Ble anbefalt sykkelpikene av en venninne og angrer ikke et sekund! Bestilling og levering av sykkel gikk uten problem. Tok en tur innom fysisk butikk fordi jeg hadde en del spørsmål om utstyr til syk... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Altså dette har å gjøre med helheten. Jeg ringte nettopp kontoret deres og snakket med en som het Emil, som snakket norsk, jeg fikk raskt svar jeg fikk de svarene jeg trengte jeg fikk en kort utsettel... Ver mais
Lett og finne frem i nettsidene og godt utvalg. Anbefales å ta turen bort til selve butikken også. Min erfaring er fra sørlandsparken og er meget imponert. Tålmodig og imøtekommende for alle mine spør... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Det er vi som har de fine syklene og det praktiske tilbehøret
Informações de contacto
Buråsen 17, 4636, Kristiansand, Noruega
- kundeservice@sykkelpikene.no
- sykkelpikene.no
Sem histórico de convites para avaliação
Não respondeu a opiniões negativas
Lett og oversiktlig nettside med et…
Lett og oversiktlig nettside med et bredt utvalg av produkter. Fungerte bra å bestille på nett og hente i butikk.
Enkel handel
Enkel handel, og lett å se produktene vist på videosnutter.
God oppfølging og veiledning på valg av…
God oppfølging og veiledning på valg av sykkel!
Enkel nettside
Enkel nettside. God beskrivelse av produktet. Enkle steg for rask registrering og betaling.
Minus: for høy fraktpris ved valg av henting på utleveringssted eller pakkeboks.
Enkelt å bestille samt rask respons på…
Enkelt å bestille samt rask respons på endringer.
Godt utvalg på hjemmesiden.
God opplevelse
Bra nettside
Oversiktlig nettside, enkelt å bestille og mye informasjon. Det er litt leit at dere er umulig å kontakte på telefon og e-post.
Veldig fornøyd med produktene.
Enkelt og raskt å bestille og finne god…
Enkelt og raskt å bestille og finne god informasjon. :-)
Ingen salg
Det ble ingen el-sykkel på meg fra Sykkelpikene. Finner ingen størrelses guide eller mål på syklene. Chat roboten var ikke programmert til å finne slik info - og da jeg klipte og limte inn info fra spesifikasjonen, så fant ikke han det heller… ingen kontakt info oppgitt på nettsidene.
Enkel og oversiktlig nettside
Enkel og oversiktlig nettside. Ble anbefalt Sykkelpikene av en bekjent. Synd den er nedlagt i Tønsberg.
Classy og god på samme tid!
Prøvde Electra Go av ei venninne da jeg selv var på jakt etter elsykkel. Utrolig fornøyd med komforten og gleder meg stort til å få min hjem, som jeg akkurat har bestilt! Behagelig å sitte på, trekker jevnt og sååå fin!!!
Det var en svært positiv opplevelse å…
Det var en svært positiv opplevelse å bestille sykkelhjelm fra Sykkelpikene. Det ble 2 stk :)
Nettsiden er fin og gleder meg nå til de nye fine hjelmene jeg bestilte kommer hjem til meg :)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.