fair er det, at ud af ca. 36 rækker (gange 6 sæder), så er der ca. 12 siddepladser i hele flyet, hvor man kan få plads til sine ben, og måske slå bordet ned?
Jeg kunne rigtig godt tænke mig en dialog med den arkitekt som har designet dette fly, og give nogen fif til hvordan man kunne håndtere at klapbord kan slås ned hos alle passagerer – f.eks. kunne ”bøjlen” reduceres meget, så det ikke kommer så langt ud, og en tilretning så højden også kan justeres, ville ikke være at kimse af. Nogen flyselskaber formår at have et klap bord, som kan være ”2-delt” – altså halvdelen slås sammen, hvilket ville give bare lidt bord til personer som mig.
Vi kan så meget teknisk i det 21. århundrede, men fly arkitekter kan åbenbart ikke en snus.
Jeg kan ikke lade være med at tænke tilbage på de glade 80’ere, hvor jeg følte at der var plads til at sidde, plads til at slå bordet ned, og maden man fik ombord, var gratis (og af bedre kvalitet som jeg husker det), og drikkevarer kostede næsten ingenting (i dag matcher priser næsten Nyhavns priser).
I dag er der mere fokus på større indtjening, kontra passagernes velbefindende – og så gør de alt for at plukke håret af en skaldet med alle deres priser for det ene og det andet…
Det er snart ikke værd at booke charterrejser mere, med alle deres tillægspriser på hvad som helst, og branchen burde nok overveje hvad deres mål er for os rejselystne danskere, hvis vi ikke helt skal droppe dem i nær fremtid.
Jeg sidder tilbage med minderne fra den dejlig ferie når vi taler ophold på øen (lige bortset fra, at vi var lidt plaget af kakerlakker på vores værelse/terrasse), men er rasende over de flyfaciliteter selskaberne stiller os til rådighed. Og det er da surt at hele ferien overskygges af elendige fly ture tur/retur – immervæk et ophold på ca. 10 timer i alt.
Jeg kan kun håbe at Spies / Sunclass tager disse ord med i deres overvejelser i deres fremtidige planlægninger, af hvilket fly som skal bruges, så vi kan opleve en fed ferie fra start til slut. Personlig synes jeg vi betaler nok for det, så det er ikke noget ublu krav at stille.

26 de setembro de 2021

Fløj til Mallorca fra Kastrup d.14.8

Fløj til Mallorca fra Kastrup d.14.8. En del passagere både sad(uden at spise og drikke) og i mellemgangen uden brug af mundbind. Det er bare ikke i orden, at dette ikke bliver påtalt. D.21.8 skal vi flyve retur. Håber da at dette ikke gentager sig. Ellers må de ansvarlige myndigheder naturligvis kontaktes.

17 de agosto de 2021

Ingen situationsfornemmelse

Vi er i dag fløjet hjem til København fra Cypern. Vores datter på to år havde ikke sovet til middag, hvorfor hun var meget pylret og urolig. Hun skreg flere gange og efter en lang lang lang dag for os forældre blev det hele lidt for meget til sidst. Hun skulle skiftes og havde kun tisset i bleen. Da der var lang kø til toiletterne valgte jeg hurtigt at skifte hende på hendes sæde. Ja, det er da ikke det mest optimale, men dem der sad omkring os sad i deres egen boble og var enormt søde og forstående. Nå, men mens jeg var i gang med at skifte hende kommer en af stewardesserne hen og skælder os (min mand og jeg) ud: ‘Det måtte vi absolut ikke gøre og det er klamt for de andre passagerer, der sidder og spiser’. Det skal lige siges INGEN sad og spiste. Selve seancen med at få hende skiftet tog mindre end et end minut. Hvorfor hun følte behov for at komme hen og skælde os ud uden nogen fornemmelse for situationen, forstår jeg ikke. Hvis det var så stort et problem for hende (da det åbenlyst ikke var det for de andre passagerer), kunne hun jo have sagt det bagefter eller, når der var kommet lidt ro på med den lille. Bagefter ser og hører min mand, at hun (den samme stewardesse) går rundt og fortæller det til alle de andre medarbejdere. Rigtig ubehageligt.

Lige inden landingen skriger vores datter for fuld skrue. Det er meget ubehageligt fordi vi ikke vil forstyrre de andre og samtidig var vi “låst”, da man skal blive siddende på sin plads. Så jeg spørger venligt en mandlig stewardesse om han ikke kort vil fortælle min datter, at man ikke må rejse sig. Nogen gange kan det hjælpe, at andre voksne lige bekræfter det, man som forælder fortæller. Aldrig noget vi har gjort brug af tidligere, men jeg var meget desperat, da hun SKREG OG absolut ikke ville sidde stille. Til det svarer han: ‘Du er moderen og det er dit ansvar at fortælle hende det’. Øh? Tak for hjælpen? Af ren frustration begyndte jeg at græde og han begyndte også at fortælle det videre til de andre stewardesser.

Vi booker eller flyver aldrig med Spies (sunclass) igen.

26 de julho de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Vi har fløjet med sunclass mange gange

Vi har fløjet med sunclass Airlines mange gange de fleste gange til Tenerife og der har der virkelig været service ombord og god ok flymad .. så her denne sommer fløj vi til Rhodos 2 x maden er mildest talt elendig meget meget små portioner . Kabine personalet er varierende og for det meste veltalende og smilende, men på vej hjem i onsdags d 21/7 der speaker stewardessen var frygtelig . Hun kunne slet ikke finde ud af det, hun hed Monica .. så irriterende at høre på i 3,5 time. Hun må øves sig uden passengere.
Jeg giver dem fortsat 4 stjerner for flyvningerne til Tenerife

23 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

De er ikke deres opgave voksen når det…

De er ikke deres opgave voksen når det gælder Corona, på en flyvning fra Kreta til CPH 03.07.2021 greb personalet ikke ind over flere passagerer der ikke brugte mundbind, trods gentagne henvendelser til personalet. De skider på os andre ansvarlige passagerer sikkerhed. De bør ikke have lov at flyve hvis de ikke kan klare en så simpel ting som at påtale hvis en passagerer ikke bruger mundbind.

7 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service - og en god flyvetur!

Min kæreste og jeg skulle for første gang ud og flyve med vores datter på 6 måneder. Det var vi selvfølgelig meget spændte på!
Da vi kom op i flyveren kom en stewardesse hen til os med det samme, og udleverede mad og sikkerhedssele til vores datter. Lige inden at vi lettede kom den samme stewardesse hen til os igen og fortalte, at der var en række med fire sæder lidt længere nede i flyveren, hvor vi kunne sidde, så vi havde mere plads til vores datter.

Alt i alt, virkelig sødt og betænksomt personale - både frem og tilbage fra rejsedestinationen - virkelig god mad og fin underholdning. Vi vil til en hver tid vælge at rejse med Sunclass!

31 de março de 2020

elendig flyvning

Vi har lige oplevet en ubehagelig flyvetur til Thailand med Sunclass😡og vi havde endda bestilt Premium klass, og så lukker de toilettet der fremme i flyet, fordi det var til Piloterne på grund af covi19 så kunne vi ellers stå i en lang kø med et toilet til de mange passager, det er helt forkert grebet an, vedr, passagernes sikkerhed, det toilet oppe foran blev da åbnet hjem ad, maden levede ikke op til det man har betalt for😡sukker til kaffen var ikke at finde om bord, nej vi fik bare et dum svar fra en Stewardesse om vi har set en 7eleven heroppe, er det de tar ekstra betaling for i Premium class😡meget dårlig service .

25 de março de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Madforgiftning og ingen vand til at vaske hænder efter toilet-besøg

Så har man tilbragt 2 uger nede i Thailand, uden så meget som at få dårlig mave. Men ligeså snart man sætter sig ombord på spies (sunclass airlines) med næsen imod DK og spiser deres fly-mad (som er den ENESTE fællesnævner) så får både jeg, og min rejse-makker madforgiftning med opkast og dårlig mave!
UD OVER at få madforgiftning af deres mad, så var der på en 12-timers lang flyvetur med 300 passagerer heller ikke vand ude på toiletterne så man kunne vaske hænder, og ikke så meget som en eneste håndsprit var tilgængelig. DET ER SKISME FOR ULÆKKERT at 300 mennesker ikke kan vaske hænder efter toilet besøg på en 12 timers flyvetur!!!!!!! Og så i denne Corona-tid. Det er noget af det klammeste jeg har oplevet.

18 de março de 2020

Professionel håndtering af flyforsinkelse

På en tur til Gran Canaria oplevede jeg uheldigvis, at et fly med Spies/Sunclass blev forsinket med 18 timer på grund af tekniske problemer. Når der med kort varsel skal arrangeres indkvartering og transport til mere end 200 forsinkede flypassagerer, vil der i sagens natur opstå en del ventetid mv. I den situation oplevede jeg, at både flypersonale og guider håndterede situationen professionelt, og alle passagerer fik aftensmad og blev indkvarteret for natten på et godt hotel.

Efterfølgende har jeg ligeledes oplevet en imødekommende og effektiv sagsbehandling fra Spies/Sunclass, så jeg er - omstændighederne taget i betragtning - meget tilfreds med det samlede forløb.

13 de fevereiro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais